Körskolan!

Wiho! Idag tog jag det första steget för att komma närmare det där jävla körkortet. Ja, jag vet! Jag är jävligt sen men bättre sent än aldrig som man brukar säga. I alla fall, jag inledde lektionen med ett traditionellt motorstopp, precis mitt i korsningen, framför vår skola! Det var sjukt pinsamt, folk gick ju förbi eftersom de skulle ta tåget och där satt jag i en jävla Golf och kunde inte få igång skiten. Jag ville bara sjunka ner i stolen så att ingen såg mig. Vilken jävla underbar start! Men sen gick det faktiskt skit bra! Fick bara motostopp en gång till, och det var när vi stod stilla och pratade, jag glömde bort att bilen va igång så jag släppte kopplingen för att sträcka på benet. Hjärnsläpp till max!

Nästa lektion har jag på måndag och då förväntar jag mig att de förvandlar mig till en Shumacher på direkten! Mitt tålamod är inte det bästa. Jag har typ för brottom med typ allt! Rivstartar bilen och sen bromsar jag för kung och fosterland så att körläraren får whiplash skador. Men men, nu är jag iallafall ett litet steg närmare det jävla kortet! Om några månader då kanske det ser ut så här:


Onsdag.

Har varit ganska upptagen idag så jag har inte hunnit skriva. Men jag ska sammanfatta dagen kort.

Fick tillbaks matteproven, VG! Så jävla gött. Sen Josef-musikalen. Jag måste säga att dom var sjukt duktiga och de förtjänar verkligen all beröm! Blev lite förvånad över att Lina kunde behålla kläderna på när hon dansade, men det var väl tur det! Hem efter det. Slappade framför TVn. Skrek på lillebrorsan! Idiot. Karate. Tränade skitungarna, kunde inte visa ett skit eftersom jag har hälseneinflamation. Det suger röv. En annan sak som sög röv var att Man U vann med 1 - 0 mot Arsenal. Men, vem fan bryr sig om de jävla lagen egentligen....förutom bög Krille och Sunshine då.

Godnatt!

Kommentera!

Jag har fått väldigt fina kommentarer ända sen jag startade bloggen! Kommentarer som gör att man vill fortsätta skriva. Chamillionare säger "The more they hate you, the more they motivate you" men jag säger "The more they love you, the more they motivate you"  även om det inte rimmade lika bra.

Jag blir glad när jag hör att jag lyckas uppfylla bloggens syfte! Bloggen ska ju vara rolig. Att uppfylla det kravet är inte lätt. Vad händer om jag har en dålig dag? Folk läser ju min blogg för att de vill läsa något kul och då känner jag att jag måste hitta något roligt att berätta i varje inlägg, även om jag mår piss... fast då brukar jag oftast skita i det. Men men. Jag tycker i alla fall att det är riktigt kul när folk tycker om det jag gör. Vissa kommentarer gör att jag bara vill sätta mig ner och skriva något sjukt roligt så att ni pissar ner er av garv! Tyvärr har jag inte lyckats än. Här har ni några oförglömliga kommentarer som gör det här bloggandet meningsfullt!

”När man har tråkigt så går man inte in på youtube längre utan på takeajoke!”

” SJUKT ROLIG HAHA!”

” HAHAH fyfan vad grotesk!”

” jag gapskratta när jag läste din historia om när du drog ner brallorna på en polare haha, klockrent!”

” Jag satt och flabbade tyst för mig själv och lät som värsta Marge Simpson hahaha så fett roligt.”

” Du har seriöst sjuka skills”

” LMFAO, du är the funniest shit on earth”

“HAHA du är fan bäst”

” Hahahhahaha, jag dör!!!”

” HAHAHAHA fortfarande lika skoj, jag dööör”

”Din blogg är det roligaste jag vet!”

”Du är min favorit, skrattade så jag höll på att dö!”

Tack kära läsare! De här kommentarerna värmer lika bra som en kletig diarré-fis!

 


Oboy vilket vackert väder!

Oboy vilken dag! Den inleddes med en halv svenska lektion där vi fick tillbaks våra prov (ett jävla bög-poäng från VG) och sen fick jag och Hanna sticka till skolkonferensen för att prata om vår skolpastor.

Som ni säkert redan vet så har vi en skolpastor på vår skola. Jag och Hanna har ifrågasatt hans uppgift här på skolan och undrade hur en kommunal skola kan framhäva en religion! Det var ju trots allt väldigt länge sedan kyrkan separerades från staten. När vi tog upp frågan på elevrådet för första gången kollade folk på oss som om vi var sjuka i huvudet. Vi kunde inte ta upp något som är så här känsligt, tyckte dom. Idag trodde jag att det skulle bli exakt samma reaktioner men oj vad fel jag hade.

De var ju skit glada att vi tog up det och de hade en positiv inställning till det. Jag som trodde att de skulle bortförklara våra argument men istället satt dom och höll med. "Ja, precis. Ni har ju rätt" och "Vi måste ändra på detta för det kan inte försätta så som det är nu i alla fall". Jag blev som sagt väldigt förvånad eftersom jag hade förberett mig för en riktig fight, det var ju ett "känsligt" ämne! Jag och Hanna trodde att de skulle tro att Muslimerna (jag) och Ateisterna (Hanna) hade slagits ihop för att stoppa kristendomen. Men den teorin är rätt körd eftersom jag är också ateist!

