En blatte på hal is! (uppdaterad)

Jag älskar fredagar! Det är alltid något kul som händer på fredagar och om det är inget kul som händer så kan man vara glad för att det är helg! I alla fall, idag har det hänt rätt många roliga saker även om dagen började helt åt helvete med ett matteprov som jag inte alls kunde. Men jag får typ G på skiten i vilket fall som helst.

Efter matten hände inte så mycket förutom att Maria vår mentor/psykologi lärare hade fixat ihop en avslappning till oss. Vi var sex elever som la på var sin bänkrad i klassrummet. Där la man på rygg som ett lik och lyssnade på en jobbig tjejröst som kom från cd-spelaren med samma jobbiga fras om och om igen "Andas in, andas ut...känn dig lugn och okontrollerad" eller nått i den stilen. Jag la för det mesta och funderade på massa annat. En av grejerna va att jag skulle sno den här skivan från Maria och bytta ut den mot en annan. En exakt likadan förutom att på min version har jag lagt tll ett fett skrik mitt i hela avslappningsövningen som är ca 20 min lång. Det hade varit fett skojj! Speciellt när man hade sett alla halvsovande idioter hoppa upp. Om man hade haft tur så hade någon trillat av bänken eller nått. Men jag får se om jag lyckas verkställa min plan, om jag gör det då ska jag garanterat filma det!

Vid klockan ett åkte vi som har Idrott B till Sjöalts isbana, där Fredde skulle hålla sin Bandy lektion. Det var fett skojj! Jag var fan typ sämst på isen! Jag kan inte åka skridskor, eller nja...lite då! Men sist jag åkte var typ i sexan så det var ett jävla bra tag sen. Att bara åka fram och tillbaka är ingen big deal men när man blandar in en boll, en klubba, ett mål och ett motståndarlag så blir det genast mycket svårare! Jag som knappast var stabil när jag åkte själv bestämde mig för att stå i mål så att de andra inte körde ihjäl mig när vi skulle spela match! Jag gjorde inte direkt någon succé i målet heller med statistiken: 6 skott på mål och 4 insläppta. Ni kan själv räkna ut hur många jag räddade. Men vafan!? Ni kan inte direkt påstå att ni hade förväntat er att jag skulle vara bra på det här! En blatte på is, förhelvete! Alla vet att det inte funkar! Jag har lagt märke till att jag suger på alla sporter där vatten är inblandat. Vatten i alla dess former, så även is räknas. Simning och hal is är inget för mig. Ni kanske tycker att jag trycker ner mig själv nu men ni skulle ha förstått om ni hade sett mig idag. Jag trillade minst 20 gånger. Några härliga citat säger en hel del:

"Haha! Kurre, det ser ut som om du ska trilla när som helst" - Erika
"Du är ju en sån riktig Kamikaze! Har inte du jävligt ont i kroppen nu?" - Alex
"En vecka till på isen så kanske du kan åka bra!" - Ullrik
"Jag gillar din stil Kurre. Sån gullig, vinglig som ett litet barn" - Erika

Haha! Även om jag inte va duktig på hockey så måste jag säga att jag hade fett kul idag! På ett sätt var det kul att vara en av dom sämsta! Trillade någon så skrattade man åt dom! Trillade man själv så skrattade man åt sig själv så i vilka fall som helst så var det riktigt kul! Jag måste också tilllägga att Idrott B gruppen är världens bästa idrotts grupp! Fett roliga hela högen. innan jag avslutar det här inlägget ska jag inte glömma att tacka Fredde för den skit roliga Bandy lektionen!

Här har ni bilder:


Haha! Jag och Fritz snackar lite om mina skills på isen.


Här har ni ett klipp på när vi körde stafett! Kolla på hela, eftersom jag kör nästsist i det gröna laget. Ni måste se mina skitgrymma skills!


Ja som ni såg så var jag den ända som trillade! Men jag var oxå den ända som blev puttad i ryggen, tänk på det innan ni skrattar ihjäl! Haha!

One-Inch Punch!

