"Mina fredagar är så rutiga"

Det blev verkligen svenska för nybörjare när jag skulle säga att mina fredagar var så inrutade, planerade in i minsta detalj. Istället blev det rutiga fredagar, rätt roligt faktiskt.

Även om fredagar känns "Rutiga" så var den här ändå väldigt udda. Tack vare att vi hade SP-dag idag. Vi lekte och lyssnade på studenter som gick ut för ett antal år sen (inklusive min stora syster). Vi lekte stolleken som jag beskriver i ett annat inlägg som heter We are the Champions Jag måste säga att det blev väldigt varmt av allt kramade men samtidigt var det rätt mysigt! Haha! Jag kan lägga till att vi vann själva leken och gick vidare till finalen! Tyvärr var jag tvungen att lämna min grupp i finalen för att jag skulle gå till Idrott B lektionen. Jag får väl veta vem som vann sen!

På idrott B körde vi innebandy! Det var sjukt skojj! Jag hamnade ju i Dream Teamet med Frdde P, Erika, Linn och Becci(? Jag kommer inte riktigt ihåg). Men det gick i alla fall bra! Vi vann, och jag gjorde två mål! Visst det var inte så många mål men jag spelade faktiskt back för typ första gången i mitt liv, och det gick skit bra!

Anledningen till att jag sa att min fredagar var så rutiga var att det alltid händer samma saker på Fredagar. Jag ska beskriva en typisk Kurre-Fredag.

En Kurre-fredag inleds med att man försover sig till mattelektionen (ibland missar den helt). På Staden slappar man för det mesta. Man snackar lite skit på Mentortiden och sen går man över till djupare(skit) på psykologin. Till slut är det dags för dagens höjdpunkt, Idrott B! Efter idrotten går man hem, oftast utmattad. När man väl kommer hem lägger man sig framför Tv:n och kollar på Fresh Prince och sen That 70's Show. Efter Tv:n äter man lite och sen sticker man och tränar i två timmar. När man kommer hem från träningen blir det film eller fotboll om nått bra lag spelar.

Det här gör jag typ varje fredag! Är jag inte världens torraste jävel?? Jag ska sluta vara så "Rutig"!

Jag hade...

Idag blev det en kort skoldag men ändå kom jag inte hem förrän kl 3! Det är sjukt! Jag slutade fan kl 11.  Efter sista lektionen stack vi och käka, maten va helt okey idag. Efter lunch satt jag på torget med Erika och Fredde P. (plus och några bihang) jag och Erika satt och mobbade Fredde lite, han blev sur sen och dissade oss så jag och Erika fortsatte att leka "Jag hade!". Det är en lek som Jag, Anel och några till har kommit på. Leken går ut på att säga "Jag hade" eller "Jag hade inte" åt alla som går förbi. Dvs att jag och Erika satt och berättade för varandre vilka vi "hade" och vilka vi "inte hade". Det är kanske svårt att fatta vad som menas med "Jag hade" men jag ska avslöja det nu. "Jag hade" betyder "Jag hade haft sex med henne/han".

Jag är rätt kräsen när vi kör det och brukar typ säga "Jag hade" till typ tre olika personer men Erika slog fan rekord idag! En enda person som hon hade! Snacka om kräsen...inte konstigt att hon inte får nått! Haha! Nej jag bara skojja! ;)

Efter vår lilla lek blev det dans med Fredde vid T3 - biljettföräljningen och efter att Fredde stack på lektion satt jag med Gino, Poff och Jonte och snackade skit som vanligt. Skojj! Senare stack jag till St. Petri Kyrkan och fottade lite eftersom jag ska rita av kyrkan i Arkitektprovet som jag ska göra. Efter det stack jag äntligen hem, i underbart svenskt väder....REGN!

När jag kom hem märkte jag hur hes jag var och hur ont i halsen jag hade. Jag börjar inte bli sjuk utan jag ska nog sluta att vara någon slags "underhållare" på min fritid. Jag satt fan hela dagen idag och snacka med folk som satt på torget. Fått dom att skratta lite med mina sjuka skämt eller med hjälp av mina sjuka ljud som jag kan göra. Det är nog på grund av ljuden jag har ont i halsen. Eller så blev det för många "Jag hade inte!"....jävla lek! Jag kan oxå skylla på att folk är för fula i skolan "Jag hade" är ju kortare! Jävla fula jävlar!

Take a joke! ;) 

Skoltrött?

