2008 sammanfattning

Jag ska sammanfatta året 2008. Jag plockade nyss upp min gamla skolkalender och kollade igenom om jag gjorde något speciellt det första halvåret av 2008. Jag kom fram till att det bara var massa plugg och träningar, som vanligt då. Här är iallafall några saker som jag gjorde.

1. Åkte till Sthlm med klassen! (Skit skojj, lärde känna de flesta mycket bättre)
2. Jag va på min första stad-up comedy show. (Det komiska va att vissa va så sjukt dåliga, jag hade varit bättre än de flesta om jag hade ställt upp)
3. Sommarjobb (Jag fick jobba på ArbetsCentrum, alla Klippans största idioter  "jobbar" där)
4. Jag har tränat en massa det här året (i Hbg, i Malmö, i Örkelljunga och för en Japan som är en av världens bästa)
5. Pluggat (Jag får huvudverk när jag kollar igenom kalendern, skit mycket plugg ju!)
6. Det var i slutet på 2007 jag började med Graphic Design, men under 2008 har jag gjort stora framsteg.
7. Tre bilolyckor skedde, jag kände personerna i två av dom. I ena fallet dog en gammal klasskamrat och i ena skadades några kompisar allvarligt :S....

2008 har varit ett medelbra år, ett normalt år. Det har hänt både bra och dåliga saker, vilket är normalt. Men trots detta har jag haft skit kul, för det mesta iallafall. Jag har oxå upplevt stunder som jag aldrig kommer att glömma, vilket jag ska tacka min vänner för! Tack allihopa för detta "halvbra året" och hoppas att det nya blir bättre!

Hoppas ni får det skit kul ikväll! Men ta det lugnt med spriten och raketerna, hahah! Just kidding! Bli fulla som faan och stoppa in en raket i röven och tänd fyr på den sen. Sen super man ännu mer tills man inte känner att man har ont i röven! Haha! Eller inte....Be safe my friends! :)

Eftersom jag har haft dåligt med tid de senaste dagarna så har jag inte hunnit göra min traditionella "Happy New Year" Design. Men va gör man när man har dåligt med tid? Jo, man använder förra årets och byttar ut åttan mot en nia! HAHA! Jag lyckades igen! Gott nytt år på er alla!






"Årets sista Mixtape"

Idag har jag inte hunnit göra min "2008 Sammanfattning" som jag hade tänkt mig. Istället blev det träning, klippning och senare på kvällen designade jag Antas Mixtape som släpps idag! Komiskt nog så heter det "Årets sista mixtape". Jag fick reda på att jag fick jobbet igår, kl 22.30 och mixtapet skulle vara färdigt idag. Men "Difficult takes a day, impossible takes a week", det var ju rätt svårt men det tog bara någon timme att göra färdigt det!

Jag ska se om jag hinner göra min 2008 sammanfattning, men till dess så får ni nöja er med detta korta inlägg!
Här har ni CD-Covern oxå!


Senil FTW!!

Jag älskar senila människor! Idag fick jag mig ett gott skratt när jag stack ut och hämta posten.  I högen bland alla reklamblad hittade jag ett julkort. Det är rätt senilt att skicka ett Julkort för sent men det blev värre när jag läste på kuvertet. Där stod "God Jul Ros-marie Elg Och Jan Blabla bla" (Jag kommer inte ihåg hans efternamn). ..Jag tänkte först, wtf? detta måste ha kommit fel.

Men sen föll alla bitar på plats! Ros-marie och Jan det va dom två lökarna som vi köpte huset ifrån....för FEM år sen!!!  På julkortet stod det "Önskar Bodel"...hon måste ju vara riktigt senil om hon tror att de fortfarande bor i vårt hus! Förhelvete! Senila människor är mina största mobb-offer. Vår gamla 90 åriga granne skottade snö med en dammsugare! Snacka om att jag skrattade ihjäl mig! Jag borde spelat in det och laddat upp det här! Men men...Senila människor är fucking kul!  

The Magician

Jag har inte gjort så mycket idag. Jag har bara degat, kollat på Discovery Channel och inte gjort något vettigt. Jag kom senare på att jag måste ringa till tele2 och klaga tillbaks mina 120kr men det gick ju åt helvete. De påstår att jag har beställt något hos ett företag och de tycker att jag ska vända mig mot dom om jag ska ha tillbaks pengarna. Jag fick företagtes uppgifter, nummer och mail. Jag skickade mejl till dom men jag har inte fått svar. Jag ringer till dom men de säger att numret är inte tillgängligt just nu. För jävla fucking underbart va!? Jag har "beställt" något hos ett företag som inte ens existerar!  Lysande!

Den första delen gick nog åt helvete och det skulle den andra oxå. Vinden hade flyttat vår parabol så att de inte gick att få in några kanaler. Pappa hade gått ut och ställt stegen för att fixa paraboljäveln och jag gick ut för att hjälpa till, så snäll som jag är. Det var ju fucking svin kallt ute, eller som den ut låste turken sa "Kallt som grisar".  Efter ca en och en halv timme gav vi upp, jag kände mig helt genom frusen och jag kunde inte känna mina händer. Jag hade ju självklart ingen jacka på mig eftersom jag trodde att det skulle ta typ ca 10 minuter men så blev det inte. Väldigt lyckat här oxå! Vi fixade inte parabolen och själv höll man på att bli köldskadad.

Senare gick jag ner till rummet 120 kr fattigare och nerfrusen och satte mig framför min dator. Jag hade fått ett mejl från en projektledare. Han var Manusskrivare, regissör och producent i projektet och han behövde någon illustratör som kunde illustrera bakgrunder till en animerad film som de skulle göra. Jag fick manuset på min mail och efter att jag läste det så kändes projektet väldigt intressant. Jag tror faktiskt jag ska tacka JA till projektet men jag måste först prata med de andra illustratörerna i projektet och främst projektledaren.

Vi får se hur det blir med det, men jag ska inte glömma att tacka Robin som hade rekommenderat mig som illustratör till filmen! Tack bro! Du är bäst på att hitta jobb till mig! Hur fan lyckas du? Haha! Du är min manager och jag är din manager! Hahah! Fråga mig inte hur det går ihop, men vi fixar det! ;) Tack ännu en gång!

Ha det bäst!

Hatar dolt nummer!

Jag hatar dolt nummer. Jag svarar typ aldrig när folk ringer med dolt nummer, främst för att jag hatar att snacka med folk som jag inte känner. I förrigår så ringde någon mig typ kl 00.50 och jag pallade inte svara eftersom jag hatar dolt nummer. Jag sket i det helt enkelt. Efter ca 20 minuter ringer det igen och då tänkte jag att min farbror som är nu i tyskland ringde, kanske därför numret inte syntes. Så jag svara, men precis när jag svara så lägger den jävlen på. Jag blev lite smått irriterad och sen fortsatte jag att kolla på en sjukt dålig film.

Igår ringde det igen, den här gången vid fyra tiden. Jag svara och tänkte skälla ut idioten som ringde, men ändå svara jag normalt...I telefonen hördes en typiskt tillgjord tjejröst. Det lät väldigt fake...men samtidigt lät det väldigt trovärdig eftersom tjejen snacka som en riktig fjortis...vem vet hon kanske bara va i målbrottet. Här har ni samtalet mellan mig och "fjortisen".

Kurre: Hej!?
Fjortisen: Hej! (lät väldigt glad och pipig)
K: Vem är du?
F: Skit i det...Hur e det?
K: Bra..Men vem är du?
F: Kajsa...
K: Vilken Kajsa?
F: Nilsson?? (Kommer inte riktigt ihåg om det va Nilsson)
K: Jaha?? Känner jag dig?
F: Nej..men ska du till B-hof ikväll?
K: Nej...
F: Varför inte då?
K: Jag ska på en annan fest...
F: Jaha...Hej då!
K: Hej då....Sär!

Jag fattade ingenting....Jag hade ingen jävla aning om vem det va som ringde. Jag känner fan ingen jävla Kajsa Nilsson!? Jag kunde inte göra mer än bara skratta åt det! Jag har frågat ut de flesta av mina vänner och mitt största problem är att flera av mina kompisar har blivit uppringda av någon med dolt nummer. Flera stycken som inte ens känner varandra, så det måste vara några jävla rastlösa idioter som sitter och ringer upp folk bara för att de ska få sig ett gott skratt. Men tro mig jag skrattade åt det lika mycket som ni. Tack så  mycket! Jävla as!

Om fler är intresserade av att ringa mig med dolt nummer så varsågod, här har ni till och med mitt nummer: 08-7020090...
Ring mig! Bli inte förvånade om jag låter som Hasse Aro, det är bara min telefonröst! Jävla avskum!

Hjärndöd!

Jag har som sagt vänt på dygnet, rejält! Det leder till att jag blir helt hjärndöd på dagarna.Jag pallar knappt göra något, jag har inte tränat, jag har inte svarat på frågorna till svartbältesgraderingen och jag har inte börjat läsa min historia bok på 400 sidor. Jag har inte heller pallat skriva här på bloggen, förlåt! Jag känner att jag måste ta mig i kragen nu och vara lite aktiv.