Den har dagen har varit ganska rolig. Den började med en sovmorgon som jag inte egentligen hade, men jag var för trött så jag tog en sovmorgon i alla fall. Sen blev det geografi och förutom det vanliga fotbollssnacket med Fredde så blev det även betygsamtal med Gunilla. Hon sa att jag hade haft en formsvacka eftersom jag hade börjat med ett MVG och i mitten av terminen fick jag G+ på någon inlämning och nu på det sista provet som jag sket i att plugga på fick jag VG på. Så Det ser ut som om jag hittar formen igen. Om jag kunde hitta tillbaks formen så påstod hon att jag kunde få ett MVG. Ett MVG i geografi B det hade jag aldrig trott. Men men, jag får väl se om jag hittar formen, fast egentligen beror det bara på lathet.

Sedan blev det Svenska C där vi skulle redovisa men eftersom Sandra sket i att komma till lektionen får vi ta det nästa vecka. Den lektionen spenderades bla. till betygsamtal men oxå till att spöa Krille aka 93:an. Han börjde slå mig på armen och när han blev trött så frågade jag honom om jag fick slå honom en gång från 10cm avstånd. Efter en liten förhandling gick han med på det. Jag gjorde en så kallad "One-Inch-Punch" på honom. Han flög bakåt en meter och sen påstod han att det inte gjorde ont. Haha! Krille vi såg dig. Vi såg att du hade ont. Vi såg ditt ansikts uttryck och tro mig, det va inte snyggt.

Så här såg det typ ut fast Bruce Lee gör den minst  50 gånger starkare och 50 grr snabbare.


Skrattattack nr 2!

Tips av Robin:

Jag fattar inte hur man kan få för sig att göra en sån här video. Hur fan tänker dom? "Jag är tjock, ful, och jag kan inte dansa. Vad ska jag göra?...Jag vet! En musik video!". Jävla idioter!

Jag kan inte låta bli att flabba när jag ser den här. Jag vet inte varför men jag men jag har väldigt svårt att låta bli att skratta åt överviktiga, i alla fall när de gör sådana grejer.


Skrattattack!

Jag satt nyss och letade efter någon bild till min powepoint redovisning och kolla vad jag hitta! Fyfaan! Jag har inte skrattat så mycket på länge! Den här killen är för jävla underbar! Visst är det rätt kul att en kille som han säger "I fuck on the first date" men om man tänker efter så kan det ligga nått i det. Jag menar, den här killen får jobba en hel del för att få en date och om han väl får en så måste tjejen vara så jävla desperat att hon kanske sätter på honom.


Palla Redovisningar!

Mina senaste redovisningar har varit katastrofala Kanske för att jag har struntat i att förbereda mig inför dom. Jag pratade nyss med Lina om vår redovisning som vi ska ha imorron, så här possitiv va hon:

Lina : Vi förbereder alltid våra redovisningar så bra!!
dina redovisningar den sista veckan har varit oslagbara 
Kurre : hahah!   jag vet! 
Lina : haha fyfan och ÄNDÅ får du beröm!
Ja får damp.
Kurre : HAHAHA!
Lina :jag ska testa göra precis likadant, jag kmr få ha enskilt samtal å sånt sen.


Redovisningen ska i alla fall handla om svordomar. Jag ska nog visa den här filmen och snacka lite skitsnack så blir det bra!


F som i Fuck!

Jävla dryg dag igen! Dagen började med ett tandläkarbesök. Jag gick dit och satte mig i vänterummet i några minuter bredvid en jävel som var förkyld. Hon satt och snöt sig på en näsduk hela tiden samtidigt som hon läste en skvaller tidning. Sen blev jag inkallad och det är alltid samma sak, tandläkaren kommer in och säger "Har vi någon Ku...sh." Det var lika bra att resa sig direkt, för jag va rätt säker på att hon förkylda jävlen inte hette Kush.

Jag gick in i "Nummer 6" som hon sa och satte mig på stolen. Då pockar hon fram dom jävla brickorna som man ska ha i flabben eftersom hon ska röntga mina tänder. Den grejen va ju så stor att jag klöktes. Efter att hon hade tagit 4 fina bilder, kollade hon på dom ett tag och sedan sa hon "Nä..det är som vanligt. Inga hål." Sen fick jag höra att jag va lite hårdhänt när jag borstar eftersom jag hade slitit på tandköttet lite, att jag hade stark tunga och att jag hade väldigt fina tänder. Sen var det färdigt. Ännu ett tandläkarbesök avklarat inom 10 minuter.

