Ute och cyklar...

Jag känner att jag har lämnat huvud konceptet med bloggen. Bloggen skulle handla om mig och mina skämt (främst de som går fel) men också om roliga ögonblick i min vardag. Det känns som om det har varit svårt för mig att skriva om dessa saker eftersom det mesta har bara gått neråt, orken, humorn... allt. Jag kan ju säga att det mesta som har hänt mig de senaste dagarna har varit negativt, så hur i helvete ska jag kunna få ut nått roligt ut av det. Jag orkar inte skriva egentligen, ville bara förklara varför de senaste inläggen har hållt så låg nivå. Men det positiva kommer nog, sakta men säkert. Jag väntar i alla fall....

Fredag, Ne-yo, och slapp.

Idag har jag haft två prov, psykologi och staden och framtiden. Staden &Fr... Gick faktiskt skit bra även om jag sket i att plugga på det, tror att jag kan få MVG i det :).  Sen på psykoligi provet gick det sådär...Fast att jag typ pluggade på det hela dagen igår. Lilla söta Maria tänkte att vi inte skulle ha "ett vanligt, tråkigt prov" Istället fick vi ut två händelser, som vi sedan skulle förklara genom psykologiska teorier!  Jag fattade inte ett piss först, men efter ett tag började det rulla igång. Synn att jag började blanda ihop alla olika teorier...Men vafan jag får i alla fall VG på det. Jag menar..This is nothing to me, i can do this in my sleep, difficult takes a day, impossible takes a week!

Igår berättade jag om att jag hade fixat fram några nya musikalbum. Idag hann jag lyssna igenom Ne-yo's Year of The Gentleman. Det var faktiskt bättre än jag trodde. Tummen upp till Ne-yo även om han kanske hade kunnat variera handlingen i låtarna. Alla låtar handlar om kärlek, men samtidigt är det kanske anledningen till att albumet är bra. Alla kan ju relatera till kärlek, alla har varit kära nångång och alla har mer eller mindre bråkat med sin flickvän. Tycker du om R&B så är detta ett album som jag definitivt rekommenderar. Passa på att njuta av låtarna Closer, Miss Independent och Single, som jag ser som plattans höjdpunkt. Jag gillar melodin, tempot i låten, hans röst, och texten givetvis. Jag vet inte riktigt varför....kanske för att jag känner igen mig. Jag glömde nästan ta up låten Mad...Den är så jävla skön! Ladda hem och njut själva!

"So you don’t gotta be alone, baby I’ll be your boyfriend"

Här kan ni lyssna eller ladda ner dom:
För att ladda ner högerklicka och sen spara mål som.. eller spara länk som..
Ne-yo - Single
Ne-yo - Closer
Ne-yo - Miss Independent
Ne-yo - Mad

Fredag idag ju, och de flesta ska till T3 och festa, själv ska man sitta hemma och ta det lugnt. Jag känner att jag behöver varva ner, Så Peace out!

Ha så kul alla andra!  ;)

Sorry kära läsare!

Förlåt kära läsare att jag inte har varit så aktiv. Men skolan har fan bestämmt sig för att inte ge oss någon fritid. Istället har vi fått typ 4 böcker som vi ska läsa ut innan jul-lovet och sen har man prov i vissa ämnen, så det är verkligen fullt upp. Jag har två prov till imorron, psykologi och staden och framtiden..snacka om no life!!!

Som ni kanske märker så har jag inte haft så mycket roligt att berätta eller skriva om för jag har ju bara pluggat. Och det blir nog ingen jävla succse om jag skriver vad jag pluggar för nått. Men just nu tänker jag skriva om lite musik som jag har fixat. Jag ser fram emot att lyssna igenom de skivorna. Här kommer de:

1. Akon - Freedom
2. Ludacris - Theater of The Mind
3. Ne-yo - Year of The Gentleman
4. Kanye West - 808s % Heartbreak

Betyg på albumen kommer sen när jag har haft tid att lyssna på dom så det blir nog om sex månader...nej där överdrev jag!

Puss på er alla läsare! :)

Första dagen som 18 åring..

Ja vad ska jag säga om den här dagen...Den var väl helt okey, om man bortser från allt plugg som jag har varit tvungen att göra. Jag känner mig faktiskt inte ett dugg äldre. allt känns som vanligt.

Det är kul att pappa redan har börjat få mardrömmar om mig som 18 åring! haha! Jag garva ihjäl när jag hörde det!  Pappa hade somnat vid kl 17.00 idag på soffan framför tv:n. Han vaknade sen efter nån timme så sa han såhär " Kurre, jag drömde nyss att du kom fram till mig med en cigg i munnen och rökte".  Jag bara,  "jaha??". Så sa han, "ja, du sa till mig att du va 18 nu så du kunde gör vad du ville och sen blåste du röken rakt i ansiktet på mig" hahha Jag började garva! Sen sa han "Då fick du en jävla lavett så att ciggen flög åt helvet". Knappt jag började flabba!

Jag tyckte att det var skit kul, fick upp sånna idéer i huvudet om vad pappa tror att jag ska göra nu, bara för att jag är 18! Haha! Som t.ex.

1. Börja knarka! (Är marijuana en drog?)
2. Spela bort alla mina pengar på casino! (Poker är kul)
3. Slösa alla pengar på lätt-öl från Ica! (HAHA! Stor risk!)
4. Spela bort alla mina pengar på stryktipset! (Jag spelar redan där)
5. Börja röka! (även om jag tog upp det i texten)

Naturligtvis så tänker inte min pappa så här. Utan jag tycker bara om att ta en liten idé och töja på dess gränser så länge det går! Visst händer det att jag går över gränsen ibland, men om man inte har passerat gränsen så vet man inte var den är satt.