Idag har jag faktiskt börjat läsa "Introduktion till BUDO", det är en bok som jag måste läsa för att kunna svara på några frågor till mitt svarta bälte. Boken är skriven av en Japan och sedan har en annan japan som inte kan svenska översatt den till svenska. Lyckat! Boken är fullkomligt omöjlig att förstå, ordföljden är helt cp, och det går fan inte att förstå vad författaren vill ha sagt med sina meningslösa meningar. Det leder till att man får sitta och tolka hela skiten och gissa sig fram till vad han kan ha menat. Det är inte speciellt kul. Jag har svarat på 3 frågor! Wiho! Nu är det bara 4 kvar... Det är svårare än vad man tror. Även om de hade skrivit frågan tex. så här  "En egenskap av Budo är kultur - vad menar Nakabayashi Sensei med det? Du hittar svaret på sidan 16." så hade det inte blivit ett dugg lättare. Eftersom det tar minst en timme att tolka sidan 16 och fatta överhuvudtaget vad där står. Nej! Fyfan till svenska men japansk ordföljd, jag hade hellre läst den här boken skriven i Rinkebysvenska....men då hade den säkert handlat om Kebab eller självmordsbombare, nej jag skojjar! Fattarduva!? Men helt ärligt, den här boken i Rinkebysvenska hade varit en fet jävla komedi, tänk er sjäva vad där skulle stå. Här har ni några exempel:

"Ner nogon sllå dig, du kalla på dina kosiner o sllå den jeevlla idioteen."
"Ring alldrig polisen, llös de själv...med våld"
"En kebab kniv kan okså döda"
" Ye..respekt brushan.. Ska vi sno en cykel?"

Ja, den boken hade varit fett mycket roligare! Men jag vet i alla fall hur jag ska somna i tid ikväll. Jag läser bara två sidor ur min bok, den borde döpas om till "Hur man somnar på två sidor". Den här skit boken borde säljas på Apoteket till de som har sömnproblem, jag är nog den första försökskaninen och jag lovar att den funkar.


ZzzzZzzzZzz.....

Var är Tomten?

Nån mer som är uppe och väntar på att tomten ska komma!? Det är en stor jävla besvikelse ska ni veta. Den tjocke jäveln kommer inte...Jag gick ut och kollade om han hade fastnat i skorstenen men nej det hade han inte. Han kommer inte ..Jag har nog inte varit tillräckligt snäll detta året! Tomten är fan som en dålig gymnasie lärare. Han påstår att man ska vara snäll men han har inte delat ut några bedömningsmatriser, så man vet ju inte var man ligger! Men vet ju inte var gränsen går. Haha! Om jag får tag på jultomten inatt så ska jag skälla ut honom ordentligt! Jävla feta, vitskäggiga, äckliga, rödklädda gubbe!

Nej, jag har inte rökt på nu! Utan det här inlägget består av en ren dos sömnlöshet. Kl är 05,46 nu och nej, jag har inte vaknat tidigt...Jag har inte lagt mig än! :S...Tomten har inte heller kommit! Inget är rätt! Jag ska nog gå och lägga mig snart... Jag kanske vaknar den 25:e eller nått, men det kvittar ju. Inga jul klappar för mig ju, haha!

Puss!
God Jul!

120kr fattigare på 20 sekunder!

Efter att jag hade varit ute och gått en liten runda med Lisa (trevligt, trevligt :D ) så fick jag ett sms av numret 72552 där det stod "This is a billing conformation for 40.00sek for Content ordered on23/12/2008. Thanks for your order! BS Mobile, Helpline: 0770-930031". Jag fick tre stycken sånna sms på typ 20 sekunder och när jag kollade på mitt saldo efteråt så hade jag 7kr kvar! WTF!? Jag blev fan förbannad eftersom jag inte har beställt något! Jag stack hem googlade en massa på nummret, ringde tele 2 och frågade vad jag skulle göra för att få tillbax mina pengar. Ja det kunde inte göra något förrän 24 timmar efter...jag fick damnp! Började googla på de jävla företaget som har skickat och enligt mina undersökningar är det ett okänt företag som snor pengar från folks saldo och sen går det inte att spåra var pengarna har tagit vägen! Lysande! Jag behövde verkligen det här! Den perfekta julklappen! Jävla nötter! ...Jag får se om jag lyckas klaga tillbax mina pengar imorron när det har gått 24 timmar. Om dom inte vill ge mig mina pengar så hotar jag dom med att jultomten inte kommer komma med klappar till dom för att de inte har varit snälla! God jul på er alla! Jag är förbannad!

Extra pair of gloves?

Grattis! Nu har man börjat vända på dygnet igen. La mig 4 igår och vaknade 1. Det känns inte bra, men vem pallar bry sig!? Efter jag hade vaknat spenderade jag någon timme framför Tv:n. Det var ju skit drygt, och det kändes som om mina ögon påsar hängde ner till knäna. Jag bestämmande mig för att skärpa mig, så jag gick upp och rakade mig. (Jag har varit så lat att skägget har växt ut, det såg inte direkt snyggt ut).

Efter att jag hade rakat mig kände jag att jag behövde frisk luft, så jag skulle ut och gå en runda. Eftersom det var svinkallt så fick man ta på sig ordentligt, på med jackan och sen letade jag efter min handskar som annars alltid ligger i jackfickorna. Men nej, där var dom inte. Jag letade igenom varenda jävla jacka jag äger och även de andras jackor. Jag förhörde alla i familjen...sprang upp och ner mellan våningarna för att leta rätt på dom men icke att jag hittade dom! Jag blev fan förbannad! Visste fan inte var dom hade tagit vägen! Efter ca 20 minuter så kom jag på var dom var! Johanna hade dom ju! Hon lånade dom eftersom hon skulle cykla hem i kylan. Då va jag snäll och låna ut mina handskar och själv fick jag gå runt med händerna i fickorna för att de inte skulle stelna. Men men...jag skickade ett sms till henne sen:

"Din jävel!! När hade du tänkt dig ge mig mina vantar? Haha! Jag har nyss letat som en galning här hemma! Haha!"

Hon har inte svarat än. Jävla as. Hon sitter säkert hemma och är helt varm om händerna. Jag känner mig som Harry i Dum, Dummare när Lloyd har på sig två par vantar, själv har hans händer frusit ihjäl. Jag älskar den filmen!

 

Harry: I can't feel my hands anymore, Lloyd. T-th-they're numb!
Lloyd
: Here, maybe you should wear these extra gloves... my hands are getting kinda sweaty!
Harry
: Extra gloves? You've had...this pair...of extra gloves...this whole time?!?!
Lloyd
: Yeah! We're in the Rockies!
Harry
: I'm gonna kill you.
Lloyd
: ...What?
Harry
: I'm gonna KILL YOU!! I'M GONNA KILL YOU, LLOYD!
Lloyd: EEEK! HARRY! YOUR HANDS ARE FREEZING!




Dryg söndag!

Den här dagen inleddes med att jag vaknade typ halv tolv. Det första jag tänkte på va "Ah fuck är detta ännu ett lov som jag kommer sova bort??" men sen är det väldigt skönt att sova så jag spolade ner den tanken rätt snabbt i toaletten. Sen stack jag och träna lite, gick igenom några tekniker som jag ska ha till min svartbältes gradering och sen passade jag på att filma lite. Jag pallade inte bytta om till min vita pyjamas så jag tränade i mjukisbrallor. Hoppas det inte förstör.

Här har ni i alla fall en sidospark (kikomi Geri på japanska). Precis som gymbögaran lägger ut filmer på när de ligger och kör bänkpress, så lägger jag ut en video där jag kör en liten klen spark på säcken.



Efter träningen har jag bara slappat, spelat lite poker. Men eftersom jag inte vann så är det inget att prata om...Haha! Nej så dålig förlorare är jag inte, men det finns typ inget kul att berätta om det. Resten av kvällen spenderades framför TV:n där man fick bevittna ännu en seger för världens bästa fotbollslag, FC Barcelona! Sju borta segrar i rad nu och 10 poäng före serie-tvåan. Det finns bara ett ord för det. OSLAGABARA! :)

Nu ska jag leka lite på Photoshop! Godnatt!

IKEA, JYSK OCH VÄLA!

Idag va jag på IKEA eftersom jag behöver ett större klädskåp, ett nytt databord och en ny datastol! Egentligen hade jag ingen ork att följa med men man var ju så illa tvungen till det. Jag hatar verkligen IKEAS planering eftersom man får gå zik-zak igenom hela jävla butiken för att komma till deras jävla lager! Det tog en jävla evighet att ta sig dit, plus att folk gick så jävla sakta framför en så att jag höll på att få mina "psykiskt instabila" utbrott! För att göra saken ännu bättre, så hitta vi inget som vi ville köpa där. Så jävla meningslöst. Sen åkte vi till Jysk. Ännu mer huvudverk. Men som tur va vi där bara i 5 minuter.

Sen blev det Väla! Det kändes som att vara inne i ett flyktingläger. Det fanns folk överallt! Jag såg nog halva vår skola där under den halvtimmen jag va där. Jag klarade fan inte av mer! Jag gick in i folk hela tiden, jävla fikusar som kolla snett på mig sen. Sen störde jag mig på massa idioter som blockerade vägarna och gick i 2km/h. Ville bara göra som fotbollsmålvakterna när de sprakar ut bollen, men istället ville jag sparka på dom. Jag var verkligen, skit trött, utsvulten, varm, nästan svettig, irriterad och väldigt nära på att flippa ut! Vi stack ut sen och på vägen hem stannade vi på pizzeria Roma i Åstorp och käka. Pizzorna var fan lika stora som vår parabol. Jag orkade knappt käka upp skiten, blev typ mätt efter 3/4 delar.