Första lektionen idag var Staden och Framtiden. Där babblade Mattias om en massa saker, allt från böndernas potatis odling till Golfströmmens betydelse för klimatet i Sverige. Helt fucking underbart! Efter Staden var alla våra andra lektioner inställda förutom den sista som var om typ tre timmar. För jävla drygt ju! En del av den tiden spenderades i SPrummet där jag och Fritz skulle spamma diverse personer på Facebook och sabba alla datorer. Helt värdelöst. Men den som väntar länge väntar antagligen på något gott. Den går nog inte så, men det låter rimligt. Vi väntade i alla fall på Idrotten.

På idrotten hade Gino hand om lektionen. Det var faktiskt en jävligt rolig lektion om man bortser från att Anders nästan knäckte näsan på mig. Nermin kastade bollen i luften och då hoppade jag för att nicka in den i mål, samtidigt som Anders hoppar för att nicka bort bollen. Jag lyckades träffa bollen men det blev fan inget mål för det, och Anders skallade mig mitt på näsan så att hela skiten har svullnat upp. Jag ser fan ut som Zlatan, vi kar likadan sån där bula på näsan som sticker ut, en så kallad kran! Skit snyggt! Hoppas att svullnaden går ner för jag vill inte ha en skidbacke till näsa resten av livet!  Nu ska jag ta det lugnt och inte göra ett skit.

"Jag förstår inte..."

Efter att jag hade ritat färdigt tatueringen stack jag med Fredde och Frank a.k.a Dörrvakten till matsalen för att käka, för en gångs skull så var maten helt okey, till och med god. I matsalen satte vi oss tillsammans med Ullrik, vår idrottslärare som håller i bollsportskuresn som Fredde går på. Eftersom jag gick den kursen förra året tillsammans med ett par odisciplinerade jävlar så började Ullrik som vanligt klaga på att vi är den värsta gruppen som han har haft. Det kanske är sant eftersom hälften sket i att komma till lektionerna, och då fick vi andra alltid höra samma fras i början av varje lektion. Den lät så här: "Jag förstår inte varför man väljer en bollspelskurs om man vill komma på lektionerna" Han sa det varje gång på sin lite udda dialekt.

I alla fall, anledningen till att jag tog upp det här är att idag började han klaga på den nya gruppens närvaro när vi satt med honom i Matsalen. Då sitter Fredde bredvid mig och säger "säg det" jag spelade dum och frågade "vad?" Då säger Fredde "Komigen, du vet vad jag vill att du ska säga!" Jag kände att jag inte hade något större val. Så jag började med att säga det här:

"Eftersom närvaron var så jävla dålig när vi hade bollsport så blev det en slags tradition att du sa:
Jag förstår inte varför man väljer en bollsportskurs om man inte vill komma på lektionerna (samtidigt som jag imiterade honom)
Ullrik svarade med ett stort skratt och sedan sa han: "Det var ju nästan likt"

Det var riktigt roligt, eftersom jag har aldrig förr imiterat en lärare inför dom. Det är kul att det finns lärare med humor. När jag frågade om jag fick vara med på dagens lektion svarade han med "Ja, det går bra. Men då ska du inleda lektionen med att klaga på närvaron". Haha! Så jävla klockrent!

Tatto...

Idag hade jag bara en lektion. Jag slutade redan kl 10.00, men istället för att dra hem satt jag och pratade med Sandra ett tag om hennes tatuering som hon ville att jag skulle rita till henne. Jag lånade en penna av henne och började skissa i mitt Svenska block och ca 20 minuter senare va skissen färdig. Hon ska ha den på utsidan av benet, och den lilla grenen ska gå ner på foten. Än så länge är det väldigt simpel, men jag tror att jag kommer utveckla den lite till. Vi får väl se vad som händer.




Obama - Dope!

Efter skolan har jag suttit framför tvn och kollat på när Obama förklarades till president. Jag satt och tänkte "Hur fan vågar han bara gå ut sådär??" jag trodde helt ärligt att någon jävel skulle skjuta honom. Det är ju så man har behandlat alla andra svarta som lyckades bli stora. Som tur va så hände inget. Det hade varit synn om världens coolste president hade blivit skjuten.

