Happy New Year!

Det var tio år sen jag stod utanför åbygatan och skulle fira nyår med min  bästa kompis, Liridon.  1999 skulle bli 2000 och allt vi tänkte på var alla feta raketer som vi hade köpt. Vi satte fyr på en lyktstolpe, en raket stoppades för långt ner i marken så att den aldrig lyfte, den exploderade och pappas hår började brinna. En annan raket stoppades aldrig ner i marken utan den flög rakt in i väggen, exploderade så att det blev ett hål i väggen. Rätt crazy nyårsafton men det var bara inledningen på ett riktigt CRAZY decennium.

Inledningen på detta nya decenniet kanske inte blir lika crazy men avslutet på det gamla har varit perfekt (cheesy)! Ikväll ska jag fira nyår med släkt som har rest en ganska lång bit för att få vara här för att fira det nya decenniet med oss.  Min bro' Liridon är inte här för att inleda det nya decenniet med mig och jag har faktiskt inte ens tänkt på vad vi ska skjuta för raketer.  Även om det inte är så som det var sist så tror jag faktiskt att det nya decenniet kommer att bli FUCKING AWESOME!

Gott nytt år och gott nytt decennium!

(trummvirvel) .. och min nyårskyss går till... du vet vem du är ;) Smack*


History



Lyssna på den på Spotify här!

The Bro Code

Jag läser typ aldrig böcker. Jag tror att jag har bara läst böcker när jag har varit illa tvungen, och det innebär att den aldrig filmatiserades. Jag blev faktiskt sugen på att läsa nått under lovet men jag visste inte vad.   För att jag ska läsa en bok så ska den vara rolig, lätt att läsa och den ska inte ha mer än 500 sidor... med de kriterierna utesluter jag typ 80% av alla böcker och allt som blir kvar är värdelösa böcker med gubb-humor. MEN... bland de fattiga böckerna hittade jag en The Bro Code! En legendarisk bok som kan jämföras med Bibeln, Koranen och andra legendariska skrifter, skillnaden är att The Bro Code är rolig och att den faktiskt säger något vettigt. (Oouuch... )

I den här skriften skriver Barney Stinson om livsviktiga regler som underlättar för en Bro "to score" som han säger. Man lär sig allt, som tex hur man gör en Bro-hug, hur mycket pizza man ska beställa, hur man räknar ut var en tjej befinner sig på Crazy/hot skalan och hur man gör en classic five, en fist bump och en self five! Läs den, den är legend.. what for it. Dary!

Btw... Tjejer ni ska inte läsa den här boken!! Den var faktiskt riktigt dålig och alla regler var idiotiska (psst.. killar, jag skrev detta bara för att lura tjejerna, så läs den!!) och om jag någon gång skulle lämna vår date inom fem minuter så ska ni veta att det finns något som som heter The Lemon Law!




WORD!

GOD JUL!


Elenor vs. ....??




Som jag skrev här innan så har min gamla K800i aka. Elenor dött. Jag snodde namnet från Gone in 60 seconds... bra film för övrigt. Den fick i alla fall heta Elenor för den har alltid varit en klassiker, en av Sony Ericssons bästa modeller men frågan är vad den nya telefonen heta. Som ni ser så är den miljövänlig så jag tänkte döpa den efter min geografilärare som hette Gunilla, hon va ju sån miljöfreak men jag vill nog inte ha något som påminner mig om tråkiga geografilektioner så det får bli nått annat... Linnea tyckte att den skulle heta Maria efter miljöpartiet, så har någon några bra förslag??

Just nu sitter jag och lägger in snygga bakgrundsbilder som jag själv har gjort, byter ring- och alarmsignaler på den och jag uppdaterar även ordlistan med ord som: Awesome, skit, morron, btw, shizzel, fuck och negerhora, nä jusste, det finns ju redan.

Sidebar!
(Jag döper inte egentligen mina mobiler, det var bara ett litet skämt)


Mm whatcha say?



nuff said..

Home sweet home...typ.

Jag är hemma i Klippan nu och fyfan vad den här hålan suger röv egentligen. Det är dött som fan, det har snöat en massa, det är skit kallt och folk här hemma har massa saker på lager som jag ska fixa... de har ju samlat på sig några uppgifter sen jag flyttade ut.

När jag gick av tåget och såg hur mycket det hade snöat tänkte jag direkt "undra vem som har skottat idag för det var alltid jag som fick det skit jobbet". Jag gick sakta hem i kylan med packning som en åsna och jag hade fan ont i axlarna av vikten på väskorna. När jag äntligen stod utanför huset såg jag att pappa nyss hade gått ut för att skotta. Där stod han, andfådd med en cigg i munnen och jag såg på honom att han tyckte att det var skit jobbigt. Jag hälsade, gick upp för trappan som var full av snö, gick in i hallen och la väskorna på golvet. Sen gick jag ut direkt och började skotta... Welcome home! Efter det har jag formaterat om datorn,  jag försökte även fixa en lampa som var sönder och sen har jag njutit av mammas mat!

