Header = Skägg-Kurre!

Idag gjorde jag och Erika en väldigt bra deal! Jag klagade på att jag inte hade rakat mig alls denna veckan och då kom Erika med en genial idé! Hon ville att jag inte skulle raka mig alls den här veckan så att jag kommer se ut som Usama Bin Laden på Fredag. För att jag skulle ställa upp på "Experiment: Skägg-Kurre" designade jag en väldigt snygg Header till hennes blogg som hon måste ha. Jag går helt klart runt hela veckan i skägg bara för att se min header på Erikas blogg!



Här har ni hennes fina header som hon ska ha på bloggen! Haha! Visst är den väldigt fin!?

Följ min blogg med bloglovin

Ord-bajseri

Äntligen färdig med litteratur uppgiften! Det känns väldigt skönt ska ni veta. Den känslan kan jämföras med känslan av att bajsa efter en veckas förstoppning Riktigt jävla skönt och resultaten blir desamma, en jävla massa skit! Jag har nyss skrivit ihop två sidor ord-bajseri som jag inte tror ett skit på! Nu ska jag plugga på religions provet till imorgon. Dvs att det blir ännu mer skitsnack för min del. Kan vi dra den slutsatsen att plugg = Skit!? Jag tycker iallafall att det låter rimligt.  Sov gott! Nu ska jag dränka mig i religionsskit!  Synn att vi inte fick bomb-bälten istället för religionsböcker för då hade jag längtat efter att använda den. Nej! Inte på mig själv, utan på den jävlen som tycker att religion är viktigt....



The nerd is here!

Jag hinner inte skriva något roligt idag eftersom jag måste göra en Litteratur fucking-uppgift  som ska vara inskickad innan 00.00 slaget och sen har jag religion prov imorgon. Fyfan vilken äcklig dag! Känns som om jag kan spy på den när som helst! Jag hatar verkligen Religion, Filosofi och Litteratur! Den trion är det värsta som finns! Som tur har jag inget om filosofi idag annars hade jag spelat rysk roulette med fullt magasin...utan tvekan.

Eftersom jag inte hinner skriva något som ni kan skratta åt, laddar jag upp en bild som ni garanterat kommer att skratta åt!  Så här nördig har ni aldrig sett mig förr!! Skratta och peka!



Nu blir det plugg för nörden!!

Stolpskott!

Skulle iväg och träna ja.... Det gick ju jävligt bra! Jag hade glömt att ställa om klockan som står vid datan så jag stack dit när träningen var slut! Väldigt lyckat! Jag är nog universums största idiot! Nu blir det plugg.... c yaa fuckers!

Bellman

På svenska C skulle vi göra en parafras på en Bellman sång. Dvs en egen tolkning av låten. Vi började skriva om texten men vi kom inte så långt. Bara fyra rader. Men dom raderna är inte att leka med.

"Shit va vi hade kul igår
Fy fan vad vi blev fulla!
Flaskan tom bredvid mig står
och oskar fick till och med knulla."

Där har ni de fyra första raderna. Jag undrar hur hela låten kommer att se ut med tanke på själva inledningen! Men det blir nog bra! Haha! Nu ska jag iväg och träna!

Pusshaj!

Soon you'll understand...


Earth Hour 2009



Den 28 mars kl 20.30 till 21.30 är det Earth Hour 2009 som gäller! Det går ut på att man ska släcka ner allt och förbruka så lite energi som möjligt under en timme. Det verkar som om det är väldigt många som faktiskt tänker spara lite energi genom att släcka ner en timme. Tyvärr är jag inte en av dom. Min anledning är att jag tycker att det är helt meningslöst! Till vilken nytta gör man det?? För att spara energi?? Om man vill spara energi så får man dra ner på energin överhuvudtaget och inte bara en timme. Annars hjälper det ju inte!  Vi kan göra en jämförelse.

Jorden är som en tjock, överviktig kvinna! Jorden är en kvinna som älskar att äta allt som är onyttigt! Om nu kvinnan bestämmer sig för att gå på diet och sluta konsumera så mycket chips, kakor, godis och massa annat skit så får hon göra det varje dag. Hon kan inte säga "Nu har jag inte ätit något onyttigt på en hel timme!" och sedan trycka i sig en fet gräddbulle!  För då förblir hon fet! Precis som det kommer att vara efter vår "nyttiga timme" idag. Jorden kommer inte att må ett skit bättre för att vi tar paus från att förstöra den i en timme. För att se resultat måste vi gå på viktväktarna eller något, vi måste göra något varje dag! Annars kommer både kvinnan och Jorden att dö av "fetma"!