Obama är ju för jävla cool. Den killen är fan 48 år gammal! Så cool kan man inte vara när man är 48! Om jag nån gång blir 48 så ska jag bli minst lika cool som Obama! Inte en sån vanlig 48-åring som har ett dåligt förhållande, en fet fru, fyra gnällinga ungar och hälften är inte äns hans. Inte en sådan 48-åring som är tvungen att ta några glas whiskey för att lättare kunna somna och inte en sådan som sitter och spelar Bingolotto och äter Anthon-Berg godis. Nej inte en sådan! Utan en cool, precis som Obama. En 48-åring som kan sätta sig i en bekväm fåtölj, röka en joint och säga "I got the power!"

Det där är DOPE!


Världens fulaste, äckliga golv!

På vår skola håller dom på att lägga nytt golv. De har då tagit bort den gamla mattan och lagt den fula gula grunden så att den nya mattan lättare kan fastna eller nått. Sjukt fult i alla fall. Det värsta är inte att det är sjukt fult utan att det luktar rövhål i hela skolan. Den gula jävla saken har fyllt skolan med en äcklig stank som gör en hög. Det känns som att sniffa lim, så alla i skolan går runt höga i skolan vilket är underbart eftersom man kan faktiskt ta sig en joint innan skolan och sen skylla på lukten. Haha! funkar för mig i alla fall!

Här har ni världens fulaste, äckliga golv:



Så jävla fult!

Improvise is the shit!

Dagen började med att jag försov mig, dvs åt helvete. Jag skyndade mig till skolan för att komma i tid till svenskan eftersom jag skulle hålla min redovisning om Mark Twain idag. Det hade kanske varit bra om jag hade läst igenom det jag hade skrivit ner innan jag gick upp för att redovisa. Men trots att jag inte var ett dugg beredd så gick det ändå bra. Helt ok faktiskt.

Senare skulle vi ha Litteratur vetenskap. Jag tror att själva namnet säger en hel del om dom lektionerna. Inte för jävla kul direkt! Men idag var det katastrof. Vi skulle ha redovisningar om någon -ism. Jag och Anel hade Surrealismen och om ni känner mig och Anel så vet ni att den duetten fungerar lika bra som om Dileva och Metalica hade jobbat tillsammans, i alla fall när det gäller skolarbeten.

Vi hade inte gjort ett piss. Vi hade inga papper eller nått, det var en jävla katastrof. Anel lyckades skriva ihop något kort om Salvador Dali på rasten innan lektionen och jag gick in på Wikipedia och sökte på Surrealism och sedan skrev jag ut allt. Det var min redovisning, WIKIPEDIA!!! Jag hade knappt läst igenom vad där stod innan det var vår tur att gå upp och redovisa. Jag kan lägga till att jag har aldrig kommit av mig så mycket i hela mitt liv. Jag har aldrig sagt "eehhh" , "typ", "ni vet" och "shit" så många gånger på en redovisning förr. Det var den sämsta redovisningen som jag nånsin hållt. Men det är fan inte lätt att prata om något när man själv inte fattar vad man pratar om. Trots detta så fick vi ganska bra kritik av vår lärare. Helt sjukt. Jag tror att hon sket i att lyssna på oss. Tur det måste jag säga. 


Plugg, plugg och mera plugg!

Förlåt för att jag har varit så dålig på att skriva mina meningslösa inlägg som får rastlösa jävlar att sitta och flabba helt själva framför datorn, men jag har haft fullt upp med en massa tråkigt skit. Typ plugg, plugg och lite mera plugg och när man äntligen har lite fritid så ska den spenderas genom att plugga. Helt fucking värdelöst!

Jag har nyss suttit och skrivit ihop en redovisning om Mark Twain som jag ska redovisa imorgon, jag kan lägga till att jag gjorde geografi prov idag som jag inte ens hade pluggat till. Det kändes nästan som att köpa en trisslott, "Plötsligt händer det" jag skrapade fram 25 000 kr och sen skrapade jag den rutan som gör lotten ogiltig. Precis så kändes det, eftersom vi fick världens lättaste idiot-prov och om jag bara hade pallat plugga lite på det så hade jag kunnat spika ett Mvg men istället blir det ett betyg med två bokstäver.