Men men...Pastorn kommer i alla fall inte ha samma funktion på skolan längre, han kanske till och med kommer att lämna skolan helt. Men det är ju så som vi sa, antingen ska vi ha alla religioner här eller inga alls! Victor tyckte att vi skulle ta hit alla religioner istället eftersom han ville se nakna buddhister springa runt i skolan. Men den killen har inte alla hönsen hemma om man säger så.

Konferensen kortfattad: Hanna och jag ägde!

Efter konferensen blev det flera hålor på rad och den tiden tillbringade vi killar i biblioteket och spelade Fifa 09. Det var riktigt jävla kul med många jämna matcher. Det blev mer fotboll senare på dagen. Först träning med lillebruschan och sen Champions Leauge. Träningen gick ju skit bra och min lillebror lyssnade till och med på mina instruktioner! Jag stod vid sidlinjen och pekade och skrek vilt. Jag berättade hur han skulle göra och var han skulle springa och helt plötsligt var han den målfarligaste personen på planen. Jag kan lägga till att han är 9 år gammal och spelar med p11. Success. Barca spelade sen 0 – 0 mot Chelsea. Jävla rövhål! Barca var mycket bättre och förtjänade att vinna!

Ja, visst var vädret fint idag…


Kill-gänget dansar!

Tyckte att dans videon blev så bra att jag gjorde en till, fast en annan typ av dans...

Med Jolle, Krille, Anders, Emil och mig...några av killarna i klassen!

 


Break Dance!

Det blev ingen fotboll idag pga av skador och för att rövhålen ångrade sig. Men det gör inget, jag dansar break dance med Fredde P. och Anel istället!

Break Dance

 


Studentbalen!



Så nu har man köpt biljett till balen! 800 kr för en jävla lapp! Men det hör nog till studenten... Studenten = Bränna pengar + Bli full och festa som fan! Men va fan ska jag festa för? Att jag är färdig med plugget!? Wihoo nu ska jag festa för att jag är färdig med plugget och sen två månader efter har jag 5 år plugg kvar. Men men... det är väl så det är. Jag kan iallafall festa för att jag lämnar Klippan och det här fitt-skolsystemet som Hanna sa. Ja, det låter bra! Funderar på att börja redan nu. Nää...eller jo! Same shit, jag tänder en joint.

Puff, puff, puff....

Varför kollade alla på mig som om jag var dum i huvudet när jag frågade klassen om de ville ha weed till studenten? Cigarrer är ju för gamla gubbar!

Ny deal!

Bara för att göra livet ännu mer spännande gör jag upp olika deals med mina vänner, sist hade jag ju skägg-dealen och den här gången är det en mobil-bakgrunds deal. Det här vadet går ut på att jag och Amelie har byttat bakgrundsbilder med varandra och den som ändrar först förlorar. Sen ska vinnaren utse någon som förloraren ska ragga på i en hel vecka, alltså ragga seriöst! Jag tänker absolut inte förlora detta vadet eftersom jag har några riktigt snygga jävlar (ironi) som jag vill att Amelie ska ragga på. Och jag vet att om jag förlorar så har Amelie säkert någon pudding som jag ska ragga på.

Som sagt så tänker jag inte förlora, även om jag måste ha en ful bild på Amelie som bakgrund! Det är ju orättvist egentligen för min bakgrundsbild är ju snygg! Bedöm själv.



Vilken skulle du velat ha på din mobil? Mig som jokern eller Amelie som en idiot? Eller jag mena tiger.

Projektarbete!

Fyfan! Jag har nyss suttit och skrivit projektarbetet, sex sidor långt bullshit. Jag är riktigt jävla trött just nu, speciellt på allt plugg. Jag är oxå trött på att vara förkyld. Jag har varit förkyld i snart en vecka nu! Jag har också börjat få ont i vänster hälsena/häl. Tror att det är hälseneinflammation eller hälsporre. Det gör sjukt ont i hälen så fort jag sträcker ut hälsenan eller så fort jag står upp för länge. Jävligt lyckat! Jag som ska provträna för Vedby imorgon. Haha!

Jag, Fredde (masterbögen) och Tompa tänkte provträna för Vedby imorgon, för dom blir det comeback i fotbollskarriären och för mig blir det första gången i mitt liv som jag tränar för en klubb. Som ni nog redan vet så nöjde jag mig med att spela gatufotboll.  Jävla blatte...vi får se vad Vedby tycker om mina gatu skills imorron. Men det känns inte bra att jag ska springa med en skadad häl eftersom det kommer antagligen bara bli värre. Men men... jag får bita ihop och springa ut på planen imorron, jag har ju lovat Fredde och Tompa att jag ska med.

Nu ska jag sova! Godnatt!

What a day!

Dagen började med att jag fick vakna tidigt... förlåt jag menar att jag fick gå upp tidigt eftersom vi skulle till Lund med klassen och lyssna på föreläsningar.

När vi kom fram till Lund stack vi direkt till McDonalds för att käka frukost. Vi beställde en macka/cheeseburgare var och en kopp kaffe. När jag skulle ta sådana små påsar med socker var jag mitt i en konversation med Jolle så jag kollade inte så noga. Vi gick och satte oss och fyllde våra koppar kaffe med socker. Trodde jag iallafall. Jag blandade skiten och tog en klunk och tänkte "Fan va det smaka konstigt" Jag visste inte om det var gammalt eller vad det var för fel på det. Jag frågade Jolle om hans smakade bra och han svarade med "Ja, med lite socker funkar det väl" Jag tog en klunk till och sa "Fyfan, mitt smakar ju skit, och jag har också sock.... Aeej!" Då såg jag vad som va fel. Det stod SALT på dom jävla små vita påsarna som jag hade hällt i i kaffet! Vilken jävla inledning på dagen! Men jag kan säga att det blev bättre, fast inte på direkten.



