Nu är det slut på veckan!

Jag har redan berättat för er att jag är riktigt jävla rastlös nu för tiden. Jag går runt här hemma som en rastlös parasit med dåligt samvete och jag spenderar den mesta tiden ute på en solstol eller framför TVn. TV tittandet gör en bara deprimerad, det finns ju fan inte ett skit att kolla på. Oprah, och en massa pratshower bara. Jag sitter och kollar på LA Ink och liknande program istället. Jag vet att det låter nördigt men Discovery Channel är faktiskt en av favoriterna, där finns alltid nått intressant att kolla på. Igår lärde jag mig hur Ketchup tillverkas. Det var ju inte alls afrikaner som stampade på tomater så jag blev besviken.

Det störigaste med TV är i alla fall reklamerna. De ger fan mig huvudvärk direkt och de flesta är seriöst riktigt jävla värdelösa. Den där dåliga Media Mark (eller något liknande) reklamen är fucking sämst. Den inleds av en torr kille som pratar om en tysk jävla reklam och sen när reklamen väl börjar så låter det inte ens som tyska. Till och med min imitation av min tysk-svenska projektledare är bättre!   Sen är den chips reklamen också helt jävla värdelös, den när dom sjunger ”Nu är det slut på veckan och det är dags för fredagsmys” – När fan började veckorna ta slut på fredagar? Visst, dom kanske menar arbetsveckorna eller skolveckorna men då får de fan sjunga det! Mina veckor slutar iallafall på en söndag, och så ska det vara! Den reklam som tar hem priset är ändå den 118 118 reklamen när det jävla fettot sjunger ”Smsa eller ring, anything” Jag får damp varje gång jag ser reklamen och byter hastigt kanal för att undvika eventuella utbrott.

Det är i alla fall tur att man har kunnat kolla på U21 EM och Confederations Cup. Fotboll det gillar vi, eller jag i alla fall. Det har varit kul att se det svenska U21 landslaget att spela. De har verkligen inte spelat ”Svensk” fotboll om man säger så. Dvs att de har spelat fruktansvärt bra. Synd bara att de inte vann hela skiten för jag tycker faktiskt att dom var bäst i hela turneringen! Jag skulle vilja se A-landslaget möta U21-laget och jag hade inte blivit förvånad om U21-laget hade spöat veteranerna ordentligt.

Fler inlägg kommer snart men jag har idétorka så lägg en kommentar om vad jag ska skriva så får vi se vad det blir utav det. C yaa!


R.I.P Michael Jackson

Jag sa att jag skulle komma tillbaks när det hände något i mitt liv, tyvärr har det inte hänt något förutom massa körkortsplugg men anledningen till att jag är tillbaks är att det hände något med någon annans liv. Det tog slut. Michael Jackson har förklarats död av TMZ.com. Jag sitter och lyssnar på radiostationen HOT97 och jag är nog den enda i Sverige som lyssnar på en radiokanal från New York. Där brukar dom i alla fall spela bra hiphop musik 24/7 men just nu spelas det bara massa Michael Jackson låtar och det är sjukt hur snabbt man glömmer bort hur bra han egentligen var. Hyllningsprogrammet har hållit på i snart en halvtimme och jag sitter och lyssnar på låtar som Billie Jean, Bad och Beat it. Gamla klassiker som man inte glömmer!

Visst var Michael Jackson väldigt speciell? Jag menar, inte en jävel hade kunnat se ut som honom och ändå få brudarna att gråta efter honom. Visst var han lite crazy? Ingen hade kunnat hålla sitt barn hängande från balkongen och sedan påstå att han skulle visa upp det. Ingen hade kunnat bli frikänd när flera snorungar påstod att Michael hade utnyttjat dem sexuellt. Ingen hade kunnat gå från svart till vit och sedan göra en låt där han sjunger ”It Doesn't Matter if You're Black or White”. Ingen kunde få mig att stå mitt i rummet och göra moonwalk så att mattan höll på att slitas up, förutom han. Ingen kan någonsin vara som honom. Det finns ju bara en King of Pop och han är tyvärr borta nu. R.I.P Kungen! Nu ska jag lyssna på fler klassiker. Jag är ju ett stort fan av Michael så jag har alla hans album. Vilken jävla Collection full med skit bra musik! Killen är en legend, han gjorde ju Thriller.



Semester tack!

Fy fan vad dåligt jag har varit på att skriva något läsvärt de senaste dagarna. Jag känner att det inte händer så mycket i mitt liv just nu, allt står still så det finns kanske inte så mycket roligt att skriva om. Jag känner att min humor har nått botten och jag måste till och med anstränga mig för att kunna skriva en rolig kommentar. Allt det som kom helt naturligt innan har försvunnit just nu.