Min autograf!

Eftersom jag garanterat kommer att bli världsberömd så ville Hanna Ask ha min autograf. Jag ville inte bara ge henne en vanlig autograf som alla torra kändisar gör utan jag ville göra något speciellt! Så här ska en autograf se ut! Man ser verkligen att jag har lagt ner tid på mina fans! Så ska alla kändisar göra! Det ska minst ta 15 min, en kvart (som pizza bagaren säger) att göra en autograf! Jag vet att det är bara jag som skriver min autograf så här och kanske några barn från förskolan men tro mig, alla kändisar kommer att göra det inom kort! Vänta bara tills de har fattat konsten i det hela!



Snyggt! Jag funderar på att skriva så här på körkortet oxå! Men jag har tyvärr gott om tid att bestämma mig eftersom jag inte har börjat med det jävla kortet än! ÅNGEST!

"Sometimes I feel sitting on trains"

Igår va en perfekt dag! Det började med att jag kom hem och var hyfsat trött och efter två matcher på FIFA slängde jag mig på soffan och kollade tv. Sjukt dåliga program så jag somnade på soffan. Jag vaknade efter ca 40 min och jag kände mig riktigt jävla seg! Jag kände för att göra något vettigt så jag bestämde mig för att gå ut för att springa. Jo, ni läste rätt! Jag va ute och sprang igår.

Jag sprang vid 8 tiden vilket är väldigt riskabelt för en blatte egentligen! Jag menar, om en blatte springer på kvällen så är det garanterat för att han flyr från polisen eller någon annan. Som min fd chef sa när han klagade på att han hade blivit tjock. Jag kom ju med en jävligt bra idé och sa "Gå ut och spring då" då svarar han "Är du dum eller? Jag är blatte! När folk ser mig springa kommer dom att tro att jag har snott något". Det värsta är att det faktiskt stämmer! Jag fick oxå lite konstiga blickar när jag sprang igår! En tant va ute och rastade sin hund och hon märkte att jag kom springande bakom henne. Då ser jag hur hon går längre och längre ut på trottoaren precis som om jag var två meter bred. Sen, precis innan jag passerade henne så gick hon över till andra sidan av vägen. Jag tänkte skrika "Jag tänker inte våldta dig, jag är ute och motionerar! Kärring!".

Efter min 7 km runda kopplade jag av med film. Det blev Slumdog Milionaire! Typ den bästa filmen som har gjorts 2009 än så länge! Riktigt jävla bra! Bra skådespelare (men ändå helt okända för västvärlden), briljant story, och ett unikt soundtrack! Filmen får 9/10 Kurrar. Haha! Här har ni en av soundtrack låtarna!

M.I.A - Paper Planes


Is this real life??

Jag är för trött just nu för att jag ska kunna skriva något. Istället bjuder jag på en riktigt skön och rolig video! Jag ska tacka Amelie för att hon visade den för mig! Ungen har varit hos tandläkaren och har blivit totalt drogad av bedövningen! Ni måste se den, han säger så sjukt roliga grejer! Aja...nog med skit snack! Kolla på videon och lägg sedan en kommentar! C yaa fags!

Enjoy!


Världens bästa historia!

Idag gick vi vår härliga runda efter maten. Även om det var kallt som i en isbjörns rövhål, som Johan Glans säger så var det för jävla skönt! Vi gick och pratade om gamla minnen och berättade sjuka historier om allt skit vi gjorde när vi va små. Fyfan va vi flabba! Fredde S berättade att de hade kommit med i tidningen för att de hade först sprängt en brevlåda och sedan när husägarna hade fått en ny så hade de snott den.  Fredde berättade om massa problem som han gjorde när han var liten och jag passade på att berätta en av top-10 roligaste händelserna i mitt liv! Jag tycker fortfarande att den är så sjukt jävla rolig att jag flabbar lika mycket varje gång jag ska berätta den. Jag höll seriöst på att börja böla av skratt när jag berättade den idag. Dom tyckte att den historien slog alla och att jag skulle skriva ut den på bloggen. Så här har ni den:

Det här utspelade sig när jag bodde på Åbygatan och jag var typ 13 år gammal, kanske 14. Eftersom jag inte vill säga personernas namn så kommer jag att kalla dom för J och G. Både personerna är killar och typ 2 år yngre än mig. I alla fall...