VG eller IG....G existerar inte, då river jag sönder skiten, spottar på det, slänger det ner på marken, stampar på det, slänger mig och gör en body-slam på möget, reser mig och säger "You fucking with me, you fucking with the best". Sen går jag kyligt ut ur klassrummet raka vägen till cafeterian och köper en Apelsin MER.

Nu ska jag sova, och Amelie har tvingat mig att drömma om henne för annars får jag fett med spö! Så som hon säger....

Godnatt!

Dagens tabbe!

Idag hade vi prov om Buddhism, och jag måste säga att det gick hyfsat bra för att bara plugga nån timme dagen innan. Jag måste oxå lägga till att jag har aldrig skrivit ner så mycket skit förr så som jag gjorde på det här provet. Jag skrev om Gud, Buddha, Robinson Jesus...nej det va nog inte han, men dom hette likadant. Iallafall, jag skrev en massa annat skit som jag inte tror på ett dugg, men det känns som om man måste tro på religionerna för att få G på den kursen för varje gång jag sågar någon religion med kritsikt tänkande så blir jag bara ignorerad eller så får jag konstiga blickar från min lärare. Jävla sär!
___________________________

Ni vet att jag aldrig eller nästan aldrig brukar svara när någon ringer med dolt nummer. Ibland är det bara någon som ska jävlas och ibland är det något viktigt. I detta fallet var det något viktigt. NST hade ringt hem till mig och frågat om de kunde intervjua mig om mitt svarta bälte. Haha, ni kan ju gissa vad jag gjorde. Telefonen ringde, jag tog upp den och såg att det var dolt nummer. Jag kollade på den ett tag och sedan sa jag "Äh, jag hatar dolt nummer" så jag sket i att svara.

När jag kom hem så fråga pappa om vad NST frågade mig, som vanligt så fattade jag inte ett skit om vad han pratade om.

Men men. Nu ska jag ta det lugnt och röka en joint. Peace!

"Har nån av er käkat isterband?"

Den här dagen har varit "off the hook". Den inleddes med en geografilektion som jag och Fredde utnyttjade mest till att snacka om Barcelonas åttonde raka borta seger. Gött med fotbollsnack ju, speciellt när man kan mobba alla Real och Liverpool fans i klassen för att deras lag suger.

Senare hände inte så mycket förutom att vår underbara svenska lärare kom in i klassrummet och ställde en väldigt viktig fråga. Frågan löd så här:

- Hej allihopa! Har någon av er ätit isterband under jullovet??
- Whaat? Vafan är det?
- Det är fett och kött! Skit gott!...I alla fall, va alla här?

HAHA! Jag fattade inget! Var fan kom isterbanden in i bilden? Jag skrek ut i klassrummet  "Vi har ju fan världens flummigaste lärare!!" och inte tänkte jag på att han stod tre meter ifrån mig. Så jävla typiskt mig...jag och min stora käft som vanligt då!

Resten av skoldagen hängde jag med Victor och några andra lökar. Jag fick bl.a. höra att min röv hade blivit större under jullovet av Emilia. Jaha, det visste jag inget om så tack för upplysningen. Det hände inte så mycket mer förutom att Angelika knäade mig mellan benen bara för att visa att hon kunde "slå" en svartbältare. Det gjorde riktigt ont och den jäveln ska få tillbaks....vänta bara!

Efter skolan blev det träning. Det var min första träning med mitt svarta bälte. Det kändes riktigt fett. Respekt!

Just nu satt jag och snackade i tele med Esra... jag fattar inte ens hälften av vad hon säger vilket leder till att jag säger "VA?" till allt hon säger. Det leder i sin tur att hon blir sur på mig och kallar mig för "jävla Piqka" och då blir jag sur och säger att hon är ett sär...hmm, visst märks det att vi tycker om varandra? Men men.... nu ska jag nog läsa lite ur min historiebok så kanske jag somnar i tid. För även den här boken är så jävla dryg att jag jag somnar efter typ en sida. Jag har kommit fram till att alla böcker borde säljas på apoteket som sömnpiller, det funkar iallafall på mig! Nu, innan jag drar ska jag bara ställa en väldigt viktig fråga. Har någon av er käkat isterband under jullovet??