Jävla hörlurar!

 Efter att jag berättade den här händelsen för Lina så tyckte hon att jag skulle skriva ut den här eftersom hon tycket att den va så jävla rolig...Här har ni den i alla fall..

Klockan var ungefär 23.30 och jag tänkte lägga mig och sova. Bredvid sängen har jag ett litet bord där jag alltid lägger mobilen och hörlurar osv. Jag la mobilden och hörlurarna som jag plockade upp ur fickan på bordet, tog av mig kläderna, släckte lampan och la mig i sängen. När jag väl la mig så tänkte jag "Jag kan lyssna på musik så somnar jag snabbare". Så jag tog upp hörlurarna som jag hade tagit ut direkt ur fickan. Det kändes inte bra, dom hade trasslat ihop sig katastrofalt mycket. Men envis som jag är så tänkte jag "ähh det här kan jag lösa ut i mörkret". Jag la på rygg med armarna rakt upp mot taket så att jag inte la mig på sladden, det var lättare om den hängde fritt.

Det var svårare än jag trodde, de jävla ericssonhörlurarna som är gjorda av gummi så att de klibbar sig fast i varandra ännu bättre, de va fan omöjliga att trassla loss. Efter ett tag började jag få krampkänningar i armarna eftersom jag hade hållt dem uppe rätt länge. Men som vanligt ger jag mig inte så lätt. Jag slet och drog som om det var en bomb jag skulle detonera. Jag skulle tvunget ligga och försöka klara ut det i mörkret istället för att bara gå upp och tända lampan. Jag va så frustrerad att jag glömde bort att jag kunde ha använt mobiltelefonen som ficklampa. I alla fall, jag lyckades till slut, jag kunde knappt känna mina delta muskler längre. Jag kollade på klockan den var fan 00.04, Det tog en jävla halvtimme att trassla loss skiten! Jag satte in hörlurarna i öronen, lyssnade på en låt, sen tog jag av dom och somnade, förbannad som fan!

Jag var förbannad på de jävla ericsson hörlurarna, förbannad på mina armmuskler som gjorde ont, förbannad på den jävla låten som jag lyssnade på, den va ju inte ens bra men jag var mest förbannad på mig själv Varför ska jag vara så jävla envis!? Jag var ju tvungen att ligga kvar i mörkret och göra det typ 10 ggr svårare! Rubikskub?? Dra åt helvete! Ericssonhörlurar i mörker är minst lika svårt!

Nu ska jag sova! Och ja! Jag har trasslat loss hörlurarna nu...innan jag har hunnit släcka lampan!
 

32 minuter kvar

32 minuter kvar tills jag blir 18. Det här efterlängtade året. Helt ärligt så känns det som en helt vanlig dag...men jag är nog konstig.

Ja nu har jag ca en halv timme som 17 åring kvar. Va ska man säga om det här året som 17 åring...hmm, det har varit helt okey. Det har väll gått upp och ner. Precis som den här sista dagen. Jag väcktes kl 8.30! På en lördag!!!! Det var min lillebror som skulle på fotboll! Jag ville bara döda någon! Jag behövde den sömnen! Men men. Jag fick i alla fall palla mig upp ur sängen och gå med honom till fotbollen.  Efter hans träning så har dagen gått lite upp och ner, men det verkar slutra bra i alla fall. Jag glömde berätta att jag åkte till Familia med mamma, pappa och min storassyster. Eftersom de inte visste vad de skulle köpa till mig så fick jag peka lite idag så betalade dom. Niice :D Så borde det alltid vara! Sen stack jag hem till Johnny och hjälpte honom montera hans nya 42 LCD tv på hans vägg! Det gick bra, för jag är proffs. haha!

Köpte bla. Den här skjortan och koftan. Ja, jag vet. Det är inte direkt min klädstil, men man måste variera lite ;)







2 dagar kvar!

Sorry att jag har varit lite seg på sistånde, men det har inte hänt nått överdrivet kul, så jag har typ inget att berätta. Visst kan jag klaga om allt dåligt istället men jag vill helst variera lite! Annars blir jag skit tjatig ju....

Den här fredagen var helt okey, vi gjorde inte mycket. Började dagen med matte och jag kände mig på hugget. Jag pallade inte ens räcka upp handen när Anna-stina hade genom gång utan jag sa svaren rakt ut istället. Ja, det kändes inte lönt att räcka upp handen eftersom hälften av klassen sov fortfarande och den andra hälften fattade inte ett piss.

Sen blev det Staden och framtiden...Helt förvirrat som vanligt. Vi skulle i alla fall göra ett arbete om olika arkitekturstilar. Det ska bli kul...hoppas jag i alla fall eftersom jag kommer antagligen läsa vidare till arkitekt sen ;) Men men. De tiden den sorgen.

Mentor sen...då fick vi kolla på den övningen som vi gjorde förra veckan. Maja spelade ju in hela. Det var faktiskt roligt att se på 20 SP-treor som stod på stolar och försökte kommunicera med varandra utan att prata. Det gick ju som det gick, man hörde många "mmm",och ibland hörde man nån "Jag fattar inget!" sen direkt efter " schhh!" Det var ungefär som att kolla på en dålig rysk thriller, man sitter bara och skrattar åt den.

Sen var det psykologi...vi jobbar röven av oss på dom lektionerna! Här sitter Erik och pluggar för fullt!




Idrott till slut...ganska seg lektion eftersom vi spelade Badmington. Jag hade nog ett stort hål i mitt rack. Jag sög på det, och man tappar ju motivationen efter ca 5 tappade poäng. Jag stod och spelade "gitarr" på racket istället och lekte rockare Det var mycket roligare. Jag blev fan inte äns trött av dagens lektion, man står ju bara still och slår på en fjäder som flyger mot en, fast jag gjorde inte ens det eftersom jag missa... men det är en annan femma! Jag fick ändå lite ont i höger armen men jag tror att det var ackord bytena som gjorde det...