Nu sitter jag hemma, trött och rastlös. Funderar på att dra och träna lite, svartbältes graderingen närmar ju sig! Men jag får se om jag orkar!

C yaa!

Era idéer! : Charlie the Unicorn!

Ni va ju inte så jävla duktiga på att ge mig idéer om vad jag kunde skriva om! Det kom inte in så många heller! Typ 3! HAHA! Men Erikas förslag var ändå bäst! "Du kan ju alltid skriva en rad om Charlie the Unicorn!". Efter att ha varit inne på hennes blogg och läst om Charlie the unicorn så la jag en kommentar där jag såga videon lite. Jag sa typ att jag nyss hade slängt bort 3 minuter av mitt liv på något helt meningslöst! Om ni känner att ni har gott om tid som ni kan slänga lite hur som helst så kolla in Charlie the unicorn videon! Totalt jävla meningslös och de jävla rösterna ger en huvudvärk! Sen ska vi inte snacka om själva storyn i filmen eftersom den är sjukt jävla dålig och meningslös.

Jag förvånar mig inte om folk tycker att den är rolig eftersom den är så sjukt dålig att den blir rolig på något konstigt sätt. Man skrattar inte för att det är roligt utan det är mer som om man skrattar åt en skit tråkig stand-up komiker! Man skrattar inte åt hans skämt utan åt hur kass han är!

Här ni den i alla fall!


JULLOV!

Äntligen! Fy fan va gott det ska bli att slippa skolan! Helt jävla fucking underbart! Dagen började med matte.. Det säger ju det mesta! Men jag sket i att jobba, gjorde inte ett ända tal! Jag känner mig väldigt nöjd med min insats, men helt ärligt vem fan pallar räkna matte direkt på morgonen den sista dagen innan lovet!? Inte jag i alla fall!

Sen blev det håla, då stack man till matsalen för att käka gröt! Vanligtvis brukar dom ha pålägg till mackorna, då brukar det vara ost och skinka! Men idag fanns inte min favorit, osten då! Hela dagen blev förstörd! Nej fyfan va jag ljuger nu, jag brydde mig inte ett skit om osten egentligen men jag älskar att haka upp mig på meningslösa grejer och tjata om det i flera timmar så att hela klassen får damp på mig! Under tiden vi satt och käka sa jag "Har dom ingen ost!?" minst 236 gånger. Hanna blev så lack att hon tänkte slänga gröt på mig om jag inte höll käften. Riktigt kul. Jävla Miffo!

Efter gröten, utan ost så skulle vi ha avslutningfest med klassen! Folk hade med sig Muffins, kladdkaka, chokladrutor, de hade med allt! Men bara för att jävlas så ställde jag mig upp och sa högt " Finns där ingen ost!?". Vissa hotade mig, andra skratta och Lina lovade att hon skulle köpa en ost till mig i julklapp om jag bara höll käften!

Efter att vi hade krängt kakor och annat sött (Ingen ost), så skulle vi leka "gissa låten". Joel hade bränt en massa blandad musik och så klart vann vår grupp. Vi hade alla sorters musiksmaker i vår grupp. Krille kunde allt som har med pop att göra och de som är lite allmänt bögigt. Jag kunde allt som har med hiphop och R&B att göra. Roger, han kan allt om alla! Sandra, hon kan oxå väldigt mycket om musik och sen Lina, hon kan inte ett skit!

Sen blev det dags för att bytta julklappar! I ettan så köpte jag sån doftspray till toaletterna och i tvåan så köpte jag två kondomer och stoppade in dom i ett DVD fodral, på framsidan så stod det "I Like...".  Jag tänkte bränna nån film som de kunde få med på köpet men jag vågade inte! HAHA! Det här året tänkte jag vara lite seriösare, så jag köpte några polkagrisar. Det bästa var ändå att när Anders tog mitt paket då sa jag " Anders, du tog min" då svarar han med  "Vafan, nu får man nått sånt sjukt igen!... Life is a bitch!". Jag började garva som fan och sa till honom att det inte skulle vara så farligt den här gången! :)

Efter avslutningen så kom jag hem. Jag inledde lovet med att spela några matcher på FIFA mot min lillebror! Han är sämst! Jag vann med 2-0, 3-1, 4-3 och 4-0! Jag ägde honom helt totalt! Han började nästan böla för att han inte fick bollen nån gång. Jag svarade då med att göra ännu ett mål. Till sist gav han upp. Jag är oslagbar, sen att han bara är 9 år gammal det behöver vi inte säga så mycket om!



Här har ni klassens adventljustake!! HAHA! Så jävla bra!

Nu ska jag dricka apelsinjuice.... Cyaa!

Jag har slut på idéer!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva .... just nu sitter jag och sorterar mina filmer. Raderat de sämsta eftersom jag inte har någon plats längre. Jag räknade dem och jag har 244 filmer på min hårddisk just nu! Ja, jag vet! Jag är en film nörd!

Men annars är jag helt rastlös! Jag har fan inget att göra! Så jag tänkte be er om hjälp! Säg nått jag kan skriva om så får vi se vad jag kan göra. Säg något ämne eller någon person, vad som helst! Så ska jag se vad jag kan göra! Kör nu! Kommentera in era förslag! NUUU!

Provresultat via mail!

Eftersom vår lärare hade glömt rätta mitt prov så skulle jag får det via mail. Så här lät det:

"Du fick VG på provet. Poängmässigt är du endast ett poäng från MVG. Jag saknade lite struktur på fråga ett och två - men i övrigt väldigt bra. Ge inte upp - du har definitivt fortfarande möjligheter till att få högre på kursen som helhet."

Va i helvete! Det va på fitthåret till ett MVG, inte illa för att ha pluggat 40 min dagen innan provet! Men det är nog så jag jobbar som bäst...i sista minuten. Vi får hoppas att det arbetet jag skrev igår går lika bra som det här, jag lämnade ju in det idag...jag hade inte ens läst igenom det. Jag orkar inte!

Find Me Guilty

What a beautiful day!...Jag har haft två lektioner idag och sen har jag suttit i skolan och varit allmänt social. Suttit och snackat skit, hållt folk sällskap när de väntade på bussen, blev kvar efter bussen kom eftersom nån annan rolig person kom till torget och då ska jag vara ännu mer social, ja så gick hela min dag.

När jag äntligen kom hem så kollade jag färdigt på Find Me Guilty. Jag måste säga att den filmen är för fucking bra! Det är nog en av Vin Diesels bästa film. Han spelar helt sjukt bra och det är nog inte så jävla lätt att spela en hård, tuff och rolig gangster som man ska känna sympati för. Men han lyckas, han är lika stor och tuff som vanligt men istället för stt slänga punches, så lägger han feta punchlines! Han får en att tycka synd om honom när han pratar i rättegången..han gör det perfekt! Jag kan ju lägga till att den här filmen är verklighetsbaserad och att den handlar om världens längsta maffia relaterade rättegång. Väldigt sevärd film! Man kan bara inte låta bli att skratta åt när Jackie DiNorscio (Vin Diesel) sparkar sin advokat och bästämmer sig för att försvara sig själv i rättegången.

Jackie: Uh, I- I wanna go pro se. I'm gonna be my own lawyer.
Dommaren: Do you know what ''pro se'' means?
J: - Sort of.
D: - What do you mean, ''sort of''?
J: Uh, if you defend yourself, it's called ''pro se. '' I'm gonna defend myself.
D: Mr. DiNorscio, in a case of this magnitude, I don't think it's advisable.
J: My Sixth Amendment right. I mean, I got the right to defend myself. Am I correct, Judge?
D: Yes. Yeah, you're correct. Have you had any legal experience?
J: Uh, well, sort of.
D: What do you mean, ''sort of''?
J: I've been in prison half my life. Sometimes I think I had too much legal experience.

Helt underbara dialoger! nu ska jag ge betyg på filmen!



Film
: Find Me Guilty
Genre: Drama/Komedi
Utgivningsår: 2006
Betyg: 9/10

Sicken jävla lättnad!

Fyfaan va skönt det känns just nu! Jag har nyss gjort färdigt mitt sista skolarbete för den här terminen! Nu är det bara lov som väntar! Jag är knappt glad av ha skiten klar. Jag kännar mig lättnad, precis som man känner sig efter av att ha bajsat efter en rejäl förstoppning! Haha! Egentligen har jag ingen aning om hur det känns, men jag gissar på att trycket släpper efter det!

För er som har saknat mig! Wihho! Nu har jag tid att skriva meningslösa, dumma, roliga blogginlägg igen! Så var på er vakt för det kommer nog något snart. Men just nu är jag för trött för att blogga! Jag ska avsluta kvällen med en härlig film och sen sova! 

Take a joke! 