Sen efter det äckliga kaffet blev det föreläsning om konsthistoria och ni ska inte fråga mig om vad det handla om för jag fattade inte ett skit. Jag förstår inte att ju längre man kommer i sin utbildning ju obegripligare blir man. Ska man kunna säga och vara hur flummig som helst bara för man är "professor"?? Dålig jävla humor hade dom oxå.

Efter det blev det McDonalds igen, dock inget salt i kaffet den här gången. Efter at vi hade fått i oss lite mat blev det en lite shopping runda och jag köpte en snygg t-shirt. "Fan va färgglad" sa tjejen med de limegröna byxorna! Men men. Sen åkte vi hem.

Hemma satt jag bara och tråkade ett tag, tills jag och Kajsa bestämde oss för att gå en runda. Det var jätte trevligt, iallafall innan hon började skämma ut mig genom att leka särare och vara taskig. Hon kastade till och med stenar på mig. Haha! Nej, det var faktiskt inte riktigt sådär. Hon kom upp med en lek, den gick ut på att hon la ut en pinne på basketplanen och sen skulle vi kasta varsin sten mot pinnen och den som kom närmast vann. Jag tänkte först vara en gentleman och kasta iväg stenen långt åt helvete så att hon skulle vinna men ni som känner mig vet att jag typ tar nästan alla tävlingar på allvar. Så jag kastade stenen precis vid pinnen. Hon är lite dålig förlorare så hon gick fram och sparkade iväg min sten och la sin bredvid pinnen och sen när jag sa att hon fuskade plockade hon upp stenarna och kastade dom på mig. Jag förtjänade nog det. Men men. Sen snackade vi massa skit och mobbade varandra till max. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska berätta mer om den här dagen.... jag kan ju lägga till att Kajsa inte hade rakat benen. (Haha! Hon kommer att hata mig för detta)

Nu blir det nog film eller något...

Pusshaj!


Ny Header!

Hade inget att göra så jag satt och lekte på photoshop! Jag var trött på min gamla header och på den gammla designen så jag bestämde mig för att göra en ny. Headern blev faktsikt bra, till och med lite meningsfull. Jag symboliserar de tre aporna som inte hör, säger eller ser något ont. Det är precis som jag känner. Jag säger inget ont, jag ser inget ont i det jag gör och jag hör inget ont... allt är bara tt stort fett skämt!

Smått genialsikt av mig att komma på en sådan idé klockan ett på natten men jag är ju trots allt en natt människa. Nu ska jag gå och lägga mig och när jag loggar in på bloggen nästa gång vill jag se att ni har sagt vad ni tycker om den nya headern. Passa på att lämna förslag på vad jag kan ha som bakgrund eftersom den gammla börjar bli ful!

Godnatt!

Torsdag.

Svenska. Klassråd. Käkade. Bajsade. Slutade. Bollsport med Fredde och någon med riktigt bra fotbolls skills höll på att trilla baklänges när bollen kom rullandes vid dens fötter. Duschade. Sjöng Coldplays "fix you" naken i duschen. Kul. Smekte mig själv. Hem. That 70's Show. Fotbollsträning med lillebrossan. Anis, mannen, legenden gorde comeback i KFF efter att ha varit ute i Europa ett tag. (Ironi). Kul. Pillade näsan. Grannfejden. P-rulle. Fickpingis. Fungerade inte för jag har inga kläder på mig. Godnatt.

Jag skojjade en hel del... Men där har ni min torsdag väldigt kort sammanfattad. Jag pallar inte skriva just nu.

"Sätta mig på ett tåg till Berlin"

Idag hade jag mitt sista matteprov och fyfaan va gott det känns att det är över! Det känns extra bra eftersom jag kunde alla tal förutom det sista, så jag lär nog få VG på det.

Det känns väldigt bra att man har det avklarat och för varje dag som kommer känner jag mer och mer att det närmar sig slutet. Man går runt nu för tiden och bara längtar tills allt detta är över. Jag menar, det här sista året har varit så sjukt jobbigt och krävande att det är ett under att inte vi har dött av stress. Det är inte konstigt att vi verkligen hatar plugget nu till max.

Hanna i min klass var gråtfärdig idag och smått förbannad på vårt "hor-skolsystem" som hon sa. Hon var så trött på skolan att hon knappt visste vad hon pratade om, det var faktiskt riktigt kul. Här har ni två sköna citat som hon sa:

"Palla skolan! Jag vill bara bort härifrån just nu. Typ sätta mig på ett tåg till Berlin och se vart man hamnar"
Jag svarade: "Ehh... Du hamnar nog i Berlin" (och gapskrattade)

Sen sa hon:  "Varför ska man gå i skolan? Kunde man bara träffa en snygg, rik italienare på Malta..."
Emil svarade med "Är det inte lättare att träffa en Maltes på Malta?" (även där skattade de flesta)

Det låter som om Hanna var hög eller nått när hon sa det men jag förstår henne till 100%! Plugget tar fan kål på en! Tusen deadlines att hålla, tusen projekt som måste göras samtidigt, tusen arbeten som ska skrivas och ännu fler böcker som ska läsas! Allt detta ska vi stressa igenom och sen ska vi också ha tid över till fritid! Yeah right! Visst, jag är kanske dålig på att planera men när hela klassen har problem med plugget då är det något som är fel. Den här stora pressen har gjort att det enda man tanker på nu för tiden är plugget... så det är inte konstigt att Hanna vill ta ett tåg till Berlin och se var hon hamnar eller att hon vill åka till Malta för att träffa en Italienare, för just nu känns det faktiskt mer meningsfullt än vad skolan gör. Allt annat låter mer rimligt än skolan just nu, även Hannas påståenden. Det är tur att det är snart över så att man kan säga hejdå till detta Hor-skolsystemet för gott!

