The blogger is back!

Tjena, hallå! Wzup! Cha cha, hej! Eller allt vad det nu heter. Jag har äntligen fått internet nu så nu kan jag börja blogga igen. Problemet är bara att jag knappt har ork till det. Jag funderar seriöst på att lägga ner skiten, det är fan ändå ingen som läser skiten.

Idag har jag iallafall haft en ganska lång dag. Började 8.15 och slutade 16.00. Fy fan va trött jag har varit hela dagen, men det är inte så konstigt med tanke på att jag bara sov 5 timmar i natt. Plugget är ganska kul, fast att man går runt och har lika bra lokalsinne som en fiskpinne. Idag har jag även varit på riktigt "jag-vill-jävlas-med-alla-humör" men jag har fortfarande inte åkt på stryk så det är bra.

På tal om stryk så trodde jag att det skulle bli fight idag vid kopiatorn. Vi skulle kopiera upp vår inlämmning och längst bak i ledet står det en typsikt kaxig blatte med atitydproblem och dålig svenska. Vi skyndade oss så gott vi kunde eftersom lektionen började om bara några minuter. När Jenny i min klass gick fram till kopiatorn så säger han "Amen vafan! Kan du skynda dig asså.. jag har brottom asså. Fan!" Jenny vände sig om och sa att även hon hade brottom och jag kollade på killen som om han var dum i huvudet, vilket stämde ganska bra. Sen fick jag upp en ganska crazy bild i mitt sjuka huvud.

När jag var mindre trodde jag att alla Asiater kunde Kung-fu och sånt. Det är inte konstigt att man trodde det eftersom det var alltid asiater som slogs i alla filmer. Man är ju rätt fördomsfull när man inte vet saker. Men iallafall när jag gick i trean gick jag fram till en kines på vår skola, han var den enda i hela skolan och jag frågade honom om han kunde kungfu. Han svarade kort med ett nej... jag gav mig inte så jag frågade om han kunde Karate, Judo, jujuitsi, teakowondo, kendo och jeet kune do. Han kunde inget av det. Sen frågade jag om han kunde slåss över huvudtaget och den jäveln kunde fan inte ens det... fattar ni hur den här händelsen förstörde min världsbild! Jag hade ju alltid trott att alla kineser kunde slåss men den här jäveln lekte med en Jojo och samlade pokemonkort!

Ja, jag ska komma till saken nu... bilden som jag fick i huvdet var att Jenny som är halv kines flippade ut totalt och slog ner killen i värsta kung-fu style, stoppade in hans huvud i kopiatorn och tryckte på print så att han blev bländad till max. Jag hade gärna viljat se det för den idioten förtjänade det!

Vem du nu än var så förklarar jag dig härmed till Dagens idiot! Lina brukade få det priset i vanliga fall men den jäveln har typ gått och dött eller nått. Jag saknar mitt ultimata mobb-offer och alla andra bihang.

Åker hem

71d94463e9b6744ec3566ae882847188.png

Kolla varifrån!
















Jag sitter just nu på tåget på väg hem till klippan. Det känns lite som att vara med i ett avsnitt av en annan del av köping och efterlyst samtidigt.

En man och en kvinna satte sig bredvid mig och min syster. Jag märkte direkt att dom inte hade alla höns hemma. Först trodde jag att dom var fulla men de va fan i mig höga, riktigt jävlä höga. De börja först bråka lite eftersom mannen inte fick hennes nummer och sen började de grovhångla. De såg fan ut som två särare som inte kunde kontrollera sina kroppar. Riktigt jävlä äckligt.

Det hände samtidigt som tågvärden stod och pratade med någon kollega i telefon, högt så att alla hörde. Han berättade att han hade slängt av två killar som inte hade biljetter, den ena hade ett rabattkort som redan gått ut. De va runt 160cm långa, de pratade bra svenska fast de hade utlänsk bakgrund, de bodde antagligen i landskrona och de hade blåa jackor....

Vafan, give me a brake!

 


Kurslitteratur

3dab768f2f1e9723d1b2be403c3ef069.png

Kolla varifrån!

 

Kurslitteratur
Jag har fixat lite kurslitteratur som jag ska börja läsa. Kanske lite jobbigt men annars har plugget varit riktigt soft. Jag kom nyss på att det är värdelöst att blogg från mobilen eftersom T9 är helt cp. Men men... Nu ska jag läsa lite... var är flaskan? Eh, jag mena boken.

 


Inget jävla internet!

Shit asså, jag trodde aldrig att jag var så jävla beroende av internet. Jag känner mig helt off, jag har inte en blekaste aning om vad som händer runt om kring mig och jag har ingen jävla aning om vad mina kompisar gör. Det enda jag kan göra är att kolla min Facebook på mobilen. Men jag kan inte gå in här och "skriva av" mig lite. Men det tar vi snart när jag har köpt en dator från Achmed från Rosengård, han skulle sno en ny till mig. Men men... SMSa mig så att jag vet vad som händer i lilla Klippan.