Mitt bland allt fixande, trixande och ätande dog min mobil. Ja, min K800i har dött för gott. Jag saknar redan den jäveln. Vi har haft två fina år tillsammans. Så många fina foton den har tagit , så många bra låtar den har spelat och så många snygga brudars nummer den har haft.. (fast jag har ju dom fortfarande) Ja, vi har många fina minnen tillsammans, men nu är det dags att släppa taget och gå vidare. Jag trodde att det skulle bli svårt att hitta en bra ersättare men efter att ha kollat runt i typ 2 min på netonnet så hittade jag min nya skönhet. Nja, det är ingen skönhet egentligen, men den var ganska bra och jag hade inte råd med bättre. Den är i alla fall miljövänlig... dvs att den är gjord av återvunna material. Det kanske kan vara något att trösta sig med när man saknar sin gamla goding.


Jullov, lussebullar och en påse blod.

Det har hänt ganska mycket de senaste dagarna. I måndes hade vi våra redovisningar, dvs att terminen är slut och vi har fucking jullov nu i fem veckor! Jävligt underbart! Det firades med fest hos Emma. En fest med ca 20 pers i en liten etta. Folk satt lite överallt och det kändes som om man satt på ett koncentrationsläger men visst fan var det jävligt kul. Det blev öl, frågesport, paketutdelning, och det diskuterades till och med lunar-namn, det priset gick till sexy_didi_pig, eller förlåt, jag mena ju Carro.

Igår ställde Emma upp igen (vilken hjältinna hon är) med filmkväll och bakning av lussebullar. Jag blev sen så jag kom efter att de hade bakat. De hade gjort skit många lussebullar och de hade även gjort var sitt självporträtt i lussekatt format. Eftersom jag inte va där under bakningen så hade Emma gjort mig som en... ja, en kuk, eller en bock. Janne sa att det var en kuk bara för att jag var suck a dick, men det var bara för att jag skrämde skiten ur honom.

Här är fotot av Emma, Dennis, Emelie, Janne och mig... ni får gissa vem som är vem och ja, jag är kuken. Det börjar trots allt närma sig slutet på detta året och då ska alla utse "årets blablabla" och jag har faktiskt tillräckligt med självdistans att utse mig själv till "årets dick". Mina offer vet att jag förtjänar det priset.

Men folk förändras, söta flickor kan bli tjocka och fula (Kajsa) och jag som "årets dick" kan även bli snäll. Idag blev jag faktiskt blodgivare. Sjuksköterskan sa att mina blodvärden inte kunde bli bättre och att blodtrycket var perfekt. Jag kommer fan rädda liv någon dag!

...awesome.


Lucia-cup!

Ah, jag gick upp klockan 7 idag eftersom jag skulle följa med min lillebror till hans fotbollsturnering. Jag skulle som vanligt stå vid sidlinjen och skrika, peka och dirigera men det hjälpte faktiskt inte så mycket den här gången. Hans lag hade fan ingen motivation, de bara joggade runt och tabbade sig hela tiden... min lillebror sprang där uppe och blev förbannad för att inte en jävel kunde ge honom en pass som han kunde springa vidare med... Han är en riktigt dålig förlorare, det ledde till några mer eller mindre taskiga kommentarer till både medspelare och motståndare. Men jag förstår honom... deras målvakt sprang ju ut på kanten och köpte korv och släppte in ett mål och två minuter senare gör han självmål. Ja, det är fan inte lätt.

Efter utslagningen gick jag och min bror hem. På väg hem gick vi till ICA och tippade, jag lät faktiskt min bror att fylla i en rad bara för att se vem av oss som har flest rätt. Jag förvånar mig inte om den jäveln vinner för han hade faktiskt ganska bra koll på lagen fast att han aldrig kollar på fotboll.


Nu blir det bara att slappa resten av dagen och sen blir det så klart Barca på tv... en hel helg fylld med fotboll, det gillar vi.



Där har ni en bild från idag. Min lillebror funderar på om han ska tunnla sin motståndare eller om han ska ge honom en käftsmäll... det blev en tunnel. Han är ju lite wanna-be mig, teknisk, snabb och sen har han så klart köpt vita fotbollsskor.

Olé!

Knock Knock! - Vem där?

Jag har haft en ganska seg dag idag.. försov mig en timme på morgonen och sen har jag inte varit speciell aktiv resten av dagen. Vi satt i skolan och "jobbade" med det sista i projektet... det var lagom seriöst. Vid något tillfälle ville Emma starta en lek där man skulle säga så långa meningar som möjligt och sen diskuterades det om allt hände av någon anledning eller om det var ren slump. Efter ett tag kom karma upp som ett samtalsämne, detta ledde till ett skönt citat av Bethza "Ja, jag tror på Karma!... (efter ett litet tag) vänta, vad är Karma?"