"Honestly I'm exhausted"

Fyfaan va jag är trött just nu! Är så jävla trött på allt, träningen, skolan, verkligen allt! Jag vill bara lägga mig och sova i en vecka eller något...kanske skita i att vakna helt. Jag har fan aldrig hatat skolan så mycket som jag gör nu! Jag har prov imorron, redovisning på onsdag och inlämning på torsdag! Egentligen skulle jag ha prov idag oxå men jag slapp det för att jag va på mönstring. Skolan är ju fan sämst på att planera. Om det blir så här nästa termin så ska jag fan se till att hela vår klass strejkar från skolan. Man har ju inget liv när man har inlämningar och prov varje dag. Sen förväntar de sig att det ska bli bra oxå! Jo jävligt!

Har sån fet jävla ångest eftersom jag vet att jag måste får bra betyg på båda inlämningarna för att ha chans till högre betyg. Men så som det känns nu så är det inte värt det! Ahh jag pallar inte ..har fan ingen energi kvar. Jag vill bara lägga mig ner och sova, jag har fan bara sovit 3 timmar inatt. Ångest....

"Psykiskt instabil"

Idag var det mönstring ja. Jippie...åt helvete med det! Jag fick fan vakna kl 5! Jag hade inga problem med att vakna eftersom jag hade knappt hunnit somna. Jag somnade typ vid 2. Iallafall, efter att jag hade tvingatr mig upp ur sängen gick jag till tågstationen. Svinkallt! Jävla Sverige! Och för att göra det ännu bättre så blir tåg helvete försenat så man får stå och vänta ännu mer i kylan. Man stod där som ett jävla as och frös  ihjäl som en gambian i Antarktis.

När tåget kom skyndade jag mig in och hittde en perfekt plats, jag satt där helt själv och lyssnade på musik. Efter nästa station så hoppar ett ungdomspar upp och var sätter dom sig? Jo, precis brevid mig. Jag blev lite smått irriterad och kollade bort när dom höll på att smeka varandra. Efter ett tag så kände jag hur något började smeka mig på armen. Jag kollade på min arm och då ser man killens hand på tjejens röv (hon satt brevid mig). Han tog henne på röven samtidigt som han smekte mig med sin arm. Jag tänkte bara WTF!? Skaffa er ett rum! Precis när jag tänkte det så börjar dom råhångla, asså inte hångla, hångla utan det var mer som om killen var diabetiker och tjejens saliv var insulin som han söög ut. För helvete! Jävla fikusar som måste sitta precis bredvid med! Klockan va fan 6.15, normalt att hålla på så vid den tiden!

Vid nästa station så hoppade dom av och jag kände nästan för att ställa mig upp och skrika av glädje. Men det blev inte ett dugg bättre för att dom hoppa av. För så fort dom hoppa av så hoppade en "tjej" på. Hon var ca 30, hade cykelhjälm på sig, en brun manchesterjacka, orange halsduk, svarta termobyxor, röda skor och en Netto kasse i handen. Hon såg ut som ett sär, på riktigt! Va tror ni att hon gör!? Jo, sätter sig bredvid mig. Efter ca 5 minuter efter att hon hade satt sig så plockade hon fram en termos från sin Netto kasse. En termos med kaffe! Hon satt och drack kaffe hela vägen in till Hässleholm. Jag kan ju lägga till att hennes mobil ringde några gånger, och hon hade den jävla jobbiga Nokia- ringsignalen och det värsta är att hon hade en Sony-Ericsson mobil! 

När jag väl kom fram till mönstringen såg jag bara en hög fikusar. Alla såg allmänt cp ut! Jag undrar hur det går för Sverige om hela armen ser ut sådär. Jag fick börja med IQ testet och jag fick 7 av 9 där. Medelvärdet bland alla va ungefär 5. Visst är jag smart? haha! Efter IQ-testet fick jag kolla hörsel och syn. Hörseln var 100% bra och synen desamma så länge jag hade linsera i...Sen kollade dom pulsen och blodtrycket,  allt va perfekt där. Senare fick jag göra styrke testet, det gick ut på att lyfta en stång så snabbt och explosivt man kunde. Jag fick 8 av 9 där. Efter styrke testet fick jag gå till sjuksköterskan för att hon skulle kolla fötter, knä och rygg på mig. Jag fick höra att jag var väldigt vältränad och att jag hade fina muskler! Hahah! (Tror nästan att hon va lite kåt i mig :S). Sen var det dags att sticka till psykologen. Än så länge hade jag varit helt ärlig vid testerna men eftersom jag inte ville göra lumpen så fick jag se till att det blev så.

Det första psykologen frågade var om jag ville göra lumpen eller inte. Jag svarade direkt nej och kollade lite konstigt på henne. Hon frågade varför, och då sa jag att jag hellre ville plugga vidare istället för att lägga ut ett år på något som jag aldrig kommer använda. Hon gick igenom mitt IQ-test och mina skolbetyg och sa att jag var väldigt begåvad. Wihoo! Hon kollade oxå igenom mina andra tester som jag hade gjort innan jag stack till henne. Hon kollade på mig och sa "Du är en smart och stark grabb, men du vill inte göra lumpen" Jag höll med henne och sen kollade jag upp i taket lite smått förvirrat. Därefter frågade hon mig var jag kom ifrån. Jag berättade att jag är född i Kosovo men att jag kom hit när jag va 1.5 år gammal. Hon frågade oxå om kriget i Kosovo hade påverkat mig psykist och då lös det en lampa över mitt huvud. Jag påstod att jag ofta blir rädd av krig eftersom jag tänker på massa släktingar som upplevde kriget. Jag sa oxå att jag knappt kunde kolla på krigsfilmer utan att må dåligt och utan att tänka på de som hände i Kosovo. jag kunde inte heller spela krigsspel på datorn utan att det blev samma konsekvenser. Haha, fyfan va jag ljög här! Mitt favorit spel är Call of Duty och jag gillar verkligen filmer som Black Hawk Down och Saving Private Ryan. Iallafall, hon förstod att jag hade det svårt och då sa hon "Ja, då skriver jag att du är psykist instabil när det gäller krig". Jag höll med och fick en bunte papper med mig. Sen var det färdig mönstrat för mig!

Nu är jag svin trött och jag vill bara lägga mig ner o sova! Men nej , det kan jag inte..jag ska sticka och träna snorungarna på karaten snart! Helvete! Hoppas att dom inte är allt för jobbiga idag, men annars kan jag bara få ett jävla utbrott och sen kan jag skylla på att jag är psykiskt instabil!

Gissa bilden!



En söt vän till mig gjorde den här fina bilden till mig på MSN! Problemet är att jag inte kunde se va det var. Va är det hon har ritat till mig? En hund? En get? World Trade Center? En svamp? En LCD skärm från Sony? Det är kanske Lindsay Lohan? En guldfisk? En blatte som lever på sos? Ja, jag har ingen aning..Va tror ni att hon har ritat? :)

Efter lite sökande på google hittade jag svaret! Det är en parafras på Picassos "Tjuren". Visst är det likt?


Mönstring imorgon!

Imorgon ska jag mönstra! Helvete oxå! Jag måste vakna kl 5 och vi vet ju hur lätt jag har att komma upp på morgonen! Jag brukar fan försova mig när jag ska vakna kl 8 så jag undrar hur jag ska kunna vakna kl 5. Jag får typ programera ca 20 väckarklockor som jag ska placera lite var som helst i rummet.

Jag har lite blandade känslor inför det eftersom jag hade säkert tyckt att det hade varit skoj att göra lumpen men samtidigt vill man inte slänga ett år åt helvetet när man ska plugga vidare. Vi får väl se om jag blir intagen, om jag inte vill bli intagen så ska jag göra så här:

Det första jag ska göra är att skita i att raka mig imorgon så att jag ser ut som Usamas lillebror. När jag väl kommer dit så är det första jag ska säga är "Salam alekum" (Muslimsk hälsning). Sen ska jag säga till psykologen att jag är djupt troende muslim och att jag måste be fem gånger om dagen osv. De kommer tro att jag är värsta Al quaida...och om inte det hjälper så ska jag säga "Allah akbar" (gud är stor på arabiska) hela tiden medan jag gör fystesterna. Till exempel innan varje lyft, eller varje gång jag trampar på konditionscykeln! Jag tror att jag kommer slippa lumpen om jag håller mig vid den planen. Men jag vet inte om jag vågar eller vill göra  göra det. 

Det är nog bästa att sticka dit och vara helt ärlig, sen får vi se hur det går. Blir jag intagen så...so what? Man får ju gratis mat! haha!

Eagle eye och El clásico!

Den här kvällen spenderade jag framför tv:n. Först kollade jag på film, det blev Eagle eye. Den var faktiskt överraskande bra! Väldigt skön film med en suverän story. Väldigt bra skådespelare och action scenerna kan man inte klaga på. Kortfattat, Eagle eye är riktigt bra! Det kanske inte är en av dom bästa filmerna som har gjorts. Men jag tycker att den håller hög nivå ändå. Den här filmen är en riktig tankeställare, den får en att tänka på all teknik vi utvecklar utan att veta konsekvenserna av det. Det stämmer ju att video övervakning finns nästan överallt, satelliter som kollar ner på oss, FRA som kan lyssna på våra telefon konversationer Jag menar, det är väldigt lätt att sån här information missbrukas. Eagle eye ger ett bra exempel på detta även om exemplet är kanske för extremt för att hända i verkligheten. Men visst, om 20 år så är det kanske möjligt...Vem vet?