Det känns som om jag tvingar fram ett nytt inlägg bara för att jag ”måste” skriva något och det känns fel. Det blir bäst när det bara flyter på och när jag befinner mig i en sådan fas där allt jag säger blir roligt utan att jag behöver anstränga mig. Jag får uttrycka mig som proffsen och säga att jag är ”ur form” även om det är den sämsta ursäkten som finns.

Nu tänker jag ta semester från bloggandet. Jag kommer väl tillbaks när jag känner att jag kan vara rolig igen eller när det börjar hända något i mitt liv. Ni som kommer att sakna mig kan ju lägga en kommentar, blir det många så får jag väl ta mig i kragen för er skull. Annars kan ni alltid gå tillbaks och läsa gamla inlägg som ni har missat. Egentligen tycker jag att ni ska vara ute och njuta av sommaren. Men men. Nu tackar jag för mig , jag lovar att  semstern inte ska bli permanent. Jag säger som terminator: ”I’ll be back!” och när jag är det så är jag roligare, snabbare och bättre! 

uyjhmngvb

Gick upp kl 8. Körde kl 9. Kl 10.32 hittade jag cykelnyckeln i bilen. Låset är sönder. Stolpskott! Vi skrattade åt det. Jag körde vidare. Skrattade igen. Körde nästan på en tant. Motorstopp. Körde vidare. Körde bra, väldigt bra. Körde som en gud. Sabbade det igen genom att glömma högerregeln. Shit happens. Kom hem.  Gick ut med Anel. Satt på vårdcentralen i en och en halv timme för att boka tid. Jag stack, hade inget tålamod. Tänkte skrika. Riva sönder tidningarna. Veckla ut kartan. Slänga runt lösbladen. Jag fick damp. Jag gick hem. Sov. Stack till fotbollsträningen.  Snart blir det fotboll på TV. Spanien mot England. Spanien vinner. Om ni undrar vad rubriken betyder så betyder den inget. Jag slog bara ner huvudet på tangentbordet. Hejdå!


Var är min cykelnyckel

Tyvärr hinner jag inte skriva så mycket här nu för tiden. Jag håller på för fullt med körkortet och om allt går som planerat så har jag det ungefär om en månad. Så bloggen blir lite lidande av det, plus att jag gör fan inget roligt på dagarna som jag kan skriva om. 

Idag cyklade jag till körskolan eftersom jag skulle ha en körlektion. Jag parkerade cykeln framför skolan och låste den, stoppade in nyckeln i fickan på mina mjukisbyxor och sedan väntade jag på att körläraren skulle komma. Jag satt där och funderade och drömde mig bort från den här tråkiga tillvaron. Jag tror att jag var utomlands. I vilket fall som helst glömde jag bort allt som fanns runt omkring mig. Det var skönt.

Körläraren kom och lektionen gick väl bra. Fast jag tror att jag fortsatte med att dagdrömma medan jag körde, vilket inte alls är en bra kombination.

När vi till slut kom tillbaks till klippan gick jag utmattad fram till cykeln för att låsa upp den och cykla hem snabbt som fan för att sedan slänga sig på soffan och ladda om batterierna. Men var fan la jag nyckeln? Jag kollade i varenda ficka som jag hade på mina kläder, två gånger till och med, men jag kunde inte hitta den. Jag kollade på cykellåsset eftersom det har hänt många gånger att jag har glömt nyckeln i låset men den var inte där heller. Jag letade i bilen som om jag vore en tullpolis som letade efter narkotika men där fanns ingen nyckel, ingen narkotika för den delen heller.

Jag fick fan till slut bära hem cykeln genom hela byn. Jag som redan var utmattad efter körlektionen. Jag fick fan kramp i händerna och för att göra saken ännu värre så var jag klädd i svarta mjukisbrallor, svart t-shirt och svart skinnjacka. Jag har även inte orkat raka mig på typ en vecka så jag såg verkligen ut som en jävla tattare. Folk stirrade på mig som om jag hade rånat en bank och jag visste fan inte hur jag skulle svara på dessa blickar. Jag ville bara dra till högt med ”Jag har tappat bort nyckeln! Jag har inte snott den!” men vem fan hade trott mig? De hade bara tänkt ”Kom inte blatt-jäveln på en bättre ursäkt” Sorligt men sant.

Hemma fick jag kapa låset med hjälp av pappas vinkelslip. Sedan fick jag köpa ett nytt och montera det. Jag har fortfarande ingen aning om var jag har lagt nyckeln. Vem vet? Jag kanske glömde den när jag var utomlands.


Åby marknad

Varje sommar är det så Åby marknad här i Klippan och det har det varit så länge jag kan minnas. Jag bodde ju på Åbygatan innan så jag kunde stå på balkongen och kasta vattenballonger eller skjuta med min SoftAirGun på folk som gick runt på marknaden. Det bästa var att man inte behövde sikta eftersom det fanns så mycket folk. Det var alltid lika kul när det blev marknad eftersom man hittade många roliga saker som barn. Jag köpte alltid någon pistol och någon fotbollsdress. Men hur var dagens marknad då?

