If I ruled the world... imagine that!




Fotboll, fotboll och lite mer fotboll!

Dagen började med en fotbollsmatch med mina P98or. Matchen började fruktansvärt bra och efter att min lillebror och "Bojan Krkiq" hade fått nätet att prassla så gick vi till halvtidsvila med en ledning på 0 - 2. Precis innan halvtid skadades vår egen lilla "Samuel Eto'o" men efter lite kylarspray och bandage hoppade han in igen. Tyvärr räckte inte det till... hemmalaget hade fan tagit med sig en 14-manna trupp och jag hade en trupp på 8 personer. Eftersom jag bara hade en avbytare så blev spelarna trötta och de släppte in 5 mål i andra halvlek, ett på straff. Trots förlust med 5 - 2 så var det väldigt bra jobbat av dom, det är väl fan klart att man inte orkar spela mot ett helt nytt utvilat lag i andra halvlek. Men men... min lillebror började nästan gråta av förtvivlan och frustation, för en gångs skull tyckte jag fatisk synd om honom.

Nu blev det fotboll på TV istället och jag brukar vanligtvis kolla på spanska ligans matcher men idag såg jag Inter mot Milan istället. Jag är ju stort Barca fan och eftersom Barca och Milan alltid har haft bra samarbete så är jag väl ett Milan fan när det gäller Serie A. Tyvärr förlorade dom med fucking 4 – 0… mycket pga. Gattuso ”Tjuren” först tacklade en så att det blev straff och sedan tacklade han en till så att han fick rött kort. Inte speciellt lyckat!

Eftersom varken mitt lag som jag coachar eller Milan kan vinna så ska jag nog spela lite Fifa.. där vinner jag alltid!

God natt gott folk!


Med andra ord...

Idag blev det en klassisk ”filmkväll” (fast utan film den här gången) med det bästa gänget!

Jag, Jonte, Lina, Johanna och Susse har haft filmkväll tillsammans ända sen nionde klass. De inleds alltid med Pizza och sen blir det film eller något annat kul. Idag blev det ”med andra ord” Det är ett spel där man tar upp en bricka och på den brickan står det något som man ska förklara med andra ord för sin lagkompis… ja, ni fattar poängen!

Här har ni ett klipp där jag säger saker med andra ord och Jonte gissar vilt!

Det stod Brad Pitt på brickan och jag förklarade det med ”Han som spelar i Mr. & Ms. Smith!” Då säger Jonte ”Big Pack!” och lyckas få poäng för det ändå! Det är fan bara han som lyckas med sånt!

Det var kul att träffa gänget igen innan man flyttar till Malmö… med andra ord, det var riktigt jävla roligt!


Krillebooi...

Jag är väl inte världens bästa bloggare men jag tycker faktiskt att jag förtjänar mer uppmärksamhet än vad jag får... och om man jämför mig med vad "proffsbloggarna" så borde väl jag vara mer underhållande än deras jävla egoinlägg om deras jävla shoppingrundor. Idag såg jag en videobloggare på youtube.. (Han här idioten!) sjukt jävla bögig... men konstigt nog så kollar folk på det ändå. Jag ska fan bevisa att jag är minst lika bra videobloggare som honom, om inte bättre!

Här har ni min version:



Så.. nu har jag inlett min videobloggskariärr. NOG! Jag skulle aldrig få för mig att lägga upp något sånt här! Jag var till och med tvungen att fråga en massa kompisar på msn om jag skulle göra det eller inte! Men men, nu är den uppe så sitt och skratta åt den era jävlar. Jag vet inte vad Krillebooi kommer att jag göra när han ser den men det märker vi. sen Jag länkade nyss videon på hans blogg... haha!

Och.. Take a joke!! Det här är fan inte mitt riktiga jag! Glöm inte att kommentera och glöm inte namn tack!!!

Cha Cha!!

"Sweet Dream".. Wtf!?...

Idag väcktes jag av att Victor ringde mig och sa att kulturhistorielektionen redan hade börjat. Den idioten har glömt bort att jag har tagit studenten, men jag kan förstå honom. Jag är väl saknad som fan på kulturinriktningen.