Betyg på Eagle Eye: Den får 3.5 Kurrar! Den kunde ha fått mer om slutet hade varit bättre och om man inte hade dragit ut på händelserna så mycket i den sista delen av filmen. Men som sagt, detta va en bra film!

Efter filmen var det dags för el clásico. För er som inte vet vad el clásico är så är det när Barcelona och Real Madrid möts. Två av världens bästa lag i världens bästa liga. Den här gången slutade det som jag ville! 2-0 till Barca! Kan det bli bättre!? Ja, om Eto'o hade satt straffen så hade det stått 3 - 0 men men...dom vann iallafall! Det ska bli kul att mobba några Real fans i klassen...Jag är sugen att ringa krille och skrika "IN YOUR FACE" och bara lägga på sen..men jag sparar det nog tills på måndag. Nu ska jag se Everybody Hates Chris och sen ska jag sova!

Godnatt!

THE BLUEPRINT 3

Jay-z är en levande legend inom hiphop. Ända sen 1996 har han levererat klassiska hiphop album i stort sett varje år. Redan 2003 sa han själv att han skulle lägga av med rappen. The Black Album skulle bli hans sista kapitlet i hans rap-karriär "let me fade to black". Men redan 2006 gjorde han comeback med Kingdom Come(2006) sedan med American Gangster(2007). Jag vet inte var hiphopen hade tagit vägen om Jay inte hade gjort comeback, jag menar Em la av, 50cent går inte att lyssna på utan att få huvudvärk och Kanye West har börjat med en massa Vocoder shit så att han låter som T-pain....dvs. talanglös!

Eftersom rappen har hållt så låg nivå den senaste tiden så har jag lyssnat på en massa annat och jag har definitivt gått tillbaks och lyssnat på klassiker som ResonableDoubt(1996), The Blueprint Album(2001) och The Blueprint II(2002). Just nu sitter jag och Jay-z's nya singel från The Blueprint 3 och jag längtar verkligen tills det kommer ut. The Blueprint 3 ska släppas någon gång i början av februari, 2009. Så jag får vänta ett tag...

Självklart är det stora förväntningar på albumet, mycket eftersom Jay har gett det namnet "The Blueprint 3". Ettan var bra, tvåan var helt sjukt bra (dubbel CD) och trean kommer antagligen bli ännu bättre. Jag tror att det kommer bli ännu en klassiker, speciellt när man lyssnar på den nya singeln, Jay-z - History. Det var ett bra tag sen någon gjorde en renoldlad oldschool rap-låt som den. Det är så här rap låter när den är som bäst. Här har ni honom, rapparen som inte skriver sina texter med en penna utan kommer på dom medan han spelar in i studion. Här har ni honom, J-Hova, guden av rapp. Här har ni rapparen som kommer att skriva historia. Precis som titeln på låten säger. Lyssna och njut!


HIP HOP NEWS @ DEFSOUNDS.COM




Dyster Lucia...

Fyfan va dyster lucia det har varit idag. Det kanske inte är så lätt att vara på glatt humör med tanke på trafikolyckan som hände igår. Man mår inte speciellt bra själv heller när man tänker på att man känner personerna som satt i bilen. Så den här dagen gick i stort sett ut på att hålla tankarna borta från det hemska som har hänt. Jag hoppas att all blir bra!..Jag är fan inte religös men igår bad jag för er...jag är osäker på om det var till gud, men jag gjorde det iallafall....jag menar, det finns inte mycket annat man kan göra just nu. :S

Jag vet inte riktigt va jag ska skriva....har ingen ork till nått, smått deprimerad just nu. Jag ska spendera kvällen framför någon film, just nu sitter jag o lyssnar på bra musik från Nelly...




Kontaktannons!

De senaste veckorna har jag fått fler läsare och jag har hört från många att min blogg är väldigt rolig att läsa. Det känns riktigt bra och jag blir bara sugen på att skriva mer då. Jag har fått några riktigt flitiga läsare och i detta inlägg ska jag passa på att presentera en av dom!

Amelie "Stolpskottet" Hardö!

En mycket glad tjej som alltid följer efter mig! Hon har nog världens roligaste skratt som jag brukar imitera hyfsat bra. Hon får mig att känna mig som världens roligaste person eftersom hon skrattar typ åt allt jag säger...typ, jag går fram och säger "hej du, din jävel" och hon svarar med ett "hahahahhaha".  Alltid lika snyggt skratt. Fast det slår inte mitt. Iallafall:

Hon är singel..
Hon gillar killar som är rätt långa, vältränade och de ska ha stora grejer i byxan!
(Hon gillar ju mig...men vem fan vill ha henne?)
Amelie är den kåtaste tjejen jag känner! Hon tänker på sex 24-7!
På hennes fritid så brukar hon sitta hemma käka chips och vara allmänt överviktig.
Hon brukar oxå spendera en hel del tid på dass med nån random kille som hon ragga upp för att temporärt tillfredsställa sig själv.
Hon söker efter ännu en KK...så adda henne på [email protected] så kan ni själv snacka med henne!
Hoppas den här kontakt annonsen hjälper henne!
Här har ni henne på bild! Snygg, sexig och singel!



Så ja...Nu har jag gjort så att jag får en läsare mindre! haha! Men ni ska veta att jag gjorde det här för att jag vet att hon kan ta ett skämt! Egentligen är hon väldigt snäll, trevlig och en mycket glad person! Jag får inte glömma säga att hon är en väldigt bra vän som man kan snacka om allt med! Amelie du är cool! :D





"Grannen flyttad"

Den här dagen började med att jag vakna av ett sms från Anel. "När börjar du?" skrev han...jag kollade på klockan och tänkte "Fuck!..jag börjar ju nu!!". Så jag gick upp ur sängen, snabbt på med kläderna, borsta tänderna och sen gick jag snabbt till skolan. Jag kom in i klassrummet 15 minuter för sen och sa det vanliga "förlåt att jag kommer försent...jag försov mig" då ler Berndt och säger  "Ja, det ser jag!" sen skrattar han sådär lite halvt elakt åt mig! Men jag håller med honom, man ser inte så pigg ut om man bara har sovit 5 timmar!

Idag sluta jag redan kl 1. men eftersom jag inte gjorde Religionsarbetet igår som skulle vara inlämnat idag, så fick jag stanna kvar i skolan och skriva det äckliga arbetet! Jag fick fan vara kvar helt själv i det tråkiga Sp-rummet och skriva ett cp drygt arbete om bröllop inom de olika religionerna! Jag blev färdig med skiten kl 15.00! Snacka om NO LIFE!!!

Jag gick sedan till torget, där jag träffade på Victor. Victor och jag är nog dom två sjukaste personerna som går på vår skola! Efter en kort konversation kom vi på idéen att julpynta Sp-rummet a.k.a Sprummet. Vi tänket att vi kunde ta julgranen som står på torget och sätta den i Sprummet eftersom den inte gjorde nån nytta ute på torget. Efter att vi hade planerat vår geniala plan så fick jag uppehålla Arne och Sanne vid kiosken medan Victor och person X tog granen och sprang mot Sprummet. De sprang så fort så att det tappade stjärnan och några kulor så jag fick springa efter dom och plocka upp skiten. Det bästa är att INGEN såg oss! Jo, några som vi litar på och en tjej som vi inte litar på men vi vet att hon inte säger nått... Iallafall, vi gick tillbaka lite halvt andfådda och satte oss vid Arne. Han frågade hur det va med oss och då säger vi så klart att vi är trötta pga. allt springande som man gör här på skolan. Han skratta lite och fattade knappt va vi snackade om! Senare stack vaktmästaren upp i Sprummet, stängde alla fönster, låste och gick därifrån, utan att lägga märke till granen! HAHA! Detta är för bra för att vara sant!

Här har ni bildbevis på uppdrag "Flytta grannen":

 

Visst blev det mycket finare och trevligare i Sprummet nu när granen är där!

f'(x)=2x³+10x+320

Den här dagen va en sån dag som va dömd till att gå åt helvete men av någon anledning blev den bra ändå!

Jag börjar ju 8.20 idag, och de tre senaste onsdagarna har jag försovit mig eller vaknat typ 10 min innan min själv försvarskurs (mitt projektarbete som jag håller på onsdagar) börjat. Jag skulle då lära folk försvara sig själva medan jag halvsov... Men idag vaknade jag hyfsat tidigt efter att ha snoozat typ 3 ggr! Jag han iallafall raka mig, borsta tänderna, kä...nej jag sket i frukosten och sen kom jag i tid! Wihho! Träningen gick faktiskt jävligt bra, även om Hanna och Johanna tolkar alla mina övningar sexuellt. "Nu kör vi lite markkamp, emil du börjar attackera så du får bara överst" så hör man: "Jasså Kurre tycker om att ligga underst" och en jävla massa skratt efter. Men men. Det gick i alla fall bra så tummen upp! :)

Sen åkte vi till skolan i Hannas Sitt-o-träng, och eftersom våra lärare är så snälla så fick vi kolla på fotbollsturneringen istället för vanliga lektioner. Det var ju skit kul att kolla, brottarna gick ju runt och spände skiten ur sig. Dom spände sig så mycket att alla såg ut som stoppljus i huvudet. Vilken syn....sex stopljus i baddräkter som såg allmänt bögiga ut sprang runt och försökte sparka på en boll och knuffa omkull de andra. Fyfan! Men det va gött när spännebögarna i baddräkt fick stryk av bögarna i pikétröjor.Golfarna då! Golfarana avgjorde matchen i sista sekunden...jävlar va jag skrek! Jag passade på att släppa mig medan jag skrek så att ingen hörde...Nej jag skojja!