Peace!

Studentplugg!

0-567a2e174255cd68063b8bdd86554445.png

Kolla varifrån!

 

studentplugg! Sitter just nu och gör lite plugg. Innan plugget va jag på jobbet. Jag står i kassan på en pressbyrå. Det hände en ganska kul grej där idag. En tjej kom fram med två choklad och sträcke fram en hundring, jag sträckte ut handen för att ta chokladen och samtidigt sa jag "jag måste bara scanna in dom men lugna dig för du får dom tillbaks igen" sådär på skoj och sen märkte jag att hon va ganska fet och hon tog illa upp som fan. Men vafan... Takeajoke

 


Jag gick i ett kvarter idag!



Fett bra låt som pumpas ur mina högtalare samtidigt som jag sitter hemma i mitt gamla kvarter och "pluggar"... mitt plugg är att rita just nu. Riktigt nice.

Studentliv!

Holy fuck! Det känns som om det var flera år sen jag bloggade sist. Jag har väl varit för upptagen med att leva studentlivet fullt ut! Hur är studentlivet då?

Det är faktiskt roligt men ibland väldigt stressigt. På en vecka har jag nog cyklat ett ”tour de Frace” i Malmö. Jag vaknar på morgonen, cyklar till skolan, cyklar hem, käkar pasta som vanligt och sen cyklar jag till Pressbyrån där jag praktiserar för att få ett helgjobb. På kvällen cyklar jag hem och chillar ett tag. Och mellan allt cyklade ska jag hinna med att göra lite plugg, träffa vänner och dricka alkohol på en onsdagskväll… det är ju så studentlivet är.

Trots stressen så trivs jag jävligt bra i Malmö! Här händer det saker, det är inte lika dött som i Klippan precis! Här finns det alltid något att göra, jag cyklade på en gubbe en dag, han blev förbannad och skrek på mig fast att det inte var mitt fel. Sen kan man bege sig på en kändis jakt och leta efter kändisar. Igår såg jag Pablo Fransisco, sen såg jag två stycken som var väldigt lika Akon och Özz Nujen… men dom jobbade på Willys så det var nog inte dom. Har man inget annat att göra så kan man göra som jag och Fredde, vi gick ”en runda” i stan och gick vilse. Fredde, den fege jäveln vågade inte fråga folk om vägen så jag tog mig i kragen och frågade. Jag gick fram till en gubbe och sa ”ursäkta, vet du var möllan ligger?” Då kollar han på mig, flinar och sen går han iväg! Haha! Tack för hjälpen typ!

Idag är jag hemma i Klippan så jag får lämna studentlivet på hyllan den här helgen, men på söndag när jag åker hem kör jag igång igen. Jag hoppas bara att ingen snor min cykel.


Hejdå och Hallå!

Igår flyttade jag till Malmö. För gott typ. Ja, jag tror inte att jag kommer flytta tillbaks till klippan igen. Malmö är riktigt nice, inte som klippan, dött. Varje dag är ett äventyr just nu. Antingen cyklar jag vilse tills jag inte vet var fan jag är eller så blir jag nästan påkörd av en cyklande gammal tant som blev sur för att jag cyklade på fel sida av vägen. Hon riktigt försökte att köra på mig och sen sa hon "I sverige har vi högertrafik"... jävla kärring!

Första kvällen hemma spenderades framför TV:n där man fick se Zlatan göra mål för Barca i premiären. Sen hade jag väldigt stora problem med att sova eftersom jag har vänt på dygnet... jag har knappt sovit fem timmar inatt, så just nu är jag lagom trött.

Idag var det första skoldagen för mig, som sagt så var även den här dagen ett äventyr. Jag cyklade runt som en jävla idiot och försökte hitta rätt byggnad. Efter ett tag hittade jag en sån där karta som visar var de olika sakerna finns, jag letade efter den när pricken som brukar heta "Här står du!" och när jag väl hittade den märkte jag att jag stod utanför byggnaden som jag skulle vara i... så typiskt. Där hade jag ju inte cyklat runt i 20 minuter.

Nu ska jag bara slappa och ladda batterierna inför imorron. Jag kommer tyvärr inte kunna skriva här så ofta pga att jag inte har någon dator (jag lånar syrrans just nu). Vill ni ha kontakt med mig så är det bara att smsa eller ringa. Ni som inte har mitt nummer får helt enkelt fråga...

Men jag ska skriva nått så fort jag får tillgång till en jävla data så att ni får följa med på mina äventyr i Malmö.

Ha det gött! Vi ses! Stay black!

RSS 2.0