Ganska soft dag idag om man bortser från att jag hade ett helvet ned att komma upp från sängen! Jag vaknade sent så jag hann inte äta frukost, vilket ledde till att jag höll på att svälta ihjäl i skolan. Jag längtade verkligen tills när vi skulle äta, men det blev som vanligt en fet besvikelse! Köttbullar och "potatismos"!...det är fan inte ens riktig potatismos! Jävla pulvermos som smakar skit! Hur jävla torrt är det inte att äta bara MOS och KÖTTBULLAR! Visst, där fanns ju lingon men det är inget jag hurrar för! I alla fall, jag åt knappt nått.
Lina "Stolpskottet" aka som sämst, glömde sin matbricka och då fick hon världens utställning av en matkärring för att hon tog ett glas mjölk! Hon påstod att ingen fick käka gratis...Det var faktiskt rätt roligt eftersom Sandra sa ganska högt "Jävla kärring!" till henne och jag tror att hon hörde det! Men kärringen förtjänade det! Jävla mattanter! Det känns som om de verkligen hatar sina jobb eftersom alla är så jävla sura förutom en av dom! Hon ska feta proops för det!

Efter maten hade vi möte med rektorn och några lärare. Ett möte om planeringen eftersom vår klass har haft fett mycket att göra på skit kort tid! Mötet gick faktiskt bra och det känns skönt att lärarna förstår oss och tar till sig kritiken. Hoppas det blir bättre nu, fast som vanligt är det inte vi som kommer ha nytta av det mötet utan kommande treor. Vi får helt enkelt stå ut ett litet tag till sen kan jag lugnt säga " Kiss my ass good bye!"

Efter plugget skulle jag göra min historia redovisning men istället blev det FIFA! Jag var tvungen att koppla av med lite FIFA, känns som om jag redan är skoltrött! Det är inte bra....

Linas dubbelgångare strippar!

Här kommer en rolig händelse om min kära vän Lina!

En blond tjej bestämde sig för att göra en stripp video, en video där hon till och med visar sitt ansikte! Efter några veckor när den här videon har spridit sig, ser någon att den här tjejen är väldigt lik Lina, eller nej ännu bättre, det är Lina! När den här videon har spridit sig ännu mer går det ett fett rykte runt på skolan om att Lina strippar på en video! Haha! När jag såg videon själv blev jag rätt chockad eftersom dom är riktigt lika i ungefär 2 sekunder av dom 6 sekunder som hon visar sitt ansikte.

Efter det här har jag skämtat med Lina och flippat med henne om att den videon har förstört hennes liv och att "hon" inte borde ha gjort den. Jag har till och med frågat henne om lov när någon har bett om att få se den! Typ: "Lina, får jag visa din stripp video?"

Lina jag har dåliga nyheter för dig! Du kommer aldrig få jobb! Jag ska klistra in en länk till videon på ditt CV, så kanske du får jobb på Playboy eller så blir det AnimalPlanet, det kvittar väl för din del. 

Innan jag avslutar detta inlägg ska ni se en Look-a-like bild!



Lika som bär!! Nu ska jag se videon igen...men den här gången är det inte för att kolla om hon är lik Lina... Haha!

Take a joke Lina! Btw, när kommer uppföljaren ut??

Pluggar för fullt!

Eftersom det är så jävla skönt att ha lov har jag inte gjort något skolarbete under det. Även om jag skulle göra mitt Projektarbete,  min historia redovisning och göra arkitektprovet så har jag inte gjort ett piss! Jag har verkligen bara slappat och gjort en massa onödigt. Men det känns som om jag behövde en veckas paus från alla jävla arbeten och skit. Så nu när jag har vilat i en vecka är det bara att börja igen! Nu är det plugga som gäller...måste stressa med skiten eftersom jag är så bra på att planera saker! Men men...Jag ska plugga nu!

Här har ni en bild på pluggisen själv! Jag läser inte...jag kollar bara på bilderna i boken.


Där är Han.

Jag och lina sitter vid ett bord på torget, bakom lina går Han förbi. Jag kände för att skämta lite och göra så att Lina känner sig lika blond och dum som vanligt så jag sa:

Kurre: Där är Han!
Lina: Vem?
Kurre: Han!
Lina: Vem?!
Kurre: Han!! (pekar)
Lina: Vem e det?!?
Kurre: Han heter Han!!!

Kineser kan fanimej heta vad som helst!... Kommer från rätt röv som heter Kushjgds....aejj jag kan knappt stava till mitt eget namn! Never mind...