Efter skolan har jag inte gjort så mycket, tippat, kollar that's 70 show och snart ska jag iväg och träna.

2 dagar kvar tills jag blir stor! haha!

Pusshaj!

"Was it all a dream?"

God morgon gott folk!

Jo jag vet att kl är typ 8 nånting men jag var tvungen att lägga mig och vila ett tag. Jag vet att det är väldigt olikt mig eftersom jag brukar kallas för duracell-kaninen eller nått annat som bara går och går. Men ibland måste man sätta batterierna på laddning, så är det bara. Jag kunde inte sova, la mest och tänkte på massa annat och lyssnade på musik:)

Tänkte bla. på att jag behöver ett nytt tangentbord och en ny mus till datan. Alla bokstäver är utsuddade på tangentbordet och musen reagerar inte när man klickar...helt cp. Sen tänkte jag inte på så mycket annat ...jo, men det är censureart! hahah! skoja...

Här har ni i alla fall en skit mysig låt som jag lyssnade på...

Håll käften, lyssna och njut!


Fyra dagar kvar!




Snart 18, bara 4 dagar kvar. De flesta känner tycker att det är spännande att bli 18, eftersom då får man dricka, körkort osv. Det betyder större ansvar och större frihet. Hmm för mig är det inte nån större skillnad eftersom jag inte dricker, jag brukar inte vara ute, så jag har inga problem med att försöka komma in på 18+ med falskt leg.

Jag har lite blandade känslor om det här, jag menar snart 18 och vad har jag gjort med mitt liv så här långt? Inte ett piss...har knappt börjat med körkortet, har inget jobb, har inget... känns det som. Jag ska citera Al Pacino för han har så jävla rätt " All i have in this world is my balls and my words"....inget mer. Tur att jag har mycket av bägge! hahah!

Sen så frågar folk vad man önskar sig i födelsedagspresent, och helt ärligt så har jag typ ingen aning om vad jag vill ha...eller jo det vet jag men inget jag kan direkt få av nån. Jag gör en önskelista nu.

1. Körkort (Har inte börjat än...skulle behövt det)

2. Svart bälte i Karaten (Jag pallar inte träna en månad till)

3. Minst 17.5 i snitt i betygen (utan meritpoängen inräknade då, Jag har typ det nu..men pallar inte plugga)

4. Ett jobb! (skulle behövt exta cash nu)

och när de här önskningarna är uppfyllda så vill jag bara ha en lite grej till...

5. En flaska Hennessyl! (Så kan jag sitta, ta det lungt, dricka och njuta av livet....för det har man inte hunnit nu)


Fyra dagar kvar! Jag har fyra dagar på mig att bli vuxen! haha shit! Går det?!
Vi får väll se!

Pussar! ;)

Bloody, bloody Wednesday!!

Hatar sånna här dagar! Vakna 7.00, mega trött eftersom jag somna vid ca 1. Sen var det hade jag min självförsvars kurs, va egentligten för trött för att hålla i den men det gick bra ändå. Sen var det skola och typ hälften av lektionerna va inställda så man bara gick runt och gled. Avslutade dagen med Matte....skit kul! Sen ska man hem kl 16.00, det är skit mörkt ute och det regnar! Jippie! Nu ska jag ta det lugnt i typ en timme och sen måste jag åka till Hbg för att träna, jag pallar verkligen inte...men jag måste. Så ja då va hela dagen sabbad. Efter träningen kommer jag komma hem vid typ 22.00 och då käkar jag lite och sen slappar vid datan. Mycket jag har hunnit med va?...Nej inte ett skit!

Hatar schemalagda dagar till max! Livet ska vara som en skol-redovisning, man ska improvisera hela skiten. Göra och säga vad man känner för, inte vad man måste....Ångest!


Jag är störd!

Den här dagen började med att jag smsade Fritz och fråga om han kunde skjutsa mig till skolan eftersom det regna som fan! Jag menar vem fan pallar gå i regn och sen sitta i skolan helt blöt och snacka med trögfattade nior! Fritz kom och hämta mig efter typ 5 min, Wihhoo! Thanx btw. Skoldagen började med att jag skulle vara med och informera niorna som snart ska välja inriktning. Hmm... Va ska man säga om det? Det var väl kul ibland...när man inte behövde tänka så mycket. Sen hände inte så mycket, bara tråk.

Dagens händelse var helt klart när jag stod på torget med den "snygga" SP-skylten och kallade på elever.
Då kom det fram en tjej, hon stog där typ i två minuter och sedan frågade hon,
"Hinner man gå på toa?"
Jag kände för att fula mig och sa,
"Njaaee...Du har ju åtta minuter på dig, så det beror på hur snabbt du blir klar."
Hon började flina lite och frågade,
"Var finns toaletterna då?"
Jag pekade typ mot toaletterna men jag måste ha varit väldigt otydlig. Då sa hon,
"Kan du inte följa med och visa?"
Som vanligt då, så fula jag mig och sa,
"Vill du att jag ska följa med dig in på dass eller?"
Hon skämdes, flinade lite och sa att hon inte menade så.
Jag var i alla fall snäll och visade henne var toaletterna var, sen frågade jag till och med om hon hittade ut!
Hon måste ha trott att jag va helt störd. Men men, det ligger väl nått i det!

Efter skolan så pluggade jag lite och sen kollade jag på Johan Glans: World Tour of Skåne! Fatta hur bra den va!
Jag satt helt själv i mitt rum och flabba! Min lillebror kom ner och frågade om Anel va hemma hos oss, eftersom det inte är normalt att flabba helt själv! Fattar ni att min 9-åriga lillebror nyss sa att jag inte va normal! Det kan fan inte vara bra!? Men men. Vem bryr sig? .....Jävla skit unge!