Nu pallar jag inte mer! Jag ska gå upp för trappan och se vart jag hamnar… Jag hamnar nog framför TV:n för Barca spelar, men vem bryr sig. Det hade varit trevligare om jag hade träffat en snygg maltesisk tjej i Italien.

"More money more problems"

Hur fan hänger det här ihop? More money more problems? Om det här hade stämt hade jag inte haft några problem alls för pengar jag jag inte heller... men jag kan lugnt säga att jag har stora problem! Kocentrations problem är ett av de största. Jag kan verkligen inte ta mig i kragen och bara sätta mig ner och plugga utan jag gör massa annat skit. Imorgon ska jag ha mitt sista matte-prov i mitt liv! Aldrig mer matte! Just nu vet jag faktsikt inte hur det kommer att gå eftersom jag ligger väldigt mycket back i räkningen (ett problem till) och jag har inte börjat plugga på det. Troligen börjar jag plugga vid kl 9 elelr nått, som jag gjorde igår med svenskan. Men svenskan gick ändå hyffsat bra. Nu ska jag nog upp och kolla i matteboken lite, jag har ju en hel del att räkna ikapp om man säger så...

Medan jag gör det, passa på att lyssna på en klassiker, Biggie ft. Puff Daddy och Mase - More money more problems!
Mase och Puffy är rätt okey men Biggies flow är magiskt i sista versen. Checka!


"Rolig men ful"

Fy fan! Nu har jag suttit och pluggat svenska i flera timmar! Älska att plugga dagen innan proven, det har blivit en gammal vana nu och konstigt nog går det bra på proven ändå! Vi får se hur det går imorron men egentligen kvittar det för jag får bara VG i betyget, för att få G behöver man inte plugga och för VG läser man det en eller två gånger. Men men. Just nu har jag fått ont i huvudet och jag ska snart lägga mig och vila men först ska jag belöna mig själv med lite FIFA... det hjälper mot huvudverken. Imorron blir det att plugga Matte C, har prov på det på onsdag... tråkigt.

Btw.. om ni undrar vad rubriken har med texten att göra så finns det absolut ingen koppling. Men Erikas citat om mig var så klockren att jag var tvungen att ha med det, så det blev rubriken. Hon ska fy stryk imorron, den taskiga jäveln! ;)

Godnatt!

Bellman cover...

På svenska C har vi gjort parafraser på Bellman sånger och idag fick vi sjunga upp våra versioner. En grupp i klassen fick göra om den eftersom deras var för rå! Gruppen ville absolut inte sjunga ut den heller. Efter en massa tjat fick jag tag texten och här har ni den! ...Den är faktiskt jävligt rå!

Kärringen hon ligger ner
öppen som en blomma
Gubbarna blir fler och fler
snart är alla tomma
Pulsen slår och lemmar sträcks
Tjo och hopp där mödom spräcks
Minderårig nu betäcks
Uti i Skälderviken

Nej nu djävlar är det nog
mättad uti tusen
Gubbarna dom går på krog
Hon får tvätta blusen
Oj vad roligt vi har haft
Hon blev spetsad på ett skaft
Det är mums med flädersaft
alla har nu lusen.

Haha! Jag förstår varför läraren blev lite sur och jag förstår varför de inte ville sjunga den inför klassen men den måste få lite beröm för att den är så fruktansvärt sjuk! nu blir det inte mer bloggande för mig idag, jag ska plugga till ett svenskaprov som vi har imorgon. Örk...

 


Give me five!

Projektarbete, filosofiboken och annat plugg har gjort att jag inte har haft tid att skriva här! Sen har jag jobbat hela dagen idag... hjälpte pappa att måla en trappa. Det var faktiskt skit jobbigt eftersom man skulle måla under trappstegen oxå, och vem fick krypa ner där?? Jo, jag såklart! Det kändes som att åka blatte-taxi. Blatte-taxi är 12 personer i en Golf II:a...det är jävligt trångt ska ni veta, så åk inte om ni har claustrofobi.

Jag satt nyss och målade grafitti på två rör som en kille har beställt. Dom blev så här :


Läsa = Sova

Läsa betyder verkligen sova för mig! Jag la mig ner och började läsa Camus Främlingen som vi ska läsa ut tills på fredag och vad händer efter 15 sidor? Jo, jag somnar! Sen vakna jag en timme senare och tänker "Fan! Jag kunde åtminstone ha varit på sida 20 nu, medans jag ändå låg här!". Men nej! Så var inte fallet!

