vem vem vem?

Nu kanske ni tror att det är Kurre som skriver, eftersom detta är hans blogg, men det är det inte.

Kurre bad mig att skriva ett inlägg här eftersom han är för lat för att göra det själv. Jag har precis avslutat mitt eget bloggande och han saknar mina fenomenala texter haha. Men vad ska jag skriva om då?

Det mest aktuella just nu är att vi ska ta studenten. Det är det enda man tänker på varje sekund och minut. Känns lite tråkigt för er som läser om jag ska skriva om det. Jag vet att en del som läser här går i ettan eller tvåan och ni blir alltid så jävla sura så fort man nämner att vi är lite bättre än er. Ni kommer inte fatta grejen förrän det är er tur.

Men i alla fall, Kurre är en av dem som jag kommer sakna mest när vi slutat skolan. Ni som läser här känner säkert Kurre och då vet ni att han både är otroligt rolig och enkel att prata med. En sådan människa behöver man ju verkligen ha i sitt liv. Men klart, det är ju kul när det går bra för andra. Kul att du drar långt härifrån och lyckas i livet. Blir rik som ett jävla troll. Om han blir riktigt rik så har jag första pax på att gifta mig med honom, bara så att ni vet!
Fast i och för sig är jag ingen sån "äktenskaps-fjant" och om jag mot förmodan skulle få för mig att ingå i sån skit så hoppas jag inte att det är för pengarna. Sånt brukar sluta sådär.

Om ni inte klurat ut vem jag är än, så får ni fortsätta med klurandet. Och ni som fattat vem som skrev detta inlägg; grattis! Och om ni inte har något annat för er så kan vi ju köra gissningstävling i kommentarsfältet. Vem fan är jag?

Tjohej!

Och glöm inte: VI SKA TA STUDENTEN!

Vattenkrig!

Idag hade vi treor vattenkrigs-tema. Vi skulle dränka alla ettor ocg tvåor nu innan vi går ut. Det blev en riktigt rolig dag men en jävla massa vatten. Fredde sköt mig rakt på ögat med sin vatten pistol direkt på morgonen och det var en hel del andra som fick ett ganska blött "god morrgon". Vid lunchrasten samlades vi tror utanför matsalen och blötte ner alla som skulle äta. Det räckte inte med det utan de fick en liten dusch efter maten oxå. Jag blev helt blöt och jag kände mig lika mysig som en disktrasa, det var tur att man hade extra kläder med sig.

Efter vatten kriget blev det psykologi. Jag kunde verkligen inte koncentrera mig eftersom mina blöta kläder kliade, plus att jag frös som fan. Jag utnyttjade lektionen till att byta om  och efter det blev det Idrott B. Riktigt jävla jobbig lektion. Med andra ord, riktigt jävla kul. Nu ska jag chilla efter den här jobbiga veckan. C yaa!



Här har ni mig med krigsmålning, badbyxor, vattenpistol och konkelbär. Ja, hela kittet! "Fit for fight! - Känner ni er fittade?"

Champions League kväll hos Frtiz!

Det blev verkligen en lyckad kväll! Jag satt där i min Barca töja och spände mig som fan i de 10 första minuterna innan Samuel "svart" Eto'o, som Anel säger, dunkade in 1 - 0 efter att ha skickat upp Vidic på läktaren för att köpa korv. Efter det lugnade jag ner mig och jag kunde till och med prata med folk samtidigt som jag kollade på matchen. I 70e minuten flyger Messi upp och nickar in 2 - 0. Där uppfylldes min profetia om att Barca skulle ta hem det med 2 - 0. Viasat sport borde anställa mig som Barca expert, jag fick till och med rätta kommentatorerna ibland eftersom de sa att fel spelare hade bollen. Det slutade så som jag sa att det skulle och är det inte för jävla underbart!? Världens bästa lag vinner ligan, spanska cupen och Champions League. Magiskt. Imorgon går jag nog runt i skolan med min Barca tröja på mig. Ingen kan direkt klaga eftersom alla vet att dom är bäst nu. Men just nu ska jag lägga mig och ni kan fan ge er på att jag somnar lycklig! 

 

Njut av målen här:


Äntligen färdig med plugget!

Jag har nyss skrivit ihop ett vetenskapligt arbete om Jan Guillou. Jag började med det i morse och det ska vara färdigt imorgon Det känns som om jag är ute i god tid. Not. I alla fall. Nu är det färdig pluggat för dagen och snart tar jag på mig Barca tröjan och sticker hem till Fritz för att kolla på Champions Leauge finalen. Finalen mellan Barcelona och Manchester United. Det kan gå hur som helst men jag hoppas verkligen Barca tar hem detta ikväll! Ni får ha en underbar kväll och jag hoppas på att jag tillsammans med Barcelona oxå får en sådan. Vi hörs!

Btw. Ni läste för ett tag sen att jag fick IG i Matte C nationella. Idag fick vi reda på våra kursbetyg. Gissa vad jag fick?? Ett fucking VG!!! Fatta hur jävla förvånad jag blev. Fråga mig fan inte hur jag lyckades men det var för jävla skönt! Gött!

Citat.