Take a joke!!



Väla med mamma och syrran.

Idag åkte jag med mamma och stora syrran till väla för att kolla efter kostym till Balen. Jag hittade den här snygga kostymen. Jag visste inte vad jag skulle ha för skjorta så det blev en traditionell vit, men en snygg sådan. Jag väntade med att köpa slips eftersom den ska matcha Johannas klänning, och jag vet inte om hon har fixat det än. I alla fall, jag måste säga att jag inte är direkt den typen som trivs i kostym men idag kände jag mig som Robert DeNiro i Casino när jag tog på mig skiten. Riktigt coolt, haha! Jag imiterade Scarface framför spegeln inne på Dressman, tur att ingen såg. Annars hade jag sagt, "What the fuck are you looking at, your fucking cacaroach??"

Efter att jag handlade fick jag gå runt som en idiot efter mamma och syrran. De skulle in i varenda jävla affär och kolla. Jag kan lägga till att träningsverken i benen inte hade gått över sen igår. Eftersom jag tycket att det var så jävla tråkigt att följa efter dom så sa jag till dom att jag stannar i den tv-spels butiken. HAHA! Knappt nördigt. Men där kunde jag i alla fall spela Xbox 360. Efter att jag spelade nått konstigt spel ett bra tag märkte jag att en liten kille hade stått och väntat i typ 20 min för att få testa spelet. Jag lämnade över kontrollen till honom och gick ut för att leta efter min syster och mamma. Det var ju jävligt lätt att hitta dom. Jag gick runt som en fucking dåre och kollade in i butikerna från entrén eftersom jag inte vågade gå in själv i tjejäffärerna! Jag vet inte varför, men varje gång jag befinner mig i en tjejavdelning/tjejaffär så känns det som om alla glor på en och tänker "Vafan gör du häär?? Är du bög eller?" HAHA! Det är fucking hopplöst!  Jag hittade dom till slut. Sen åkte vi hem, jag var förbannad och trött!


Idrott B & Granen Flyttad mysteriet - Löst!

Fyfan va jag är trött! Idrott B lektionen va ju skit jobbig. Jag och Frtiz stack dit en halvtimme tidigre och spelade lite fotboll innan lektionen började. Jag visade min skott skills genom att skjuta på ribban från mittcirkeln 4 grr i rad. Fredde undra varför jag inte började spela fotboll istället för att springa runt i en vit pyjamas...Syn att jag inte hade något bra svar till det.

När lektionen väl började körde vi någon övning med massa band på golvet. Jag fattade inget, jag bara sprang runt som vanligt. Senare körde vi en fotbollsövning, den var riktigt härlig. Jag sprang och fintade byxorna av dom andra, jag var bättre än Messi...nästan i alla fall. Eftersom jag tyckte att den övningen var för jävla rolig så gav jag som vanligt 110%. Jag var utmattad efter den övningen.

Senare delade Ulrik upp oss i två lag. Ena laget fick röda militärvästar med röda kardbordband och vi fick vita. Sen fick vi tre mjuka bollar var och en sköld. Vi skulle ta det andra lagets flagga utan att bli träffad, vilket man blev om en boll fastnade på västen. Det var faktiskt kul, även om det kändes som en väldigt billig verision av paintball. Men jag sprang, duckade, kastade, duckade, sprang, kastade och till slut blev jag träffad. Men vi vann ändå!

Efter den jobbiga leken fick vi göra en annan fotbollsövning som i stort sätt gick ut på att man skulle springa röven av sig. Spring så fort ni kan fram och tillbaka, löp tre längder, 20 armhäv (som Ulrik säger), jogga en längd, löp 6 längder, 30 situps...osv. Jag kan knappt gå normalt nu, det ser ut som om jag har tappat tvålen eller nått. Mina ben är helt slut. jag orkar knappt ta trapporna ner till rummet. Men men. Jag klarar mig!

BTW!
Ni flitiga Takeajoke läsare! Kommer ni ihåg inlägget jag skrev om att jag, Victor och Philip snodde skolans julgran?? I alla fall, idag fick jag reda på att elevrådet hade letat efter den i flera veckor. HAHA! Några från elevrådet blev sura på oss, men jag kan ju säga att jag hade i alla fall kul! HAHA! Victor, ni måste göra det igen näsa jul, synn att jag går ut detta året annars hade jag gärna hjälpt till!....Fast där är inte så synn ändå. Palla skolan!