Asså jag hatar verkligen att läsa! Det är det tråkigaste som finns! Jag klarar absolut inte av att sitta still så länge. Jag har alltid hatat att läsa. Jag blev typ färdig sist när vi skulle läsa något i skolan, det berodde främst på att jag tyckte att det var mycket roligare att snacka skit med klasskompisarna, och jag satt hellre och klottrade och ritade av pokemons! Haha! Men enligt fröken berodde det på att jag var invandrare... eller förlåt, det heter ju blatte! Där fick jag min biljett till Svenska 2 lektionerna. Det är nästan pinsamt nu när jag tänker efter, eftersom jag har bättre betyg i svenska än rätt så många svenskar. Så går det när man har gått på Svenska 2. 

Vad gör man när man inte pallar läsa en seg filosofisk bok då?? Jo, man går in på thepiratebay och laddar hem ljudboken! Så jävla sjukt smart är jag...och lat! Men vem bryr sig? Jag får i alla fall boken färdig "läst" till imorgon. Dvs om jag inte somnar men jag tror att det inte ska vara några problem. Jag har ju trots allt lättare för att lyssna än för att läsa. Jag ska avsluta med att säga:

LÄNGE LEVE PIRATEBAY!...(oj Caps.)

Projektdagen

Idag hade vi projektdag på vår skola. Vi skulle då presentera våra projekt på torget och det var ju helt fucking meningslöst! Där fanns ju inget folk som va intresserade! Hela projektdagen va allmänt seg men man får tacka för det goda sällskapet för utan det hade jag somnat eller nått.

Själva inledningen på dagen var katastrofal! Jag gick och hämtade en data och en projektor eftersom jag skulle visa upp ett bildspel. Bilder som vi tog igår. Men den jävla projektor ville inte fungera och efter en timmes klabb gav jag upp. Liselott var snäll och kallade på IT-killarna som fixade det till slut. Det var tur det för jag höll på att få damp! Jag blev helt frustrerad eftersom allt va rätt men ändå så fungerade det inte!

Det hände faktiskt något riktigt kul igår när vi fotograferades Vi stod och gjorde några grepp när någon helt plötsligt började rycka på handtaget till dörren. Jag tänkte bara"Vafan är detta? Vem vill komma in i träningslokalen så här tidigt?"  klockan var typ 12. Jag sprang och öppna och utanför sitter en tjej och lutar sig mot dörren, så när jag öppnar håller hon på att trilla bakåt. Då blir hon förbannad och säger "Hade jag trillat där så hade du fått på huvudet!". Där stod jag i karatedräkt med ett svart bälte och blev hotad av en 14 årig tjej. Jag undrade om hon hade alla hönsen hemma för nått fel måste de ha varit på henne! hon kan inte allvarligt mena att det är mitt fel att hon trillar när hon sätter sig utanför dörren och rycker i handtaget! Sen att man hotar någon som kommer ut från en karateklubb är nog inte heller så jävla smart! Men men....det är tur att det finns idioter här i världen så att vi andra har något att skratta åt.



Bilder från självförsvarskursen.

Covers...

Covers kan vara riktigt bra ibland. Speciellt när någon tar en halvbra låt och gör en mega hit av den. Som Shakira gjorde med Beyonces Hips don't lie Men det finns nackdelar oxå, speciellt när man tar en megahit och försöker göra den bättre. Visst hade det varit bra om de hade lyckats men alla vet att det inte går att göra t.ex. Michael Jackssons They dont care about us bättre...förutom hans utseende. Vad händer när någon misslyckas med att göra en bra cover på en mega hit då? Jo, vi får låtar som är i samma klass som Basshunter dvs skitkassa! Men vi måste tacka dom för att de får oss att skratta då och då. Här har ni ett utmärkt exempel!

Katy Perry "Hot'n'cold" cover av ett Ukrainskt Polka band! Riktigt jävla roligt!


(Tips av Jonte...Tack!)

Jag svälter!

Shitt! Jag kom nyss på att jag inte har ätit något på hela dagen förutom frukost vid 12 tiden! Jag har haft fullt upp med bilderna att jag har glömt bort att äta. Det märks det att jag betyder mycket i familjen (ironisk) för inte en jävel har kallat på mig! Ingen skrek "Kurre maten än färdig nu, ska du komma upp och äta?" Nej inte en jävel bryr sig! Nu ska jag upp och steka pannkakor eller nej, jag grillar en hel kyckling! Eller jag ska kanske göra lasagne? Jag får se vad det blir! Klockan är 23:53.. detta är inte nyttigt. Jag ser det som en tidigt frukost istället.

Fullt upp...

Sorry att jag inte har skrivit något på ett tag nu men jag har haft fullt upp med att göra arkitektprov och projekterbete!

Jag har suttit ungefär från tre tiden fram till nio på kvällen med provet och det blev för jävla bra! Jag målade en nalle med akvarellfärger. Jag har aldrig förr målat med akvarellfärger så det var en ren chansning där. Jag är nöjd med resultatet och akvarell visade sig vara riktigt enkelt. I bild två skulle jag måla med färgpennor. Jag som hatar färgpennor....men även där så blev resultatet ganska bra. Den tredje och sista bilden skulle vara ett porträtt och vad gör man när vanliga porträtt är för enkelt? Jo, man gör något som man aldrig har gjort förr. Jag klippte i massa tidningar och klistrade och fick fram Obama! Jag är faktsikt stolt över den! Diggar den som fan. Jag har den till och med som visningsbild på msn! Synn att jag ska skicka iväg dom imorron!

Här har ni mina tre mästerverk!


Blatte-fotboll!