Idag hängde vi upp citat på A-korridoren. Några riktigt sköna citat. Här har ni dom:


Olof inleder en Svenska C lektion med:

 -  Hej allihopa! Har någon av er ätit isterband under jullovet??
-     Whaat? Vafan är det?
-        Det är fett och kött! Skit gott!...I alla fall, är alla här?
___________________________________________________

Kurre: Där är Han!
Lina: Vem?
Kurre: Han!
Lina: Vem han?!
Kurre: Han!! (pekar)
Lina: Vem e det?!?
Kurre: Han heter Han!!!
____________________________________________________

Kurre försöker fjäska på en geografilektion.

Kurre: Ska vi anteckna det du skriver på tavlan?
Gunilla: Ja om du vill, annars står allt i boken. Du kan ju läsa från den om du vill.
Kurre: Men då antecknar jag inte, jag brukar ju läsa geografi boken varje kväll.
Gunilla: Kurre, skaffa dig ett liv!
_________________________________________________________________

"Kurre du som är bra på att rita - hur många är vi?"
                                                                           -       Lina Borg
_________________________________________________________________

Kurre går förbi Sandra men råkar stöta till hennes rumpa. Då säger han:
                                    
"Ojj.. hängde den där?"
_________________________________________________________________

Erika ville luta sig mot Kurre och sola, då säger hon:

Erika: Vänta, jag kan sitta så. Bli hård... (hon mena spänn dig)
Kurre: Jaja.. (Spänner sig så att han håller emot lite)
Erika: Nej det funka inte, du är inte tillräckligt hård!
Kurre: Haha, va?
Erika: Fyfan va dumt det lät!...
_________________________________________________________________
Kurre ska dra ett Alban-skämt och säger:

Kurre: Varför ska man inte köra på en Alban med cykel??
... (ingen svara)
Kurre: För att det kan vara din cykel!!!
Nina: Men ahh! Det ser jag ju på färgen.
_____________________________________________________________
"Jag förstår inte varför man väljer en bollspelskurs när man inte kommer till lektionerna."
 
- Ulrik/Kurre
_____________________________________________________________

Kurre och Erik snackar skit om någon:


Kurre: Hon är ju dum i huvudet!
Erik: Ja, jävla blatte jävel! Hon kan fan lämna landet!
Kurre: Ehm.... (tittar på Erik)
Erik: Oj.. Förlåt! Jag tänkte inte på att du oxå var blatte!


Plugg...

Pluggar nu. Anel, filosofen även kallad ryktenas man kom på den här geniala ranking:

1. Jag hade..
2. Det hade gått
3. Jag hade gett
4. Jag hade dödat
5. Jag hade straffat

Jag hade gett...

Anel! Folk vill veta vad du menar... Förklara dig nu!

Seg som skolans bacon!

Förlåt om jag har varit lite seg här på bloggen men jag har haft fult upp med att läsa fitt-litteratur. Har läst massa skit om Kafka och någon jävla bok. Sen kan ni gissa vad uppgiften var. Var det att svara på några frågor och analysera texterna?? Det kan ni fan ge er på! Så jävla sjukt tråkigt. Jag gjorde Kafka uppgiften men sket i den andra eftersom mitt betyg i det ämnet är typ redan kört. Sist la jag ner ganska mycket tid på en uppgift och fick tillbaks ett jävla G- så nu pallar jag inte lägga ner tid för ett jävla G-. Dessutom var den andra uppgiften för de som ville ha VG eller högre. Det betyget är kört för länge sen, eller jag har i alla fall gett upp hoppet. Känns inte lönt att tvinga sig själv eftersom jag har 250 poäng extra i kursen, kurser som jag har minst VG i. Så good bye till Litteraturen, jag byttar ut den. Förresten, vem fan behöver litteratur vetenskap!??

Nu ska jag bara läsa Linas essä eftersom jag ska opponera på den imorgon Den fungerar nog bra som ett sömnpiller. Godnatt!


Dålig stil!!

Hade nästan rekord många besökare igår och bara en jävel la en kommentar! Vissa skyller på att de inte vet hur man gör så nu ska jag visa er, era otekniska jävlar. Fast jag tror det beror mest på att ni är lata!

Du börjar med att läsa nått av mina inlägg! När du kommit längst ner på inlägget ser du den här bilden :
Du klickar då på "Kommentera för faan!"  som är inringat med rött på den här bilden.

När du har klickat på "Kommentera för faan!" så kommer du att se det här:


Gör som det står där och sen klickar du på "Skicka kommentar" som jag har ringat in med rött!

Så jävla svårt var det... Jävla latmaskar! Nu kan ni i alla fall inte skylla på att ni inte vet hur man gör. Så nu vill jag se att ni kommenterar, kanske inte detta inlägget eftersom det inte finns så mycket om det att säga om det men annars. 

Fotboll!

Idag blev det fotboll med Gaysen i klassen och Anel från den andra SP klassen. Det var riktigt kul att spela i det sköna vädret. Vi satt och snackade skit en hel del och när vi var tillräckligt hungriga så blev det Pizza på Carsano. Självklart fortsatte skitsnacket där och Anel pratade om massa rykten som han hade hört.

Anel är så dum när han berättar saker. Han sa "Jag hörde att han slickade henne" Jag svarade med ett " Vaa??" av förvåning och då säger han "Ja, asså han slickade hennes f*tta" precis när Fritz tar sin första tugga. Han spottade ut det och där var hans aptit borta! Så jävla dumt och så jävla typiskt Anel att prata om allt skit som händer i precis fel tillfälle. Men det är faktiskt kul.