Nu ska jag kolla på Prison Break och sen ska jag sova eller nått, måste vara hyffsad pigg till självförsvarskursen imorron!

Ha det gött! Checka in Johan Glans Btw!


Söndag...

Idag har jag haft en riktigt bra dag. Började med att vakna vid halv 1. Tog det först lugnt och sen gjorde jag plugg. Riktigt nöjd faktiskt över mig själv eftersom jag tvinga mig att göra en litteratur uppgift som borde säljas på apoteket som sömnpiller och sen en meningslös Religion uppgift. Efter plugget kom Liridon hem till mig. Det va skojj för sist jag såg honom var för några månader sen. Eftersom våra småbröder satt o spela Fifa så fick vi visa hur det hela skulle gå till, haha. Så vi spelade ungefär två matcher sen gick vi ut en runda i stora klippan (Ironi, kallas det). Vi snackade lite skit och sånt och avslutade kvällen med att kolla på Barcelona - Recreativo, i alla fall början av matchen för han skulle hem sen.

 Nu ska jag bara slappa, kolla på Everybody Hates Chris och sen lägga mig, men först ska jag uppfylla en persons önskan, nämlingen att göra en lista om pålägg...

Okey,  de 8 äckligaste påläggen du kan ha på mackan!

8. Kaviar (Äcklig smak, konsistens, allt...jävla fiskägg)

7. Leverpastej (torrt äcklig gegga som fastnar i halsen)

6. Currybanan (Hörde att nått sär krossade sönder banan och kryddade det med curry...fyfaan, jag klöks)

5. Kvarbliven, kall köttfärssås (Nån jävla idiot som rekommenderade det, fyfan, ibland undrar jag om folk har smaklökar)

4. Söndermalna kattögon, smaksatta med får-urin. ( I tub)

3. Mixand grishjärna, med mixad surkol och oliver. ( I tub)

2. Mixad fårmage med fetaost och ox-testiklar. ( I tub)

1. Tå naglar från ålderdomshemmet med näshår blandade med majonäs ( fyfan, jag klöks)

Jag va ganska hungrig innan jag skrev den här listan, men jag tappade nog aptiten nånstans vid 4:an.
Nu ska jag sova! Godnatt!

Palla leva!

Palla leva...Nej inte såhär i alla fall. Jag tråkar sönder för fan! Har absoult inget att göra, jo en massa plugg men vem fan pallar göra sånt! Jag la mig vid 2 igår (idag egentligen) och väcktes kl 10.00 av min lille bror! Den jävlen skulle på fotboll och jag är då tvungen att gå dit med honom eftersom mina föräldrar har annat för sig... Kul!

Efter fotbollen har jag bara suttit hemma o tråkat framför datan, jag kan nästan höra stolen säga "Res på dig ditt sär, jag måste andas" men jag har inget annat att göra. Jag testade att kolla på tv, med det är fan värdelöst. Vafan ska man kolla på? Mannen som talar med andar? Wtf! Det programet är helt wierdo! Han ber nån i publiken ställa sig upp och sen ska han prata med den personens döda släktingar. Av någon anledning väljer han nån medlelåldrig man/kvinna och frågar om deras mormor/farmor har dött. Jävla idiot...om man själv är 45 så är det väl fan klart att mormorn har dött! Men så långt tänker inte amerikaner! De blir lika överraskade varje gång han gissar rätt! Jag byttade kanal och vad ser man...Dr.Phil! Ahh den killen är fan så jävla överdriven! han ska alltid ställa en massa frågor till sina patienter, frågor som ska vara en tankeställare. Som tex. "What do you think will happen if you keep doing this?", så sitter där en jävla narkoman och säger "ehh, I will prabobly lose my family, my home...everything, and end up on the streets". Så kollar Dr.Phil på honom och säger "exactly...We'll be back after the break". LÖNT!

Jag pallade inte mer så jag stängde av TV:n, sen gick jag ner till datan igen. Jag tänkte att jag lika bra kunde skriva nått på bloggen istället för att sitta och kolla på min bakgrundsbild på skrivbordet. Nu ska jag ta mig i kragen och göra nått vettigt, jag gjorde en lista över saker jag kan göra...

1. Spela Fifa..(Kankse inte så kul för jag har spelat så många sesonger att alla nutida spelare har pensionerat sig)

2. Trilla ner för ett stup. (Svårt att hitta sånna, jag testade att trilla ner för trappan men jag fick bara ont o benet)

3. Spela rysk roulette, helt sjäv. (Med fullt laddat magasin)

4. Bli självmordsbombare. (Man behöver bara säga "Allah akbar" och trycka på en knapp, inte så mycket jobb för 14 oskulda kvinnor)

5. Bli Emo. (Jag tror vi har skalpeller nånstans)

6. Skaffa mig ett liv och sluta låtsats att jag är självmordrsbenägen. (Haha, men jag hade kul i alla fall.)

We Are The Champions!!

Va ska man säga om den här dagen då? Jag kan ju lugnt säga att den började åt helvete, och att jag tror att den slutar åt samma håll, men där i mitten var det faktiskt helt okey, till och med bra!