Man blir ju förvånad över att se att det fortfarande är samma gamla försäljare som säljer saker, det har det varit i minst åtta år nu. Det är fortfarande samma jävla göteborgare som står precis framför hörnan och gapar! ”Allt ska bort” skriker han med sin äckliga dialekt och det är nog det dummaste man kan skrika. Vadå? Man förväntar sig fan inte att försäljaren ska komma fram och säga ”Nej den får du inte ta… den ska inte bort än. Nått måste vi spara till nästa gång ju” Det är ju fan självklart att allt ska bort!

Sen är det samma vanliga fotbollsdresser. Jag tänkte vara snäll och köpa en till min lillebror men jag sket i det när jag märkte att det stod Ronaldinho på alla Barca-tröjor. Slutade han inte spela där för ett bra tag sen nu? Idioter. På någon tröja där det inte stod Ronaldinho hade de stavat fel till Messi. Där stod Mesi istället. Lyckat. När jag ändå var igång kollade jag om de hade en Barca-tröja med Johan Cruyffs namn på men de var slut. Han slutade spela i Barca 1978.

Sen är där samma äckliga lukt. Det stinker fan massa konstiga saker. Någon säljer munkar, den andra panerad sill, den tredje grisöron, en annan säljer tvättmedel och sen har man någon idiot som säljer doftgranar. Tillsammans bildar de en underbar doft av en härlig marknad! Huvudverken som jag hade när jag gick ut blev dubbelt så stor av stanken och av alla idioter som blockerade vägen eftersom de skulle köpa en sådan uppblåsbar plasthammare som man kan slå folk med. Skit kul.

Marknaden var som vanligt en jävla flopp, fast det är ju så en marknad ska vara. Den ska ju vara fylld med piratkopior från Taiwan. Där ska ju finnas skor med märket ”Nice” istället för Nike. Där ska ju finnas den där stanken som tränger igenom vilken förkyld näsa som helst. Där ska ju finnas en massa solglasögon som ingen vill ha på sig. Där ska finnas allt detta men framförallt så ska där finnas ett Indian band som spelar live musik med maskrosar och sugrör. Bara det gör det hela till en topp-marknad! Vilken marknad va!?


Det är över nu...

Studenten är över nu och jag har först idag känt mig tillräckligt pigg för att orka dra mig i kragen och skriva något.

Studentdagen var helt underbar. Sista dagen med klassen i skolan och alla var jätte glada och trevliga. Alla konflikter hade blivit förlåtna och allt dåligt var glömt. Jag sa aldrig något elakt skämt om Krille och jag sa till Lina att hon var bäst istället för det vanliga dvs. motsatsen.

Efter att vi hade fått ut betygen och efter att vi hade skrivit på varandras mössor fick vi gå till matsalen där vi skulle äta tillsammans för sista gången. Jag hade lovat att hålla tal och så här blev det:

”Hmm… då ska jag hålla ett tal, och hur inleder man ett bra tal? Jo, I HAVE A DREAM! Nej jag skoja.

Studenten är en stor dag för oss alla och det är faktiskt något som vi alla har drömt om. Jag har i alla fall längtat efter att ta studenten och slippa alla litteratur analyser och alla andra läxor.

(jag tappade bort mig eftersom några i andra raden inte kunde hålla käften)

Som sagt så är studenten en stor dag för oss och just nu är det många olika frågor som cirkulerar runt i våra huvuden. Vad ska jag plugga vidare till? Kommer jag in på utbildningen? Vad ska jag jobba med? Vad ska jag säga på jobbintervjun - Men det är inget att vara orolig för, för ni kanske aldrig får gå på några jobb intervjuer... Jag måste i alla fall byta namn för att få en.

Det känns bra att se att folk är samlade här tillsammans från olika åldrar och klasser för denna avslutning… (folk tror att jag är ute och cyklar eftersom alla ÄR ju lika gamla..yeah right) Menaida, du är väl 91:a? 17? Ja, hon är 14 år gammal och ska ta studenten! Det är starkt jobbat! Sedan har vi Erik där borta. Hur e det nu Erik? Tredje gången gillt va?

I alla fall! Jag ska inte prata på mer utan jag tycker att vi höjer våra glas och skålar för dessa underbara tre åren vi har haft tillsammans! SKÅL!”

Blev talet så som jag hade tänkt mig? Nej inte riktigt, men det blev riktigt bra ändå! Det var kul att se att folk kom fram till mig och sa att de gillade mitt tal! Någon undrade till och med om jag skulle bli komiker eftersom jag passade som det. Fast det bästa var ändå att stå där framme och se alla elever och lärare flabba åt mina skämt. Det kändes lyckat!