Efter ännu en dryg och meningslös religionslektion var det dags för matteprov om derivator och annat konstigt skit. Jag kände mig rätt osäker inför provet eftersom jag satt på msn igår istället för att plugga till provet, men som vanligt har jag tur och hela jävla provet går lysande! Jag va lite osäker på två uppgifter men jag tror att jag fick fram hyfsade svar där oxå!  Wihoo! Tummen upp för matteprovet oxå!

När jag kom hem, så frågade pappa om jag kunde gå in på blocket och kolla efter nån billig bil eftersom pappas "jobbebil" hade dött! Vår gamla Audi 100 från stenåldern, nej från -88 hade dött. Den jävla rökstinkande, avlånga, klumpiga, skrotiga skithögen som jag skulle övningsköra med har fucking dött! Jag får väl hoppas att pappa köper nån bättre bil som jag får övningsköra med nu...så ja, tummen upp för det oxå! :)

Som ni ser så har nästan all negativt ändå gått bra! Men jag tror att det vänder snart...jag har nämligen inte ens börjat på mitt jävla äckligt religionsarbete som ska vara inne imorogon! Jag får nog börja snart...men vem fan pallar skriva ett fucking arbete om bröllopen i de olika religionerna! WTF? Kan inte nån döda mig!?

- Take a joke...

"En jävla äcklig bögbok!"

Jag känner att jag blev väldigt seriös i religion snacket och när jag är seriös så blir jag oftast tråkig. Men jag ska berätta nått smått roligt nu.

Min lillebror, Niki hade ställt upp i en novel tävling med skolan och den idioten hade kommit på andra plats. Fråga mig inte hur eftersom han avskyr verkligen skolan och att läsa är det värsta som finns. I alla fall, idag skulle han hämta sitt pris i klippans bibliotek. Pappa skulle köra honom dit men som vanligt glömde pappa bort tiden så jag fick gå dit med honom istället. Vi kom 15 min försent och på vägen dit tjatade han om att han inte skulle få sitt pris tack vare mig(!?) och pappa. Jag försökte övertyga honom att han visst skulle få sitt pris och att vi inte alls var sena.

När vi väl kom fram så höde vi avslutningen som lät ungefär så här "Jag vill tacka alla som har varit här idag...blablba...och jag hoppas att det är lika många som skiver nästa år". Min lillebror kollade surt på mig med den när vad-var-det-jag-sa blicken. Jag gick fram till prisbordet och frågade om de hade något pris åt Kreshnik Regjepaj och förklarade att jag hade strul med bilen (Haha! Yeah right!) så vi missade prisutdelningen. Den snälla tanten som stod där bara log och kallade på min lillebror för att han skulle hämta sitt pris. Jag såg hur han glad han blev och kom fram glatt med ett leende på läpparna. Tanten stoppar in handen i en påse för att plocka upp priset, och va plockar hon upp? Jo...en BOK! Min lillebrors leende förvandlades till skräck på en hundradels sekund! Han får knappt fram ett "tack". han tar boken och vänder sig om och går. Jag kunde knappt hålla mig för skratt.

Vi gick ut helt tysta utan att säga ett ord. Jag vågade inte säga nått eftersom jag visste att han var förbannad och besviken. Efter ett tag så frågade jag honom "Va är det för bok du vann?". Han kollade på mig, sen på boken och sen på mig igen och sa, "En jävla äcklig bögbok!". Haha! Jag börja flabba som vanligt och efter ett tag börja han oxå flabba. Men han slutade skratta när jag sa "Du kan väl skriva novell nästa år oxå så kanske du får en bättre bok"...Han kollade på mig som om jag var dum i huvudet och sa " I helvetet heller". Men jag håller med honom 100%! Om man har vunnit nått så förväntar man sig nått roligt/bra pris inte en jävla bok som man ska plåga sig själv med! Men men. Nu är jag väldigt trött!

Godnatt gott folk!

Ramadan!

Idag har det varit Bajram eller Ramadan som vissa säger. Det är en muslimsk högtid som man brukar fira genom att hälsa på hos folk och käka en massa! Det kan vara därför hela skolan var blatte fri idag! Eftersom alla "muslimer" tog ledigt från skolan för att fira Bajram helt själva! Jag tycker att det är extremt löjligt, wtf! känns lönt att fira en högtid som går ut på att umgås med andra muslimer helt själv? Jag var i alla fall i skolan idag eftersom jag inte är så mycket för högtider. Högtider borde avskaffas! Det borde finnas lov men inte pga religion...kanske lätt för en ateist som jag att säga men helt ärligt vem fan tror på Gud nu för tiden!? 

Jag vill inte trycka ner någons religion, jag har stor respekt för dom som utövar sin religion rätt och följer dess levnadsregler. Men jag får ont i huvudet när folk påstår att de är troende när de inte kan något om sin religion förutom att den kallas för Islam. "Muslimer" brukar komma fram till mig och säga "Hur fan kan du äta griskött?? Du syndar!". Jag brukar oftast skämta om det men idag tänker jag säga varför jag käkar griskött! Svaret är väldigt enkelt om ni bara hade använt de två hjärnceller ni har som vägrar samarbeta!

"Muslimer" kan slåss, misshandla folk, skita i de 5 grundpelarna, supa sig fulla och göra allt annat som är syndigt förutom att äta gris! "Muslimer" kan till och med bomba skyskrapor och döda 3000 pers utan att synda! Jag gör inget av det...Så fråga er själva. Är griskött verkligen en stor synd jämfört med vad andra "muslimer" gör? Det kanske räcker som ett svar på frågan men jag kan lägga till att jag inte direkt tror på någon religion. Jag anser att världen hade varit en mycket bättre plats att leva på utan religioner. Varje religion har utformats i politiskt syfte för att kunna handla/kriga i guds namn! Så nej tack till religion för min del! Jag oroar mig inte för helvetet i onödan...

För alla troende muslimer, ha en trevlig Ramadan! Men själv ska jag inte låtsats att jag är något bara för att få ledigt.



 

Svenska arbete - FUCK!

Nu har jag suttit och skrivit mitt Svenska C arbete som ska vara inne imorgon. Arbetet handlar om svordomar, och alla vet att jag är specialist på det! Haha! Det tog faktiskt längre tid att skriva det är jag trodde. Men nu är det äntligen färdigt, och jag gav extra många exempel i arbetet så det är proppfullt med fina ord! Haha, hoppas Olof tycker om det! Annars så citerar jag bara Tony Montana (Al Pacino) "You cocksucking motherfucking fuck!".

Det finns nog inte något lättare manus att lära sig än Tony Montanas i Scarface, det enda han säger är ju Fuck you, fuck, fucking, sucking, cacaroach och fuck! Men jag älskar den filmen ändå! En av dom bästa som har gjorts genom tiderna! Men men. Nu ska jag upp och käka. Jag är fan ut svulten som en motherfucking fucking cacaroach your fucking fuck! Sen blir det nog fotboll eller film!

Fuck the fucking fuckers your motherfucking fucking fuck!

Fuckhej!

Båstad, Fotboll och massa skratt!

Idag har jag inte varit hemma så jag har inte hunnit skriva något kul. Jag åkte till Liridon i Båstad, skit kul! Vi kollade fotboll, stack ut ett tag, snacka skit, flabbade åt våra pappors skämt och hade skit kul. Jag vet inte varför men när våra farsor snackar så svär dom alltid brutalt mycket! Dagens citat måste ändå vara:

Liridon: Du, förresten...***** hälsade.
Min pappa: Han kan ta o suga!

Hahah! Jag o Liri dog av flabb! Det va inte direkt de svaret vi hade förväntat oss! Senare kollade vi på fotboll, och just nu såg jag Barcelona ge Valencia storstryk med 4 - 0. Barca är fan oövervinnliga just nu och jag hoppas att det fortsätter så.

Idag blev det ett kort inlägg...jag är för trött för att skriva. Men jag kommer tillbax med mer sen! Kanske inte den närmaste veckan eftersom vi har riktigt mycket plugg den här veckan som kommer. Men jag ska försöka hinna med bloggen ändå. Om jag inte skriver så vet ni iallafall varför.... tills dess, Ha det så bra! Nu ska jag sova!

Godnatt!


KURRE FOR PRESIDENT!

Idag var det Lucia röstning och eftersom jag är med i elevrådet så fick jag sitta där ett tag och ragga röstare! Jag hade själv ett jävla dilemma med att rösta, eftersom jag känner alla tre första kandidaterna dvs Frida, Johanna och Sandra. Jag röstade till slut men jag vill inte säga på vem...eller jo, det kan jag göra! Jag röstade på...(Trumvirvel?)...Obama! Nej det gjorde jag inte men däremot var det jag som kom upp med idéen om att sätta upp Obama som kandidat och efter att Elin hade skrivit ut bilen så fixade vi det! Så jävla bra! Det värsta är att folk röstade på honom, och för en gångs skull så hoppas jag inte att han vinner för det blir ett helvete att få hit honom.