Resten av dagen har jag bara chillat och tråkat. Jag städade rummet, kollade tv, spelade Fifa… bara massa skit för att få tiden att gå snabbare. Jag lyssnade på Spotifys toplista och jag vet inte om min musiksmak börjar bli väldigt bögig eller så är Beyonce’s Sweet Dreams jävligt bra, jag har i alla fall lyssnat på den några gånger och sen har jag typ nynnat den hela dagen… Snacka om bögvarning. Sen stack jag till Ica för att handla. Bakom mig gick en gubbe, jag såg att en tjej stod med ryggen mot oss mellan hyllorna och precis innan jag passerade hyllan busvisslade jag högt och sen vände hon sig om och kollade på gubben! HAHA! Jag började flabba och gubben gav mig en konstig blick..

Men ni bryr väl inte er! Det känns som om jag kan skriva vad fan som helst här utan att ni pallar lägga en jävla kommentar. Helt ärligt så minns jag knappt när någon kommenterade sist! Igår skrev jag om att jag skulle satsa på en stand-up karriär och inte en jävel önskade mig lycka till! Jag har skrivit om att jag har fått körkort och inte en jävel har sagt grattis! Jag kan lugnt skriva att jag har konverterat om mig till buddhist, att jag har importerat in en fru från Kazakstan, att jag ska bli pappa om några månader, att jag går på droger, att jag har blivit bisexuell, att jag tycker om att runka till Telletabies… ja vad som helst utan att ni jävlar pallar skriva en fattig jävla kommentar!

Peace.. nä PISS! Jag är förbannad!


I have a dream...

Hallå igen!

Det var ett tag sen sist och nej, jag sak inte skriva om vad jag har gjort under tiden jag har varit borta, för om jag ska vara ärlig så har jag inte en jävla aning. Ni kommer kanske ihåg att jag var ganska deppig innan, mitt liv fylldes snabbt upp med en massa skit som tog kål på mig. Jag kan nog nu säga att den skiten är spolad! Allt är bra igen! Till och med lite bättre.

Om en vecka flyttar jag till Malmö och jag har fan fixat boende, kanske till och med jobb! Det är så jävla skönt att ha det avklarat! Nu behöver jag i alla fall inte bli en uteliggare för sådana har väl Malmö gott om!? Jag har även funderat på att anmäla mig som stå-upp komiker på Malmös Comedy Klubb.. Jag har ju alltid velat göra det, jag älskar ju att få folk att skratta. Problemet är att på en comedy klubb så är det ett krav. Det är ju inte som när man hänger med polarna, får man till ett skämt då så är det bra och om man inte får till nått så är det ingen big deal, det är ju ingen som direkt kräver det. Men man vill fan inte stå på scen och vara torrare än självaste Bert Karlosson och ha en hel jävla publik framför sig som sitter helt knäpp tysta och undrar vad fan jag gör på scen! Men det scenariot lär ni nog aldrig får se... och om det skulle hända så går jag bara tillbaks till labbet, vilar lite, skriver några bättre skämt och sen är jag uppe igen. Vänta bara tills ni ser mig på TV… kan Petra Mede bli känd så kan fan jag också!  Hon är ju inte ens rolig!  

Stay black!

Får man säga blatte och N-ordet??

Jag såg nyss en video där en kille sjunger Dr. Dre's och Eminem's - Forgot about Dre. Det är bara det att killen som sjunger är vit så det blir extra svårt för honom att rappa Dre's vers, speciellt när det där N-ordet kommer. Han har nog ett stort dilemma om han ska säga det eller inte. Om han säger det så citerar han bara ju vad Dre sjunger men samtidigt kränker han alla svarta eftersom han själv är vit.

Det är så jävla löjligt! Det spelar väl ingen roll från vem ordet kommer, det är ju fortfarande samma ord med samma betydelse. Men så tänker inte alla.. en vit kan inte säga neger och en svensk kan inte säga blatte för det är ju kränkande. Men om blattar och svarta går runt och säger det till varandra så kan vita och svennar väl också göra det? Det tycker jag i alla fall! Jag tar inte åt mig om en svensk hälsar på mig med ”Tjena blatte!” jag svarar bara med ”Haha, Tjena din neger!” – För enligt mig så är alla lika och vi måste sluta fokusera på enstaka ord och kunna ta ord som niggha och blatte som skämt. Och varför ska jag bli förbannad om någon svensk säger blatte till mig när de andra blattarna säger det jämt?