Det hela började med att jag och J var ute på gården och hade tråkigt. Efter ett tag samlades lite folk på gården och vi bestämde oss för att spela fotboll. Men för att spela fotboll var vi tvungna att kalla på G eftersom det var bara han som hade en bra fotboll. Jag och J bestämde oss för att gå och kalla på honom. Vi sprang upp för trapporna, upp till andra våningen och jag stannade på trappan mellan våning ett och två. En sak som är värd att nämna är att varje gång vi kallade på G så var det hans mamma som öppnade. Jag ska inte heller glömma säga att J hade mjukisbyxor på sig eftersom vi skulle spela fotboll.

Efter att J hade plingat på dörren stod vi där och väntade på att någon skulle öppna. Medan vi väntade gick jag några trappsteg upp och precis när jag hörde att dörren höll på att låsas upp drog jag ner J's mjukisbrallor. Hade det varit bara mjukisbrallorna så hade det varit lugnt men jag råkade dra ner KALLINGARNA också!! Jag lyckades hoppa ner från trapporna till våning ett så att G's mamma inte såg mig.  J blev helt ställd, han visste inte vad som hände. Och där stod han, inför G's mamma med byxorna nere till fötterna och kuken dinglande mellan benen! Helt förvånad över vad som precis hade hänt! Jag tror inte riktigt att han fattade det vid det ögonblicket! Han var chockad och det kan man lugnt säga om G's mamma också.

(Jag flabbar högt, helt själv i mitt rum)

Hon öppnade dörren och såg en 12-årig pojke halvnaken framför henne. Hon blev chockad och kollade på honom som om han var dum i huvudet och sedan stängde hon dörren utan att säga ett ord. Först då reagerar J och drar upp byxorna samtidigt som han springer ner efter mig! Jag skrattade ihjäl mig, jag bölade riktigt av skratt! Jag kunde inte riktigt förstå vad som hade hänt och det kunde inte J heller! Efter att jag hade skrattat färdigt kallade vi på G genom att skrika efter honom från gården eftersom ingen ville gå och kalla på honom mer. Jag kan lugnt säga att J aldrig mer visade sig utanför G's dörr.

Här har ni den. En av de 10 roligaste händelserna i mitt liv! Det är synd att man inte kan visa uttrycken och bilderna som jag såg när det här hände. Men ni kan kanske själv föreställa er det i era huvuden.  Gör ni det bra så är det svårt att hålla sig för skratt!

Här har ni en bild på bögarna igen! Fredde S knyter skon och Fredde P passar på att trycka till honom bakifrån...


Bra betyg!

Idag var Jag, Lina och Johanna men på Söderås Journalen! Det va rätt kul att komma hem och få sms som "Haha! gangstern i söderås journalen!" och "Haha, jag har sett dig i tidningen, du såg ganska rolig ut" . Då blir man ju extra taggad på att se bilden! Jag kollade på den och jag kunde inte låta bli att flabba åt mig själv. Det ser ut som om någon har tvingat mig vara med, jag ler inte änns. Artikeln ska vara possitiv och glad och ser man mig och tänker "Vafan håller han på med? Han passar inte änns in?"...

Visst, jag är fuckt upp på bilden, men jag reagera på en helt annan grej oxå. Rubriken "Bra betyg...", där lyckas jag och Johanna passa in hyfsat bra men vafan gör Lina där?? Hon har ju lika bra betyg som IV eleverna efter att dom har gått ut nian. Snacka om att skapa förvirring! Hon hade typ kunnat få MVG i Filmkunskap, för hon vet tydligen hur man spelar in filmer men tyvärr valde hon rättskunskap istället. Det gick ju som det gick....Synd om henne.

Men det är inte lätt att passa in när fotografen frågade om hon kunde fotta oss till en artikel som inte hade ett skit med oss att göra! Vi visste inte änns vad den handlade om, förutom att det var något om vår skola! Men men.... Här har ni bilden i alla fall, så att ni kan peka och skratta. Jävla avskum!