Här har ni i alla fall Lucia kandidaterna!




Senare på Mentor tiden så hade Maria tagit med sig papperstallrikar med våra namn på. Vi skulle skicka runt dom och man skulle skriva nått positivt om den personen på tallriken. När alla hade skrivit på allas så fick man tillbaks sin tallrik och kollade va klassen hade skrivit om en. Det va en jävla massa positivt om mig på min tallrik, så det är väl bra :D

Så här stod det på min tallrik!

1. KURRE FOR PRESIDENT! (Riktigt najs...sen att nån idiot hade lagt till "...not!" efter skiter vi i)
2. Så otroligt kul människa du är! wieha :) (har ingen aning om vem som skrev det)
3. Får en på bra humör! (Det är väl bra )
4. Bra på att göra ljud! (haha! jaha!?)
5. Skicklig imitatör (visst är jag )
6. Hoppig (hmm...och du som skrev detta måste ha världens sämsta fantasi!)
7. Sillstryparn (Wtf!? Emil skriver alltid så meningslösa grejer)
8. Flummig (Emil igen...)
9. Roligt skratt (Haha..va ska man säga?)
10. Bäst! (Jag vet..kom med nått nytt!)
11. Snäll! (tack!)
12. Snäll! (nån hade dålig fantasi igen!)
13. Humoristisk (No shit!..Take a joke)
14. Across the lines (100% Hanna!)
15. ROLIG! (Står det stort mitt på tallriken med skit tjock penna! Man tackar!)
16. Underhållande! (jag blir glad)
17. Teknisk, Initiativrik (100% Maria, eftersom jag få hjälpa henne med datan varje lektion)
18. CRAZY PERSON! (in a good way) (haha, ja jag håller nog med!)
19. PRATGLAD! (ja jag har mundiaré)

Som ni ser så är jag ganska omtyckt av min klass :) Men jag va fan inte så seriös när jag skrev på se andras tallrikar! På Hannas skrev jag "Liverpool huligan från Ask" och på krilles skrev jag "Alkis!" Haha! Men men. Dom är nog vana med med mina oseriösa kommentarer. Nu ska jag upp och käka lite och sen blir det träning, efter träningen är det tränarmöte.

Sen ska jag bara slappa..sitta hemma och skratta åt syrran som ska på NV-fest! Wihoo! "Nu ska vi sitta och koppla ihop våra miniräknare och räkna tlsm!" haha! Nej nu ska jag inte vara taskig mot NV-eleverna, jag menar....Va skulle världen vara utan mobboffer? Inte lika rolig..Så tack för att ni finns!

...och innan ni börjar slänga era miniräknare på mig kom ihåg att ta ett skämt, för egentligen har jag verkligen ingenting emot idioter!

Take a joke....

Quantum of Solace!

Jag såg nyss den nya James Bond Quantum of Solace. Jag har aldrig varit ett James Bond fan, men jag måste säga att Daniel Craig gör det väldigt bra. Jag tycker att han är mycket coolare som James Bond än de andra gamla gubbarna. Fast att jag tycker om David Craig så tycker jag inte att den här 007 filmen höll samma klass som Casino Royal. Visst va den bra, men själv fick jag inte direkt nån sån där "Woow" kännsla. Jag visste i stort sett hela tiden vad som skulle hända i nästa scen och hur filmen skulle sluta. Men det är nog bara för att jag är konstig...annars så tycker jag att filmen var helt okey. Definitivt nått man ska se om man är ett James Bond fan, själv tycker jag att det är bara tjatigt. Dom borde lägga ner skiten och börja med nån ny, tycker jag. 

Typ agent 700, han heter John Burg eller nått i den stilen. Han ska vara homosexuel och spelas av Borat och Jude Law ska spela den första Burg-bögen. Burg kör en VW Golf II och Morgan Freeman spelar hans boss, som fixar hans vapen och bil osv. Den första boven ska spelas av Dave Chappelle.
Den ska handla om att Dave Chappelle har kidnappat John Burgs mamma. Han våldtar henne och lägger ut massa klipp på det på youporn.com.  John Burg blir förbannad och reser till Las Vegas för att befria sin mamma, men där stöter han på Mike Faggle (Jude Law). Han blir kär i honom och efter att de hade sex i en telefonkiosk går de bredbent mot Burgs Golf II. Sen letar dom upp Dave Chappelle för att hämnas på honom och befria Burgs mamma. När de till slut får tag på honom plockar de fram vapnen som Morgan Freeman har tillverkat. En dildo och en videokamera. De filmar när de kör i dildon i röven på Chappelle och sedan lägger de ut det på youporn.com. Chappelle blir så deprimerad att hela världen har sett honom bli påsatt av två bögar så att han tar livet av sig. Sen lever Burg och Mike lyckliga i alla sina dar och Burgs mamma får kontrakt som porrstjärna...(Jag vet, jag är sjuk i huvudet så ni behöver inte kommentera det)

Mycket bättre än vanliga James Bond! Men jag ska inte glömma att betygsätta Quantum of Solace nu....
Den får 6/10. Medel bra!



Fuck Dolly!

Jävla skit! Jag har ju fått jävligt mycket gjort idag! När jag kom hem efter skolan så startade jag datorn, satt där ca en timme sen satte jag msn på (inte vid dator), släkte skärmen, stängde av högtalarna och bestämde mig för att läsa. Vi har ungefär fyra böcker som vi måste läsa ut innan nästa termin börjar. Snacka om no-life! I alla fall. Jag skulle läsa Hey Dolly som vi har fått på Litteraturen och det gick ju jävligt bra...Klockan var typ 17.00 när jag började läsa. Två kapitel, fyra sidor, och tre timmar senare vaknade jag. Jag hade somnat typ efter en halvtimme, slängtboken på golvet och sovit i ungefär 3 timmar! Va i helvete! Jag som skulle vara duktig för en gångs skull och faktiskt läsa ut den jävla skit boken. Jag fick ju knappt ångest när jag vakna. Nu sitter jag här, helt nyvaken, med huvudverk, håret står åt alla håll och pigg som en jävla duracell-kanin. Så jag kommer  antagligen vara uppe hela jävla natten nu eftersom jag redan har sovit ihjäl mig!

Nu ska jag se den nya Bond filmen! ..Betyg om den kommer sen!

C yaa!

Dagens Bonus!

Tompa försöker väcka en idiot som sitter och sover på torget. Tyvärr så misslyckades han, den döve jävle rör ju inte äns på sig! Men det var kul ändå! Matilda flabba ju så att hon trilla av stolen, man hör hennes jävla flabb i slutet! Checka!!


Elevrådsmöte!?

Va i helvete har hänt med elevrådsmötena?? Förr kunde man sitta där och lyssna när folk gav rimliga och realistiska åsikter på vad som skulle ändras på skolan. Nu sitter ett gäng PMS-elever som ska klaga på allt! Iallafall 2,3 pers. Resten sitter tysta, skakar på huvudet och tänker "För helvete! Kan han/hon inte bara hålla käften!". Men helt ärligt, De som klagar har fan ingen aning om vad de klagar på...de gör det bara för att det är kul eller för att de känner att de måste!

Elevrådsmöterna har fan spårat ut totalt. Det känns som om man sitter i en jävla terapi sal där alla ska berätta om nått dåligt som har hänt dom. Så hör man "Igår, när jag skulle gå på toaletten så hade någon pissat på ringen" en annan kommer med "Vi hinner aldrig käka, vi har bara 50 minuters lunch"...Whaaat?? Hinner du inte käka på 50 minuter?? Då förstår jag varför du ser ut som du gör! Jag ska citera Hanna " Kan *** Inte bara sitta i ett hörn, hålla käften och vara tjock!" så jävla klockrent! Sen klagar nån idiot på att folk kladdar på skolbänkarna! Va fan hade du förväntat dig att vi skulle göra ditt jävla rövstinkande anal-hue! Ska vi gå runt sal för sal och sudda ut på bänkarna?? Idioter! Och man vill bara lägga sig ner och dö när man hör styrelsens förklaring på varför folk kladdar på bänkarna, "Jag tror att det räcker att det är en som börjar och sen sprids det...till sist gör alla det" WTF!? Det är fan inte droger vi snackar om! Jag ska skriva ner en lista på saker som togs upp av eleverna idag.

