Världens bästa historia!

Idag gick vi vår härliga runda efter maten. Även om det var kallt som i en isbjörns rövhål, som Johan Glans säger så var det för jävla skönt! Vi gick och pratade om gamla minnen och berättade sjuka historier om allt skit vi gjorde när vi va små. Fyfan va vi flabba! Fredde S berättade att de hade kommit med i tidningen för att de hade först sprängt en brevlåda och sedan när husägarna hade fått en ny så hade de snott den.  Fredde berättade om massa problem som han gjorde när han var liten och jag passade på att berätta en av top-10 roligaste händelserna i mitt liv! Jag tycker fortfarande att den är så sjukt jävla rolig att jag flabbar lika mycket varje gång jag ska berätta den. Jag höll seriöst på att börja böla av skratt när jag berättade den idag. Dom tyckte att den historien slog alla och att jag skulle skriva ut den på bloggen. Så här har ni den:

Det här utspelade sig när jag bodde på Åbygatan och jag var typ 13 år gammal, kanske 14. Eftersom jag inte vill säga personernas namn så kommer jag att kalla dom för J och G. Både personerna är killar och typ 2 år yngre än mig. I alla fall...

Det hela började med att jag och J var ute på gården och hade tråkigt. Efter ett tag samlades lite folk på gården och vi bestämde oss för att spela fotboll. Men för att spela fotboll var vi tvungna att kalla på G eftersom det var bara han som hade en bra fotboll. Jag och J bestämde oss för att gå och kalla på honom. Vi sprang upp för trapporna, upp till andra våningen och jag stannade på trappan mellan våning ett och två. En sak som är värd att nämna är att varje gång vi kallade på G så var det hans mamma som öppnade. Jag ska inte heller glömma säga att J hade mjukisbyxor på sig eftersom vi skulle spela fotboll.

Efter att J hade plingat på dörren stod vi där och väntade på att någon skulle öppna. Medan vi väntade gick jag några trappsteg upp och precis när jag hörde att dörren höll på att låsas upp drog jag ner J's mjukisbrallor. Hade det varit bara mjukisbrallorna så hade det varit lugnt men jag råkade dra ner KALLINGARNA också!! Jag lyckades hoppa ner från trapporna till våning ett så att G's mamma inte såg mig.  J blev helt ställd, han visste inte vad som hände. Och där stod han, inför G's mamma med byxorna nere till fötterna och kuken dinglande mellan benen! Helt förvånad över vad som precis hade hänt! Jag tror inte riktigt att han fattade det vid det ögonblicket! Han var chockad och det kan man lugnt säga om G's mamma också.

(Jag flabbar högt, helt själv i mitt rum)

Hon öppnade dörren och såg en 12-årig pojke halvnaken framför henne. Hon blev chockad och kollade på honom som om han var dum i huvudet och sedan stängde hon dörren utan att säga ett ord. Först då reagerar J och drar upp byxorna samtidigt som han springer ner efter mig! Jag skrattade ihjäl mig, jag bölade riktigt av skratt! Jag kunde inte riktigt förstå vad som hade hänt och det kunde inte J heller! Efter att jag hade skrattat färdigt kallade vi på G genom att skrika efter honom från gården eftersom ingen ville gå och kalla på honom mer. Jag kan lugnt säga att J aldrig mer visade sig utanför G's dörr.

Här har ni den. En av de 10 roligaste händelserna i mitt liv! Det är synd att man inte kan visa uttrycken och bilderna som jag såg när det här hände. Men ni kan kanske själv föreställa er det i era huvuden.  Gör ni det bra så är det svårt att hålla sig för skratt!

Här har ni en bild på bögarna igen! Fredde S knyter skon och Fredde P passar på att trycka till honom bakifrån...


Kommentarer
Postat av: Insaniac

Jag satt och flabbade tyst för mig själv och lät som värsta Marge Simpson hahaha så fett roligt.



Kommer ihåg när jag var 11 år gammal och min feta ex-kompis stod och skrev upp ett matte-tal vid svarta tavlan. När han skulle gå o sätta sig ner så drog jag bort stolen så att det bara smal i pangbygget när den fete jävlen missade stolen och satte grötpacketet rätt ner i golvklinkan:-D. Han var helt chockad och minen när han tittade helt chockad/frågande på mig kan inget slå. Sedan min dåvarande mellanstadielärare som är pitt-ögd gick fram till mig och frågade varför jag gjorde så och jag svarade inte.



Sen sa han "Se mig i ögonen" och jag tänkte "Hur fan ska jag se dig i ögonen, om jag tittar på dig nu så tittar ditt vänstra öga långt åt vänster och ditt högra öga skannar världen i öst" hahaha

2009-03-24 @ 21:10:04
Postat av: Jontey

Hahah dör!

2009-03-24 @ 22:12:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0