Glögg & Lussebullar!

Efter en hel helgs jobbande inledde jag den här veckan med att försova mig så att jag missade mitt tåg till malmö. Sedan bestämmde jag mig för att ta en rejäl sovmorogon istället och sova tills jag själv vaknade... det blev strax efter 12. Fyfan va skönt det var! Efter lite frukost (lunch för många andra vi den här tiden) och en Fifa match som jag naturligtvis vann bestämmde jag mig för att ta tåget till Malmö. Men när jag skulle ta på mig jackan och gå ut så hittade jag inte min möss-fan! Jag letade överallt! Jag misstänkte att det var min lillebror som hade tagit den, den jäveln snor allt från mig! Han har till och med min gamla Rivaldo tröja på sina fotbollsträningar. Men han idiotförklarade mig och sa att han aldrig hade gått runt med en så ful mössa så det var omöjligt att han skulle ha tagit den. Efter ett långt jävla tag hittade jag möss-fan och då hade jag missat ännu ett tåg.

Till slut lyckades jag sätta mig på ett tåg, med mössan på huvudet och med laptopväskan på golvet. Efter några How i met youre mother avsnitt på tåget kom jag till malmö halv 5. Jag fick springa upp och ner flera gånger för att handla mat åt mig och syrrorna.. Sen lagade de mat (djag fick diska efteråt) och sedan blev det lussebullar och glögg! Me like... Btw, jävlar va saffran är dyrt! 80 fucking kr för 10g! Jag trodde först det var weed jag köpte, men men. Det var jävligt gott i alla fall, det kanske var weed ändå.

God natt!

Ny design, nytt inlägg.

Lite nyheter först. Jag vill berätta för er att jag har en ny design på bloggen...  Jag tycker att det är viktigt att jag berättar det så att ni inte blir helt chockade när ni ser den. I värsta fall så kanske ni tror att ni har hamnat i fel blogg och stänger ner direkt, så det är väl tur att jag är snäll och berättar det för er? Jag har även fyllt år under den tiden jag har sysslat med allt annat förutom att blogga. Jag har bara fyllt 19... inget jävla märkvärdigt med det! Fortfarande tillräckligt gammal för att supa men ung nog för att inte få köpa sprit. Inte för att jag gör det så ofta men jag bara känner att jag måste reta upp mig på något just nu. Det är fan som om de hade haft 18 års gräns för körkort men 20 för att köra bil. Nog med nyheter nu..

Sorry.. jag vet att jag har varit segare än ett avsnitt av våra bästa år men jag orkar inte med något just nu. Jag ska lägga mig nu och vi kan hoppas på att när jag vaknar imorron så orkar jag lite mer, och förhoppningsvis så kan jag skriva nått skit här.

Puss!


Tent-helvete här över!!

Wiho... Första tentan avklarad nu! Den var ju överdrivet lätt, nästan störigt lätt, palla att man har lagt ner typ en hel veckas plugg på den när det tog 45 minuter att fylla in hela! Men men.. jag ska inte klaga. Vi är ju kosntiga, eller jag i alla fall! Är det för lätt så klagar jag och är det för svårt, då jävlar klagar jag ännu mer. Men skit i det nu. Ahh...

Fan, nu när jag äntligen har tid att skriva här, så vet jag inte vad jag ska skriva. Nähe.. men ja, tentan är i alla fall DONE och ikväll blir det tent-firande med öl. Ja, det var nog vad jag hade att säga för idag.

Fred ut!

Svenska folket (GB)

Jag älskar att sitta och diskutera om det svenska folket. Detta folk som helt vill likna sig med vikingar. Genom att de dricker sig fulla varannan helg och går ut på krogen och slåss. Och det bästa är deras högtider som de vill bevisa för de andra i norden och i Sverige att Vi är män och vi är vikingar!

Helt seriöst Sverige, Ni har inte varit ”vikingar” på över 800 år. Och jag måste säga det att är det någon här i norden så är det finnarna, och då menar ja inte det som finns i ansiktet på tonårs människor, utan människor från Finland.

Finnarna tror även att alla i Sverige är homosexuella, eftersom ni bryr er om hur ni ser ut o luktar o jag måste hålla med finnarna, ni måste vara homosexuella. Sen finns det andra i det här landet som älskar Sverige, Patrioter. Jag har aldrig förstått mig på er. Ni älskar Sverige, tycker att det är det är världens bästa land på jorden. Men helt seriöst har ni tittat ut.