Här har ni gaysen. Från vänster:
Fritzel, Krille, Emil, Anel som antagligen höll på att berätta om några rykten, Roger The Man, Jolle gentlemannen och Anders aka Sunshine.

Parkfest!

Efter en hel del tjat från mina klasskompisar bestämde jag mig för att dra till parkfesten, folk blev så förvånade av att se mig så att de började applådera när jag cyklade in på parken. Fredde såg mig först och skrek ”Där är han! Vi ger honom en applåd!”. Ganska kul och se och det kändes som om jag var värsta kändisen som publiken hade väntat på. Nog.

Ni vet att jag har väldigt lätt för att ha kul så jag gick runt och drev med folk och underhöll dem.  Själv drack jag inte så mycket förutom det Hanna tvingade mig smaka men jag tycker att det är för jävla kul att lyssna på vad folk som har druckit säger.

Erika var pissnödig och då säger hon ”Jag vill bara in i en buske och tömma nu”. Ja, gud vet vad hon tänkte tömma.

Lina gjorde också bort sig. Hon var ju sjuk idag. Hon sket i skolan eftersom hon var sjuk och hon hoppade över redovisningen för att hon var sjuk men när man kommer till parkfesten så sitter hon på en bänk med en flaska i handen. Okey!? Efter ett litet tag säger hon ”Kurre, du som är bra på att rita – hur många är vi här?”. Vafan!? Jag förstår inte riktigt vad hon menade… men sen är Lina i en klass för sig när det gäller dumhet!

Sen var det en hel del som frågade mig om hur mycket jag hade druckit egentligen. För jag var ju så jävla full. Hm..  Jag är nykter, okey!? Jag är så här i vanliga fall, jag behöver inte dricka! Sen undrar jag egentligen vem som var full, det var ju inte jag som gjorde bort mig. Jag bara gick runt och drev med folk som var fulla.

Det var kul när några höll på att sjunga ”Alla som älskar Jacke klappar nu” och sen hörde man Klapp-klapp och precis efter att de slutade sjöng jag ”Alla som vill ha något i röven klappar nu” då hör jag Tompa klappa bakom mig, helt själv. Haha! Det var så jävla klockrent.

Jag pallar inte berätta mer. Det var i alla fall riktigt kul! Tack för en skön kväll med många sköna citat och väldigt många skratt. Studenten börjar närma sig och idag blir det studentfotboll men mer om det kommer sen.

Nu ska jag bjuda på några sköna bilder. 

Krille, Jocke och Anel (snygg som vanligt)

Johanna som var kåt som vanligt och Hanna som ville att jag skulle smaka allt hon drack. :P

Jonte som var nykter, Lina som var dum och Johan som bara satt.


Matte C!

För ett litet tag sen hade vi nationellaprov i matte c. Jag sa att det var skit svårt och att jag inte skulle bli förvånad om det blev ett IG. Jag skämtade lite om att det skulle vara pefekt att lämna matten på hyllan med ett IG på sista provet. Tragiskt nog så blev det skämtet sanning. Men det här provet var helt stört! Typ alla i klassen fick IG, tre-fyra stycken fick G och en fick VG. Det ska fan inte se ut så, för antingen är vi helt dumma i huvudet eller så kan inte läraren undervisa eller så var provet helt fuckt!

Jag skrattade när läraren kom fram med en lapp till Erik. På lappen hade hon ringat in vilka moment som han hade fått IG på under kursen som han då skulle komplettera. Problemet var att hon hade ringat in alla moment i kursen! Det stolpskottet hade inte klarat ett ända prov! Haha! Erik är fan riktigt Shady. Det blir roligare när man vet att han gick NV från början.  Men men.. nu ska jag inte skratta åt andras misslyckanden eftersom jag har ett eget att skratta åt. Ni kan också passa på att skratta åt mitt misslyckande och ta vara på chansen eftersom det här händer nog aldrig mer. Jag glömde nästan säga att jag var bara ett poäng ifrån G. Ja, man får bita i det sura äpplet och gå vidare. Jag känner mig nästan som en NV-elev fast Nv-äpplena smakar piss istället för surt.


Top tre on Deviantart.

Top tre designs på Deviantart.

Ni som känner mig vet att jag håller på med grafisk design. Ie min Che Guevara bild 20 000 views. Här har ni top tre bilder med flest views.


 20 180 views, ungefär 200 om dagen.


6 469 views, ungefär 70 om dagen.



3005 views, ungefär 15 om dagen.

Jag är ganska nöjd med att ha två designs som kommer upp på första sidan om du söker på Che guevara wallpaper eller Bob marley wallpaper. Två bilder av 27 totalt... ganska bra statistik faktiskt.

Ni hittar resten av mina bilder på http://kushtrim.deviantart.com

SPB-06!

Studenten närmar sig väldigt snabbt och idag bestämde vi oss för att sätta upp ett lakan på skolan. Eftersom jag är blatten i klassen och antagligen den enda som vet hur man sprayar grafitti på tåg, fick jag göra den. Sen skulle vi komma på en bra slogan. Vi hade några roliga på listan men ni vet att jag nte kan göra något utan att driva med skolans mobboffer, dvs Naturvetarna. Så här ser vårt lakan ut! Nv eleverna ska inte bli ledsna nu. Ni har ju era äpplen, dom som jag ollade på igår.



Det är dyrt att vara dum!!