Idag har det varit fotboll hela dagen! Först väcktes jag av min lillebror för att jag skulle följa med på hans match. Det var hans första match med p11 laget och han har inte ens fyllt 10, där ser vi att jag har lärt honom en hel del bra grejer. Även om dom spelade jätte bra så gick det inte speciellt bra. De förlora med 11-0 mot något lag från Helsingborg. Haha! Vilken öppning på serien! Man kan ju lugnt säga att det bara kan bli bättre. Efter matchen sa tränaren "Gå nu in och tacka för matchen?" då svarar min bror högt "Vad fan ska vi tacka för? 11 mål?" ganska högt så att de andra laget hörde. Där ser ni oxå att jag har lärt honom att inte snacka tyst...

Efter det fick han spela en match med sitt gamla lag, p10 där han gjorde 2 mål och matchen slutade 3 - 3.

Sen blev det fotboll för mig oxå. Det var blatte-fotboll på antilopenskolan. Anledningen till att det bara var blattar är att ingen av oss är hemma och letar efter ägg. Men Blatte- fotboll är alltid lika kul, lika dammigt, lika högljut och alltid samma jävla bråk! Eftersom planen har omvandlads till en sandlåda enda sen blattarna flyttade till klippan blir det jävligt dammigt när överviktiga kebabluktande blattar springer där. Sen är alla lika jävla dåliga förlorare, det slutar med att alla skyller på varandra och då börjar de skrika och kalla varandra för sjuka saker. Typ "Passa! Din jävla dumme idiot!" sen blir de förvånade och förbannade över att den dumme idioten inte passade. Ganska komiskt faktiskt. Det är rätt kul att höra kommentarer som "Men ut med dig din jävla särare! Du kan fan inte ens springa!" och se hur de imiterar varandra för att visa hur dålig den andre är. Men men... För mig blev det typ två mål och en jävla massa assist eftersom jag spelade defensiv mittfält eller back. Jag blev faktiskt förvånad över att jag spelade där, men vissa hade redan bestämt sig för att vara anfallare och vi vet ju att det inte går att diskutera med blattar. Den diskussionen hade sett ut så här:

- Jag kan spela anfall istället, du träffar ju aldrig mål.
- Bak med dig jäva särare. Jag skjuter bättre än dig!


Men men. Trots alla små konflikter så var det fruktansvärt kul att spela i värmen. Riktigt roligt! Ännu mer fotboll blir det ikväll när Barcelona vinner stort över Recreativo.

Grannfejden

Grannfejden är fan mitt nya favorit program! Jag har inte skratta så mycket på länge!!



Jag förstår inte var de kan hitta så stora idioter! Dagens avsnitt handlade om någon som hade en "Mini" Gris hemma och grannarna som inte gillade det var två rastlösa pensionerer. De jävla pensionererna har inget annat för sig förutom att jävlas med sin djurälskande granne! Snacka om att fejden är deras enda livsglöd! Det är fan det enda de lever för! Jag riktigt gapskratta när tanten sa "Nu är det så här att grisen kissar tre gånger om dagen och jag har räknat ut att det är ca 1000 gånger på ett år, inte konstigt att det stinker piss på vår trägård!". Även om det inte är så svår matte som krävs för att räkna ut det så är det ändå idiotiskt. Jag menar, vilken normal människa hade lagt ner energi på det??

Men men... lätt att jag ska se nästa avsnitt oxå! Det äger ju!

The King is Back!!

Eminem - We Made You Video!

Äntlingen är den första singeln från Eminems nya album, Relapse här!

Checka videon! Den kanske inte är skit bra men den är i alla fall rolig för precis som i låten Without Me och driver Eminem med de flesta kändisarna! Allt från Jessica Simpson till Sarah Palin...


KEDJEBREV!?

Hinner tyvärr inte skriva nått idag, men jag letade upp ett gammalt brev som jag skrev så ni får nöja er med det!

"Är fan trött på en jävla massa kedjebrev just nu! Hela min jävla inkorg är full av dom! Typsika brev där det står "Det här brevet har skickats runt sen 1762, bryt inte den här kedjan" Jag undrar Hur fan dom skickade via e-mail på den tiden!

Sen en jävla massa där det står bla. "Skicka vidare detta till 10 av dina kontakter så kommer Bla blabla.....hända!" Jag fick nyss ett där jag skulle svara på några frågor om pengar och i slutet av breved så stod det "skicka detta till 20 av dina kontakter så kommer du att bli rik i framtiden"...  SHIT!!! I hela mitt liv så har jag trott att det är bäst att plugga, skaffa jobb och tjäna fett med pengar...inte hade jag trott att ett kedjebrev skulle göra mig rik över en natt!...
Visst är Internet underbart?!

Så nu vet ni va jag tycker om kedjebrev, och jag skickar aldrig runt dom även om det står att jag kommer bli rövknullar i duschen inom en timme! Om ni oxå är trötta på Kedjebrev så skicka detta till alla dina kontakter så lovar jag att dom inte kommer skicka fler till dig..."

Känns bra att jag har gjort ett kedjebrev som håller sitt löfte sen att hela grejen är fett ironisk är en annan sak!

Nu blir det plugg för mig resten av dagen.
Pusshaj!




Torterades efter skämt...