Vi sprang ut strax efter 14.00 och då sprang vi ut i ett jävla ösregn! Det regnade som in i helvete. Jag kunde fan inte hitta mina föräldrar eftersom jag inte kunde se skyltarna med våra namn pga. alla paraplyer. Jag hittade till slut min skyllt och när man redan var tillräckligt blöt så sket man i att det regnade. Efter två varv runt byn i regn stack jag hem till min studentfest.

När kvällen närmade sig bar det av till Cantina i Helsingborg. Jävlar vilken underbar utgång! Jag hade sjukt kul. Perfekt sällskap och allt! Ja, jag hade riktigt jävla roligt. Det går inte att beskriva hur jävla underbar den här sista veckan har varit, eller rättare sagt de här tre sista åren. De är lätt de tre bästa åren i mitt liv än så länge och naturligtvis avslutades de på bästa möjliga sätt. Studenten är något som jag aldrig kommer att glömma bort och just nu känner man en viss glädje inom sig för att man har fått uppleva en sådan underbar upplevelse. Det tar väl några dagar eller veckor tills den här glädjen utvecklas till en stor, fet jävla saknad. För ni vet att jag kommer att sakna er jävligt mycket! Vem ska jag nu skämta med? Åt vem ska jag lägga taskiga kommentarer? Ja, det blir ett stort jävla tomrum nu när det som var självklart inte finns längre. Ikväll går jag och lägger mig och jag blir inte förvånad om jag vaknar upp klockan 7 imorgon av ren vana. Det är ju det man har gjort i 12 år och helt plötsligt är det över. Vad ska jag nu ta mig till? Men men. Jag får väl sysselsätta mig med något annat. Med tanke på detta långa inlägg borde jag kanske börja skriva en bok, men vem fan hade läst den?

Ps. I love you, SPB-06! Jag kommer att sakna er big time!


Det luktar student!

Dagen innan studenten idag. Det är riktigt jävla nära nu och det känns väldigt konstigt. Man är sjukt glad och samtidigt känner man ångest. Blandade känslor till max och man förstår sig nog inte på det förrän man själv står där. Dagen innan studenten tillbringades med klassen. Vi åt mat som vi själva hade gjort och vi lekte med vattenballonger ute på fotbollsplanen. Sedan kollade vi på lite bilder från min collection Dvd. Efter det stack några av oss och fixade till släpet som vi ska åka på imorgon. Vi högg ner björkris och allt.

Efter det stack jag hem och hjälpte pappa bygga upp ett fett 9x6 meters tält som gästerna ska sitta i ifall det regnar imorgon. Älskar svenskt väder! Det ösregnade när vi byggde ihop skiten så man var blöt och sur som en jävla disktrasa.

Efter det blev det lite mat och sen stack Jag, Fritz och Karin till skolan för att hänga upp ett stort lakan. När jag klättrade upp i taket så gick larmet och nästan alla lampor i skolan tändes. Jag skynda mig snabbt ner innan security bilarna kom. Vi kom undan och lakanet får komma upp imorgon stället. Som ni märker så har jag slitit i princip hela dagen på grund av studenten. Ska det vara så jävla jobbigt att ta studenten? Nu ska jag sätta mig och fundera på om jag ska snacka lite skit imorgon eller inte. Vet inte om jag pallar. Men men… Imorgon händer det! Fy fan vad jag är bra!

"Man borde kanske vara taggad som fan, as glad och förväntansfull såhär dagen innan för att man ska ta studenten.  Men det är inte jag, inte just nu iaf. Jag vet att de kommer och att imorgon kommer jag njuta av stunden totalt och bara leva livet. Men just nu, känns de lite surt. Eller det enda som egentligen känns surt är att jag vet att det finns vissa personer som jag träffat varje dag unger gymnasiet och även högstadiet vissa av dem, som jag inte kommer träffa alls lika mycket nu eller inte alls och det kommer bara kännas så tomt. Man får väl försöka kolla tillbaka på alla minnen och bara vara så jäkla glad för att man har haft så pass underbara människor runt omkring sig varje dag. Ville bara säga tack till er, och säga att utan er hade det inte blivit hälften så roligt varje dag i skolan. Det finns så många som jag vill nämna och tacka, helt underbara är ni hela högen. Och speciellt Kurre. Fattar inte att jag inte kommer få skratta åt dina fula kommentarer varje dag längre.. tro mig, jag kommer sakna alltihopa! Dig har jag träffat varje dag i skolan i 7 år & jag kommer till och med sakna att bli kallad sämst varje jävla dag! så illa är det."

Jag känner precis likadant! Lina är bäst!

Passa för helvete!

Studentbowling idag men inte för mig. Jag har suttit hemma och bränt en collection dvd med bilder till alla i klassen. Min dator har bränt mer än vad lägren i Auschwitz gjorde under andra världskriget! Skillnaden är att jag inte tillverkar tvål. Jag har offrat typ hela dagen till det här men det är klart att jag ställer upp för mina klasskamrater. Dvdn är klar nu och den är full av bilder och videoklipp från de underbara tre åren som vi har haft tillsammans.