Nu ska jag nog kolla på någon bra film. Jag har nyss fixat The Curious Case of Benjamin Button och Changeling.

Ha det bäst!
- Kurre

Plugg igen!

Nu var det dags igen! Skola för faan! Det tog en jävla tid att komma upp ur sängen i morse, man är ju van att sova till mitt på dagen. Men man kom upp till slut och när man väl gick ut så märkte jag att det hade snöat ännu mer så att allt skottande som jag gjorde igår gjorde jag förgäves! Jag fick köra en favorit i repris när jag kom hem från skolan sen.

I alla fall. När jag kom till skolan så såg jag direkt en förändring. Jag tänkte bara "What the fuck har hänt!?". Det såg ut som ett bomb nedslag. Skåpen stod överallt...det såg ut som om Extreme Home Makeover hade varit där och stuckit efter halva jobbet...dvs rivningen. Eftersom de inte hade lagt det nya golvet än så hade de placerat alla skåp på några random utvalda korridorer. Det tog ett tag för folk att hitta sina skåp, själv hittade jag mitt direkt eftersom de hade satt det precis vid entrén Jävligt smidigt! Nu får jag gå en halv mil varje gång jag ska dit!

Den första skoldagen helt okey om man bort ser från att man fick ett fett Wake-up-call! Det är ju sjukt mycket som ska vara inne redan nästa vecka, sen har jag en fet jävla bok att läsa! Ångest! Nu ska jag plugga...jag älskar verkligen skolan!

Jag i svart....



Är jag inte snygg i mitt nya fina bälte?

Round 3 - Un-fucking-belivable

You can't block what you can't see, dance like a butterfly swing like a bee!

Träningarna innan graderingen tog fan kål på mig! Jag hade träningsverk i hela kroppen och jag kände mig inte direkt i form för att gradera mig. Natten mellan lördagen och söndagen sov jag max 4 timmar. Jag kunde inte sova, drömde hela tiden om graderingen och jag sparkade i sömnen och massa annat! Haha. När jag vakna på morronen var jag nervös som in i helvete, men som tur gick det bort när det hela började. Jag kan lägga till att jag inledde dagen med att säga "Det här är den sista dagen jag knyter på det här bruna bältet" när jag bytte om innan graderingen. De andra i omklädningsrummet började skratta, de trodde jag skämta....

Trots att jag va svin trött så flöt allt på bra och jag kände inte ens träningsvärken längre. Efter graderingen så fick vi gå ut för att de sex domarna skulle samtala om vem som klara sig och vem som inte gjorde det. Väntetiden där är oftast en nervös tid, men inte för mig. Jag kände mig faktiskt väldigt säker på att det hade gått bra eftersom det kändes väldigt bra när jag gjorde grejerna. Jag fick inte en ända tillsägelse.

Efter ca en kvart fick vi komma in i salen och ställa oss på ett led. Han som gradera oss sa " Om jag ropar ut era namn så vill jag att ni tar ett steg fram och svarar med Os (japanska), om jag inte ropar ut ert namn så har ni inte klarat er". Fyfan, det var då det började pirra i magen. Han började nerifrån och ropade först Matilda, hon klarade sig, sen Sebastian, han klara sig oxå. Sen hoppade han över en kille och då tänkte jag, snälla hoppa inte över mig!!! Precis då säger han "KUSHTRIM REGJEPAJ" skit högt! Fatta hur fucking glad jag blev! Jag kan fan inte förklara den känslan....men det kändes för jävla bra!

Efter uppropet så var det slut. Jag gick ut och då stod Nisse, Magnus, Stellan, Camilla (tränare i klubben), Bodel och min syrra utanför och tog emot mig med applåder! De grattade mig och Nisse plockade upp ett svart bälte som han hade köpt i förväg. Han visste nog att jag skulle klara av det. haha! Så jävla snällt. Jag tog på mig det nya bältet och snacka om att jag va snygg i det! Jag posade lite och syrran och Stellan fottade för fullt. Bilder och kanske något videoklipp kommer upp senare när jag har fått ner dom på datan.