1. För korta lunch-raster (Har tagits upp i varenda jävla möte av samma jävla idiot)
2. Gym-maskinerna funkar inte (av samma person som ovan som antagligen aldrig varit i ett gym förr)
3. Längre lunch-raster (Nån annan idiot som tycker samma)
4. För mycket folk i matsalen vissa tider så man hinner inte käka! (Jag blir bara så jävla trött!)
5. Nån ville ha källsortering mitt på torget. (Kanske inte så dumt, detta är det mest realistiska förslaget som kom upp)
6. Brickans matsedel på intern-tv:n (När ni ändå är igång så kör in Hörnans och Carsanos oxå!)
7. Busskur ute vid bussarna (det måste vara det vettigaste som kom upp)

Hanna och jag tyckte att vi kunde ta upp det där med bänk kladdandet igen eftersom det är minst lika viktigt som det ovan. Ocn när vi ändå är igång så tycker vi att vi kan alla kan få varsin laptop, och eftersom alla behöver skjuts så ska skolan betala körkortet för alla. Sen kan skolan köpa upp Carsano och Hörnan så att man kan käka pizza när man vill...helt gratis :D

Som ni kanske har märkt så är det inte mycket vettigt som kommer upp på våra möten och det värsta är att vi inte ens får fika lägre!! Det var därför jag stack dit..eller inte! Men men. Nu har jag tjatat ihjäl er om de jävla meningslösa BF-mötet. Nu ska jag läsa nån dryg jävla svenska bok, så kanske jag sommnar i tid!

Pusshaj!


Nästan MVG i Svenska!

Några jävlar har klagat på min svenska här på bloggen och jag kommer fortsätta skriva hur fan jag vill, så om ni inte tål det så sluta läsa och när ni väl är igång så kan ni passa på att dra åt helvete oxå!...och ingen jävla kommentar om att jag stava oxå med X nu. Jag kan skriva grammatiskt korrekt men visst fan är det skönt att bara slappna av ibland och sluta skriva som en jävla kontorsnisse som inte äns kan tänka utan att tänka på vilket som är subjekt och predikat i en jävla mening.

Idag på svenska lektion fick vi tillbaks våra skriftliga nationella. Jag fick MVG på den muntliga delen och idag fick jag VG+ på den skriftliga delen. Det var på fitthåret till ett MVG där också... jag ska citera "Källor anges men inte korrekt". Det räckte för att pajja mitt MVG, men vafan! Det hade nästan varit för bra om en blatte hade fått MVG i Svenska. Sen kan vi gå tillbaks till stycket ovan och jag kan lugnt lägga till ...IN YOUR FACE FUCKERS!!! Så nu är jag nöjd :)

Resten av dagen gick sådär i halvfart. Jag blev så jävla trött i slutet att jag knappt kunde sitta och lyssna på vad läraren sa. Tur att Lina var minst lika trött som jag. Ingen av oss pallade lyssna på massa skit om buddha som hade suttit under ett träd och en kvinna hade kommit fram och tänd en lampa så att han hade blivit upplyst...eller nått i den stilen.  Istället bestämde sig lina för att köra nån slags frågesport där hon skrev ner 10 frågor som jag skulle svara på. Här är några av de bästa frågorna. Obs! Tänk på att jag var jävligt trött, så klaga inte över svaren!

1. Vad är en fabel?
Svar: En Insekt

2. Hur gammal är Berndt?
Svar: 56 (Han var typ 60 nånting så jag hade nog fått MVG om han hade läst det)

3. Vad blir 9*4?
Svar: 36 (Jag tänkte ringa min syrra och fråga om han slå in den i sin NV-räknare men jag klarade den i huvudet)

4. Vad heter jag i mellannamn?
Svar: Matilda! (Rätt enkelt med tanke på att jag har hört den storyn om att du heter Lina Matilda och Matilda heter Matilda Lina och sen snacka du om nån annan Lina eller Matilda som hette Matilda och Lina ....eller vafan! Nu fick jag kortslutning i hjärnan)

5. Hur många halskotor har en giraff?
Svar: Jag skrev först 130! (hahah) Sen insåg jag hur jävla fel det var så jag la till en nolla till...nej jag skoja jag strök ettan.

6. När fyller jag år?
Svar: 31 Februari (Jag hade fan ingen aning! Det är fan pinsamt! Jag har känt Lina sen sexan! Haha! Men men...28 Mars är det iallafall. Nej jag skoja, den 14:e :D

Så...där ser ni vad man gör på en religionslektion!

Jag ska passa på att säga grattis till lina för att hon klarade uppskrivningen (i hopp om att hon ska förlåta mig över hennes födelsedag). Och jag ska passa på att uppfylla en persons önskan nämligen att säga att Lisa är bäst!:D

Godnatt gott folk! Nu ska jag spela fickpingis! Nej jag skoja! ...jag har ju inga byxor på mig!

Take a Joke...

Ny Design!

Som ni kanske ser så har jag fixat en ny design till min blogg! Äntligen blev jag av med den där fula "fashion" mallen! Jag måste passa på att tacka Jonte för att han visade mig de här nya designerna och för att han gjorde headern till mig. Så tack Jonte! You are the MAN!

Ni som känner mig vet att jag håller på med design själv men jag är för upptagen med att designa åt folk att jag knappt hinner göra det år mig själv. Haha! Så jävla typiskt. Men nu ska jag inte tjata mer om den nya designen, det är bara att kolla och njuta för er nu. Om ni tycker att den gamla var snyggare så kan jag bytta til.....i helvete heller! Då är det fan nått fel på er om ni tycker så!

Nu ska jag upp och käka, jag är hungrig som en utsvulten afrikan som har hål i öronen som är lika stora som basketkorgar...

Nytt inlägg kommer kankse senare om jag lyckas få ut tummarna ur röven!
Cyaa!

Tummen upp för måndag!

I vanliga fall så kan man lugnt säga att måndagar kan dra åt helvete! Det är typiskt sådana dagar när man vaknar lite sent, skiter i att äta frukost så man svälter ihjäl sig till lunchen. Man orkar inte raka sig på morgonen så man sticker till skolan och ser ut som Osama Bin Ladens lillebror. I skolan så stinker man fortfarande "gomorron"  och avtrycken från kudden syns fortfarande i ansiktet. Sen behöver vi inte snacka om frillan, för det ser fanimej lika fuckt-up varje dag.

Men nu ska jag berätta om den här måndagen, dvs den 1e december 2008. Vi kan ju lägga till att det är första advent men helt ärligt...vem fan bryr sig. I alla fall, Dagen började med att jag försov mig ganska rejält. Jag skulle ha börjat 8.20 dvs att jag brukar vakna runt 7.20 men idag vaknade jag precis 8.20...skit bra ju, nu gäller det bara att teleportera sig till lektionen. Jag pallade inte jäkta så jag tog det lugnt och sket i första lektionen. Jag hann med det mesta idag. Jag hann med allt...förutom att käka frukost.

Frukost tiden gick åt att leta efter mina trasselvänliga-ericssonhörlurar som jag hade blivit av med. Efter ca 10 minuters letande i alla mina jackor och överallt i rummet så kom jag på var jag hade dom. Jag va ju ute och sprang igår, och då lyssnade jag på musik. Sen stoppade jag ner dom i fickorna på mjukisbrallorna som jag sprang i, och sedan slängde jag dom i tvättkorgen. TVÄTTKORGEN? Jag sprang in till tvätt stugan snabbt och vad ser man när man kommer fram? Jo en tom jävla tvättkorg och en tvättmaskin proppfull med ny tvättade svarta kläder! Va i helvete!!! Mamma brukar aldrig vara så här snabb men tvätten annars! Så jävla typiskt. Jag började leta efter mina mjukisbrallor, det var som att leta efter Jackie Chan i Hong Kong. Alla kineser ser fan likadana ut! De kan fan resa med ett pass allihopa! haha nu börjar jag lämna ämnet..FY! Back on track igen...I alla fall, jag hittade dom. Jag tänkte först slänga dom men sen tänkte jag att det kanske är lika bra att testa dom. Jag pluggade in dom i telefonen och dom jävlarna funkade fan perfekt. Jag blev glad och stack till skolan och lyssnade på JUNO Soudtracket genom mina ny tvättade hörlurar! haha!

I skolan höll jag på att svälta, och man vill bara gråta när man ser att det är köttbullar och potatis till mat! Visst kan det vara helt okey, men inte när potatisarna är så hårda att om nån hade kastat en potatis på mitt huvud så hade jag legat i koma i typ två år. Men då tog jag och Lina eget initiativ och gjorde egna goda mackor! Två skivor bröd, smör, köttbullar och rödbetssallad...där har ni receptet. För jävla gott!

Resten av dagen va helt okey...Mycket händelserik måndag, jag försov mig, letade rätt på dom jävla hörlurarna, intervjuade folk om den mest hemska svordomen som de visste och till sist hjälpte jag Victor att smuggla ut en bok ur bilioteket! hahah! Det där sa jag aldrig.... XD

Som jag berättade innan så intevjuade jag och sandra folk om den mest hemska/äckligaste svordomen som de kände till. Här har ni en lista på svordomar som kom upp. Bäst kommer först.

1. Köttfitta! (Matilda som kom på skiten, tror jag!..fyfan va äckliga bilder jag får upp i mitt huvud)
2. Hora (Gammal klassiker..eller va säger man)
3. Fitta (låter inte alls farligt jämfört med nr 1)
4. Horfan (dålig kombination av två svordomar)
5. Åderpåle ( va fan är det för fel på ordet kuk?)
6. Sliskfitta (hmm...fyfan!)
7. Slappfitta (vafan....det här är väldigt avtändande)

Där har ni svordommarna. Jag tror att det här arbetet kommer bli rätt kul all skriva.

Nu är jag trött som en negerunge från Elfenbenskusten som har jagat geparder hela dagen i skinn-kalsonger. Godnatt! Pusshaj!

RSS 2.0