Under tiden skiten brändes kollade jag på när Sverige spelade mot Malta. Fy fan vad Sverige är kassa om man tänker efter. Man ska vinna med minst 8 – 0 mot Malta. Har Malta ens 11 invånare?? Vår Idrott B grupp hade lätt klassat ut dom.  Lagerbäck det jävla fettot visade att han faktiskt kan göra förändringar i sin laguppställning och inte sjunga på samma visa om och om igen. Safari var den bäste ”svensken” på plan, helt klart! Sen tycker jag synd om Zlatan som ska behöva spela tillsammans med idioter som inte förstår sig på djupledspassningar. Alla passade honom 20 efter att han hade tagit löpningen, känns som om reaktionstiden är lite för lång för att det ska vara på proffsnivå. Sen ska jag inte klaga på yttermittfältarna eftersom jag tycker att de gjorde ett bra jobb. Även om jag föredrar Chippen. Jag måste passa på att klaga på Källstöm igen. Alla brukar säga att Zlatan är ett ego men Kim slår fan det mesta! Idioten var ju tvungen att testa skott från alla olika lägen istället för att lägga dom på huvudet på Zlatan eller de andra höghusen som stod i Straffområdet. Han blev så jävla målkåt att han till och med gick upp och förstörde Zlatans lägen. Sen skulle han alltid lägga konstiga hörnor. Visst lyckades han pricka en hörna i huvudet på Majstorovic men Sverige hade kunnat göra 8 sådana mål om han hade tagit rätt beslut på sina hörnor och inlägg. Sen skiter jag fullständigt i om han gjorde mål eftersom till och med min mormor hade gjort mål på ett tomt mål när bollen kommer studsande framför en. Men men. Grattis Sverige till er 4 – 0 seger, men ni är fortfarande dåliga. Jag blir imponerad när ni vinner med 4 – 0 mot Portugal eller något annat bättre lag.  Lagerbäck gå och lägg dig. Du kan träna något korpa-lag istället. Få in en utländsk förbundskapten och börja spela fotboll. Frank Raijkard har inget lag just nu, vi vet alla vad han gjorde med Fc Barcelona.


En bild på mig från vår första klassresa i ettan. Jag klättrade upp på en tre meter hög garderob. Erik sitter uppe på en dubbelsäng med sitt blonda afro. Fråga mig inte varför jag sitter där. Jag antar att jag var rastlös.

"Njuta gör man fort!"

Shit.. jag har tyvärr inte hunnit skriva något om den magiska gårdagen så jag får passa på och göra det nu.

Allt var perfekt igår, alla var snygga och glada, maten var oxå skit god även om man fick skit lite. Jag åt så klart upp först och då sa Hanna till mig att jag skulle njuta av maten. Jag svarade med "Ja, njuta gör man fort" utan att riktigt tänka mig för. Visst sa jag det för att det skulle misstolkas lite men Hanna tog det definitivt till en annan nivå. Hon passade på att mobba mig för det resten av kvällen.

Musiken var oxå bra, även om jag inte kunde nån av låtarna. Man kände sig som en idiot när alla dansade och sjöng med och själv stod man där som ett fån och försökte lista ut vad man skulle sjunga. I de flesta fallen såg det ut som en dålig tysk dubb-film. Först kom låten och sen efter ett litet tag såg man mig sjunga.

Sen måste jag säga att sällskapet var underbart! Ni är verkligen bäst! Det är alltid lika kul att umgås med er och det känns faktiskt fuckt-up att vi har bara tre dagar kvar tillsammans. Det känns ännu konstigare när man vet att man inte kommer att träffa vissa mer. Helt sjukt. Jag kommer i alla fall sakna er jävligt mycket. Tre år gick jävligt fort och det är precis som jag sa "Njuta gör man fort" Har man roligt och njuter av tiden så går den jävligt fort. För fort ibland. Men men... vi har tre dagar kvar och dom kommer att bli oförglömliga! Studentlekar imorgon, fika och mys på torsdag och på fredag är det slut.

Jag sa att jag skulle hålla tal innan vi slutar. Det blev aldrig av på balen så jag tar det på avslutningsmiddagen. Jag kanske kommer på något tills dess.

Jag ska passa på att tacka för den här underbara tiden vi har haft tillsammans. Det känns som om jag hade kunnat skriva en hel bok om vår tid tillsammans men jag är för lat för det. En bild säger mer än 1000 ord och en video innehåller fler än 1000 bilder så på så sätt har jag skrivit en bok.  Kolla in videon och se hur jävla glada vi är. Fråga inte varför jag gör ”Running man” till varje jävla låt – och nej, jag är inte full!



Minnen för livet!

