300... THE END

Allt som har en början har ett slut.. det är ju fucking logiskt. För exakt ett år och tre månader sen startade jag den här bloggen och nu 300 inlägg senare är det dags att lägga ner den. Jag har funderat på att lägga ner den väldigt länge, i flera månader faktiskt, men min passion för att skriva har gjort att jag har fortsatt, men även alla kommentarer från er läsare har gjort det lättare för mig att sätta mig ner och skriva.

Hur fan ska jag avsluta detta då? Vad ska jag skriva om i mitt 300ade och sista inlägg? Man brukar ju spara det bästa till sist, men så blir det inte här. Jag kan omöjligen skriva bättre inlägg än de som fick folk att böla av skratt, för jag vet faktiskt att det har hänt. Jag kan inte heller skriva lika bra inlägg som de inlägg som fick folk förbannade för att de inte förstod att jag skrev för att driva med dom. Och jag tänker inte skriva ett wtf-inlägg som inte gör något annat förutom att skapa förvirring. Så jag ska avsluta detta med ett helt seriöst inlägg...ett  ganska tråkigt med andra ord.

Det har varit jävligt kul att blogga och när jag började trodde jag aldrig att så många skulle läsa den, eller att jag skulle hålla på så länge. Jag trodde aldrig att den skulle bli uppskattad av så många och jag trodde tex aldrig att min lärare skulle visa ett av mina inlägg på projektorn i klassrummet, för att hon tyckte att det var bra. Och för fem minuter sen trodde jag inte heller att detta inlägget skulle vara så jävla svårt att skriva.

Jag ska avsluta med att tacka alla som har läst den här bloggen och stöttat mig och jag får väl även passa på att be om ursäkt till alla dom som jag har drivit med... (Speciellt Lina). Jag kommer att låta bloggen vara uppe ett tag till så ni kan fortfarande kommentera om ni vill göra det en sista gång.

För er som kollade in här för att se bilder som jag har gjort, ni kan istället gå in här och för er som kollade in här för att läsa mina inlägg... ja, ni får helt enkelt vänta tills jag har skrivit klart min bok. Ja, ni läste rätt. Den kommer! Resten... ja, ni vet var ni hittar mig!

Tack för mig!

och kom ihåg.... Take a joke, det gör inte ont!


RSS 2.0