5 saker som bara jag har i min garderob (1)

Efter att jag lyckades fixa datorn bestämde jag mig för att städa min garderob lite eftersom saker trillade ur den varje gång jag öppnade dörren. Visst är det så jävla tråkigt att städa? – Men det är kul att man hittar lite udda saker som man har glömt bort att man har. Jag hittade en hel del fynd idag som jag tror att ingen annan har i sin garderob. Förvänta er inte några konstiga klädesplagg nu för ni ska veta att min garderob fungerar också som ett förråd där jag slänger in saker som jag inte vet vad jag ska göra av med, eller saker som kan vara kul att hitta efter ca 10 år.

Här har ni objekt nr 1:

 

Det här är en hemmagjord studsboll gjord av gummisnoddar som jag snodde från alla brevbärare som lämnade post på Åbygatan. Jag var alltid ute och lekte och när jag såg att de sprang in i trapporna sprang jag till deras cyklar och snodde gummibanden som hängde på deras styren. Efter en veckas snatteri hade jag gott om band för att påbörja mitt experiment. Jag skulle göra min egen studsboll genom att knyta ihop gummisnoddarna. När den blev färdig gick jag ut för att testa den. Jag kastade den så hårt jag kunde ner i asfalten och visst studsade den jävligt högt, det var bara det att den inte var helt rund så den studsade jävligt snett också, rättare sagt rätt på ett fönster. Som tur var så gick inte rutan sönder så jag sprang dit och plockade upp bollen och sedan sprang jag iväg. Jag måste ändå säga att studsbollen blev lyckad, den var inte lika bara som de jag hade köpt men den var unik. Ingen annan på gården hade en sådan.

Nu när jag tänker efter så ser man tydligt att jag har sysselsatt mig med allt möjligt bara för att göra något. Jag gjorde en egen studsboll fast att jag hade minst 20 stycken hemma. Jag har väl alltid tyckt om att experimentera, jag har för mig att jag skulle testa att smälta ihop den men jag var rädd att den skulle deformeras för mycket. Kanske kommer jag på lösningen någon dag när jag sitter och är rastlös som en arbetslös idiot.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0