Efter balen...

Fyfan va kul det var! Riktigt jävla kul och fy fan vad alla va snygga och stiliga! Här har ni en bild på mig och Johanna. Snygga som fan!



Videoklipp och fle bilder kommer senare. Jag ska även berätta mer om gårdagen då. Ha det bäst!

Bal!

Snart är det bal. Jag har gjort det mesta nu. Duschat, rakat mig, skurit mig på halsen, ätit frukost med papper på såren, borstat tänderna, plockat fram kläderna, plockat av papprena från såren och putsat skorna. Jag har till och med lärt mig knyta slips tack vare Google! Nu sitter jag bara och väntar på att min baldate ska bli färdig. När hon blir det ska vi på förfest hos Erika. Det ska bli riktigt jävla kul idag! Jag hör säkert av mig imorgon. Ha det bäst!

Jag får bjuda på en gammal bild på mig och Johanna, min baldate då. En bild från nionde klass.

Give me five!

Balen imorgon, studenten på fredag. Fy fan va det börjar närma sig. Känns konstigt på ett sätt men det kommer bli för jävla kul imorgon eller ja, hela veckan. Jag hade ju ett stort dilemma innan. Jag visste inte om jag skulle ha slips eller fluga till balen. Idag löste jag problemet. Jag köpte en ny slips, en finare. Därför kunde jag lättare välja bort den bögiga flugan. Det komiska är att jag inte har en jävla aning om hur man knyter en slips jävel. Är inte det rätt idiotiskt att köpa något som man inte kan använda?

- Kolla min nya bmw, visst är den fin?
- Ja, vi tar en runda.
-Nej, jag har inget kökort. 

Ungefär så är det med mig och min slips. Resten av dagen har jag bara chillat. Jag fick passa min lilla kusin ett tag. Då passade jag på att lära honom om de svåra problem som han kommer träffa på här i livet. Jag lärde honom mycket nyttigt idag. Jag pratade rätt mycket och han är väldigt duktig på att lyssna. Fast ibland tappade han intresset och började dräggla och då fick jag byta samtalsämmnen. Här ser ni en grej som jag lärde honom idag. En väldigt viktig grej som han måste kunna om han ska kunna klara sig i ghettot. Kolla in videon.



Visst var han duktig!? Fast han har inte riktigt fattat att det räcker med en gång men man ska inte kräva för mycket av en 1.5 år gammal unge. Nästa lektion blir att lära honom säga "Whats up".

Rubrik.

Sverige sög. Damp! Lars Lagerbäck är en jävla nolla. Källström, ett jävla rövhål. Mina p98or spelar fan bättre. Jag är torr. Jag är förbannad. Min humor är kass just nu. Jag har hål i strumpan. Det kliar bakom örat. Jag behöver en dag ledigt. Vi ses imorgon Eller senare idag om man ska vara petig. Nu ska jag skita och sen ska jag sova efter att jag har pelat näsan i en halvtimme. Men först ska jag dricka juice från min bag-in-box. Adios! Nuff said. Konkelbär.

Coach Kurre!

Igår var jag riktigt tråkig. Riktigt jävla tråkig. Istället för att festa loss inför studenten så stod jag och skrek på småungar som sprang runt på en fotbollsplan. Ja, min karriär som lagledare började för några veckor sen då jag blev tillfrågad om jag ville bli coach för P98. De första matcherna mot Helsingborg och andra svin bra lag gick helt åt skogen. Tyvärr så tappade spelarna hoppet och det ledde till att de förlorade mer och mer. Tills igår då jag valde att kasta om hela laget och min lillebror som garanterat brukar spela topp blev petad och fick sitta hemma istället. Vi mötte Skånesfagerhult borta och efter bara några minuter tog vi ledningen, tack vare den höga pressen som jag krävde från mina spelare. Matchen slutade 1 - 6 till Klippan och inte ens Pep Gardioula hade kunnat coacha bättre. Men jag ska inte ta äran från spelarna eftersom de också var riktigt duktiga.

Sen åkte jag hem, hes som fan efter allt skrikande. På schemat stod det tränarmöte men det hade blivit inställt så jag satt hemma och tråkade istället. Tänkte kolla på film men sket i det. Fick lite ångest över att jag inte var ute och festade till max. Det är ju fan bara en vecka kvar i skolan. Helt sjukt. Men men...   

Idag blir det fotboll med gaysen och sen ikväll blir det fotboll på tv. Sverige mot Danmark. Vill ni höra vad coach Kurre tror om matchen? Det blir en riktigt jämn match och den slutar 2 - 1 till Sverige. Danmark gör det första målet.  Zlatan kvitterar och det andra nickar någon in på en fast situation. Vi får se...

Sorry om jag har varit riktigt tråkig nu men jag har inte hittat en peruk än och jag är inte direkt på humör för att vara rolig. Men det kommer nog upp något roligt snart eftersom jag har en annan gästbloggare på G.