Jag vaknade 8.20 av ett sms, det var Johanna som skicka. Jag tog upp telefonen och läste smset, "Jag försov mig, säg till Anna-Stina att jag inte kommer". Först tänkte jag "jaja..lugnt" sen kollade jag på klockan....08.21!!! Jag började för en minut sen! I alla fall, jag stack till skolan ungefär 9.20 och då skulle vi ha Staden och Framtiden, vi skulle redovisa om de 7 Nya Underverken, och ni kan ju gissa om jag var förberedd. Jag stod framme vid katedern med papper från Wikipedia, asså direkt utskrivna ur Wikipedia, jag orkade inte ens klistra in texten på Word. Vadå lat? Och av dom sidorna jag hade där framme så var hälften länkar och källor. Men men. Jag fixade det helt okey i alla fall. Jag är stolt!

Efter Staden och Framtiden så hade vi Mentor tid. Då hade lilla söta Maria (Psykologi läraren aka. vår mentor) fixat en sal till oss med bara stolar, vi skulle göra nån Psykologisk övning antar jag. Vi skulle alla stå på stolarna som var samlade vid väggen längst ner i klassrummet. Vår uppgift var att förflytta oss till den andra väggen utan att röra marken, utan att trilla av stolarna. Vi skulle göra det utan att prata med varandra, kanske därför övningen hette " Samarbeta utan att prata" men det pallar man säkert tänka på. Hur som helst så klarade vi av att ta oss över till andra sidan och eftersom vi var så duktiga så fick vi göra det tillbaks också. När vi var färdiga satte Maria igång "We are the champions" låten. Hon var så glad över att vi kunde samarbeta så bra, så hon ville att alla vi skulle sjunga med. Det måste ha sätt kul ut, ca 20 Sp-3or som stod uppe på ca 13 stolar och sjöng. Längst fram i mitten stod jag och låtsades lyfta Champions Leauge bucklan och sjöng med min underbara sångröst som var ungefär lika bra som Britneys efter hennes succe comeback! Men jag var i alla fall glad. Jag menar... hur många får lyfta upp Champions League buklan till "We are the champions"  i Oldtraffold....fan nu börja jag drömma igen, men det kändes iallafall som det. Jag är stolt!

Efter mentor tiden så skulle vi ha Psykologi med lilla söta Maria. Det första hon sa till mig när jag kom in i klassrummet va "Vilket samarbete ni hade, och vilket initiativ du tog", hon gav mig en klapp på axel, kan jag lägga till. Jag tänkte först, big deal att förflytta sig på några jävla stolar, men sen tänkte jag på Champions Leauge momentet och visst lyfte jag buklan bra? Så jag klappa mig själv på den andra axeln oxå och satte mig ner bredvid Erik. Psykologi lektioner är väldigt konstiga måste jag säga, först lyssna vi på lugnt musik, sen hade vi en tyst minut om barnen i afrika, sen massera vi varandra, Wtf? Ibland känner jag mig som Jack Nicholson i "Gökboet"...(för er som inte har sett den filmen så handlar den om en kille som hamnar i ett mentalsjukhus trots att han är frisk.) Den sista uppgiften var att ränsa Sms inkorgen...eller fan, det var nog bara jag som gjorde det. Dom andra höll nog på att repetera massa olika psykologiskatoerier. Men inkorgen är rensad nu i alla fall. Jag är stolt!

Sen skulle jag ha min sista lektion, Idrott! Man sparar ju det bästa till sist, och man kan ju lägga till att vi spelade fotboll....Kan det bli bättre? Det var en helt okey lektion. Jag var i ganska bra form trotts att jag var sjuk i onsdes, men ändå kunde jag inte få in bollen i mål. Det är ju inte så jävla lätt när man har en biffig alban på sig som tar i som om han fortfarande är nere i kriget. Den krigsskadade albanen kallas även för Edon. Han tacklade ju ner mig på golvet några gånger och bara för att jag har tränat fallteknik på karaten så blir man kallad för filmare. Jag landar för snyggt enligt vissa, precis som om jag planerar det. Men men. Jag gjorde till slut två mål. Ett när albanen satt på bänken och det andra genom den krigsskadade albanens ben (en så kallad tunnel) och sen i mål. Jag är stolt!

Efter skolan har jag inte gjort så mycket, och det är kanske här dagen började sabbas. Just nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Det blir nog sitta och ruttna framför datorn och sen kollar jag på nån dålig film. Men nu får det vara nog! Den här bloggen tar fan kål på mig...men jag är st...nej, Trött va det!   




Tummen upp!

Idag vaknade jag vid 8, jag blev fan förvånad över att jag inte vaknade upp i spyor. När jag la mig så mådde jag skit och jag hade så ont i magen att jag börjde tänka på alla konversationer som mina tjejkompisar har haft om mens. Haha! Jag har ingen aning om hur mens känns om om det känns så som det gjorde igår så, tack gud för att du gav mig nån utstikande kroppsdel mellan benen!

Eftersom jag mådde bra så stack jag till skolan. Första lektiionen var Svenska, och då höll jag min presentation om Rasism. Jag blev faktiskt riktigt nöjd:D...tror nästan att jag spikade ett Mvg där ;)...Det såg  så ut  när jag kollade på Bernds papper eftersim  han hade ringat in 5:or på de mesta i bedömningsmatrisen. ;)

Efter skolan så stack jag hem och sen dess har jag inte gjort så mycket. Bara slappat och snackat skit på msn...Men i förrigår så fick jag veta att min kompis, Robin har ett nytt Mixtape på gång. Han ville att jag skulle skriva en vers till hans sista låt, och klart att jag ställer upp:D

Här är den:

I'm Gone

7 years in this game just passed by
I never did it for the fame, I swear no lie
I’ve done it for too long and always kept it real
I finish it with this song so I can tell you how I feel...
about this rap game, and just like Game I’m gone
I was great, now I’m lame, so leave me alone
I never got any respect, never achieved any success
I’m a genius, I rhyme perfect, this shit is just too much stress
I’m getting depressed, I’m falling back, there’s nothing left...
for me here. I have to confess, I need to lay down to rest…
to empty my mind, to quit, to let my mic down
to fade away in my grave, buried deep in the ground
For every day I get weaker and the game gets tougher
I can’t take this, good luck to my brother
Insaniac, rock the mic, tell them what you can do
I’m gone…I can already hear them say “We miss you”

The Botten Is Nådd!

