Tack!

Dagens hjälte är Nermin som tipsade mig om att köpa en parfym till syrran. Det måste fan ha varit det smartaste den killen har sagt i hela sitt liv.. ja, han brukar tyvärr inte säga så mycket annat än "palla leva" men men... nu ska jag inte vara taskig mot honom för som sagt så hjälpte han mig idag. Jag köpte en parfym till syrran och hon tyckte verkligen om den så presenten blev väldigt lyckad!!

Fast nu behöver jag hjälp med en annan grej.. fan, folk kommer säga att jag ska bytta namn på bloggen till "hjälpmig" men det kommer inte hända. Ja, men saken som jag behöver hjälp med är att hitta en bra laptop som jag kan designa och jobba på, gärna en Mac eftersom dom knappt hänger sig. Minst 2.0 Ghz processor och minst 4gig ramminne. Känner du någon som säljer en laptop eller om du själv vill bli av med din så bara säg till. Nermin, du kanske känner en kille, som känner en kille som har snott en bra laptop? Ring mig... ja, jag har Comviq kompis!

Fred ut! Nu ska jag sova!


Hjälp!!

Hallå kära läsare!! (typ 3 pers) Jag behöver fan er hjälp nu. Ni kanske inte är så många men ni kan säkert göra någon nytta om ni orkar.

Min syster fyller år om två dagar och jag vet inte riktigt vad jag ska köpa till henne. Jag är fan sämst på att köpa presenter. Det är fan skitsvårt att hitta nått som man vet att personen kommer att gilla och använda. Sist köpte jag fan ett Usb-minne till henne, hur jävla torrt är inte det? Eller så köper jag saker som jag vet att jag också kommer ha nytta av. Tex, för två år sen köpte jag ett pokersätt till henne och hon spelar fan inte ens poker så redan efter två runder hade jag tjänat ihop pengarna som jag la ut till pokersättet. Den här gången tänkte jag köpa nått seriöst… böcker är jävligt bra och seriösa men jag vet bara inte vad för bok jag ska köpa till henne. Jag läser ju aldrig och hon har säkert läst det mesta. Ahh.. Om ni inte hjälper mig nu så får det fan bli ett större USB-minne!


Fuck!

Jag skrev nyss ett långt inlägg om min helg, sen läste jag det och raderade skiten. Jag har verkligen inte ett skit att skriva om nu för tiden! Var fan är alla idioter som förgyllde min vardag? Var fan är alla idioter som jag kunde såga här på bloggen? Var fan har all inspiration tagit vägen?

Jag läste mitt inlägg och jag lät som fucking Magnus Bertnér! Jag bara klagade en jävla massa som om jag hade mens eller nått och där fanns absolut inget roligt att skratta åt. Jag stör mig på mig själv just nu. Va är det som händer? Håller jag på att bli för "vuxen" och ordentlig nu? Eller så är det bara så att jag inte kan skriva nått kul om  idioter eftersom jag inte träffar dom längre... Fan. Jag ska nog ringa Lina imorgon.

kuben

-3b0e3737b136fad1432b9b100620971.png

kuben Idag satt vi kvar och byggde våra kuber, min är den till höger, den snyggaste. Emmas och Cissis hade ingen chans mot min. Emmas va ändå rätt okey men Cissis va fucking sämst!... Där fick du din jävel för att du mobbade mig idag!

Annars har jag inte gjort så mycket, jag somnade på soffan efter att jag hade råkat dricka fem dagar för gammal mjölk. Det var väl tur att jag vakna igen, fyfan vad äckligt det var men jag märkte det först efter att jag hade druckit upp skiten. Lika dum som vanligt.

Men men... Nu ska jag kolla på mammas pojkar, blatte mamman är fan störd och hon andre tycker inte om negrar! Ja, visst fan är det ett värdelös program men va fan ska jag göra utan internet!?
Blogga från telefonen och kolla på idioter på tvn är svaret.


Jakten har börjat!

Fan vad mätt jag är just nu, jag gjorde nyss spagetti och köttfärssås. Krängde som fan för jag kokade upp halva spagettipaketet. Det blev en jävla massa över men det blir lunch till imorgon.