Enligt mig får ni absolut säga blatte om det sjungs i någon låt.. förmodligen en Ken Ring låt då men skit samma! Jag vågar inte ge er tillåtelse att säga N-ordet eftersom min hudfärg är för ljus för det men jag säger det i alla fall när det finns med i någon låt. Jag brukar rappa med i låtarna som jag lyssnar och det kan hända att jag säger N-ordet ganska högt. Men hellre det än att hålla käften mitt i låten..  Det ska ju vara:

"Y'all know me, still the same O.G., but I been low key

Hated on by most these NIGGAZ  with no cheese, no deals and no G's"


KÖRKORT!

Jag vaknade klockan sju imorse. Jag har typ aldrig vaknat så tidigt på hela sommarlovet och jag behövde egentligen inte vakna så tidigt men jag kunde fan inte sova av nervositeten som kröp fram sakta och väckte oroliga tankar som snurrade runt i mitt huvud. Den där konstiga känslan i magen som jag känner igen från alla tävlingar fanns där och störde min sömn. Jag låg och vred mig i sängen, vände mig från sida till sida och vid halv elva gick jag upp ur sängen.

Det kändes fan som en evighet till uppkörningen som jag skulle ha kl tre. Jag lyckades döda tiden med en hel del TV tittande och sedan hoppade jag på cykeln och cyklade till körskolan (för sista gången?).  Jag satt som vanligt i bilen och dagdrömde mig bort från verkligheten men när Lars sa att det var min tur att köra kröp nervositeten fram igen. Jag vet inte varför jag var nervös för jag skulle bara köra en uppvärmningsrunda, men men. Den gick i alla fall bra och sen var det dags för den riktiga rundan.

Holy shit!  Jag sa helt enkelt ”Fuck off” till nervositeten och jag var hur cool som helst. Jag körde som värsta Michael Skomakare och efter att jag hade parkerat sträckte prövaren fram handen för att gratulera mig. Det kändes så jävla gott! Äntligen var det över!

Sen stack vi hem, jag tackade körskolan för att de hade stått ut med mig i tre månader och sen cyklade jag hem med mitt ”körkort” i fickan. Ja, jag har ju ingen bil så jag får cykla! Fast jag fick låna pappas BMW senare på kvällen för att köra en runda. Det kändes fan som att köra ett flygplan eftersom den är typ två gånger större än Golfarna som de har på körskolan och sen går den dubbelt så snabbt också.

Det känns fan gött att kunna ta bilen nu och köra! Nu kan jag äntligen köra igenom byn med rutorna nervevade så att turkmusiken hörs ut i halva byn och sen måste jag hålla ratten med en hand och den andra handen ska vara fastklistrad på växelspaken också. Det är väl så man kör när man väl har fått körkort?? Eller? Jag körde tyvärr inte så när jag var ute på min första runda, däremot körde jag och svor på alla andra som jag såg, typ ”Ja, vänta du där din jävla idiot!” när bilarna stannade när de hade väjningsplikt mot mig. Sen skrek jag ”Jävla kärring” när jag körde om en… Det känns jävligt gött!


En komplimang?

Det är sjukt vad folk har svårt att ge komplimanger. Jag skulle designa en CD-cover så jag slängde snabbt ihop ett ganska humoristiskt första utkast som jag sedan la upp på ett forum för att fråga om själva idén var bra. Det tog knappt en halvtimme innan folk satt och klagade på min kladd för att den var för ”amatör aktig”. De beskrev den med ord som: billig, skum, dålig, skrot, skräp, enkel, slav och massa annat skit. Jag var till och med idiotisk och dum eftersom jag inte hade lagt ner tid på min kladd. Det roliga var att ingen av alla de som sågade utkastet svarade på om idén var bra, de hakade upp sig på alla ”fel” jag hade gjort när jag hade slängt ihop bilden på ca 30 min.