Ahh den här dagen kan fan dra åt helvete! Jag vaknade på morgonen en halvtimme för sent så jag fick jäkta satan för att inte komma för sent. Men jag kom för sent i alla fall, typ 3 minuter, fast som tur va så hade inte klassen gått in i salen, så jag kom precis i tid. Jag gick in i Aulan för att skriva det jävla Nationella Provet i Svenska B, och redan efter ca 15 min så märkte jag att allt inte var okey med mig. Jag kände en konstig känsla i magen och jag hade en lätt huvudverk. Men jag tänkte inte waiyna för det, jag bet ihop och skrev ungefär 2 sidor på knappt en halvtimme. Sedan satt jag bara o vänta i en hel timme tills vi fick paus eftersom jag kände att jag inte kunde koncentrera mig. Efter pausen gick jag in och skrev färdigt skiten, det blev faktiskt helt okey med tanke på omständigheterna.

Efter Nationellan mådde jag skit...jag började förstå att jag va sjuk. Det är fan inte ofta det händer, sist jag var sjuk va för två år sen :S. Jag stack hem vid typ ett, sen satt jag vid datorn och under den tiden fick jag springa fram och tillbaka mellan datan och toaletten. Jag klöktes hela tiden. Jag ville bara lägga mig o sova men jag ville inte vakna upp i spyor så jag sket i det. Efter ett tag kom det, jag spydde typ bara vatten! Så jävla äckligt!  Jag orkade inte mer så jag gick o la mig och efter typ 30 min så fick jag springa till dass igen, nu var det dags för Round 2. Fortfarande lika äckligt. Jag kunde inte sova, så jag bara la där och tänkte på en massa grejer som jag måste göra. Som tex skriva PM till min redovisning som jag har till imorgon, göra KulturHistoria läxa och sen plugga till Psykologiprovet som vi har till fredag. Jag har fan fortfarande ont i magen och jag har inte käkat nått sen kl 9.30 idag.

Så, ja...Va säger man om min dag!? The Botten Is Nådd? Jag menar det kan ju bara bli bättre!

Bloggläsare?

Sorry att jag inte har hunnit skriva nått på ett tag! (precis som om jag har typ flera hundra läsare!), men man får väl vara nöjd med vad man får (ungefär 11 läsare per dag, hahah). Men det är inte meningen med min blogg heller, jag gör det för att det är kul, jag behöver snacka av mig ibland eller dela med mig av mina åsikter så jag gör det här, på min blogg! :D På tal om blogg-besökare, igår kollade jag igenom de mest besökta bloggarna, de flesta är fan tonårstjejer som är modeller eller så ser bra ut. 90% av dom bloggarna handlar om mode, shopping och annat skit, jag menar, hur mycket bryr jag mig om om vad du shoppar? Haha, men det kanske är bara jag som tycker så. I alla fall så tror jag att det är tonårstjejer som läser de bloggarna och om en kille gör det så är det för att dom tycker att tjejen är snygg eller så har han inget jävla liv! Jag tror att de snygga-mode tjejerna får många läsare pga deras utseende men om många tjejer börjar läsa min blogg så är det nog för att jag skriver bra och inte pga mitt utseende (självfötroende eller vad?)....eller så har jag börjat lägga ut mode och shopping grejer!!...Om jag gör det, så är det nått fel på mig, bara så ni vet!

Jonte klagade på mig för att jag inte hade några bilder uppe. Han tyckte att jag kunde lägga upp nån av mina designer som jag har gjort, så här kommer en! Det är en vector av Eminem som tog ungefär 7 timmar att göra! Texten i bakgrunden är från låten Eminem ft. Jay-z - Renagade, från eminems första vers. Jag diggar den låten eftersom han är ett lyrical-genius, det är få som kan skriva som han. 






I'm gone!

Den här dagen har varit helt okey! Jag har slappat, pluggat lite matte och sen kolla jag och Johnny film. Jag behövde verkligen slappa, bara sitta o ta det lugnt och låta min energi komma tillbax. När jag kände mig tillräckligt pigg så tog jag tag i matteboken och började räkna, det gick bra och jag räknade typ ikapp dom 2 veckorna som jag la back. På tal om matte och sånt skit, så löste jag en ganska lätt ekvation idag,  Jag+Dig = går inte ihop!...och det käns faktsikt skönt att ha det avklarat!  Sen på kvällen drog jag hem till Johnny och kollade på film. Haha eftersom filmen inte va så bra så satt vi mest och smsade med folk ^^ haha...Sen drog vi ut och gick en runda! Trevligt trevligt! :D Nu ska jag snart lägga mig och vila...
Jag ska avsluta det  med ett citat av en av dom bästa, Jay-z.

"Only GOD can judge me so I'm gone,
either love me or leave me alone!"