På tal om mat så har jag märkt en sak här i Malmö. Om man går vilse här så kan du INTE navigera med hjälp av McDonalds och Falafelkiosker! Dom finns ju överallt, det är ungefär som aidssmittade prostituerade i Afrika… dom finns i varje gatuhörn. Men det är väl tur att dom finns i förorten och inte i vårt samhälle som Kissie säger. Jag undrar fan hon tänkte där, eller kan hon tänka överhuvudtaget? Hon har typ två hjärnceller och det är fan krig mellan dom. Men Skit i henne nu, jag ska inte prata om aidssmittade horor mer utan om falafel!

Jag har märkt att standardnamnet för Falafel kiosker är ”Falafel nr. 1” jag har minst sett fem olika Falafel nr 1 kiosker. Jag har däremot inte sett någon nr. 2. Av någon anledning säljer nr. 1 mer, men jag har ingen aning varför. Jag har också märkt att de inte har ”liten, mellan och stor” ordningen utan här börjar allt på stor! Stor, extra stor och extra stor deluxe. Varför egentligen? Så jävla onödigt bara! Folk kommer fan att gå runt och säga ”igår såg jag en extra stor deluxe hund! Jag svär mannen den va 150cm hög!” Men men… det skiter väl vi i, så länge dom håller sig i förorten så är det faktiskt okej. Eller hur va det nu? Idiot…

Men, nu ska jag fan cykla till syrran i minus 20 grader. Det är fan kallt som grisar ute (svinkallt ha-ha). På vägen dit ska jag försöka fixa fler bildbevis på Falafel nr1. Här har ni i alla fall ett. Jakten har börjat… bara så ni vet!

Fred ut!


Wake me up!

Hela den här veckan har varit som en fet jävla bakfylla, konstant trött och huvudverk rätt ofta. En jävla massa plugg, träning och dåligt med sömn har varit anledningen till detta. På grund av det har jag inte hunnit berätta en massa bull shit som vanligt. Därför ska jag nu berätta om en fest som vi hade förra fredagen... ja, bättre sent än aldrig!

Vi började kvällen med bowling på O'learys med hela klassen. Jag var som vanligt långt ifrån bäst och lika långt ifrån sämst, det var ju sjukt svårt att vara lika kass som Fredde. Fem kast i rännan i rad och sen en strike.. det var allt, typ. Men men... jag ledde i alla fall i min grupp med ca 30 poäng så jag började leka lite, försökte skruva dom och sånt skit och efter sista kastet märkte jag att Johanna hade gått om mig med 4 jävla poäng. Jag slutade på en jävla andra plats efter att ha blivit bestulen på segern.

Jag tröstade mig själv med en fet Hamburgare och en Corona. Sen stack vi till Möllan och drack mer öl. Där satt vi och underhöll oss med världens billigaste spel. Vi spelade Krona! Så gör man när man är fattig student. Köper öl för studiebidraget och underhåller sig med växeln.

Efter att vi hade fått värsta köttsåren på knogarna blev det efterfest hos Emma. Vi stack dit vid ett och blev kvar där till nästa dag, en del av oss i alla fall. Efter att ha druckit whiskey, varit Dj, lärt folk karate, slagits med Maria, och en massa annat som jag inte kommer ihåg så bestämde vi oss för att sova vid sex. Vid den tiden var det bara Janne, Dennis, Emma och jag kvar. Dennis hade däckat vid 4, Janne pratade non-stop, Emma skrattade åt Janne och jag ”gillade mest läget” som Janne sa. Jag kunde fan inte sova av Jannes jävla prat och när han äntligen bestämde sig för att vara tyst blev jag jävligt glad och tänkte att jag äntligen kunde få sova nu, men 30 sekunder efter det började han snarka så att det lät som om folk flyttade möbler i rummet bredvid. Jag la fan sömnlös hela natten och inte fan har jag sovit ordentligt sedan dess.

Om jag ska sammanfatta kvällen/natten/morgonen/dagen så var den jävligt güüd! Jag ska visa er lite bilder som ger er en inblick på vad som egentligen hände.

Nää.. nu måste jag upp och laga mat!


Ska ni ham-ham här??

Idag har jag varit med Fredde hela dagen. Jag slutade skolan redan 12 och han var ledig hela dagen för att han inte pallade åka buss till skolan eftersom det regnade. Vi drog i alla fall ut och lirade lite fotboll i parken bredvid värnhem. Efter ett litet tag kom en snubbe från någon tidning och frågade om han kunde fotografera oss när vi spelade, jag trodde först att det var någon talangscout men den turen hade vi inte. Vi blev fotade och efter det kom det några uteliggare och la sig bredvid våra jackor. Vi hämtade dom och stack.

