Quantum of Solace!

Jag såg nyss den nya James Bond Quantum of Solace. Jag har aldrig varit ett James Bond fan, men jag måste säga att Daniel Craig gör det väldigt bra. Jag tycker att han är mycket coolare som James Bond än de andra gamla gubbarna. Fast att jag tycker om David Craig så tycker jag inte att den här 007 filmen höll samma klass som Casino Royal. Visst va den bra, men själv fick jag inte direkt nån sån där "Woow" kännsla. Jag visste i stort sett hela tiden vad som skulle hända i nästa scen och hur filmen skulle sluta. Men det är nog bara för att jag är konstig...annars så tycker jag att filmen var helt okey. Definitivt nått man ska se om man är ett James Bond fan, själv tycker jag att det är bara tjatigt. Dom borde lägga ner skiten och börja med nån ny, tycker jag. 

Typ agent 700, han heter John Burg eller nått i den stilen. Han ska vara homosexuel och spelas av Borat och Jude Law ska spela den första Burg-bögen. Burg kör en VW Golf II och Morgan Freeman spelar hans boss, som fixar hans vapen och bil osv. Den första boven ska spelas av Dave Chappelle.
Den ska handla om att Dave Chappelle har kidnappat John Burgs mamma. Han våldtar henne och lägger ut massa klipp på det på youporn.com.  John Burg blir förbannad och reser till Las Vegas för att befria sin mamma, men där stöter han på Mike Faggle (Jude Law). Han blir kär i honom och efter att de hade sex i en telefonkiosk går de bredbent mot Burgs Golf II. Sen letar dom upp Dave Chappelle för att hämnas på honom och befria Burgs mamma. När de till slut får tag på honom plockar de fram vapnen som Morgan Freeman har tillverkat. En dildo och en videokamera. De filmar när de kör i dildon i röven på Chappelle och sedan lägger de ut det på youporn.com. Chappelle blir så deprimerad att hela världen har sett honom bli påsatt av två bögar så att han tar livet av sig. Sen lever Burg och Mike lyckliga i alla sina dar och Burgs mamma får kontrakt som porrstjärna...(Jag vet, jag är sjuk i huvudet så ni behöver inte kommentera det)

Mycket bättre än vanliga James Bond! Men jag ska inte glömma att betygsätta Quantum of Solace nu....
Den får 6/10. Medel bra!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0