C yaa!



Round 2

Jag är nere för räkning, jag reser mig, vinglar till lite, benen skakar. Jag vet inte om jag klarar av mer. Klockan  ringer,"saved by the bell", jag klarade av round 2. Jag sätter mig ner för att vila inför round 3, frågan är bara om jag orkar med den också.  Benen krampar, armarna känns tunga som bly och jag kan inte hålla dom uppe utan att mina utmattade muskler skakar. Men jag ger mig inte, jag tänker ge allt tills match-klockan ringer igen. Jag tänker inte gå därigfrån utan något svart bälte runt midjan.

Efter träningen, så kom Robin hit. Vi chillade ett tag och sen stack vi och kollade på Yes Man med Jim Carrey. Den filmen ägde! Diggade den som fan, och det kändes gött att komma bort från Karaten ett tag och tänka på något annat. Just nu sitter jag i syrrans lägenhet och luktar tigerbalsam eftersom jag smörjde in mina lår muskler som krampar minst två gånger varje timme. Helt sjukt.

Nu ska jag iallafall vila, vi hörs imorron!

Hård start!

Första dagen på träningslägret idag. Riktigt tufft. Vi började först med 2 timmar skriftligt prov och efter det två timmars hård träning. Jag sitter just nu och har ont i benen och armarna och kollar på Ali på femman. Jag hoppas att träningarna imorron inte kommer vara lika jobbiga som dagens. För om de är det kommer jag vara totalt slut inför graderingen på söndag.

Men jag klarade mig bra idag. Inga större problem förutom på bussen hem till min syster. Nån idiot spöade upp busschaffören så att polisen och ambulansen kom. Det va svårt att fatta vad som hände eftersom ingen av de jävlarna i bussen kunde svenska. Jag undrade om  jag hade tagit fel buss och hamnat i bagdad eller nått men så var det inte. Jag var i Malmö! Rätt nära Bagdad!

Det tog lite tid tills bussen börja rulla igen men efter ett tag kom vi hem. Nu sitter jag som sagt och kollar på Ali och försöker vila mig inför imorron, för Round 2 går igång då. Allt jag tänker på just nu är "Kurre bomaye, Kurre bomaye"... Jag somnar när som, känns det som!

Godnatt! :) 

2009 börjar med svart...

Jävlar vilken dag! Vaknade halv tre idag! Jag hade skojj som fan igår, fast att jag festade hemma med familjen. Det bästa med att festa med familjen är att man inte behöver oroa sig för att fixa dricka, drinks is on the house! haha! Pappa bjuder ju. Det va iallafall fett skojj,  feta raketer som vi seriekoppla...genialt! De sköts som om de kom från en Ak 47:a. Det var vakert, massa raketer och kines lyktor som nån släppte upp. Min syrra idiotförklara sig knappt när hon frågade vad det var för något.  Jag förklarade och sa " Det är sådana lyktor som kineserna släpper upp, det bildas varm luft i ballongen så att den lyfter". Då säger hon, "Är dom från Kina?". Jag dog av flabb och förklarade att det va nån här i klippan som hade släppt upp dom. Inte nån kines i Kina...jävla idiot!

Idag har packat mina karateprylar och några kläder eftersom jag åker till Malmö imorron. Jag ska vara där i tre dagar på träningsläger och sedan på söndag blir det svartbältesgradering. Nu jävlar händer det! Tre dagar kvar och sen har jag kanske svartbälte! Men snacka om att schemat är tufft i lägret. Så här ser det ut:

Fredag: 17.00 - 21.00
Lördag: 10.00 - 12.00 och 13.00 - 15.00
Söndag: 10.00 - 12.00 och Graderingen 13.00 - 15.00

10 timmar träning på 3 dagar och sen 2 timmar examination! Jag kommer att vara utmattad på söndagen men det får jag gärna vara, bara jag har ett svart bälte när jag går därifrån.

Som ni har märkt så kommer jag vara ganska upptagen de tre dagarna så jag kommer inte kunna skriva här på bloggen. Men det kommer nog något på söndagen, förhoppningsvis så handlar det inlägget om att jag fick mitt bälte!

Ha det bäst!

Önska mig lycka till...

RSS 2.0