Efter det ville vi äta nått så vi gick in på något kebabställe, ett nytt ställe som Fredde aldrig hade testat. Killen som stod bakom disken måste seriöst gå SFI eller nått, jag menar om man ska jobba där så ska man kunna säga ”Hej, Va ska du beställa” ”Vilken sås?” och ”ska du äta här?” de två första kunde han hyfsat bra men fan inte den tredje. Killen frågade om vi skulle ham-ham där? Jag flinade lite och svarade ja men Fredde började garva as högt och så höll han på tills vi gick ut.

På väg hem till honom började vi snacka om en brud som hade kramat Fredde på ett konstigt sätt och då skulle han som vanligt visa hur det gick till så han kramade mig. Vi märkte att gubben som gick bakom oss trodde att vi var bögar. Vi stannade utanför Freddes port och precis innan han passerade oss så sa jag ”Ja, det är fan inte lätt att få den i röven” och Fredde svarar högt med ”Nä.. men det är jävligt skönt” Då vände han sig om och kollade på oss som om vi var sjuka i huvudet. Så jävla roligt att se hur folk reagerar på sånt.

Sen drog vi till västra hamnen och fotade min byggnad som jag ska rita av, vi passade på att ta några psyco bilder med men eftersom han sitter och spelar poker på Facebook nu så kan inte den jäveln skicka dom. Fredde.. lägg ner pokerkarriären! Du kommer ändå aldrig att bli lika bra som mig!

Där har ni beviset!


Min lillebror & jag! 2.

Min lillebror är ganska galen som ni redan har läst här någon gång, men har jag berättat för er att han är ganska dum oxå? Han har det ganska svårt i skolan, han hatar att läsa, räkna, att vara i skolan och allt vad det nu innebär. Eftersom han inte tycker om att läsa läxor eller "bögböcker" som han själv kallar dom så har hans fröken skrivit ett tjockt häfte om bilar som han skulle läsa och eftersom han är väldigt bil intresserad så hoppades hans fröken på att han skulle läsa det.

På första sidan fanns det en bild på en röd Ferrari, lite text om den och sen två frågor som handlade om texten. Frågorna löd så här: Vilket land kommer Ferrarin ifrån? och Hur mycket kan en Ferrari kosta? Då hade han svarat Italien och flera miljoner som stämmer ganska bra. Sedan vände jag blad och där var en bild på en BMW, lite text och två frågor. Jag läste på svaren och där stod Tyskland, och 300 000kr. Jag vände blad och kollade på nästa bild, där var en Ford, lite text och två frågor. På svaren hade han skrivit Usa och 6000 kr. Jag började bli lite fundersam, hans lärare kan val inte ha varit så dum och ställt samma frågor om varje jävla bil? Och när jag kollade efter så stämde det jävligt bra! Frågorna handlade om något helt annat men min lata och dumma bror hoppades på att hans fröken var lika dum som honom och ställde samma fråga om och om igen. Han är så lat att han bara kollade på bilderna på resten av sidorna och svarade med ett land och ett pris utan att ens ha läst frågorna. Han hade i alla fall skrivit rätt land för han vet var fan alla bilar tillverkas även om det inte var det som efterfrågades. Vissa priser var helt okey men andra var jävligt roliga! En SAAB kostar 900kr enligt honom. Han kanske satte det priset för att han inte tycker om dom skrot-bilarna.

Jag gick fram till honom och frågade honom varför han bara hade läst första sidan och sen skitit i det och då sa han "Ey.. skit i den, den är gammal! Och va fan vill fröken att jag ska läsa nått om bilar när jag redan kan allt om bilar? Släng den nu och laga lite mat, jag är skit hungrig!" Jag började skratta åt honom och sa till honom att han kunde fixa käk själv...

Jag vet inte varför men jag tycker att det är så jävla kul att se en liten skitunge som har minst makt stå upp och ge ut order med riktigt starkt självförtroende. Så än min lillebror. Elva år gammal också säger han "laga lite mat, jag är skit hungrig" som om det vore mitt fel och som om jag vore hans fucking slav. Det är rätt roligt nu men försätter han så, så kommer han få problem, han kommer väl få stryk varje dag i skolan.

På tal om attitydsproblem så har Angelika väldigt stora sådana. Hon försöker tvinga mig att skriva en massa saker om henne här på bloggen men det kan hon fan glömma! Orkar man inte lägga en kommentar så är man fan inte värd någon uppmärksamhet.

RSS 2.0