Blond peruk sökes!

Om ni har en blond peruk som ni kan låna ut så är jag väldigt tacksam. Vad jag ska ha den till säger jag inte men jag kommer att publicera det här på bloggen senare och jag lovar att det ska bli för jävla kul! Det kan bara inte bli dåligt, en blatte+humor+blond peruk = FUNNY SHIT!

Jag har kommit in i ett sånt riktigt ret-humör. Jag känner för att driva med allt och alla och just nu tänker jag imitera en viss person. Så klart blir det bättre om jag kan se ut som personen oxå. Därför behöver jag er hjälp. Ni som känner mig vet att jag kan imitera folk så det här kan inte bli fel. Om detta blir en succé så kommer jag att fortsätta med liknande projekt. Jag menar, vafan ska jag annars göra nu när vi slutar skolan?? Men men. Jag ska försöka verkställa mina planer så jag får hoppas att en peruk dyker upp. Tills dess kan ni försöka lista ut vem det är jag ska driva med. Gissa på kommentarfältet. Erika, du får inte gissa!

Mat-blogg!

Jag blir alltid hungrig väldigt sent på natten. Som ni säkert vet så är det inte speciellt nyttigt att äta på natten men här kommer ett rätt så nyttigt mattips.

Jag åt två ostmackor. Hur gör man mina goda ostmackor då? Jo, man börjar med att fixa bröd. Det kan du hitta på Ica eller Netto, fast på netto är det alltid förra veckans bröd så jag föredrar Biltema. Osten är vanlig goudaost. Är du grek så går det bra med fetaost.  Mackorna behöver inte värmas eller stekas osv. Man kan värma dem i mikrovågsugnen om man vill att osten ska smälta lite. Den smälter när det blir varmt. Man kan även lägga mackorna på varandra och toasta dem, det går bra med ett våffeljärn om man inte har en toaster. Strykjärnet är dock inte lika effektivt. Om du nu inte vill värma eller toasta dem så är det bara att äta. Till mackorna har man en bag-in-box med rött vin. Det är ju gott med juice!

Smaklig måltid!


Red, red wine you make me feel so fine!

Betygen sätts idag. Dvs att skolan är officiellt över för vår del.  Vi har inte direkt haft någon riktig lektion den här veckan. Vi har bara chillat och hittat på en massa annat. Idag blev det fika och Kubbspel med Freddes och Erikas klass. Jag hade inget att göra så jag följde med. Efter alla kakor fick jag dåligt samvete eftersom jag inte har tränat på ett tag. Det ledde till att jag sprang en runda på 6km när jag kom hem. Efter det blev det träning i en timme. Snacka om att jag är trött just nu.

Jag ville bara sitta hemma och ta det lugnt ikväll men det är ju studentfest i Vedby. Så folk ringer till mig och säger att jag ska ta min albanska röv dit, om jag nu ska uttrycka mig som Anel. Jag är ju underhållare i hög klass när det gäller fester. Haha. Jag stack ut och gick en runda med Johnny och sen bestämde vi oss för att köra dit och checka läget.

När vi väl kom dit stötte vi direkt på problem. Folk var ju fulla som fan och av någon anledning ville en person slå ner Johnny innan han ens hunnit gå ut ur bilen. Jag ryckte in där och gjorde så att det inte blev något bråk. Det är det värsta jag vet. Jag hatar fester när folk ska bråka. Det är fan en av anledningarna till att jag hellre sitter här och skriver blogg istället för att festa och supa ihjäl mina hjärnceller. Med tanke på att jag gärna driver med folk så är oddsen ganska stora till att någon börjar veva och då är den personen ganska körd. Men jag vill helst undvika de situationer så jag håller mig på avstånd.

Nu går vi vidare till något roligare. Vi slapp bråket och sen passade jag på att hälsa på folket där, och jävlar vad alla var fulla! Folk skrek som om jag vore självaste Will Smith eller nått. Alla skulle krama och hälsa på mig… även folk som jag inte direkt känner. Men men. De var i alla fall glada att se mig. Erika frågade direkt om jag hade skrivit något nytt på bloggen. Jag svarade att jag inte hade haft tid och då sa hon att jag skulle dra hem och göra det nu. Haha. Hon sa även att jag skulle blogga om henne så jag passade på att ta en bild. Bilden visar exakt hur fulla alla var. Meningen var först att jag skulle ”Modeblogga” igen men eftersom man inte ser hennes kläder så bra får det helt enkelt bli en fyllebild även om hon inte var så jävla dragen.

Red, red wine you make me feel so fine
You keep me rocking all of the time

Kurre goes PRO!