"Oh and I’m just waiting ‘til the shine wears off"

Den här dagen började med att jag inte kunde sova, för mycket i mitt huvud, för stort tryck i bröstet,
för mycket tyngd på mina axlar för att klara av att bära det. Jag satt uppe till ca 4 och lyssnade på musik.
Musik är nog det bästa som finns. Musik och nätter går nog ihop för mig. Jag skrev en av Blood Brothers bästa låt kl 5 på morgonen, jag producerade mina fetaste beats på natten när inga andra ljud kunde störa mig.
Med ett par feta Koss hörlurar kunde jag koncentrera mig på varje ton, varje trumslag, varje rim. Igår skrev jag inget, jag producerade inget, jag slutade med det för ett bra tag sen. Istället satt jag uppe och lyssnade på Coldplay/Jay-z Mash-up album. Det bästa jag hört på länge, perfekta rappen med det perfekta bandet i bakgrunden. Perfekt musik som fick mig att koppla av, fick trycket att börja släppa och tyngden från mina axlar lyftes upp av tonerna som pumpades ut ur mina hörlurar.
Efter några låtar somnade jag men jag vaknade igen kl 8 pga att jag hade trasslat mig in i hörlurarna. Jag försökte att somna om men istället började jag tänka på det som höll mig vaken till fyra. Jag gick upp ur sängen vid 11, helt utmattad. Träningsverk i hela kroppen, ont inombords och ingen lust att käka.

Jag kände att jag behövde hitta på något för att inte gräva ner mig ännu djupare, så jag gick ut och hjälpte pappa att lägga gatusten runt vårt hus. Det var ganska jobbigt med tanke på att efter gårdagens träning var mina armmuskler så slutkörda att jag darrade i handen när jag skulle dricka. Efter stenläggandet så har jag bara slappat. Kollade på Burn After Reading, blev faktiskt riktigt besviken på den filmen. Ingen höjdare precis.

Just nu känns det mycket bättre och det känns som om jag inte behöver vara uppe hela natten idag och lyssna på musik för att kunna somna. Jag tänker avsluta detta inlägg med en vers av låten Straight From My Eyez som jag skrev kl fem på morgonen.

I've seen a lot of things and it anit getting better
So I decided to write you this letter
So I can tell you what these eyes have seen
I've seen a pregnant girl and she was only fourteen
I've seen little kids playin’ gangsta, cuttin' school
I've seen them kill each others cuz they aint in the same crew
I've seen them shooting down 2pac, biggie and proof
I've seen people drinking so they don’t need to face the truth
I’ve seen the terror attack in 9/11
I’ve seen them kill them kids so they can go to heaven
But fuck heaven, now they think I’m hellbound
But hell can’t be worse than this, cuz I’m in hell now!

Stoppa rasismen

På svenskan så ska vi skriva ett tal som vi ska hålla. Jag skrev nyss mitt, det blev väll hyffsat bra måste jag säga ;) Läs o säg vad ni tycker!

Texten jag valde är artikeln ”En avhoppares berättelse” på sidan 4, skriven av Maria Matcher i Metro 11.12.2006. Den handlar om Johnny som blir uthängd av expressen som en av Sveriges farligaste nazistledare. I artikeln berättar han om varför han blev nazist och hur han till slut hoppade av den nazistgruppen som han var ledare för.

 

I artikeln säger Johnny att han först inte trodde på nazismens ideologi, utan att han var med dem för att de var schysta mot honom och respekterade honom för den han var. Johnny hade en jobbig uppväxt med en pappa som han aldrig fick känna och en mamma som var alkoholist och narkoman. Han kände mycket ilska inom sig, han behövde en syndabock precis som Hitler gjorde. Så han började ta ut sin ilska på Invandrarna, kommunisterna, de homosexuella och de handikappade. Man märker att Johnny blev nazist av ren slump, han behövde hitta sin ”flock ” som respekterade honom och fick honom att känna sig viktig, hans ”flock” blev nazisterna.

 

Men alla blir inte rasister eller nazister av ren slump. Enligt mig så är det oftast pga. okunnighet. Man känner sig osäker i andras sällskap eftersom man inte vet så mycket om dem. Man vet inte hur de beter sig. Det betyder inte att man blir rasist eller nazist av det men det kan leda till rasistiska handlingar. T.ex. att i hela bussen finns det två lediga platser, vid den ena platsen sitter en svart man och vid den andra en vit man. Jag tror att de flesta svenskar hade satt sig vid den vite mannen eftersom det känns på nått sätt säkrare. Jag vet det av egen erfarenhet. På min fritid så umgicks jag bara med invandrare och när jag började på Bofinkenskolan så var jag den enda invandraren i hela klassen, om inte hela skolan. Jag vet att jag kände mig osäker, jag var blyg och vågade inte säga så mycket. Jag kände mig som Johnny, som letade efter en ”flock” där jag kände mig säker hos. Jag hittade min ”flock” det blev killarna på fotbollsplanen, alla var svenskar och de respekterade mig för den jag var. Jag tror att om det hade funnits någon annan invandrare i klassen så hade jag umgåtts med honom och risken finns att jag hade blivit en ”svenne-hatande utlänning” och helt plötsligt hade vi skapat ett ”Vi” och ”Dom” i klassen. När det finns ett ”Vi” och ett ”Dom” så är det lättare att det blir konflikter mellan grupperna. Då skapas rasism och omvändrasism.

 

Det jag försöker säga är att så länge vi behandlar folk olika pga. var de kommer ifrån eller pga. hur de ser ut, så länge det finns rasism inom oss så kommer vi alltid att råka ut för det. Om jag hela tiden tänker på att folk hatar mig för att jag är utlänning så är det lättare hänt att jag säger ”Är det bara för att jag är blatte?” när någon inte respekterar mig. Ta det personligt istället för som ett ”Vi” och ett ”Dom”.

 

Jag själv råkar sällan ut för rasism. Jag kommer knappt ihåg när det hände sist. Jag tror att det beror på att jag själv har krossat rasismen i mitt huvud. Jag behandlar alla lika. Mycket tack vare att jag vågade umgås med svenskar, jag vågade eliminera rasismen inom mig och fördomarna jag hade om dem. Det är det vi måste göra. Vi måste eliminera rasismen hos oss själva innan den kan elimineras helt. Så våga krossa rasismen, våga umgås med ”Dom” så att alla vi blir ett ”Vi”. Våga sätta dig bredvid den svarte mannen i bussen, han bits inte. Han är en människa precis som vi andra. Precis som äggen på bilden, det är bara färgen på skalen som skiljer oss åt.