Det är kallt som i en isbjörns rövhåll, solen lyser knappt. Jobben räcker inte till, folk går arbetslösa. Man tjänar inga pengar. Men då kan man ju vara hemma och se på film. Ja men filmen kostar ju och se på. Nej men man kan ju ladda ner den, eller? Nej, för gör man det får man polisen efter sig. Jo Sverige e verkligen världens bästa land.

Och varför vill ni att invandrare ska åka hem, det är ju bra att de är här då slipper man åka utomlands. Kan ni inte hata något annat som typ feta människor eller killar med hockeyfrilla. Jag vet några människor som passar in här, så bara skriv om ni vill veta. Det var allt jag hade och säga.

Med vänlig hälsning
We all hate Mr. B!

(GB står för gästbloggare, ni tror väl inte att jag har sjkrivit den här skiten själv!?)


Godnatt!

Shulululu!

Jag har varit lite off nu i några dagar. Det beror på att jag har låst mig in i syrrans lägenhet utan dator och utan Internet. Ganska bull tänker ni då, men det behövdes faktiskt. Fattar ni hur mycket tid jag har fått över till att plugga på min tenta? Just nu känns det faktiskt som om jag har ganska bra koll på sakerna. Jag pallar inte skriva mer ikväll så jag lämnar över till en gammal vapendragare. Vi har gjort en hel del skit tillsammans, allt från att få en kultur lektion att spåra ut totalt, till att sno skolans julgran… ett uppdrag som är även känt som ”Uppdrag grannen”. Han är i alla fall rätt rolig ibland, egentligen är hans utseende det roligaste med honom men han har även satt ihop några briljanta skämt som tex.”De där Ängla skämten, är dom roliga eller är jag ute och cyklar?”. Det ska bli spännande och se om han fixar något annat roligt skämt till inlägget, eller så kan vi hoppas på att han lägger ut en bild på sig själv. Det hade varit så jävla kul… men men. Mina damer och herrar, här har ni honom... Floranman!

Jag gick över gränsen redan 1991

Helvete va här blev livat efter gårdagens inlägg! Så här många läsare har jag inte haft på flera månader. Jag väckte antagligen en hel del känslor med det förra inlägget. En hel del ilska och hat var där i alla fall och bland folket som förstod hela mitt resonemang så fanns där en del skratt.

Det tog bara några timmar innan tjejkompisar blev förbannade på mig för att jag hade snackat skit om bröstcancer och feminister. Folk tror att jag är värsta kvinnohataren vilket är en stor jävla paradox med tanke på att jag har fem systrar. Hade jag varit kvinnohatare så hade de nog tagit livet ur mig för länge sen! Men det är lugnt! Jag tycker bara att det är jävligt kul när folk blir förbannade över något de läser här. Det är ju bara så jävla dumt att bli förbannad över något som man läser på en blogg som heter Take a joke! Det är som att gå på en stand-up show och bli förbannad över att de skämtar om känsliga ämnen. Jag är faktiskt ganska nöjd just nu, för om det inte vore en liten sanning i mina åsikter så skulle inte folk tagit åt sig skiten, då hade det bara framstått som löjligt. För visst är det sant att fler har dött av kokosnötter, och visst fan får rosa bandet mer uppmärksamhet än resten av cancer banden! Tänk bara på att kokosträd har funnit i flera tusen år och svininfluensan har bara funnits i knappt ett år(?). Googla det själva! Sen att jag säger en massa skit bara för att göra er förbannade, de är en annan femma.

En sak som jag har märkt är att en kille kan verkligen inte skämta om feminister. Sist jag gjorde det här på bloggen blev det samma resultat. Jag trodde att jag skulle få brevbomber genom brevinkastet, och nu gjorde jag en favorit i repris. Fett dålig stil av er. Ni får fan ta och skärpa er och bjuda på er själva lite. Jag vet att ni inte tar den i 2an men ni kan i alla fall ta ett skämt… det svider inte lika mycket, jag lovar.

God natt!

(Obs Linnea är ingen flopp, hon är faktiskt med i min top-3 gästbloggar-lista. Sen att jag bara har haft två, det behöver vi inte säga så mycket om)


"I detta tecken ska du segra"

Kort uppehåll igen. Jag har egentligen inte tid att skriva här eftersom jag har tenta i 5000 års arkitekturhistoria om en vecka. Inte så jävla kul direkt. Men för att bloggen inte skulle dö helt så bad jag en vän till mig att skriva ett inlägg. Snacka om att det blev en jävla flopp! Tjejen kunde fan inte skriva för fem öre. Det måste nog ha varit bloggens sämsta inlägg!