Jag brydde mig inte så mycket om vad kritikerna sa men eftersom Problem och Lazy ville att jag skulle göra något annat förslag så plockade jag fram papper och penna och började göra det jag gör bäst, rita för hand. Jag skannade sedan in det på datan och gjorde bakgrunden så att det såg ut som ett gammalt papper. Lazy beskrev omslaget som ett mästerverk och av alla de 20 personerna som sågade första utkastet är det bara en av dem som har sagt att den nya blev underbar. Resten håller käften eftersom de inte har något att klaga på! Men varför är det så lätt för folk att kunna såga nått men när någon kommer med nått skitbra så håller de bara käften? Hur svårt kan det vara att bara ge en liten komplimang, det hade räckt med ”den var bättre än den förra” men nej, inte ens det får man. Men vem bryr sig egentligen? Jag vet ju var jag står och jag vet vilka skills jag har, dessutom är den där tystnaden ganska skön. De blev nog chockade och nu håller de käften samtidigt som de får äta upp sina ord. Nu är de inte lika överlägsna va? Ahh.. människan är fylld av dumheter och revange är fan nästan lika bra som sex, precis som Tupac sa.   



Toaletten blev sågad och sen stängde jag käften på dom med min krona.

Sommarens tre roligaste filmer!

Sorry guys and gays för att jag inte har kunnat skriva nått idiotiskt här på ett tag, men jag har faktiskt fått jobb på en ganska känd designbyrå.. yeah right! Jag ljuger så jävla dåligt, eller nej, jag ljuger aldrig, jag skämtar istället. Haha (falskt skratt).

Nej, men jag har faktisk designat en Cd-cover åt Problems och Lasys nya Mixtape som kommer ut snart. Sen har jag faktiskt kollat på en hel del filmer, en hel del roliga filmer. Här får ni sommarens top tre lista över de tre roligaste filmerna jag har sett den här sommaren.

Vi börjar med nr. 3! Funny People får tredjepriset.  Adam Sandlers nya film, jag gillar ju Adam Sandler så det räcker att han är med för att filmen ska bli skit bra. Det var den också, men tyvärr var det för mycket drama och för lite komedi för att den skulle hamna högre upp i listan. Jävligt bra film annars! Ni borde se den så kanske ni fattar vad vi ”Funny people” måste gå igenom varje gång vi är nere. Ni kanske fattar vilka krav ni ställer på oss genom att ta för givet att vi alltid ska vara roliga. För ett litet tag sen förlorade jag en ganska bra vän bara för att jag inte hade något roligt att säga… det låter sjukt men det är faktiskt sant!

Två på listan blir The Hangover! Och nu tänker ni säkert ”om den är två vilken jävel är etta då?” men lugna er för vi kommer dit snart. The Hangover var för jävla rolig, jag skrattade en hel del åt den men den blir bara tvåa eftersom jag förstod hur den skulle sluta redan efter att jag såg sängen på den statyn.  Ni som inte har sett fattar inte ett skit, men det gör ni när ni ser den. Ganska tråkigt att jag var så synsk och såg slutet redan i början av filmen annars var den riktigt rolig!

Och första pris går till… (trumvirvel) Fired Up! Det är en film som handlar om två killar som går med i ett Cheerleaderläger bara för att ragga upp brudar! Nu kanske ni tänker som jag gjorde i början ”ahh.. inte en amerikans High School film med en massa cheerleaders igen!”  men den här  var riktigt jävla bra. Killarna som spelar huvudrollerna är så jävla klockrena och jag tror faktiskt att de gör debut i den här filmen! Ni måste se den, annars missar ni en film fylld med massa skämt, en hel del ironi och en jävla massa skratt från er sida! Tummen upp helt enkelt!

Klicka på bilderna för att se Trailer!

  

Fuck garderoben nu ska jag ta körkort!

Ähh.. palla tjata om min jävla garderob hela jävla tiden! Nu lägger jag ner skiten eftersom det känns som om jag är ute och cyklar när jag sitter och skriver om skit som jag har i garderoben. Faktum är att jag inte har tid att skriva heller, jag ska sitta och plugga körkort för sista gången i mitt liv… förhoppningsvis! Jag ska ha uppskrivning imorgon så det får bli lite plugg dagen innan som vanligt.

