Första dagen som 18 åring..

Ja vad ska jag säga om den här dagen...Den var väl helt okey, om man bortser från allt plugg som jag har varit tvungen att göra. Jag känner mig faktiskt inte ett dugg äldre. allt känns som vanligt.

Det är kul att pappa redan har börjat få mardrömmar om mig som 18 åring! haha! Jag garva ihjäl när jag hörde det!  Pappa hade somnat vid kl 17.00 idag på soffan framför tv:n. Han vaknade sen efter nån timme så sa han såhär " Kurre, jag drömde nyss att du kom fram till mig med en cigg i munnen och rökte".  Jag bara,  "jaha??". Så sa han, "ja, du sa till mig att du va 18 nu så du kunde gör vad du ville och sen blåste du röken rakt i ansiktet på mig" hahha Jag började garva! Sen sa han "Då fick du en jävla lavett så att ciggen flög åt helvet". Knappt jag började flabba!

Jag tyckte att det var skit kul, fick upp sånna idéer i huvudet om vad pappa tror att jag ska göra nu, bara för att jag är 18! Haha! Som t.ex.

1. Börja knarka! (Är marijuana en drog?)
2. Spela bort alla mina pengar på casino! (Poker är kul)
3. Slösa alla pengar på lätt-öl från Ica! (HAHA! Stor risk!)
4. Spela bort alla mina pengar på stryktipset! (Jag spelar redan där)
5. Börja röka! (även om jag tog upp det i texten)

Naturligtvis så tänker inte min pappa så här. Utan jag tycker bara om att ta en liten idé och töja på dess gränser så länge det går! Visst händer det att jag går över gränsen ibland, men om man inte har passerat gränsen så vet man inte var den är satt.

Kommentarer
Postat av: Kajsa

regjepaj regjepaj regjepaj

2008-11-25 @ 21:36:16
URL: http://kajsasusanne.devote.se
Postat av: Insaniac

Shit brushan, varför ska alla muslim pappor alltid slå sin son med lavetter? hahaha Gani är en barnmisshandlare.:-D

2008-12-03 @ 09:28:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0