Förutom plugget, så händer det inte speciellt mycket nu. Jo, jag har ju fått en vaccinations inbjudan. Och den stora frågan är självklart, ska man vaccinera sig eller inte?? Svaret på den frågan är självklart NEJ! Vafan skulle jag göra det för? Lika många har ju dött av vaccinationen som av själva sjukan. Vad är det för mening då? Faktum är att fler har dött av kokosnötter än av svininfluensan. Ja, folk står under ett 30 meter högt palmträd och då trillar en kokosnöt rätt ner i 240km/h och trycker in huvudet i bröstkorgen på en. Det sa Dennis i alla fall. Det värsta är att det faktiskt är sant! Sen kan folk alltid gnälla och säga att man är egoistisk som inte tänker på att om man själv blir sjuk så kan man smitta andra. Men visst, jag kan vara egoist i den frågan. Varför ska jag inte vara en egoist? Man har ju varit det under hela människans historia. Man koloniserade halva jävla världen, tog alla rikedomar från dom, man bildade nya länder med flera folkgrupper i och sen gick man därifrån och kollade på när de dödade varandra!

Allt handlar bara om pengar. Den här jävla sjukan är fan inte farligare än en vanlig influensa. Problemet är att det tar lite längre tid att bli frisk och som vi vet så är tid pengar. Om många blir sjuka så måste staten betala ersättning under en ganska lång tid och där går man back någon miljard. Så varför inte vaccinera hela befolkningen för några miljoner med ett vaccin som inte är helt godkänt, ett vaccin som gjorts i Schweiz och är förbjudet där och ett vaccin som kan ge nervskador? Jo, för att slippa att folk ska bli sjukskrivna. Thats it!

Visst lever vi i en fet jävla lögn där alla ska göra rätt genom att vaccinera sig och köpa rosaband för att stötta forskningen mot bröstcancer? Jag blir bara förbannad när jag ser det, för det är så jävla fel! Det räcker med att man sätter sig på bussen till skolan för att man ska se en tjej som vill rädda världen genom att  ha köpt ett rosa band. För att inte tala om tv-reklamer. Varför ser man aldrig någon med ett blått band? Vet folk om att det faktiskt existerar? Varför köper ingen ett jävla blått band och stöder prostatacancern? 1500 kvinnor dör av bröstcancer och 2500 män dör av prostata cancer per år! Ändå ska rosa bandet ha en jävla gala och samla in massor med pengar samtidigt som feministerna klagar vilt för att mannen har det så jävla mycket bättre! Ahh… men folk väljer väl självklart att rädda ett par bröst framför en prostata, bröst är ju trotts allt mysigare.

Nu känner jag att jag har klagat en jävla massa! Men jag kunde inte låta bli, speciellt inte när jag vet om att jag har rätt.

Fred ut!

Här kommer en gästbloggare...

Toodeloo alla fina!!

Lite gay inledning tänker ni nu….hade alltså kunnat vara Kurre som skriver men eftersom han har gått o skaffat sig ett liv nu (hehe, skämt å sido) så har han en gästbloggare!! (för er som e lite slöa e det jag) Jag har fått friheten att skriva vad jag vill, alltså VAD JAG VILL och det är egentligen min stora dröm men sen sa han att det måste va roligt (fattar inte varför, brukar ju inte va en rolig blogg…?) och då fick jag prestationsångest, har ju aldrig bloggat i hela mitt liv! Skit osså….

Nu sa Kurre till mig precis att han har sjukt många roliga idéer men han har ingen tid till att verkställa dom……………….Jo men Kurre, vi tror dig ;) HAHAHAHAHAHAHA!!! NU sa han ” fatta vad många sketcher jag har men inget film-team”. Men eftersom det är den ENDA anledningen till att Kurre inte har spelat in sina sketcher kan vi ju ha en liten audition: Om du kan tänka dig att filma kurres sketcher kan du ju skicka en kommentar eller något. Om du får vara med i Kurres team lovar han att bjuda dig på en falafel varje arbetsdag.

Jaja, skulle inte snacka om Kurres drömmar nu utan tänkte mer säga att han mår bra, han ritar hus till sent på nätterna, snor gamla tanters cykelpumpar, och pluggar till tenta…Eftersom han inte har så mycket tid över till sitt andra liv, bloggen (vilket e för jävligt, det enda du hade när du var arbetslös!!) så fick jag skriva ett inlägg. Faktiskt ganska svårt, så all respekt till lille Kurre.

Fred ut som en störd liten gubbe skulle säga!