Jag får passa på och be Lina om ursäkt eftersom jag altid driver med henne!
Förlåt Lina, vad skulle världen vara utan dig?

- En värld med en idiot mindre..

Take a Joke! ;)

Touch of Africa konsert på Torget 19/3

I fredes hade Star for life konsert på vår skola. Det var skit coolt. Väldigt udda om man säger så. Jag menar, det är ju inte varje dag man har 10 afrikaner från Sydafrika på sin skola som sjunger och spelar soundtracket till lejonkungen. Det var väldigt kul eftersom innan de började sjunga så sa jag till mina klasskamrater att de skulle sjunga "In the jungle, the mighty jungle, the lion sleeps tonight" men då började alla skratta som om det var ett skämt. Efter att de spelade första låten sa jag "snart kommer Panta mera låten" men även då började de skratta, precis som om jag skämtade. 

Efter några låtar så kom det, en remix mellan Panta mera och In the jungle! Jag måste fan vara synsk! Jag tänkte skrika "In your face!" till mina klasskamrater men eftersom jag filmade så höll jag käften! Checka in videon! Sjukt skillade afrikaner som sjunger lika bra som de jagar geparder!

Här har ni en sorlig afrikansk sång med sånna härliga trummljud!



Här har ni Panta mera låten!



Som ni ser på videon så blev det en sjukt härlig stämning på torget! Jag fick fan ställa mig upp på en stol så att jag kunde fortsätta filma! Om ni undrar varför vissa i kören är sjukt ljusa för att vara afrikaner så är det för att de kommer från skolans kör. Afrikanerna sammarbetade med kören från vår skola i dom sista låtarna. Men men. Även om man inte fattade vad dom sjöng så var det sjukt skojj! Jag kom senare på mig själv att jag satt och sjöng "Mama heja, mama heja, ma'"...fast jag har ingen aning om vad det betyder. Det lär bra i alla fall....

Nu ska jag sova! Godnatt!

Ute och gick med bögarna!

Efter lunchen gick jag en runda med Fredde S. och Fredde P...a.k.a bögarna! Det var väldigt skönt att gå ute i det fina vädret och det är ju alltid roligt att umgås med dom lökarna, speciellt när Fredde S.. gör oväntade saker helt spontant! Vi gick helt normalt och snackade om en massa konstiga saker och helt plötsligt stannar Fredde S (Masterbögenen) och hoppar jämfotata över en brunn och sen fortsätter han gå helt vanligt som om inget har hänt. Helt underbar inställning. 

Här har ni en bild på bögarnana när de bögarar sig på en offentlig plats!
Fredde S. till vänster i sin bögiga läderjacka och Fredde P. till höger i sin wanna-be huliganjacka!


Blir det en runda imorron grabbar!? :)

Världens sämsta telefon!!

Seg dag idag....Den började med att jag försov mig till Staden lektionen. Där kollade vi på en dokumentär som handlade om glesbyggnader uppe i norrland, med andra ord, skit tråkigt! Då passade jag på att låna Linas telefon och spelade lite tetris eftersom jag har tröttnat på alla spel på min mobil. Efter ett tag började hon skryta med att hennes rekord var 20 000 och att jag aldrig skulle kunna klara det. Jag tog det naturligtvis som en utmaning och på filosofi lektionen, där vi hade betygsamtal passade jag på att spela och jag försökte slå hennes rekord.

Efter ett bra tag kom jag upp till 19 000 och det såg verkligen ljust ut eftersom jag var längst ner på banan. Jag sprängde bort rad efter rad och såg oövervinnlig ut! Just då råkar jag komma åt touch-fitt-knapparna med mina feta fingrar så att spelet stängs ner! Sen kan man inte fortsätta heller eftersom hennes jävla mobil inte kan spara spel! Lina blev ju knappt nöjd med att jag inte "kunde" slå hennes rekord och jag blev förbannad på hennes äckliga telefon. Därför utser jag den till Världens sämsta telefon!  Är det inte typiskt? Lina som är i stort sätt sämst äger naturligtvis den sämsta telefon! Klockrent!

Haha! Visst låter det jävligt omoget att någon i vår ålder spelar tetris på mobiltelefonerna och sedan tävlar om vem som har högst rekord, men faktiskt så känns det mer meningsfullt än det vi gör på lektionerna. Sorgligt men sant!