Jupp... Rubriken är livets sanning, fast i mitt fall kan man även tolka det som "Det är dyrt att inte sova". Ni fattar nog inget just nu men lugna er för jag knyter snart ihop det.

Igår åkte vi till Ven med geografin. Vi hade delats in i grupper och sedan hade varje grupp fått en uppgift som de skulle jobba med på ön. Yeah right.

Dagen började i alla fall med att jag försov mig så jag sket i att fixa matsäck och annat skit. Jag hoppade på cykeln direkt och cyklade till stationen för att inte missa tåget. När jag kom fram bad jag Charlotta att ta ut en biljett till mig, jag tog biljetten och stoppade in den i fickan. Efter ca fem minuter sa jag "Var är min biljett?? Du skulle ju ta ut en till mig!" Jag var helt allvarlig och jag var 100% säker på att jag inte hade fått den. Ja, jag hade inte vaknat än.

När vi kom fram till Helsingborg för att bytta tåg och ta det till Landskrona sprang jag ner till 7 eleven för att köpa en baguette. När jag gick ut skulle jag stoppa in växeln i fickan och då hittade jag biljetten som Charlotta hade tagit ut till mig. Jag skrynklade ihop den och slängde den. ”Den behöver jag inte längre” tänkte jag. Jag gick ner till klassen som var på väg in i tåget och då kom jag på att jag inte har någon biljett. Jag sa till Gunilla att jag måste ta ut en biljett eftersom jag inte hade någon. Hon frågade mig var jag hade gjort av med min biljett och jag svarade att jag hade slängt den eftersom den var bara till Helsingborg, eller??

Självklart varade biljetten ända till Ven och jag fick springa upp och ta ut en ny. Det hade kostat mig 123 kr att åka till Helsingborg. Tur att det var skolans pengar men som sagt, det är fan dyrt att vara dum. Eller i mitt fall var det inte egentligen för att jag var dum, jo lite men det berodde faktiskt mest på att jag knappt hade sovit fem timmar den natten. Jag var riktigt jävla trött.

När vi äntligen kom till Ven blev det lite jobb först och sen cyklade vi runt och spelade fotboll. Vädret var riktigt jävla bra och visst fick man en ful jävla bonne-bränna. En riktigt jävla bra dag även om jag var lite crazy eller rent av dum!

Här har ni en bild på gaysen! Jag uttala guys fel, med vilje.   



Krille hade blivit så röd på näsan att han kunde få sommarjobb som stoppljus!

Dag 2.

Idag skulle vi bygga ett föremål utan någon speciell funktion men den skulle innehålla olika plan/rum och ljuset var en viktig faktor i byggnaden. Så här blev min byggnad. Den har totalt tre plan där ljuset kommer in från olika vinklar. Inget av rummen kan vara helt i skugga eller helt i ljus oavsätt var ljuskällan finns.




Dag 1.

Första dagen på arkitektprovet. Ganska svårt och stressigt men jag klarade mig. Första uppgiften var att bygga ett föremål med hjälp av 50 tändsticksaskar. Sen skulle man göra ritningar för sitt förenål. Här har ni en del av min uppgift.



Nu är jag svin trött så det blir att slappa framför TV:n innan jag lägger mig. Vi hörs imorron. C yaa

Vi drar till Malmö.

Fest idag igen.. men jag kan inte festa eftersom jag ska till Malmö idag. Jag känner att jag lever student livet till max, nog! Men men. Jag ska göra intagningsprov i arkitektuniversitetet i Köpenhamn hela helgen så det kan hända att bloggen inte uppdateras. Men vem vet, jag kanske lånar syrrans dator och skriver något meningslöst.

Jag glömde nästan bort att berätta kort om min dag. Som ni säkert vet (om ni har läst det förra inlägget) så hade jag Nationellt prov i Matte C. Fyfan va svårt det var, det har aldrig gått så dåligt för mig på något annat prov. Jag blev frustrerad och kollade efter tre gånger om vi hade fått fel prov. Typ Matte E eller Q, men nej, där stod Ma C. Helt sjukt. Det var katastrofalt! Efter ett tag blev jag trött på att dra streck över alla uppgifter som jag inte kunde så när jag kom till den sista uppgiften, den stora jävla MVG uppgiften, svarade jag med ett traditionellt: Nog! Anna-Stina kommer nog flabba åt det svaret. "Redogör blablba blab och visa att blablas formel stämmer. Svar: Nog!"

Efter matten slutade vi och eftersom det gick så underbart bra slutade jag redan kl 10! Jag, Jolle, Hanna, Anders och Emil bestämde oss för att dra till Väla. Jag och Emil underhöll resten med att sjunga med i varje låt som spelades på radion även om vi inte kunde texten. När vi började härma Tobbe i "En annan del av Köping" så hotade Jolle oss med att kasta ut oss, så vi fortsatte. Hanna tyckte att vi var dumma i huvudet och att vi var störda så vi bestämde oss för att skämma ut henne genom att kalla henne för mamma i alla jävla affärer vi var i. Kul. Anders satt och pelade näsan hela vägen.

Önska mig lycka till nu på intagningsprovet. Ni vill inte att jag ska misslyckas för då kommer jag inte in på universitetet och då får ni en pizzabagare till i Klippan eller i alla fall en blatte till som lever på socialbidrag. Förlåt, det heter Socialbedrag. 

Vi drar till malmö... Mega skön låt! 


Nej!