(På kurres begäran ger jag er hans nya favoritlåt)


Godmorgon!

Jag fick sex timmars sömn i natt med... Jag var tvungen att gå upp klockan åtta eftersom städ-kärringen kom då. Va fan ska hon börja städa kl 8 på morgonen för? Hon kunde ha kommit vid 12 eller nått. Jävla svartjobbare! Nu sitter jag i skolan och tänkte designa ett hus i 3D Studios Max men programet vill inte fungera på de här jäva fattiga datorerna. Så nu har jag inte ett skit att göra tills lektionen börjar och den börjar fan ETT!

Men men jag kan utnyttja en del av den tiden med att berätta om gårdagen för er. Igår när jag drog till Entré för att lämna min lillebrors mobil på lagring så träffade jag Fredde där, han var på jakt efter en vinterjacka eftersom någon hade snott hans gamla. Stolpskott! I alla fall..  efter att ha gått runt på Entré och letat efter en jacka så bestämmde vi att vi skulle träffas kl 21 och kolla på Champions League på O'Learys i Entré.

Efter det gick jag hem, lagade mat, läste lite och sen fick jag cykla till Entré igen. Matchen mellan Liverpool och Lyon visades, Fredde och hans polare (jag kommer inte ihåg hans namn för tillfället, jag är sämst på namn) höll på Lyon och jag fick väl hålla på Liverpool för att skapa lite spänning, men dom är fan dåliga i år, det måste bero på Carlsberg loggan.

Efter ett tag när ölen började ta slut och när Liverpool ledde med 1 - 0 så blev Fredde sugen på en shot. Men den fege jäveln vågade inte fråga va en kostade så han bad mig göra det. När en bartender med backslick och baggypants som var moderna under mitten av 90-talet gick förbi passade jag på att fråga. "Du, vad kostar en shot?" Han svarade med "Ja, det beror på vad du ska ha för nån och hur stor den ska vara." Jag kollade på Fredde, han viskade att han skulle ha en Jäger, en fyra så jag upprepade "En jäger, fyra.. va kostar en sån?" Bartendern svarar med "Den kostar 74kr" Jag kunde fan inte hålla mig och var tvungen att jävlas lite så jag sa "Du skojar? Vadå får man en resa på köpet eller?" Bartendern tog lite illa upp och sa lite surt "Ja, en resa ut härifrån" Då kontrade jag med "Äh.. men då behöver vi ingen sån, matchen slutar ändå om 10 minuer, så vi ska ändå dra snart" Sen log jag och kollade på honom. Han blev fan skit sur. Riktigt jävla mens-sur!

Jag fattar inte riktigt hur han tänkte där. Vi flabbade i alla fall åt honom. Va är det som händer med världen egentligen? När Liverpool inte kan vinna mot Lyon, när Barca spelar lika mot Kazan, när man gör ett tv program om Ullared, när man är tvungen att lämmna sitt hem för att städtanten ska städa, när en bartender inte kan ta ett skämt och när Jenna Jamesson inte tar den i 2an! Då jävlar håller det på att gå riktigt snett! Vem vet, undergången är kanske redan på väg...

Ont om tid!!

Tänkte nyss börja inlägget genom att be er läsare om förlåtelse för min frånvaro men sen märkte jag att jag har gjort det i de 10 senaste inläggen så jag skiter i det! Anledningen till att ni inte har hört något från mig är för att jag har en jävla massa plugg att göra. Igår satt jag uppe till tre och byggde en modell, vaknade 9 idag för att börja tentplugga och det är precis som Linnea sa, RUTTET!

Fan varför kan det inta vara som på gymnasiet då man kunde göra vad fan som helst under hela terminen och sedan plugga två dagar innan provet och sprika minst ett VG!? De va goda tider de! Nu har vi en hel jävla bok att läsa, hundra jävla byggnader, 1000 arkitekter som heter 10 namn var att komma ihåg... ja, man behöver inte vara proffs i matte för att räkna ut att det är jävligt mycket! Men jag är inte den som klagar, som zlatan säger. Jag tar mig i kragen och sover två timmar istället, vaknar upp och ser att det har börjat snöa, skriver lite här och snart, alldeles snart, blir det säkert lite tid kvar till att plugga. Eller så bara väntar jag tills det är två dagar kvar.

Ahh..Nu måste jag ut i snövädret för att lämmna brossans mobil på lagning, men jag ska försöka skriva här lite oftare nu. Jag håller även på att fixa en gästbloggare som kanske livar upp stämningen här.

Fred ut!

RSS 2.0