Men men. Det var i alla fall ett  klockrent skämt, och jag lyckades att få Lina känna sig dum och fatte-trög! Det kallar jag succé! Jag skulle filmat skiten! Sjukt roligt! Fan...Lina jag fick nyss en jätte bra idé! Jag kan göra en Linas-roligaste-händelser top-10 lista!! Skit bra ju! Får se om jag pallar bara...

Telenor försäljare...

Jag fick sticka till netto och handla eftersom hela familjen ligger hemma sjuka av influensan, förutom jag då. Jag blir ju aldrig sjuk.  Efter att jag handlade det som mamma skulle ha blev jag stoppad av en telenor försäljare vid utgången.

Han kollade på mig när jag gick förbi och sa.
- Har du fått det nyaste?
Jag fattade inte vad han pratade om så jag frågade.
- Det nyaste? Va menar du?
-Kom så ska jag visa dig.
Han plockade upp en telefon, la den framför mig och sa.
- Du får den här! Den är din!
Jag tänkte ta telefonen och springa därifrån. Han sa ju att jag fick den. Vafan skulle han göra? Men istället kollade jag bara på den och sa.
- Jag gillar inte den, den är ju inte ens snygg.
Då började han kolla efter andra telefoner i nån jävla katalog. Han frågade vad jag hade för telefon och vilken abonnent. Han frågade en massa saker som skulle få mig att bytta till Telenor. Han påstod oxå att han kunde fixa ett extra bra "kompis erbjudanden" till mig...bara mig! Och att det var bara han som kunde erbjuda 0.39 öre/minuten till alla abonnenter. Då frågade jag varför hans kompis kunde ge en dam som stod bredvid mig samma erbjudande. Han blev lite ställd där och sedan kom han med en usel förklaring.
- Det är bara för att jag kan fixa det till honom.
Efter ett tag pallade jag inte lyssna på den jäveln mer så jag sa så här:
- Ursäkta men jag tänker inte bytta till Telenor. Alla mina vänner har comviq, och det skulle bara bli dyrare med Telenor för min del.
- Men be dina vänner att bytta till Telenor så blir det billigt, jag gjorde så med mina vänner.
- Hur många vänner har du? Två?
Han skrattade lite, men egentligen ville han strypa mig. Jag såg hur han blev frustrerad och jag kände att det var dags att sticka därifrån.
- Tyvärr, jag ska inte bytta till telenor men om jag ändrar mig så vet jag var man kan få tag på er. Jag måste hem nu... mamma kommer bli sur för att jag inte kommer hem i tid med hennes grejer. (Haha! Ni skulle sett hans min!)

Nästa gång jag "Får" en telefon av Telenor så ska jag fan ta den och springa iväg. Jävla idioter som försöker tvinga folk att bytta till Telenor mot deras vilja!

Sanningen om framgång!

Brist på saker att skriva om så jag ska skriva om något helt annat. Jag fick det här på email, jag läste det, skrattade lite och sen förstod jag hur sant det var. Det stämmer verkligen, i alla fall på de flesta.

Här beskrivs framgång i 10 olika steg! Jag ska önska er all framgång i livet! ;)


"Jag har fixat till skillsen nu" - 13/2

I fredes åkte några av oss från Idrott B, plus några Bihang till Sjöalts isbana för att köra en favorit i repris. Vi skulle spela bandy igen! Om ni har läst inlägget,  "En blatte på hal is" så vet ni att jag inte var så jävla duktig på det. Ja, videon säger det mesta.... I alla fall,  i fredes var det perfekt, vädret var skit bra, jag hade skit kul med världens bästa grupp, mina skridskor skills börjar bli bättre...jag kan till och med stanna nu! Kort sagt så var det en perfekt dag men väldigt mycket skratt!

Det började med att jag Fritz och Fredde P. stack dit och började åka lite för att värma upp medan vi väntade på Erika, Danne, Johanna, Lina och Poffe som segade som fan! Den här gången va vi inte ensamma på isen, den va full med ungar i 10 -12 års åldern. Jag, Fredde och Fritz fick åka gratis om vi höll en kort skridskorlektion för ungarna. Haha! Ja ni läste rätt! Jag skulle skulle hålla i en skridskor lektion! Vi fick dela upp jobbet, Fredde fick visa hur man skulle göra, jag skulle visa hur man INTE skulle göra och Emil fick visa hur det kunde gå om man kunde åka lite.

Efter att vi hade lärt ungarna åka skulle vi spela bandy mot dom! Istället för att vara målvakt som jag var sist när vi körde, var jag en renodlad forward! Jag gjorde 4 mål! Det kallar man för succé! Jag ägde skiten ur dom jävla snorungarna! Men dom förtjänade det...Här har ni några snälla saker som de sa till mig.