Här har ni en bild på världens sämsta telefon!


Jag är seg!

Förlåt för att jag har blivit så jävla seg på bloggen!  Jag känner mig lika seg som en 98 årig gubbe som har punktering i rullatorn....det går inte framåt precis. Även om jag inte har skrivit något bra inlägg på länge så ska ni veta att jag har försökt! Men det har blivit jävligt svårt för mig eftersom jag har hamnat i någon slags gråzon. Jag försökte skriva något roligt och istället blev det något djup, filosofiskt, tråkigt skit som ingen bryr sig om. Min humor har nått botten. Haha! Jag är fruktansvärt tråkig som människa just nu. Allt är meningslöst och jag har verkligen tappat suget för allt.

Att jag känner så här beror på plugget, träningarna, dåligt med sömn och ångest inför högskolevalen. Jag stressar sjukt mycket nu. Allt görs precis i sista sekund eller typ tre dagar efter deadlinen! Men jag ska försöka skärpa mig och hamna på rätt spår igen. Tills dess får ni kanske stå ut med lite halvsega och tråkiga inlägg men jag ska försöka komma tillbaks i form!

Ni får gärna hjälpa mig och ge mig tips om vad jag kan skriva om, för just nu står det still i mitt huvud!

Miljöveckan!

De här veckan har det varit miljöveckan på vår skola. Dvs att skolan har fixat ihop några föreläsningar om miljön och annat skit. Vi får typ ekologisk mat osv. Helt jävla skumt är det! Precis som en jävla veckas tjat skulle förbättra miljön runt om i världen.

Måndagen inleddes med en dryg jävla föreläsning om hållbar utveckling. Asså jag klöks bara jag hör namnet. Inte för att jag har något emot miljön utan för att det har blivit så jävla uttjatat. Vi läser om skiten i varända jävla ämne känns det som. I ämnen som tex. Geografi, Staden, historia (när vi skrev arbeten om katastrofer) samhällskunskapen (i ettan) och vi läste om det på engelskan. Förvånar mig inte om vi börjar göra det på idrotten oxå. Typ att vi får sparka på ekologiska fotbollar som är gjorda av någon afrikan i skinn-kallingar.

Det är inte konstigt att man är trött på skiten när samma sak tas upp om och om igen. Det hade varit som om vi hade läst om Bert Karlssons karriär (om nu den fete jäveln har en sådan) i varända jävla ämne Jag menar, hur jävla kul är det!? Imorgon blir det iallafall film och jag funderar starkt på att skita i den för jag vet redan vad som kommer att tas upp i den. Medans de andra kollar på filmen kan jag passa på att lyssna på Agenda 21 råd....

"Virka en disktrasa av eko-garn!"


Fy fan, vad miljön blir bättre tack vare min hemmagjorda eko-disktrasa! 

Jävla stolpskott!

Memories of the Ghetto...

Efter allt schteek blev det idrott B där vi spelade fotboll! Perfekt ju, vi som hade värmt upp hela dagen med fotboll. Det var riktigt kul på idrotten eftersom jag hade längtat efter att löpa skiten ur mig. Jag vet inte varför men ibland känner jag mig som ett litet barn som måste få springa ett tag för att senare kunna lugna ner mig. Så är det varje gång vi spelar fotboll! Jag känner att jag verkligen vill springa, ja jag vet det låter helt insane. Men faktum är att jag är van vid det. Hallå? Jag växte upp på åbygatan, vi blev jagade av rasister varje dag! Och om vi inte blev jagade så var vi ute och spelade fotboll, ingen av oss hade råd med playstation eller data så det blev fotboll... hela dagarna.