Nationellt prov i Matematik C imorron. Jag skulle plugga hela dagen. Gjorde jag det? Nej. Kan jag matten? Nej! Helvete... detta kan inte sluta bra. Det enda positiva är att det här är det sista matteprovet jag gör i hela mitt liv. Ett IG på detta hade varit ett bra avslut på dom här jävla proven. Det kallas ironi.

Gangsta!

Idag var jag på hugget! Överskottsenergi till max! Poffe och Gino satt och sålde biljetter till kvällens fest "In i dimman" som jag inte ska på eftersom jag ska sitta hemma och plugga till Matte nationella som vi har imorgon. Lyckat! I alla fall. Medan de satt och sålde biljetter stod jag upp och "dansade" till deras musik, sjöng med i låtarna och bråkade med de flesta. Ja, jag höll igång för fullt. Erika blev imponerad av mina dance-moves, hur man nu kan bli det.. men men. Hon ville i alla fall att jag skulle lära henne. Vi testade först med "running man" men den var för komplicerad, sen testade vi "moonwalk" och då trasslade hon ihop sina ben. Vi testade även "robot armen" vilket hon klarade av hyfsat bra med lite ansträngning.

Efter ett tag kände jag att jag behövde lugna ner mig. Erika föreslog då att jag skulle springa en runda runt skolan för att jag skulle bli trött. Istället blev det en runda runt torget och folk glodde på mig som om jag kom från mars men det skiter jag fullständigt i. Det viktiga är att vi har kul.

Jag lärde Erika även att gå och sitta som en gangster så nu är hon redo för ikväll. Akta er från henne, hon kan göra nacksving. Ser hon inte farlig ut?

Hon fick anstränga sig lite för att få rätt på fingrarna men hon får helt klart godkännt! Westside! Give me five Erika!


Mobil-Dealen över!

För ett tag sen gjorde jag och Amelie upp en deal. Vi skulle bytta bakgrundsbilder på våra mobiler och den som först byttade förlorade. Sen skulle vinnaren utse någon som förloraren skulle ragga på i en hel vecka. Eftersom ingen av oss gav sig så blev dealen ganska seg. Därför gick jag och Amelie med på att bytta samtidigt och istället för att förloraren skulle ragga på någon i en vecka så ska båda utse någon som vi ska ragga på i två dagar. Så om jag raggar på någon av er under två dagar så är det pga av dealen och om Amelie raggar på någon av er i två dagar så är det för att hon inte har fått kuk på länge! Hon skyller på dealen.


Ja, du hörde!!

Den här dagen var helt okey tills den blev fuckt upp efter lunchen. Efter det kunde det bara bli bättre, mycket bättre!

Började dagen med en slapp svenskalektion och gjorde mer eller mindre inte ett jävla skit. Historia efter det och där gjorde man inte heller något eftersom folk opponera på varandras arbeten. Efter det var det dags för mig att dra till körskolan och köra. Ja, jävlar vad jag har blivit seriös när det gäller körkortet. Btw körningen gick också bra och efter 35 minuter skyndade jag mig tillbaks till skolan så att jag inte skulle missa för mycket av Litteraturen eller förlåt det heter ju fitt-litteraturen! Jag hatar det jävla ämnet!

1. Jag hatar att läsa dryga texter!
2. Jag hatar att analsera allt som är tråkigt och
3. Jag hatar att läsa!

Det enda vi gör är att läsa och analysera! Skit tråkigt! Sen när man väl tar sig i kragen och försöker skriva ihop en bra inlämning så mensar läraren ner den totalt! Sågar allt man skriver... och det är inte bara åt mig utan hela jävla klassen! Jag hade skrivit ihop tre jävla sidor där jag hade analyserat Strinbergs Fågeln Fenix och vad får jag för det? Jo ett jävla G-! Jag ska citera:

"Strinbergs språk i novellen är väldigt symboliskt" då kommenterar läraren "Vad symboliserar den?" E du särare!? Ska jag skriva ner alla jävla metaforer och varje jävla sak som beskrivs? Sen stod det typ "Upprepning" fyra, fem gånger. Jag förstår inte. Om man skriver lagom utvecklat så får man en kommentar där det står "Utveckla mera" och om man utvecklar så att vilken idiot som helst förstår så åker man dit för "upprepningar". Jag blev förbannad och det var tur att vi hade fritt arbete så att vi inte behövde sitta i klassrummet för då hade jag skrynklat ihop skiten, spottat på det och sedan slängt det rakt i huvudet på läraren. Sen hade jag skrikit ”Jag behöver inte detta! Jag klarade arkitektprovet, BIATCH!”

Efter det jävla möget skulle vi ha Religion men eftersom vi har fritt arbete där också stack Jag, Anders, Anel, Krille och Emil ut och spelade lite fotboll. Det var kul även om Krille och Anel sköt upp bollen på teknikbyggnadens tak var sin gång. Ni kan ju gissa vem som fick hämta den. Jo jag. Krille höll ju på att pissa ner sig eftersom han är höjdrädd och Anel har knäckt handen eftersom han runkade för vilt. Trots klättrandet på taket så blev dagen mycket bättre tack vare fotbollen.

Det blev mycket bättre när jag läste mitt mail från min projektledare. Jag fick MVG på projektarbetet! Knappt gött! En sak avklarad och nu siktar jag mot körkortet! Håll er inne nästa onsdag, jag kör då!