Fredde: Visst är jag snyggare än Poffe?
En liten tjej: Ja...
Jag: Visst är jag snyggare än både två?
Flickan: Nej! Dom är båda snyggare än dig!
(Jävla snorunge)

Fredde: Ni ska nog inte kaxa med Kurre, han har svart bälte i karate!
Snorungen: Du kan inget om Karator, du är kass.
(Jag tänkte bara cross-checka den jäveln!)

Sen buade dom varje gång jag gjorde mål! De jävla små asen! Målvakten undrade senare om det hette att jag "fiskade" när jag stod vid målet hela tiden. Jag fattade inte ett skit bland alla läsp ljud så jag bara ignorerade honom. Sen gjorde jag ett mål till!

Här har ni ett av mina mål! Tyvärr är detta ett av de sämsta, men målgesten är fin!


Guess who's back!?

"MY PRESIDENT IS BLACK...." Så låter min telefon när jag ska vakna. Det är Jay-z nya hyllningslåt till Obama, jävligt bra att vakna till. Efter att snoozat tre gånger lyckades jag komma upp från sängen. Helt jävla utmattad. Så här morgon trött har jag inte varit på länge.

Dagen inleddes med Staden & Framtiden. Enskilt arbete där eftersom vi ska skriva vetenskapliga arbeten. Yeah right!! På grund av min trötthet satt jag bara i SPrummet och chillade. Imiterade kändisar tillsammans med Roger och Victor. Vi fick ihop en scen med Sarface (Jag), Terminator (Victor) och Darth Vader (Roger). Ibland kom Victor in med sitt Chewbacca läte och jag härmade Tobbe från "En annan del av Köping". Helt jävla underbart! Vi fick absolut inget gjort! Men kul var det!

Det hände inte så mycket senare på dagen förutom på Religion lektionen. Men först ska jag berätta om en rolig händelse på torget. Alla sitter runt ett bord. Alle och Fippe kommer in på torget och går mot vårt bord. Fredde som sitter med ryggen mot dom märker inte att dom kommer, han ser inte heller att Alle har snö i ena handen. När dom väl kommer fram trycker Alle ner snön på Freddes nacke. Då reser sig Fredde snabbt som fan och puttar nästan omkull Fippe! Fippe fattar inte ett skit, och medan vi andra flabbar ihjäl oss springer Alle iväg och hoppar över ett bord samtidigt som han slår i knät så att han knappt kunde gå sen. Haha! För jävla underbart! Helt plötsligt blev det en jävla Snöbolls-hysteri på torget! Alla skulle ut och hämta snö och kasta på folk. Efter att det hade lungnat ner sig ett tag ville Fredde att jag skulle brotta ner honom för att visa Alle och Fippe hur skillad jag var! Precis när jag brottat ner Fredde så att han ligger ner och själv står jag och lutar mig över honom med röven i vädret. Då kom det! Helt plötsligt blev det jävligt kallt om röven! Fredde Person kom bakifrån , drog upp mina boxer och pregade ner en snöboll rätt ner i röven på mig! Fyfan va kallt det var, och blött! Jag skrattade åt det lite, plockade upp snöbollen som pressades mot mina skinkor och sen kastade jag Resten av den röv-snö som hade klarat sig ur värmen på Fredde P.  Notera, RÖV-SNÖ!

Pga röv-snöet kom jag försent till Religionen! Jag gick in i klassrummet med blöta kallingar och jag får en chock när jag ser läraren! Hon har en fucking schal på sig, som en muslimsk kvinna! Då står hon och snackar om slöjans betydelse i samhälelt osv. Drygt jävla skit! Lika drygt som vilken annan religion lektion. Fast den här lektionen hade ett litet undantag. Läraren hade med sig några slöjor som man kunde testa för att känna hur det känns att ha slöja på sig. Några tjejer i klassen testade men höjdpunkten var när vi tvingade Anders testa. Han fegade inte och tog på sig skiten samtidigt som hela klassen tog upp mobilerna och fottade. Här har ni resultatet!



Senare har jag inte gjort så mycket. Jag stack till karaten och tränade snorungarna. Fyfan asså! Dom gav mig huvudvärk! Varför ska dom alltid göra precis allt förutom det jag säger till dom att dom ska göra!? Varför ska dom alltid avbryta träningen med meningslösa saker? Typ någon räcker upp handen och berättar att de har köpt ny bil, att ens katt har dött eller kanske att nån fyller år om typ en vecka. En kille räckte upp handen mitt under träningen och sa " Jag är gluten allergiker" Jaha? Tänkete jag. Vafan ska jag göra åt det?  Helt sjukt. Jag ska nog undvika att träna barnen, även om vissa av dom är jävligt roliga att träna.