Snart har jag kanske det jävla kortet i fickan och då är allt detta över. Då slipper jag vara ute och cykla så ofta, men om jag är ute och cyklar så vet ni om att jag gör det med stil!

Peace out!


5 saker som bara jag har i min garderob (4)

Idag ska jag visa er min Poesibok från tredje klass. Jag hade helt glömt bort den och fyfan vad jag skrattade efter att jag hade läst några sidor.

Vår fröken gav oss varsin poesibok och sedan skulle alla skriva en dikt i allas böcker så att man hade det som minne. Man kunde själv komma på en dikt eller så kunde man ta en från ett tjockt häfte i. Ni kan ju själv räkna ut att de flesta kopierade en från häftet, även om det inte alltid blev så lyckat. Tydligaste exemplet är Jontes dikt. Han skulle ta dikten ”Mitt i boken vill jag pränta att du är en riktigt.. någonting.. jänta” men sen kom han på att jag inte är en jänta så det blev ”Mitt i boken vill jag pränta att du är en riktigt busig kompis”  Det blev fan inte ens ett nödrim! Jag kunde inte låta bli att skratta åt att han hade suddat en massa gånger under ordet kompis, men det kan fan inte vara lätt att rimma till pränta!   

Matilda får ändå priset för roligaste inlägget. Det är väl inget fel med dikten men hennes teckning får mig att skratta varje gång jag ser den.  HUR FAN SR JAG UT!?? Mina byxor är trasiga och hon har ju inte precis snålat med svarta streck på mina ben, streck som ska föreställa hår! Vid min hals ser man en svart fläck som ska föreställa svart brösthår. JAHA!? Sen har jag en sån Zorro sak över ögonen och basker!   Okey, jag var den enda invandraren i klassen men vafan, jag visste inte att Matilda hade så många fördomar om mig. Hon trodde väl att jag skulle bli en fattig, hårig konstnär och själv skulle hon bli en fin prinsessa i blå klänning. Haha! Sen kan man alltid undra vad hon menade med ”Du är så tokutok tokig min gulli gulli gulle” Jag tror att det var ett klent försök till att försöka rädda sig själv. Hon tryckte först ner mig med sin bild som fattig och hårig och sen kom hon på att hon kanske ska vara lite snäll. Ja, jag vet inte riktigt, men vem bryr sig? Den är i alla fall riktigt jävla brutalt rolig! Matilda, du glömde i alla fall inte att göra stecket till klyftan tydlig! HAHA! 

 


5 saker som bara jag har i min garderob (3)

Objekt  tre är en jävla liten, mesig tigerraket. Varför hittadejag inte en Vikingabomb som jag kunde spränga grannens brevlåda med? Fast hon är ju ändå döv så det hade inte blivit någon rolig reaktion, det hade fan säkert tagit en vecka för henne att fatta att brevlådan är sprängd. Och när hon väl hade sett brevlådan så hade hon säkert undrat vems den kan vara.

Det är nog lika bra att jag hittade en liten, fjutten tigerraket. Jag får väl gå ut imorron och göra lite oväsen i kvarteret.. jo, jävligt. Dom mesiga jävlarna piper till lite och sen låter det som om någon knäpper med fingrarna, inte så speciellt coolt men jag hade i alla fall lite krut i garderoben. Vem vet, det kanske räcker för att jag ska bli en riktigt mujaheddin men då får jag odla skägget lite flitigare.


 

5 saker som bara jag har i min garderob (2)

Objekt nummer två är den här datorfläkten. Jag vet inte riktigt vad den gör i min garderob men jag har antagligen slängt in den där när jag har haft brottom eller nått. Jag tog nog ut den från datan och satte dit en ny och bättre och sedan visste jag inte var jag skulle göra av med den så jag slängde antagligen in den där. Ja, så brukar det gå till. Jag kanske ska testa att koppla den med ett batteri och sedan sy fast den på insidan av en tröja så att den fläktar när det är varmt. Jag vette fan om det hade funkat och jag tänker fan inte heller ta reda på det . Jag menar, vem fan pallar sy??