Jävlar vad mina läsare har ökat de senaste dagarna, det kanske beror på gästbloggaren, i så fall får jag väll tacka henne. Med tanke på att mina läsare har ökat så borde jag kanske skärpa mig och börja skriva som en proffsbloggare. Vad skriver man om när man är proffs då? Jo, så klart är det mode, man berättar gärna om sina tråkiga sysslor som inte en jävel bryr sig om och man måste garanterat skriva ett inlägg om något man nyss har läst på Veckorevyn. Vi får väll se hur det blir när jag blir proffs…

Idag har jag shoppat och jag hittade några guldklimpar som jag verkligen måste ha i min garderob, speciellt nu inför alla studentfester.

 

Jag hittade de här fina foppatofflorna som verkligen matchar den fina jeans-västen. Tofflorna kommer från MAXI och de kostade bara 49.92kr. Jag tycker att priset är väldigt acceptabelt för sådana guldklimpar. Åhh… Nu tänker jag på Gyllene tiders ”i mina gyllene skor” så underbar låt. Men men. Sen vet ni mycket väl att jag är beroende i skor, jag tror jag är kär.

Den fina västen hittade jag på Harald Nyborgs. Oh my god så fiiiin. Jag menar kolla bara på pälsen. Man vill ju bara krama om den. Jag tror att jag kommer att sova med den. Den här guldklimpen kostade lite mer, hela 796.43kr. Men det är förståeligt när man ser hur snygg den egentligen är.

Nu är jag väldigt trött så jag ska nog slänga mig i sängen och läsa Veckorevyn tills jag somnar. Jag bli bara förbannad när jag ser de snygga modellerna i tidningen. Varför kan jag inte se ut som dem?? Jag menar, vem vill inte se ut som Bosse?? Jag avgudar honom, jag vill också ha en sådan mage.


Hmm… Va tyckte ni?? Att blogga som ett proffs är nog inte min grej, eller? Men här har ni i alla fall ett tydligt exempel på att till och med min amatörblogg kan vara bättre än en proffsig röv blogg. Överklasstjejer som bloggar om sina shoppingrundor och de är alltid tvungna att skriva vad sakerna kostade. Jävla skryt-rövar ”Den här kostade bara 6999.98kr” och priserna ska alltid vara exakta precis som om någon bryr sig om hur många öre som kommer efter tusenlapparna. Äh.. Jag pallar inte klaga på proffsen för egentligen är det inte deras fel. Det är ert fel att ni går in och läser vad de jävlarna skriver. Ni läser hellre något tråkigt om mode än något som får er att tänka, skratta eller kanske gråta. Men men. Jag tycker att ni ska vara glada att ni har trendbrytare som mig som skriver om vad de känner för och inte om något som lockar läsare. Sen skiter jag fullständigt i om det blir bra eller dåligt. Jag vet i alla fall att jag är bättre än modetöntarna. Amatör for life... men en bra sådan!


"lägg inte upp det på din blogg!"

Tredje gången jag sätter mig nu för att skriva ett jävla inlägg. Hoppas att ingen hindrar mig den här gången. Det jag tänkte skriva om var så klart min dag. Min fruktansvärda varma, svettiga måndag.

Solen värmde som om man var i självaste Sahara och vem fan pallar sitta och jobba fritt i en svenska c lektion i den värmen? Istället åkte jag och gaysen till stranden. Gaysen är nu, Jolle, Sunshine, Krille och Emil Å. Det blev en rätt lyckad dag men jag vette fan om Jolle tycker desamma. Eller.. till och med jag är osäker på om den blev lyckad, men roligt var det i alla fall.  Jag beskriver dagen i bilder nu eftersom jag inte pallar förklara allt.


När vi väl kom till Ängelholm blev vi stoppade av polisen och Jolle fick 2400kr i böter. Han körde 42 på en 30-väg. Sunshine som satt i mitten där bak hade inget jävla bälte på sig men han kom undan eftersom polisen tyckte att hans lockar var söta.



På stranden la vi och sola ett tag och sen skulle vi känna på vattnet. Då märkte vi att Krille hade pissat ner sig. Snyggt va? Jävla skabb.



Sen blev det Makedonkan som Emil säger. På bilden ser ni Jolle (han är fortf. sur över böterna) och Sunshine med sina lockar. Ni ser även resterna av mina 2000 kalorier som jag krängde upp. QP Chease meal, plusmeny och två chease burgare till det. Mätt som fan.

Men som sagt så vet jag fan om dagen blev speciellt lyckad. Jolle fick böter. Jag som ville bli av med bonnebrännan blev inte alls solbränd. Krille pissade ner sig. Vi fick åka hem med sand mellan skinkorna utan någon fin solbränna. Fast jag ska inte klaga. Det var värre för Jolle som blev av med 2400, Krille som luktade piss och för Sunshine som blev av med sina fina lockar när håret blöttes ner. Livet är tufft minsann. Det är tur att man kan skratta åt Krille.

Här visar han sina dance-moves. Måste ses!

RSS 2.0