Nu när jag tänker efter så är det rätt fascinerande att vi alltid var glada, trotts att vi inte hade mer än en trasig boll och en utsliten gräsmatta att underhålla oss med. Självklart underhöll vi oss också med en massa bus, eller brott som det egentligen heter. Men det berodde bara på att vi inte hade något annat att göra. Vi gjorde allt! Vi bröt in oss i andras trägårdar bara för att vi skulle bli jagade, vi tyckte det var kul. Vi stack till stationen och snodde cyklar bara för att vi skulle få springa hem snabbt innan någon såg oss. Vi kastade snöbollar eller kastanjer på paraboler så att signalerna försvann. Vi snodde saker på varända jävla Åby-marknad som fanns! Vi gjorde allt detta för att skapa spänning på vår vardag. Vi gjorde detta för att underhålla oss själva, inte visste vi att alla dessa aktiviteter gjorde att vi utvecklade en fruktansvärt bra kondition. Alla dessa minnen väcks när jag spelar fotboll. Under dom minuterna som vi spelar känner jag mig som 10 åring igen. Jag känner mig som en busunge med stort ego som stod själv framför garageporten och övade skott. Haha!

Det här blev ett smått konstigt inlägg. Massa minnen som återuppväcks när det  gäller fotboll. Dessa minnen började väckas redan för någon timme sen då jag såg Barcelona vinna med 2 - 0 mot Almeria. Deras spel är full av glädje och det märks att de spelar för att det är kul, istället för att bara göra mål och vinna. Precis som när vi spelade, vi spelade för att det var kul!

Kolla själv in Bojans 2 - 0 mål. Jag blir lyrisk!



Testa länken om det inte går att se videon. http://fotbollskanalen.se/1.429059?videoId=1.894464

Tyvärr så hitta jag ingen video med svenska eller engelska kommentatorer så det får bli turkiska! Haha!

Nu är jag trött!
Godnatt!

Schteek Fredag!

Ja, jag vet att jag är seg med att skriva men jag har haft en massa annat för mig. Har tyvärr inte mycket tid kvar till bloggen. Men men. Jag ska nog kunna fixa ihop nått åt er, era jävla rastlösa idioter! Nä..skojja bara! :)

I fredes hade vi treor sommar-tema i skolan. Dvs. att alla gick runt i sommarkläder. Jag brukar säga att min fredagar är "rutiga" (som nu säkert har läst innan) men den här fredagen var väldigt udda och väldigt bra! Som vanligt så inledde jag fredagen med att försova mig och jag missade tyvärr hela mattelektionen. Fick faktiskt lite ångest efter det eftersom jag ligger back typ 3 veckor. Men sedan började det roliga rulla på. Jag fick veta att alla mina andra lektioner va inställda förutom Idrotten som är den sista lektionen på dagen. I den feta hålan som jag hade kunde vi hänga ute på torget och låtsats att det var sommar. Vi spelade "strandfotboll" mitt på torget, vi hade vattenkrig, vi solade och lyssnade på musik (Jonte hade glömt skivan med sommar låtar så det blev bara vanlig musik). Det var faktiskt sjukt skojj! Det märks att man börjar längta efter sommaren allt mer. 

Här har ni ett lagfoto på oss som spelade fotboll.



Stående fr. v: Någon random kille, Tompa "stolpskottet", Anel "Jesus" Suljanovic, Jokk Mokk och Daniel San.
Sittande fr. v: Kurre "Iniesta", Erik "Spännebögen" Petersson,  Filip "Idioten" Olsson och Fredrick "Huliganen" Person.
Liggande: Fredrik "Masterbögen" Samelsson

Back from the dead!

Nu har jag inte skrivit här på mer än en vecka! Riktigt dåligt av mig! Men jag har faktiskt inte haft tid. Jag har haft fullt upp med en massa annat som t.ex. landslagsträningar och sen har jag suttit och gjort arkitektprovet. Jag fick göra om hela igår eftersom jag hade missuppfattat uppgiften. Jävla stolpskott! Men nu är jag äntligen färdig och klockan är 03:50 just nu. Jag borde sova nu med tanke på att jag ska till skolan imorron. Innan jag lägger mig kan jag lägga upp bilderna som jag ritade.





Nu när jag är färdig med skiten har jag nog tid att skriva några meningslösa inlägg som får rastlösa jävlar att flina, i bästa fall, skratta. Så håll utkik för nya inlägg, dom kommer snart!

Pusshaj!...Jag vet att ni har saknat mig.

Dagens nolla! Tack för den!

Idag passade jag på att mobba Lina om "hennes" video som jag skrev om här. Jag lyckades få Lina att utse mig till "Dagens Nolla" på hennes bdb bara för att jag skämta för mycket! Men komigen Lina, take a joke! Du borde vara stolt över hur många killar du har tillfredställt med den videon!