C yaa! Biches!


Teori..

Stora framsteg.. Jag pluggar teori nu. Det här är fan idiotiskt! Hela teori delen är ju logisk till max. Vissa frågor idiotförklarar en till max tex "Vad är en väg?" hm... låt mig gissa. En fucking gata som man kör/går/cyklar på!?? Efter körkortsplugget har jag läst Hannas vetenskapliga essä som jag ska oponera på. Riktigt bra faktiskt. Men nu är jag trött. Godnatt!

Mmm..

Dagen började med att jag försov mig, eller ja. Jag valde mer eller mindre att skita i första lektionen. Alla behöver sömn. Det skulle i alla fall bli geografi sen men när jag kom fram till klassrummet såg jag att Gunilla hade hängt upp en lapp på dörren, det stod "SP06 i Aelen" Jaha och var fan ligger det?? Jag gissade på Aulan och där skulle vi antagligen lyssna på en föreläsning om en resa till Afrika som någon hade gjort. jaja.. det var ju en riktig höjdare, eller inte. Lysande att jag kom försent också.  Jag satt och skrattade åt Fredde hela föreläsningen eftersom han sa "mm" till allt hon sa. Sen fick vi veta att afrikaner köper sina fruar speciellt på mellandagsrean. Jag frågade Fredde om vem som hade gjort sugmärket på honom som han hade på halsen och först svarade han med " Ja, en jävla idiot" Jag frågade vem och undrade om jag kände henne och då svarar han med "Det var ju en han" Jag satt och flabba tyst för mig själv! Fyfan va kul att masterbögen lever upp till sitt rykte!

Efter plugget blev det körskola och nu är det träning. Fyfan, jag ska träna de små terroristerna som kan ge vem som helst huvudverk!


Blatte-pappa

Blattepappor är för jävla kul ibland, eller i alla fall roliga till sättet. Jag kan t.ex. garva ihjäl mig när pappa kör bil i tät trafik. Sköna citat som "Jävla kärringa jävel!" och "Jävla invandrare" kan vem som helst få att en att skratta, speciellt med det invandrar uttalet! Blatte-pappors råd är också speciella , ibland slår de till och med Homer Simpsons "Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." Min pappas råd till min lille bror efter en förlust i en fotbolls match var "Det handlar inte om att vinna, utan att göra flest mål".  Eller när jag skulle tävla i SM... Pappa peppa mig genom att säga  "Om du får stryk så kommer du att få stryk av mig med"  men det bevisar bara att min pappa har humor. Jag tror att han fick det av mig.

Ett klipp ur Jalla Jalla, mega skön konversation!

För glad!?

Idag på mentortiden skulle vi fylla i ett papper om "Egenskaper som jag skulle vilja se mindre av hos dig" alltså vi skulle skicka runt varandras lappar så att alla skrev något om varandra. Rätt sjuk uppgift egentligen men eftersom jag hade en hel del att skriva om vissa i klassen så var jag med. Det här stod på min lapp!

1. Skratta mindra i vissa situationer. Man kan missuppfatta dig.
2. Gillar när du inte bara umgås med Sandra och Lina, man får se mer av dig.
3. Borde lugna ner dig ibland.
4. --- (Anders var oseriös så jag skriver inte det han skrev :P)
5. --- (Krille följde Anders exempel)
6. Du är väldigt högljudd och väldigt jobbig när du skrattar med en så tillgjord röst, bara för att få folk också ska skratta.
7. För högljudd ibland.
8. Det känns som att du försöker skratta bort allt, även det som du inte borde göra det.
9. Ditt skratt är för mycket. Huvudvärk.

Är inte människan en jävla värdelös varelse?? Jag menar, vi går i skolan, vi försöker få bra betyg så att vi kan bli något bra i framtiden. Vi försöker få ett bra jobb, tjäna mycket pengar och sedan leva LYCKLIGA liv! Vad innebär lycklig då? Vi strävar ju ständigt för att en dag kunna vara lyckliga och om vi inte uppnår det i detta livet så vill vissa leva det underbara lyckliga livet uppe i himmelen. Varför är det så fel att vara glad då om man nu redan är lycklig? - Om det är det alla strävar efter!? Är det bara för att jag är steget före? Det är fel att vara deppig, det är fel att vara tyst men det är också fel att vara högljudd och glad! Det är fel att vara passiv med det är också fel när man är hyperaktiv! Life is a bitch! Jag kommer aldrig förstå mig på den här välden och jag kommer inte heller bry mig om det. Jag vet iallafall var jag står och jag VÅGAR vara mig själv. Det där med tillgjord röst förstår jag inte alls. Skrattar jag för konstigt för att det ska vara normalt så är jag väl inte normal! Om nu det normala är att göra som alla andra. Visst, jag kan ju imitera andra skratt så jag hade lätt kunnat ändra på mitt skratt för att passa in. Men är jag mig själv då? Nej! - och det är ju också fel!

Jag förstår inte riktigt hur man kan kritisera ens sätt att skratta egentligen. Det är som om jag skulle ha skrivit "Du har så konstig hållning" eller "Dina bröst är små" - Det är ju egenskaper som man föds med och jag tror inte att någon har valt ett sätt att skratta på och om de nu har gjort det så är de misslyckade jävlar som inte vågar vara sig själva!

