Idrott B & Granen Flyttad mysteriet - Löst!

Fyfan va jag är trött! Idrott B lektionen va ju skit jobbig. Jag och Frtiz stack dit en halvtimme tidigre och spelade lite fotboll innan lektionen började. Jag visade min skott skills genom att skjuta på ribban från mittcirkeln 4 grr i rad. Fredde undra varför jag inte började spela fotboll istället för att springa runt i en vit pyjamas...Syn att jag inte hade något bra svar till det.

När lektionen väl började körde vi någon övning med massa band på golvet. Jag fattade inget, jag bara sprang runt som vanligt. Senare körde vi en fotbollsövning, den var riktigt härlig. Jag sprang och fintade byxorna av dom andra, jag var bättre än Messi...nästan i alla fall. Eftersom jag tyckte att den övningen var för jävla rolig så gav jag som vanligt 110%. Jag var utmattad efter den övningen.

Senare delade Ulrik upp oss i två lag. Ena laget fick röda militärvästar med röda kardbordband och vi fick vita. Sen fick vi tre mjuka bollar var och en sköld. Vi skulle ta det andra lagets flagga utan att bli träffad, vilket man blev om en boll fastnade på västen. Det var faktiskt kul, även om det kändes som en väldigt billig verision av paintball. Men jag sprang, duckade, kastade, duckade, sprang, kastade och till slut blev jag träffad. Men vi vann ändå!

Efter den jobbiga leken fick vi göra en annan fotbollsövning som i stort sätt gick ut på att man skulle springa röven av sig. Spring så fort ni kan fram och tillbaka, löp tre längder, 20 armhäv (som Ulrik säger), jogga en längd, löp 6 längder, 30 situps...osv. Jag kan knappt gå normalt nu, det ser ut som om jag har tappat tvålen eller nått. Mina ben är helt slut. jag orkar knappt ta trapporna ner till rummet. Men men. Jag klarar mig!

BTW!
Ni flitiga Takeajoke läsare! Kommer ni ihåg inlägget jag skrev om att jag, Victor och Philip snodde skolans julgran?? I alla fall, idag fick jag reda på att elevrådet hade letat efter den i flera veckor. HAHA! Några från elevrådet blev sura på oss, men jag kan ju säga att jag hade i alla fall kul! HAHA! Victor, ni måste göra det igen näsa jul, synn att jag går ut detta året annars hade jag gärna hjälpt till!....Fast där är inte så synn ändå. Palla skolan!

Nu ska jag nog kolla på någon bra film. Jag har nyss fixat The Curious Case of Benjamin Button och Changeling.

Ha det bäst!
- Kurre

Kommentarer
Postat av: Matilda



Har du changeling med svensktext ? :D

2009-01-11 @ 23:21:29
URL: http://matildadenvilda.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0