Så här skrev Lina på hennes bdb:

sen så vill jag bara säga att kurre blev utsedd till dagens nolla idag av mig :)
en av anledningarna är väl att han håller på att tragga ihjäl om den jäkla strippfilmen som ngn idiot bestämde sig för att spela in, men med mitt utseende tyvärr.  Två kommentarer bara under lunchrasten;

Vi satt och pratade om våra studenttröjor, och att man kunde skriva sitt namn på armen. Och då frågade någon:
- Lina, skrev inte du ditt namn på armen?
Då säger kurre;
- Nej, hon skrev sin youtube-länk istället.

Sen den andra saken var att jag, johanna och kurre skulle bli fotade till en tidning. Så frågar fotografen;
- Finns där någon speciell plats som skulle vara bra att fota vid?
Kurre svarar,
 - Njaa, Lina är ju mest van vid att fotas i sängen.


Är jag inte för jävla bra?? En sak kan ni iallafall hålla med om och det är att Lina blev jävligt ägd idag!
Nu blir det fotboll för mig! Bäst för Barca att vinna annars lägger jag ner bloggen!....
Take a joke!

Alban-fest!

Efter bowlingen skulle min farbror åka till Malmö på en Albansk fest. Eftersom jag skulle träna där nästa dag (igår) bestämde jag mig för att åka med honom till malmö. Främst för att jag inte skulle behöva vakna kl 6 här i klippan och sedan sitta i ett jävla tåg i typ en timme för att träna där kl 10. Men istället för att dra till syrrans lägenhet och vila mig inför landslagsträningen hängde jag med på festen. Vilken jävla tabbe!

Jag stack till en fet jävla fest full med albaner! Med typ bara albansk musik! Det var fuckt up! Jag är ju en sådan person som inte kan dansa så jävla bra och jag kan verkligen inte dansa till albansk musik. Så där stod jag som ett fån och glodde. Jag måste säga att festen slog alla min förväntningar. Jag visste ju redan att blattetjejer har en tendens att sminka sig överdrivet mycket men där såg jag tjejer som hade mer färg (smink) i huvudet än Michelangelos målningar i det Sixtinska kapellet.  Jag såg tjejer som gick typ i bh, skjorta och inget annat. Röven hängde ut och låren fortsatte att darra i en halvtimme efter att hon hade slutat dansa. Ingen härlig syn direkt!

Jag lärde mig väldigt mycket under den festen. Jag lärde mig bland annat att hälften av personerna som var på fetsen var i rökrutan som var typ 5x10 m. Där stod dom som tändstickor i en ask och rökte, tillsammans bildade de ett tjockt lager av rök så att man inte kunde se mer än en meter framför sig.. Jag tänkte bara  "What the fuck? Det är här cancern bildades för första gången!". De stod så när varandra att de råkade bränna varandra med ciggen och då började de knuffas och skrika. Någon svingade med slag men det var ju som att slå med förbundna ögon, han såg ju inget av röken.

Jag lärde mig oxå att man inte kan ragga på en ända tjej på festen. Inte om du vill slippa få en flaska i huvudet i alla fall. Så här står det till. Alla tjejer som var där har antagligen sina bröder med sig eller någon annan släkting eller kanske killkompisar. Raggar man på en tjej så kommer man ha hennes bröder, kusiner eller vänner på sig. Vilket inte kan vara så jävla kul. Jag lärde mig inte den saken den hårda vägen utan jag lärde mig av andra som fick flaskor i huvudet (dock inte på den här festen).

Jag kom till slut hem kl 3 och vaknade sedan kl 8 eftersom jag inte kunde sova. Jag stack till landslagsträningen helt utmattad men trots det gick det skit bra! Mina chanser att komma med i landslaget är väldigt bra just nu!

Nu ska jag göra något vettigt! 

Bowling med karateklubben!

Eftersom jag är med i festkommittén fick jag hänga med till bowlingen när klubben skulle bowla. Själv valde jag att stå över själva bowlingen eftersom jag är inte så jävla bra på det, och sen är det inte så jävla kul heller. Tiden där spenderade jag mest på att driva med folk men jag passade även på att fotografera lite.

Lilla Alexander där som trillade varje gång han skulle skjuta iväg klotet. Mega söt! 

RSS 2.0