 


Mönstra?

Hmm...efter skolan så kom pappa ner till mitt rum med några papper, de var från pliktverket. Jag tänkte direkt "fuck, palla mönstra". Jag menar, det känns lönt att lägga ett helt år på något du inte kommer använda! När fan kommer det att bli krig i Sverige!? Visst kan det vara kul, men jag vill inte lägga ett helt år på det när jag ska plugga vidare. Jag tror att jag ska skita i det, inte mönstringen då utan lumpen. Jag får väll hitta på nått så att jag slipper göra det, typ säga att jag är mega troende och måste be 5 gånger om dagen! Jag tänker iallafall inte göra som Abbi, säga att jag är bög! HAHA! Jag kommer aldrig kunna hålla mig för skratt! Men men hoppas jag slipper, har någon nått tips på vad jag ska göra för att slippa det?

Obama vs Mc'Cain

Under de senaste dagarna har jag spenderat en hel del tid på youtube där jag har kollat på massa Obama klipp. Jag vet inte varför men det känns som om man kan lyssna på hans tal hur länge som helst utan att tröttna. Man brukar säga att  "I have a dream" är ett av världens bästa tal genom tiderna och att det är omöjligt att göra ett bättre tal. Om det är någon som kan göra det minst lika bra som Martin Luther King så är det fan Barack Obama! Jag vet inte varför jag har blivit så jävla intresserad av presidentvalet, det har ju inte direkt nått med oss att göra. Men samtidigt så känns det gött att nån äntligen vågar bryta hela mönstret. Bort med den gamla, vita, rika, tråkiga mannen och ta den svarte, smarta mannen som vågar stå för vad han tycker!

Jag förstår mig inte på folk som röstar på Mc'Cain. Lyssnar de på vad han säger eller är det bara hans hudfärg som gör att han får rösterna!? Nu har USA chansen att återhämta sig från åtta fruktansvärda år under Bush's ledning, ta den chansen nu för fan! Gör er själva och hela världen en tjänst och välj Obama. Fuck Mc'Cain! Hur kan man rösta på honom? En president ska ju ta beslut om framtiden och hur i helvete ska han ta beslut om framtiden när han inte kommer leva då? Den jävlen är fan 72 år gammal och han blinkar minst 72 gånger per minut när han pratar! Haha!  jag gillar inte honom, men jag får ändå en känsla över att det är han som kommer att vinna till slut, Sorgligt. Men man ska inte ge upp hoppet som Obama själv sa. Jag hoppas att han vinner och att något äntligen kan besegra rasismen i USA.
Kan man besegra rasismen?? YES WE CAN!!!


TAKE A JOKE!

Hallå allihopa!

Jag har nyss fixat min blogg och ni kanske undrar varför jag har döpt den till Take A Joke.
Anledningen till det är att jag kommer att skriva mycket om mina skämt och mina åsikter som oftast ska tas som skämt. Jag tror att det blir bäst om tar allt som ett skämt i alla fall när det gäller ”kränkningar” eller taskiga skämt. Det händer mig hela tiden, eftersom jag är tvungen att skämta om allt och alla. Jag ska ta upp ett exempel.

 

För typ två veckor sen, på träningen (karaten), sa en tjej ”Akta mina bröst” när en kille skulle slå mot henne. Utan att tänka mig för så la jag en halv-taskig replik, (ETT SKÄMT!!!) och sa ” Vilka bröst?”. Jag sa det som ett skämt och menade inget illa, men så tog inte tjejen det. Hon blev skit förbannad och sa ”Du har nått gemensamt med mitt ex! Han ville att jag skulle fixa sillisar”. Jag fattade inget, jag menar hur fan skulle jag veta vad hennes ex har gjort mot henne!? I alla fall, det slutade med att hon gick därifrån förbannad som fan och jag blev kvar där och ångrade att jag öppnade käften. Det sjukaste är att hon fortfarande är sur på mig! haha, känns moget! Så för att skippa alla dessa missförstånd så take it as joke! Det är det bästa för oss alla, det har jag kommit fram efter all erfarenhet av missförstånd.

 

T.ex.

1. Om någon skämtar med mig och jag tar det som ett skämt så blir vi båda glada och båda skrattar åt det.

 

2.  Om någon försöker kränka mig och jag tar det som ett skämt så blir han/hon sur eftersom deras kränkning inte fungerade på mig. Jag tog det som ett skämt istället för att bli sur.

 

3. Om någon skämtar med mig och jag tar illa upp så mår vi båda dåligt eftersom jag tror att jag har blivit kränkt och han/hon som sa skämtet får dåligt samvete för att han/hon sa skämtet.

 

Bestäm själv vilket sätt som är bäst! Men säger jag nått så ta det som ett skämt! Tro mig, om jag vill kränka någon så hade jag inte sagt ”jag skojar” två sekunder efter skämtet.

 

Så, TAKE A JOKE! Det är inte farligt…jag lovar!

 

När vi ändå är inne på skämt så blev jag rätt ägd av Gunilla (Geografi Läraren) idag. Jag skulle fjäska lite (mest på skoj) och sa:

Jag: Ska vi anteckna det du skriver på tavlan?
Gunilla: Ja om du vill, annars står allt i boken. Du kan ju läsa från den om du vill.

Jag: Men då antecknar jag inte, jag brukar ju läsa geografi boken varje kväll.

Gunilla: Kurre, skaffa dig ett liv!

 

Det va rätt kul :D Men nu ska jag dra! Vi hörs!


RSS 2.0