För några dagar sen när jag va ute och gick med bögarna (Fredde P och Fredde S) fick jag syn på en löpsedel där det stod "Torterad efter skämt med Bandidos" Jag tänkte bara wtf? Han måste ha skämtat med dom riktigt ordentligt...men jag blev besviken när jag läste skämtet. "Får jag vara med i ert moppegäng?", så lät det. Vafan!?? Att Bandidos var körda i huvudet visste jag redan men inte att det var så farligt! Har dom ingen jävla humor? Jag menar, jag hade lätt kunnat göra en sådan sak. Jag hade till och med kunnat säga mycket dummare saker vilket hade gjort att jag i princip hade blivit dödsdömd. Där vet jag faktiskt inte om min karate hade hjälpt, inte mot sex överviktiga biffar över mig.

Man kan även fråga sig om det var så smart av killen att skämta. Själv tycker jag att man har rätt att skämta, det kvittar hur dåligt skämtet är. Det värsta som kan hända är att ingen skrattar, så ska det vara! Ingen ska behöva bestraffas för att man vågar öppna käften och säga något udda som kan trycka ner någon annan. Men det fattar nog inte de jävla hjärndöda idioterna! Kan inte de bara sluta vara så jävla uppblåsta?? Fega små kryp är dom, som alltid är kaxiga som fan i grupp men när de är själva springer dom och gömmer sig bakom sina mammor! Nu är jag förbannad.....

I alla fall..Jag måste säga att killen kan lätt få årts pris för "Sämsta timingen" när det gäller skämt och idioterna som torterade honom kan få ett stort KISS MY ASS!!

Jag undrar vad som kommer hända med mig nu. Jag har ju klart sagt värre saker än vad killen sa så jag hoppas att de inte läser min blogg! Eller...kan idioter läsa??

Take a joke nu för faaaan!! Vad händer med folk?? Snart kan man inte ens öppna käften innan man råkar illa ut!

Lov+Plugg= Idioti!

Ja det är lov nu och vad har jag suttit och gjort?? Jo, jag har pluggat! Jag har suttit och gjort en jävla religionsuppgift som skulle vara färdig innan lovet började men jag hade ingen ork att göra den då så nu får jag offra mitt lov för skiten! Det har varit anledningen till att jag inte har bloggat, och tyvärr ska jag göra projektarbete resten av lovet så vi får se hur det blir med bloggandet!

Men men...Vi får hoppas att det är fint väder så att ni kan vara ute istället för att sitta framför datorn och läsa min blogg. Eller nej!! Om det är fint väder kommer jag bli riktigt förbannad för då är jag tvungen att sitta inne och plugga! Så nej! En massa regn tack! Så att jag har ännu en anledning att sitta inne och ni jävla läsare kan nog hitta på något vettigt för en gångs skull istället för att slänga bort er tid här!

Jag ska dra nu...Sakna mig inte för mycket era jävla avskum! Inte konstigt att jag inte får så många läsare när jag behandlar dom så här...

Love ya!

Ja de e gott...

Idag kom Fredde P (Stor bögen) hem till mig. Vi hade fett roligt. Det blev FIFA, sen stack vi ut och gick en runda. Vi passade på att kalla på Masterbögen oxå, Fredde S då. Vi träffade Bosse pant. Jävlades med honom lite. Efter vår långa runda blev det lite FIFA igen och sen drog vi till Hörnan och käkade. Efter Pizzan blev det fotboll med lill-brossan, Fredde och lilla systern. Min lillebror fick in några fina punchlines idag. Det första han sa när han såg Fredde var: "Jaha...jag undrade vems den fula saaben va". Men ja...De e gott. (internskämt)

Dear Mama!

Igår fyllde min kära moder år! Det blev fest hemma hos oss med några av mamma och pappas vänner. Ni som känner mig vet att jag aldrig dricker...typ. Jag har i alla fall aldrig varit full.  Ja, jag vet! Jag är en sån tråkig jävel som aldrig har känt hur det känns att vara helt fucking wasted! Jag har aldrig vaknat upp på morgonen med fet huvudvärk och tänkt "Holy shit! Va fan gjorde jag igår?". Ja, jag drack igår. Men jag blev inte full eftersom jag inte ville smaka pappas Slivovica, det smakar fan skit och jag vill inte dricka öl för jag vill inte få sån fet kagge. Istället blev det bög-juice som Fredde sa, vin alltså.

När man ser hur folk beter sig när de är fulla blir jag ändå glad över att jag aldrig har varit i den sittsen. Min pappa blev as nitad av sin slivovica. Han stod ute och dansade, rökte och sjöng samtidigt. Helt wasted! Igår var första gången jag såg min pappa vara så full att han sjöng Carolas Främling... Värre än hon på Idol som sjöng "Främjing vad väntar jag för dig, i dina mjuurka ugoon?". Jag vet att för er som har träffat min pappa så står det ERROR på era huvuden eftersom ni verkligen inte kan få ihop min pappa med Carola, men sånt händer antagligen när man blir full. Den tanken skrämmer mig lite... eftersom jag hittar på massa skit när jag är 100% nykter. Så jag vill inte veta vad jag hade gjort om jag hade varit full.

Hade jag klätt av mig naken och sprungit genom byn och skrikit "Evreka, Evreka!!"?
Hade jag stuckit till Stadium och köpt en Real Madrid tröja?
Hade jag ringt min Idrottslärare och mobbat honom för hans dialekt?
Hade jag ställt mig upp och dansat på ett bord, 2 minuter efter att jag hade skällt ut alla för att de hade gjort samma sak?
Hade jag blivit så full att jag hade sagt att jag ville komma på en av mina tjej kompisar?