5 saker som bara jag har i min garderob (1)

Efter att jag lyckades fixa datorn bestämde jag mig för att städa min garderob lite eftersom saker trillade ur den varje gång jag öppnade dörren. Visst är det så jävla tråkigt att städa? – Men det är kul att man hittar lite udda saker som man har glömt bort att man har. Jag hittade en hel del fynd idag som jag tror att ingen annan har i sin garderob. Förvänta er inte några konstiga klädesplagg nu för ni ska veta att min garderob fungerar också som ett förråd där jag slänger in saker som jag inte vet vad jag ska göra av med, eller saker som kan vara kul att hitta efter ca 10 år.

Här har ni objekt nr 1:

 

Det här är en hemmagjord studsboll gjord av gummisnoddar som jag snodde från alla brevbärare som lämnade post på Åbygatan. Jag var alltid ute och lekte och när jag såg att de sprang in i trapporna sprang jag till deras cyklar och snodde gummibanden som hängde på deras styren. Efter en veckas snatteri hade jag gott om band för att påbörja mitt experiment. Jag skulle göra min egen studsboll genom att knyta ihop gummisnoddarna. När den blev färdig gick jag ut för att testa den. Jag kastade den så hårt jag kunde ner i asfalten och visst studsade den jävligt högt, det var bara det att den inte var helt rund så den studsade jävligt snett också, rättare sagt rätt på ett fönster. Som tur var så gick inte rutan sönder så jag sprang dit och plockade upp bollen och sedan sprang jag iväg. Jag måste ändå säga att studsbollen blev lyckad, den var inte lika bara som de jag hade köpt men den var unik. Ingen annan på gården hade en sådan.

Nu när jag tänker efter så ser man tydligt att jag har sysselsatt mig med allt möjligt bara för att göra något. Jag gjorde en egen studsboll fast att jag hade minst 20 stycken hemma. Jag har väl alltid tyckt om att experimentera, jag har för mig att jag skulle testa att smälta ihop den men jag var rädd att den skulle deformeras för mycket. Kanske kommer jag på lösningen någon dag när jag sitter och är rastlös som en arbetslös idiot.


Windows 7

Nu är jag nästan helt färdig med datorn. Det tog fan lite längre tid att formatera om den än vad jag trodde att det skulle ta. Problemet va inte själva uppgraderingen från Windows XP till Windows 7 utan alla mina nördprogramm som vägrade fungera till det nya Windows. Men jag är nästan färdig nu, det enda som saknas är Photoshop och Illustrator.

Det är på grund av detta jag inte har kunnat blogga och jag trodde att jag skulle ha tid att skriva något igårkväll men jag satt uppe till två och klabbade med datorn eftersom den inte fattade att jag måste ha Photoshop så att jag kan göra en logga som ett företag har beställt. Ja, jag har aldrig varit så trött, frustrerad och förbannad sammtdigt, inget ville fungera så jag gick och la mig. Nu när allt börjar falla på plats känns det väldigt skönt och visst fan är det nya Windows mycket snyggare? Så här ser mitt nya skrivbord ut! Rätt likt Vista men tusen gånger smidigare!


Min lillebror och jag

I förrgår väcktes jag halv sex på morgonen av någon som kom in i rummet och sa ”oo whats up fuck face?”  Jag kollade upp och såg att min lillebror hade kommit hem från semestern. Han var inte på semester själv utan med mina föräldrar och min minsta syster. Jag kollade upp i alla fall, svarade och sen somnade jag om, men han gav sig inte. Han stod framför mig och sa ”Idiot, kolla vad jag har köpt” Han plockade upp sin nya mobil som jag fortfarande inte såg eftersom jag halvsov och plötsligt hörde jag ett sånt där kameraljud och sen hörde jag min bror skratta ihjäl sig. Jag vaknade av skrattet och sen sa han ”Kolla den har skit bra kamera!” När jag kollade på skärmen såg jag en närbild på mitt ansikte när jag sov… Det var inte speciellt snyggt, det kan jag lugnt säga. Den jäveln fick mig att skratta åt mig själv. Jag somnade om igen och sen vaknade jag kl 9 av det traditionella oväsendet han gör där uppe.  