Ni kanske tror att jag tog illa upp nu men ni har så jävla fel! Jag gör precis som det står på punkt åtta, jag skrattar åt det! Jävligt högt och medan jag skrattar hoppas jag att jag ger dig huvudvärk! Varför bry sig egentligen. "Cry later but for now lets enjoy the laughter!"
__________________________________

Det här påminde mig om en sak som hände när vi gick i nian. Vi var på vandring – skit tråkigt ju. För att liva upp stämningen gick jag runt och pratade/jävlades med alla. Efter ett tag sa alla att jag skulle sluta men jag fortsatte.  Klagomålen blev fler och fler och när någon skrek ”Kan du inte bara hålla käften och vara tyst!?” bestämde jag mig för att vara helt tyst. Jag höll käften i en hel timme och i början var det lugnt men efter ca 20 minuter började det. Alla bad mig om att prata eftersom de hade så tråkigt, men jag gav mig inte. Jag fortsatte att hålla käften och bönerna blev bara fler och fler och tillslut gick jag med på att prata. Helt plötsligt blev det bra stämning igen och det var inte tråkigt att vandra i skogen längre.

Så är det nog, du kan både hata och älska mig för samma anledning men du kan fan ge dig på att skolan hade varit fett mycket tråkigare utan mig…





Psykologi...

Jag sitter och pluggar till ett psykologiprov nu. Det handlar om grupppsykologi, hur en grupp fungerar osv. Här har ni en bild på gruppens olika faser. Ida sa att de stadierna passade in i ett förhållande, men det gick inte för min del. För att den skulle passa in i mina förhållanden var jag tvungen att rita dit en pil. En pil från Initialfasen till seperationsfasen... ja, det blir ingen smekmånadsfas för mig! Va är det för fel på mig!??


Torsdag.

Kort dag idag. Bara svenska och historia. Jag slutade kl 11 men bestämde mig för att vara med på bollsporten, främst för att Fredde går där men oxå för att jag var otroligt sugen på att springa! Haha! Jag vet att det låter konstigt men så känns det när man går från fyra träningar i veckan till noll. Det var otroligt kul eftersom vi spelade fotboll och det bästa var att hälen gjorde inte alls ont. Jag var magisk, nästan Iniesta klass. Jag, Fredde, Becke och en Unknown player vann! Nu ska jag dra med min bror till hans träning. Ni får nöja er med en roig historia!


I Fredags när jag var på bolaget och betalade skatt så kom jag ut och fick se en snut stå och skriva parkeringsböter.
Jag sa åt honom att vara schysst och riva lappen, jag va ju bara inne 7 min.
Men han skrev vidare.
Då sa jag åt honom att ha lite medkänsla, men han lappade ändå.
Så jag kallade honom skitstövel, då skrev han ut en till!
Jag sa: -Vafan gör du? Jävla grisjävel!
Då flinade han och skrev ut en tredje. - Har ni svin inget annat att göra ? Då kom det en till.
Vad jag sen kallade honom går inte att skriva i ord, men efter 10 min så satt det en halv telefonkatalog på vindrutan.
Då tänkte jag: Va fan, lite kul ska man ju ha en Fredag.
Sen gick jag bort till min egen bil.

INIESTA ÄR VÅR GUD!

Champions Leauge började inte bra! 1 - 0 till bög-chelsea efter 10 minuter! Jag skrek av illska, blev riktigkt jävla förbannad! Efter ett tag när det kändes som om Barcelona var på väg in i matchen igen så fick Abidal rött kort för att en idiot från chelsea filmade! Fyfan vad jag blev förbannad! Allt hopp försvann och jag tänkte stänga av TV:n.. istället gick jag och gjorde några mackor! Ja, jag tröst åt! Sen satt jag och kollade på resten av matchen - förbannad som fan! Men i slutet, då jävlar skulle det hända! I 90 MINUTEN!!! Iniesta sköt bollen rätt in i krysset! Fyfan vad jag skrek! Överlycklig!! Nästan orgasm! Ja, det stod 1 - 1 i typ sista minuten, vilket betydde att Barcelona var i final! Sen kan alla  idioter klaga på att dommaren dömmde bort en straff som chelsea skulle ha fått, men utvisningen var inte heller rättvis så det är jämmt!  Barcelona och Manchester United i final och det kommer bli en jävla härlig match!



Där har ni guden! han avgjorde matchen i sista minuten! Underbart!!

Fuck off Chelsea!

Nu ska jag snart göra comeback på träningen! Jag har fan inte tränat på typ tre veckor pga hälseneinflamation men nu känns det lite bättre. Efter träningen blir det Champions Leauge dvs. Chelsea mot Barcelona. Där har ni anledningen till att jag förmodligen inte kommer att blogga mer idag! C yaa fags! BARCA!!! Btw... fuck Chelsea, det jävla äckliga bög laget som har en tysk bratwurst som mittfältare! Är inte Ballack hatobjekt nummer 1 bland fotbollspelare!? Går för fan bara runt och spänner sig. Sen är man lite rädd för Chelseas ivorian som har sprungit hela sitt liv i skinn-kalsonger och jagat geoprader med spjut! Drogba har fan kondition som en jävla häst! Han är ju afrikan trots allt... Jävla idiot!

Malmö!