Det känns skönt att jag har haft tid att skriva ett ordentligt inlägg eftersom det var ett bra tag sen sist. Här har ni lite uppdateringar om mina senaste inlägg!

"Vi som hatar NV" - Gruppen på facebook har blivit en jävla succé. Jag har över 100 medlemmar nu! Helt underbart!
"76.5kg!?" - Jag har gått ner till 73 igen så jag är inget fetto längre...Synn va? Haha!
"Tatto..." - Sandra tatuerade in bilden som jag ritade till henne. Fett coolt! Jag är stolt!

Nu får det vara nog! Hej då!

76.5 kg!!??

Som ni kanske redan vet så har jag pluggat som fan den här veckan, vilket ledde till att jag var tvungen att hoppa över träningarna. Jag har tränat en gång den här veckan istället för tre om man inte räknar med idrotten i skolan. I alla fall, det jag försöker komma fram till är att igår vägde jag mig och blev verkligen förvånad över siffrorna som kom upp på displayen. 76.5 kg!??? Håller jag på att bli ett fetto?? Jag brukar normalt väga 72 eller 73 kg men på grund av allt pluggande med sena nätter och sena måltider har jag gått upp fyra kg. Det är inte speciellt bra med tanke på att jag ska tävla på lördag. Det sista jag behövde va fyra extra kilo. Så just nu, för första gången i mitt liv ska jag försöka gå ner i vikt! Haha! Jag låter som en fjortis som lider av anorexia men 76 kg är för mycket för mig som är bara 176 cm lång! Jag var duktig idag och stack ut och sprang en runda på 5km. Det tog ca 25 minuter så konditionen är helt okey, men den kan bli bättre.

Ni kanske tror att jag gör för stor sak av de där 4 kg, vilket jag egentligen gör men jag måste verkligen vara på topp inför tävlingen. Jag har äntligen chans att bli uttagen till landslaget och jag vill inte sabba den chansen....

Holly Shit!

Äntligen är det helg! Fyfan vilken vecka jag har haft. En vecka med Historieinlämning, Svenska C redovisning, Vetenskapligt Filosofi arbete, Vetenskaplig Historiekritisk bokrecension och Psykologi redovisning. Det känns jävligt bra att ha det gjort, det känns nästan som att skita efter två veckors förstoppning. Det måste vara en jävla lättnad! Efter all den här stressen med massa plugg har jag bestämt mig för att slappa till max den här helgen. Jag ska inte göra ett skit (förutom några design jobb).

Idag har jag inte gjort så mycket, jag har typ kollat TV, ätit, kollat lite mer TV, sen ätit lite till. Efter en del ätande och Tv-tittande stack jag ut och tvättade pappas bil för 100 kr. Det tog ca 20 min,  jag skyndade mig som fan eftersom händerna höll på att frysa ihjäl! Sen kollade jag upp Arkitektprovet som jag ska göra för att söka in på arkitekt universitetet i Köpenhamn. Det va inte så svårt så jag ska nog göra det dom närmaste dagarna.

Just nu sitter jag och snackar med folk på msn, bland annat med Robin som säger att han lätt hade kunnat sätta på "The Girl Next Door" eftersom hon är så jävla het!  Men jag får önska honom lycka till för nu jag ska iväg o kolla film!

C yaa!

Vi som hatar NV!

Hallå! Det var ett tag sen! Jag har varit fett upptagen med ett veteskapligt arbete som jag lyckades göra färdigt igår. Ett arbete om dödsstraff! Det var fan ett dödsstraff att bara skriva skiten. Men men. Nu är jag i alla fall färdig med ett arbete så nu är det bara ett till. Jag dör snart!

Jag har inte hunnit göra så mycket annat än bara plugg men jag faktiskt hunnit starta en egen grupp på Facebook.  Den heter "Vi som hatar NV!". Rätt rolig grupp faktiskt eftersom rätt många NV elever är med där. Helt skummt! Jag har till och med strartat en tävling som går ut på att de ska skriva en taskig sak som de sagt elller gjort mot en NV:are i gruppens gästbok. Den personen med det taskigaste inlägget blir Moderator till gruppen och utsedd till veckans NV hatare! Så om ni har Facebook gå in och blli medlemmar och skriv sedan nått taskigt i gästboken! Haha!


RSS 2.0