Idag frågade han om han fick låna min dator eftersom han inte hade suttit vid en dator över en månad. Jag var snäll och sa till honom att han fick gå ner och spela ett litet tag. Själv har jag inte haft tid att sätta mig vid datorn idag, det är därför jag skriver så här sent. Men när jag startade datorn för ett litet tag sen hörde jag att antivirus programmet tjöt och det lät ungefär som polisens sirener. Antivirusprogrammet hittade tre jävla trojaner vilket betyder att det är kört! Jag måste fan formatera om datorn imorgon och installera om alla mina nördprogram!

Småbröder ställer bara till det för en. Man måste vakna upp tidigt på grund av deras oväsen och sen ska de fördärva alla ens saker. Det tar inte lång tid tills han börjar sno mina kläder och fördärva dom också. Jag får väl passa på att brotta ner honom och dra honom i öronen medans jag kan för den jäveln har nästan vuxit ikapp mig och han är bara 10. Och ”oo whats up fuck face?”  Va fan är det för sätt att hälsa på? Jag hälsar väl inte så?.. eller jo, Fan! Jag gör väl det ibland…  


"Vi har baaara varaaandra"

Idag vaknade jag och kände att jag verkligen var hes, min röst var sliten och jag hade lite ont i halsen. Jag kan även uttrycka mig som Anel och säga att Jag är trött i rösten men det gör inget att jag är ”lite trött i rösten” för det visar bara hur kul jag hade igår.

Igår var det Klippanfestivalen eller vad den nu heter. När jag först stack dit såg jag bara en massa föräldrar och en massa snorungar. Jag tänkte bara ”Var fan har alla ungdomar tagit vägen?” men bara ett litet tag efter det träffade jag Fredde, Alle och Larry! Det var ett tag sen man såg dom… Chrille (aka Larry) frågade om jag hade dött eller nått och jag svarade med ett ja eftersom det stämde rätt bra. Efter att vi hade hälsat stack det till the toilett för att göra number one och då stod jag där själv igen och drack ur min öl.

Men jag behövde inte stå där ensam speciellt länge för helt plötsligt kom Erika springandes mot mig och gav mig värsta hockeytacklingen. Okej, jag överdrev där! Men jag blev faktiskt lite överraskad av henne… hon va ju brunett nu! Snyggt. Efter det kom alla andra och då var det full rulle som gällde. Vi gick bla till dansgolvet där dom spelade dansbands musik och dansade lite. Jag och Erika ägde på den dansen där man gick två steg fram och sen ett tillbaks, jag har ingen aning om vad det var för nått. Efter det började dom spela en snabbare låt och då började alla bugga. Jag är inte speciellt bra på bugg så jag drog mig ur. När jag stod och kollade på när folket buggade kom där två tjejer i 20 års ålder och drog mig in. Den ena ville bugga med mig och då förklarade jag att jag inte kunde det men hon gav sig inte, då ville hon dansa fristående istället och jag visste fan inte vad jag skulle göra så jag gjorde running man mitt på dansgolvet. Hon började skratta och när jag kollade runtomkring mig så stod Lina och en massa andra och gapflabba åt mig. Jag tackade för mig och sen drog jag mig ur igen. Det var nog med dans… trodde jag i alla fall.

Efter det och hängde vi mellan tälten. Lina stack till baren och handlade och jag hamnade i en djup filosofisk diskussion med Erika. Hon stod där och pratade en massa samtidigt som jag märkte att alla andra hade gått iväg. Eftersom jag inte ville vara taskig och börja kolla runt omkring mig mitt i allt så väntade jag tills hon var färdig. När jag frågade henne om han hade lagt märke till att alla hade stuckit och lämnat oss ensamma blev hon chockad. Vi började leta efter de andra samtidigt som jag sa ”Vi har bara varandra” som Di leva säger. Efter det sjöng Erika det resten av kvällen!

När vi hittade de andra blev det sång och dans i det stora tältet. Det var riktigt jävla bra stämning där och man får hoppas att det blir lika bra idag!

Här har ni ett videoklipp fullt av sommartider!


RSS 2.0