Idag var vi på studiebesök utomlands, Malmö. Vi skulle ta bussen kl 8.30 och jag höll som vanligt på att försova mig. Jag vaknade 7.45! Det blev att jag tog på mig kläderna, borstade tänderna och sen ringde jag Fritz och frågade om han kunde hämta mig eftersom jag inte pallade gå i det underbara svenska regnet! Jag var riktigt jävla trött när vi stod och väntade på att buss-helvete skulle komma! Anledningen till att jag var trött var att jag satt uppe till 02:00 och skrev en vetenskaplig essä som skulle skickas in idag! Jag är ju så jävla bra på att planera! Men men... det jag tänkte komma fram till var att min humor blir helt konstig när jag är trött! Visst, jag har alltid konstig humor men när jag är trött blir den extrem. Jag kan säga sjuka saker helt spontant som tex när Karin lutade sig mot mig i morse. Då stod jag där trött och nyvaken och sa "Nej, gör inte så. Jag har fortfarande morgonstånd" Det var nog dagens citat!
 
Vi besökte en Moské, Jude begravningar (jag trodde att det skulle vara stora askfat) och andra begravningar. Det var faktiskt en nyttig studieresa. Själv tyckte jag att besöket på Moskén var bäst, dels för att guiden hade en skön inställning till religionen men oxå för att det blev vilda diskussioner! Jag trodde att värsta Usama-kopian skulle stå där och predika men så var inte fallet! Lite dåligt eftersom jag hade tänkt ställa skit bra frågor, typ: "hur många fruar har du?" eller "Var har du köpt ditt sånt bälte?" med tanke på frågorna som kom upp idag så hade de nog oxå passat in.

Nog om moskéer nu, över till något som inte har med blattar att göra. Ja, sen åt vi Kebab!... Det gick ju åt helvete men vi var ju i Malmö! Det går inte att prata om Malmö utan att prata om blattar så ni får helt enkelt stå ut era rasistiska jävlar! Efter den äckliga kebaben blev det skit god fika och sen bestämde tjejerna för att gå in och kolla inne i en porr-butik. Vafan!? Det fanns ju sjukt konstiga saker där! Analplugg med inbyggd mp3-spelare, 25 meter långa dildos och massa gamla äckliga gubbar som gick runt och spelade fickpingis! Usch! Klockan var typ 3 då och jag hade fortfarande morgonstånd.

På vägen hem satt jag och Anel och sjöng allt från Backstreet boys till Akon ft. Eminem! Riktigt bra! Vi ska nog spela in en cover på smack that eftersom den gick så bra! Fan.. Jag har fortfarande morgonstånd!

God bless the dead!

Jag fick höra för ett litet tag sen att en gammal klasskompis hade dött i en olycka.. igen! Blev helt stumm, visste inte vad jag skulle säga. Jag  vet inte heller riktigt vad jag ska skriva här just nu. Det känns fuckt up att få veta att min första riktiga vän har nyss dött. Ja, han var min första riktiga vänn även om vi sedan gled ifrån varandra rätt rejält.

Jag kommer ihåg allt skit som vi gjorde. Kastade sudd på läraren, kletade ut smör på alla dörrhandtag som fanns på skolan, jävlades med folk. Och hur ska jag kunna glömma alla gånger som du flabbade åt mig och min underabara svenska!? Det är sjukt att jag lärde mig mer svenska av dig än från själva lektionerna, jag måste nog tacka dig för det. Det finns sjukt många härliga minnen, som t.ex när jag fick låna ett Pokemonkort av dig och i slutet av dagen hade jag lika många som du. Eller när vi kastade upp folks skor uppe i takluckorna, fröken blev riktigt förbannad på oss. Samma sak hände när du tände en fet brasa bakom skolan under en rast. Jag kan inte låta bli att le när jag tänker tillbaks men det bevisar bara hur roligt vi hade. Jag vet inte vad jag ska skriva mer, känns konstigt eftersom det finns hur mycket som helst att skriva men jag kan bara inte få ut det i ord....  Vila i frid!



El Clasico!

Jobb. Klippa gräset. Tråkigt. Sen då jävlar... efter ett tag. Då, va det dags. Då skulle det hända. El clasico skulle börja - och för er idioter som inte förstår vad jag sanckar om så är El clasico när Real Madrid och Barcelona möts.

Det var en fruktansvärt viktigt match eftersom om barca förlorade så var det bara ett poäng mellan dem och om Barca vann så avgjordes typ hela ligan. Vilket de jävlarna gjorde! Fyfan va glad jag blev! I början av matchen ville jag slänga fjärkontrollen och stänga av TV:n eftersom Real gjorde 1 - 0. Jag skrek av illska, men det var tur att jag inte svek mitt favoritlag som sedan vände matchen till 2 - 6, de riktigt krossade Real! När jag säger att Barca krossade Real så kan jag lägga till att Barcas mittbackar gjorde lika många mål som hela Reals lag! Helt jävla, fucking underbart! jag ska avsuta detta inlägg med en sak som jag skrev på min Facebook:

Puyol kysser sin kaptensbindel, jag kysser min Barca-tröjja och Real-fansen kysser min röv!



Läs och se målen på fotbollskanalen.se

RAP = Rhythm And Poetry

Pallar inte skriva något just nu, istället bjuder jag på en härlig låt! Inte för att jag vill säga något med låten utan bara för att den ger hopp om att svensk Hiphop kanske lever. Beatet är tungt, rimmen är geniala, strictly Rap! Mer sånt här vill jag höra...

Ri-FA - Hur ska det bli mellan oss?


RSS 2.0