...vi får väl snart veta. Jag säger bara: Studenten!

Nu ska jag avsluta med världens bästa låt som skrevs till världens bästa mammor! Här har du mamma:

Tupac - Dear mama!

Sunshine!

Fyfan va gott väder det ha varit idag! Jag har bara suttit och njutit i värmen. Efter ett tag blev jag lite rastlös så jag började leka med en fotboll. Senare kom jag på att jag kunde lära min lilla kusin några moves. Han är ett år gammal och redan nu har jag lärt honom hur man kastar inkast och hur man passar. Se upp...Han kommer att bli den nya Messi!

Han tog bollen med händerna några gånger...han har inte förstått Handsregeln än. Men lugna er, det kommer! När han har lärt sig det ska jag börja förklara offsideregeln...



Efter fotbollen ringde Fredde P och frågade om jag ville hänga med ut o gå med han, Jacke och min syrra. Jag hakade på och vi gick från Sibylla till Jackes hus som ligger typ i en jävla håla bakom Ica Kvantum. Det var jätte trevligt och det var för jävla gött att gå i värmen. Men nu hinner jag inte skriva mer, det är Barca på tv om 10 minuter plus att vi ska fira min Mamma som fyller år!

Ha det!!

Dagens Citat!

Jag, Erika och Fredde sola ute. Fredde la på marken och jag och Erika satt på en bänk. Efter ett tag så ville Erika luta sig på mig, då säger hon...

Erika: Vänta, jag kan sitta så. Bli hård... (hon mena spänn dig)
Kurre: Jaja.. (Spänner mig så att jag håller emot lite)
Erika: Nej det funka inte, du är inte tillräckligt hård!
Kurre: Haha, va?
Erika: Fyfan va dumt det lät!...

Äntligen lov & skägg-kurre är över

Fyfan va det ska bli gott med lov! Och äntligen kan jag raka mig! Jag måste säga att den här fredagen var riktigt chill! De flesta gick runt i skolan i pyjamas eller morgonrock eftersom vi hade Pyjamas tema på skolan! Lektionerna var helt slappa och vädret var helt fucking underbart! Sen till slut hade vi Idrott B och jävlar vad det var gött att spela. Vi spelade fotboll ute i värmen, det var riktigt roligt men det bästa var att jag var riktigt magisk i spelet!

Cirka 10 sekunder efter att Poffe hade blåst igång matchen grisade jag in första målet. Ett riktigt fult Peter Hansson mål, men det skulle komma fler. Nästa mål var fruktansvärt snyggt. Berat löpte på vänsterkanten och sedan slog han in ett inlägg som var för långt. Bollen gick till Gino som stod lite längre ut på höger kanten. Han nickade den mot mitten där jag stod, även den var lite för hög för att nicka in men istället för att nicka hoppade jag upp och timade en bicicletas perfekt! Bollen gick in i mål och inte ens Casillas hade haft någon chans att rädda den! Senare gjorde jag en Zlatan klack och sedan ett vanligt mål. Det var hur jävla roligt som helst och vårt spel var fruktansvärt bra...eller som Nermin hade uttryckt sig: "Vi rövknullade dom!!"

Här är en bild på mig i (Linas mammas) morgonrock! Jag lånade Linas brillor, och ja jag vet...Jag ser ut som om jag är 30 bast och 3 barns pappa med skägget, men en deal är en deal!


Fint väder!!

Jag hoppas att ni passar på att vara ute nu när det är fint väder! Om ni inte är ute just nu utan istället sitter framför datan och latar er så är ni totalt dumma i huvudet! Bara så ni vet! Så ut med er nu och njut i solen, för den jäven kommer inte vara där länge till. Ut och rör på er era lata jävlar, sitt inte framför tvn och kolla på något meningslöst när ni kan gå ut och njuta i värmen...Jag hoppas att ni är ute just nu och jag hoppas även att ni förstår ironin med inlägget eftersom jag inte har någon bärbar....

IQ-test på Facebook.

Jag är trött på all reklam och alla olika funktioner på Facebook. Det har verkligen blivit för mycket och det märks att det har blivit för mycket när de börjar hitta på grejer bara för att få dig att göra deras tester. Som tex här:



Detta ska vara då mina vänner som har gjort IQ test! Jo jävligt! Hur kan vi lätt se att dom här värdena är bara påhittade då? Det är väldigt enkelt, se bara på Linas värde.... Ofta att hon har 126 i IQ!! Det är ju typ 50 för mycket! Okey, hon hade kunnat få ihop det till 126 om alla frågor hade handlat om hur man spelar in en film, men tyvärr gör de inte det!! Så den teorin är helt kass! Men men....om nu Facebook ska hitta på massa värden så får de göra det mer realistiskt med tanke på att genomsnittvärdet är på 90. Men det är klart....ingen vill ju göra ett test som bevisar att man är totalt inkompetent!

VM-Boken

Jag skulle egentligen ha gjort religionsuppgiften som skulle ha varit inskickat den 1 April men jag sket fullständigt i den. Jag får skylla på att jag trodde att det var ett April skämt! Det borde fungera.... Istället har jag fixat layouten på Freddes och Anels bok som de har skrivit som sitt projektarbete. Riktigt jävla bra bok om man är fotbolls intresserad. Jag Har även designat Fram- och baksidan till boken. Här har ni framsidan:



Nu jävlar måste jag sova....Oléee!

RSS 2.0