Ni märker att vi arbetade väldigt seriöst idag, nä, inte direkt. Idag var en sådan dag där alla höns var ute och handlade julklappar för inte en jävel hade sina höns hemma. Förutom jag! Mina höns är muslimer så de firar inte jul. Jag vet inte riktigt hur de kan vara muslimer för själv är jag ateist.. eller nått i den stilen. Men egentligen tror jag inte det spelar någon jävla roll vad du har för religion för att du ska gilla julen. Alla förtrollas av den här mysiga julstämningen. Barn tänker på julklappar, vuxna vill ha någon att julmysa med, pensionärerna längtar efter att äntligen träffa släkten och snacka av sig och jag... jag gick igenom Gustav Adolfs torg bland all julbelysning och bland alla julerbjudanden och tänkte bara på hur jävla skönt det ska bli med lov.

Let's FIFA 10... yeah right.

Idag var en sådan dag som jag tänkte "fan va gött att man är färdig med plugget, så nu kan jag dra hem och bara spela FIFA eller göra nått annat meningslöst" men så blev det fan inte. Jag tänkte ju så för att vi ställde ut våra presentationsritningar som vi har gjort. Istället fick jag springa till ett tryckeri, fixa en logga, handla toapapper (mycket viktigt) och nu måste jag göra om affischen igen för ena husbåten var spegelvänd. Ahh.. det känns som om detta aldrig tar slut. Men visst fan kommer det att göra det, för på måndag har vi vår redovisning och efter den har vi FUCKING JULLOV! Det ska bli så jävla härligt! På tisdag kommer jag att vakna upp och ha tid för allt skit som jag inte har haft tid med nu, tex att hänga med polare från klippan, hitta på roliga saker, titta på film, träna och framför allt spela Fifa! Jag kanske till och med får tid över till att blogga lite mer, lite tid som jag inte har just nu. För just nu ska jag faktiskt spela lite Fifa.

Checka våra presentationsritningar, ni ser Dennis, Marias och Min (inte i den här ordningen)... behöver jag säga vilken som är min? Jag ger er en ledtråd, det är den snyggaste. :P





Det gör ont att förlora, mer än på ett sätt.

Vad fan har jag gjort idag då?? Hmm... inte mycket som är värt att nämna och lite som jag inte vill nämna men eftersom jag inte är någon dålig förlorare så får jag väl berätta om det.

Jag och Janne spelade badminton mot Mariorna i klassen, vi hade kommit överrens om att förlorarna skulle bjuda på middag. Jag kan ju lungt säga att vi inte visste att Bolin var asgrym, hon och Springman spelade ut oss totalt. De vann med typ 9- 21...  Jag och Janne sprang fan runt som två nackade höns, jag tog i som fan i varje slag så jag har cp-ont i armen nu och boll-helvetet flög i nät varje gång jag sköt! Jävligt frustrerande, men men.. jag får väl erkänna mig (oss egentligen men jag kan bara prata för mig själv) jävligt besegrad så nu är det bara att plocka fram kokboken och laga mat åt Mariorna. Efter det ska jag och Janne ha revansch... vi försöker komma på en sport som vi lätt kan vinna i, Janne försökte få igenom CS men det gick inte. Jag ska kanske testa med FIFA men det går de inte heller med på. Vi får väl se vad det blir, men en sak är i alla fall säker, nästa gång är det vi som segrar! ;)


Allt har sitt slut... men när?

Jag såg nyss att jag har bloggat här i ganska exakt ett år och en månad. Det är sjukt länge när man tänker efter. I ca 260 inlägg har jag skrivit om mitt jävla tråkiga liv och just nu tänkte jag skriva mitt sista inlägg i den här bloggen och avsluta den för gott. För mig så känns det som om den har blivit "Våra bästa år", den har hållit på för länge och till slut så känns det som om man gör det bara för att man har hållit på så länge. Den där djupare meningen har försvunnit, ironin har slängt sig i väggen och jag tänkte faktiskt avsluta det innan jag blir så desperat på att bara få något skrivet att jag förvandlas till en fjortisbloggare som lägger ut nyttiga saker som tex "Dagens outfit". Det får bara inte hända! Jag vet inte riktigt hur jag ska avsluta Takeajoke.blogg.se men jag får nog tid till att hitta ett bra sätt för jag ska fan inte lägga ner den idag! Ni har tur och är det någon ni vill tacka så tacka Maria, det var hon som övertalade mig om att inte lägga av. Det är väl tur att man har så gulliga vänner :)

Frågan jag ställer mig nu är "Vad fan ska jag skriva nu?" Jag kan faktiskt berätta om att i jag var på IKEA i lördes, det megastora helvetet! Ja, jag kan berätta att jag hatar IKEA, jag hatar att gå sicksack genom hela jävla affären och jag hatar verkligen att bygga ihop skiten efteråt. Jag kan berätta om att på kvällen stack jag till någon albanfest och det var också en jävla flopp. Jag kan berätta att igår festade vi hos Niklas, att jag drack på tom mage och blev ganska wasted och att jag inte kom in på KB sen för att det var 20-års gräns. Jag kan faktiskt också berätta att vi spelade fotboll i Bjärred idag och att jag har ont i min fot... men seriöst så pallar jag inte riktigt.


RSS 2.0